Ove godine zbog posla i nekih privatnih obaveza neću biti u mogućnosti da odem a imam dve četvorodnevne karte pa ako ima zainteresovanih ja bi prodao obe. Pozdrav!
Evo jurim ortakinji da napravim poklon za rođendan, pa bi mi jedna odgovarala? Baci mi cenu na mail sa berze...
support normality
:: Ove godine zbog posla i nekih privatnih obaveza neću biti u mogućnosti da odem a imam dve četvorodnevne karte pa ako ima zainteresovanih ja bi prodao obe. Pozdrav!
Evidence,Digging the grave,Midlife crisis,A small victory imam i naranvno da sam cuo,moja graska nije album Epic,vec imam `Epic the best of`: http://img155.imageshack.us/img155/369/image0105a.jpg Ricochet mi je takodje poznata,ali se ne secam kada sam zadnji put cuo tu stvar.
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.