Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Phenom II X6 1035T (2.6 GHz) testovi
STRANA 2 OD 2
mslavko82 Re: Kiks.... 20.05.2010. 01:08 #215317

status: user
broj poruka: 721
Radila je kod Durona zastita od pregrevanja odlicno... imao sam prilike da se uverim licno :) Bila je i prica o tome... kako spaliti Duron? :)

Inace, Phenom X6 super izgleda na papiru, ali u praksi nista posebno. Opet, zbog super cene verovatno ce se dobro prodavati...

:: Imao je i AMD kikseve,da se ne zaboravi :).Sta se desi kad Duron-u, Athlonu-u skines hladnjak, il CPU ventilator stane? CPU izgori u momentu, dok je kod Intela radila zastita od pregrevanja. Svi su imali svoje kikseve, nista cudno...
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: Kiks.... 20.05.2010. 11:52 #215407

broj poruka: 7779
Mirko pazi Duron...

Ma daj bre sta pricas o tom CPU, imao sam jedan Duron 950 i taj je odvaljivao sve Intele u svojoj klasi i 50% skuplje.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Radila je kod Durona zastita od pregrevanja odlicno... imao sam prilike da se uverim licno :) Bila je i prica o tome... kako spaliti Duron? :
:: Inace, Phenom X6 super izgleda na papiru, ali u praksi nista posebno. Opet, zbog super cene verovatno ce se dobro prodavati..
:: :: Imao je i AMD kikseve,da se ne zaboravi :).Sta se desi kad Duron-u, Athlonu-u skines hladnjak, il CPU ventilator stane? CPU izgori u momentu, dok je kod Intela radila zastita od pregrevanja. Svi su imali svoje kikseve, nista cudno...
:: ::
mslavko82 Re: Re: Re: Kiks.... 20.05.2010. 12:17 #215412

broj poruka: 721
Ja i kazem da je bio fenomenalan procesor :) Pa Duron je na 1 GHz bio bolji od prvog P4 :) Ne znam zasto je AMD batalio taj brend...

:: Mirko pazi Duron..
:: Ma daj bre sta pricas o tom CPU, imao sam jedan Duron 950 i taj je odvaljivao sve Intele u svojoj klasi i 50% skuplje
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Radila je kod Durona zastita od pregrevanja odlicno... imao sam prilike da se uverim licno :) Bila je i prica o tome... kako spaliti Duron? :
:: :: Inace, Phenom X6 super izgleda na papiru, ali u praksi nista posebno. Opet, zbog super cene verovatno ce se dobro prodavati..
:: :: :: Imao je i AMD kikseve,da se ne zaboravi :).Sta se desi kad Duron-u, Athlonu-u skines hladnjak, il CPU ventilator stane? CPU izgori u momentu, dok je kod Intela radila zastita od pregrevanja. Svi su imali svoje kikseve, nista cudno...
:: :: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs