5850 - nakon nekoliko dana eksperimentisanja stvari su postale...
STRANA 2 OD 3
tortojed
Re: - Ma ne zaludjujem nikog, nego mi je inbox preplavljen...
27.03.2010. 11:45
status: user broj poruka: 11012
ponudama (trenutno - 180E) a niko se ne predstavlja po nick-u, pa ne znam s kim pricam. Javio mi se covek i tvrdi da je on prvi koji se zainteresovao. Ja sam bio siguran da si to ti (SHGH) a njegov tel. broj pocinje sa 063. Pozovem ga, ne javlja se. Zatim se javi neko sa potpisom `ggg ffff``, tako da vise ne znam s kim pricam.. .
:: : :: :: zaludjujes nas, a tortojedu : :: :: Ako ozb oces prodas ti se javi
nemoj samo da se smorish kad ostanesh bez kolaca, prvo pogledaj ima li na netu neki npr modovan driver koji radi korektno na siks-peu, pa onda idi dalje, kapiram gnev ali doooobro razmisli sta radis, to kao da ti neko ukrade 50 ako je prodas, ako i dalje sumnjas u podrsku za win 7 predji bar na vistu SP2 sa DX11
Ne radi se o tome. Kupac koristi iskljucivo XP (ima razloga za to), a karta je nemocna u tom op. sistemu. Provereno. Cekati drajver marke Omega, koji ce se pojaviti prilikom otvaranja Omeginog testamenta, to je posao za Topalovice (`a koliki je moj deo...`).
:: nemoj samo da se smorish kad ostanesh bez kolaca, prvo pogledaj ima li na netu neki npr modovan driver koji radi korektno na siks-peu, pa onda idi dalje, kapiram gnev ali doooobro razmisli sta radis, to kao da ti neko ukrade 50 ako je prodas, ako i dalje sumnjas u podrsku za win 7 predji bar na vistu SP2 sa DX1 :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: WDAMDOCZATIDFICORSAIRPROLIMATECH :: I love my computer because my friends liv :: ::
Kakvi ste ko mala deca, samo bi da kupite kartu, inace tortojed probaj da pozajmis od nekoga 5850 (ako znas nekoga) i vidi kako ce ta druga da se ponasa na tom Xp-u, ako se ponasa normalno ovu 5850 sto ti pravi problem lepo na garanciju i cao :).
Neka brate, posto si se posle mene javio, tebi sleduje 8800, ni moj komp nece lose da je gura, nemoj da se sekiras. Uvek je vazilo pravilo, bar kod mene, ko prvi, njemu devojka. Jbg, videcemo sta ce da bude. Imao sam 4830, tako da ni odlepljen od mozga ne bih presao na 5750. Videcemo sta ce tortojed da uradi, zato sam i zevao na kompu u pola 5. Znam samo da necu nikog da prozivam, njegovo je sta ce da uradi iako ste videli sta je napisao na prvoj strani pod uzvicnikom. On zna najbolje i sta zbog cega radi. Ok je lik.
Nije meni ni do 30e ni do 5850...imam 4890...uzo bi mu ja tu 5850...al ne gori...ne treba mi sad karta da mi stoji u kucistu i da joj pada cena...nisam taj profil da kupujem napucani hardware samo da bi znao da ga imam i da ga stavim u potpis...a sluzi mi nicemu...
Nego ne mogu da shvatim da neko sa highend DX11 kartom fura XP kom je limit DX9.0c?!???????? WTF?!
+ prica da je ne ispravna u sta cisto sumnjam + je prodaje! + 209039203920 ljudi mu se javi da hoce da je kupe?!
Sta to govori ljudima?Sky je jedva cekao da neko otvori ovakvu temu, al nisu svi ko sky da napisu kako cemo mi sad da napadnemo tortojeda...koliko sam video niko ga napao nije..
Svi su fini jer hoce tu `neispravnu` kartu hahahahhahahahahahhahaha
@shgh sokole samo ti kupi kartu meni bilo smesno zbog cega si blejaosm za kompom do 5 ujutru cekajuci da se tortojed javi... Hteo sam daponudim 210e da te jos malo zezam al nemam duse : ) Sala druze, ne pali se... : )
P.S. lik je na benchu NOVU 5850 prodao za 190e pre metar dana...
Blejao sam za mobilnim telefonom kad sam legao, vratio se iz grada u 4 i posle do pola 5 na kompu, do 5 na mobu. Jbg, mora se snalazi coek. Poz za sve.
@Dautovic ne podjebavaj bez potrebe jer nemas razloga za to.Ja nisam jedva cekao vec sam coveka u potpunosti razumeo.Tacno znam na sta je mislio jer sam nesto slicno doziveo ali nema veze.Ja sam ga podrzao kao kolegu i coveka da saslusam sta ima da kaze a nisam se posmevao i od toga pravio sprdnju kao sto su svi redom krenuli pa i ti..Odmah te je pecnulo to cim se ATI pomene u negativnijem kontekstu pa si napisao ATI je sranje!Pravis sarkazam!Deckic,mlad si ti joc momcic da bi se mi nadmetali tako.Mnogo sam ja toga prosao pogotovu sa HW-om da bi me neko tako tek olako stavljao u usta. a pogotovu ne zbog pisljivog ATI-ja !
Oladite vise te navijacke glave..Pivo u ruke,ribu pod misku i napolje na svez vazduh :)
Cekaj...stani...vidi...pazi...ovaj...gledaj...a da se nisi mozda zapitao da je Ati krenuo stopama da zamoca Windows XP i da je to ustvari razlog sto Ati 5850 bolje radi na Windows 7.
Reci cu ti jednu cinjenicu koju nisi znao a to je da je zadnji forceware drajver 197.25 a da nigde nema ovog drajvera za Windows XP tako da je moguce i da to nesto znaci.
Poslusao me ti ili ne, moj iskren savet ti je da se drzis Windows 7 i da zadrzis tu Ati 5850. Era Windows-a XP je prosla.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.