Hijerahrijom na forumu, o cemu ti pricas pa to govori da ti sam sebi kreiras neku hijerahiju na propalom forumu EJ COVECE HIJERAHIJA!!!!!!!!? znanjem? mene niko nije kritkovao da SAM SEBE HVALIM?! A tebe? Ti ne drzis stranu? Tvoji vidici su siri od mojih? Po shvatanju i po znanju? Driz Nvidiu na avataru?! Drzis `zver u ormaru`...
Ja sam sebi kreirao svet? A ti si napravio karijeru od svadjajna po forumima?
Mnogo si se utripovao da ti imas `znanje` i iskustvo, jebeno sam sebe hlavis DA LI SI NORMALAN!? EJ?! EJ?!
Sa svakim se posvadjas na jebenom forumu...koliko te ljuzi zamrzelo preko INTERNETA? sta ti to govori?
Na kojim si ti drogama kad si utripovao da imas znanje i isukutvo a hobi ti da citas forume i rivjuove...
Strasne su to stvari...
:: Ja lepo govorim o SLI setupu i isplatljivosti u odnosu na dobijene performanse i mogucnosti u daljem radu tj podizanju na jos veci nivo performansi sluzeci se OC-om :: Nek je karta i skuplja od 250$ pa nek kosta i 280$ opet je za SLI setup isplatljivija nego li uzeti single GTX480!Ja o tome govorim!Ko ne ume da procita i shvati sustinu na zalost je ili nepismen ili glup :: SLI svakako bolje skalira od ATI CrossFire tehnologije i dobije svaki 5830 CF pa cak i 5850 CF (naravno ovde retko dostize ali je jako i blizu). :: Kada cena padne na recimo tih 250$ sto je najveroavtnije tek ce onda biti isplatljive. :: @ Dautovic aj leba ti malo skrati jezik i ponasaj se u skladu sa hijerarhijom na forumu :: Ako nisi razemeo sta sam pisao nemoje se ni izletati!Ja nikad ne lupetam a ti to meni ne mozes ni da kazes ni po kojoj osnovi :: Zaobidji ti moje glediste.Ja nit sam nerealan niti drzim stranu.Moji vidici su daleko siri od tvojih kako po shvatanju tako i po znanju :: A to sto ti mislis da nvidija ne pruza nista vise,svaka cast na tome,to samo govori koliko ne znas zapravo sta je nvidia.Ceo zivot ces da gledas kroz naocare i vidis takav svet koji si sam sebi kreirao. :: P.S.Bio bi extra samo kad bi pljuvao.Na zalost ja vidim i neke druge injnice koje ne mogu da recutim i izostavim :: @dex02 :: Da bi nesto rekao da je krs morao bi debelo da poznajes arhitekturu,da se razumes u razvoj same tehnologije ,da budes kontruktor ili inzinjer same seme koju sacinjava GT300 (Fermi) ..40nm proces proizvodnje je mnogo unazadio sam chip i smanjio njegov potencijal .Da je sve kako treba nije,mnogo propusta ima u samoj arhitekturi koje sam i sam do sad mnogo puta naveo i koje jasno vidim..Ali chip je dobar sa velikim potencijalom kako za gaming tako i za profesionalni rad jos mnogo vise.(ak je i Saxija uazao na neke stvari kojima ATI ne moze ni da primirise :: Ono sto ce potkrepiti moje tvrdnje da je taj chip dobar i da ce se jos uznaprediti i postati odlican bice sledeca serija karti kroz manji roizvodnji proces tipa 28nm :: Svako moze da naidje na probleme i niko nije savrsen a price o propadanju i gasenju i sl su jako primitivne a pored svega samo pokazaju fanbojizam godinama potlacenih crvenih redova. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Kad već oni koji ih hvale neće da ih kupe (a baš me žarko zanima zašto, kada su tako dobre), da ja ATi-jevac kupim dva komata (dok još imam para), pa da raspalim neki SLI (kod burazera, kod mene ne mogu) i odvalim sve te 5850, 5870 i 5970 Radeone. Ma ima da razvalim i 6xxx seriju, koliko SLI dobro skalira u odnosu na bedni Krosfajr.
Izvinjavam se, ali moram da se umesam. Dautovicu, sedi jedan! Posto je forum propao kako ti kazes, ajde MARS! Da forum ima problema ima, ali da je normalan sad bi popio takvu bancinu da nema smisla.. Ako je Sky to hobi i to sve naucio, svaka mu cast. Kako li si ti to naucio? Ako si naucio? Mogu ti reci da nisi, jer svako ko je pismen i ko procita tvoj i njogov post smejao bi ti se.. Nepismenko. Cek da vidim kako bese : Hijerahrijom, HIJERAHIJA. Ajde probaj jos jednom, mozda ti i uspe. To na avataru neki grb? To je zato sto ti ne drzis strane ili sta? Jeste Sky pristrastan, ali uvek navede pozitivne i negativne strane i ima sire vidike, nije iskljuciv kao ti. Napisi jednom malo duzi post kao Sky i potrudi se da u njemu napises nesto pametno, ane kao u onom prethodnom, a mozda bolje ne.. Lepo vam je rekao Sky, procitaj post do kraja sa razumevanjem i probaj da postujes to koliko ima postova, odnosno hijerarhiju, pa mozda i naucis nesto. Polemisi, uci, slusaj, citaj od svakog mozes nesto da naucis pogotovo ako ima toliko postova bez spamova, a ne kao pojedinci ovde. Nemoj da si tako iskljuciv. Izvini ustao sam na levu, a i iznervirao si me. Jbg
Uff! Dzaba sam pisao.. Sad si pokazao da si i glup! Uzmi pa pogledaj decko moje postove, ili teme, ako znas kako pa ces videti i svatiti nadam se koliko gresis. Mozda se zamislis malo, mozda opametis, mozda se nesto desi. Doduse sve to sto sam napisao je vezano sa mozgom tako da ne znam ipak u tvom slucaju da li je moguce da se desi... Roman post? Par prosirenih recenica? E decace... Kada sam rekao da napises malo duzi post, nisam mislio da izmedju svakog reda bude dva reda razmaka... Bas ako te interesuje da li je dupli nalog i to mozemo da proverimo vrlo lako, osim ako kazes da je to nemoguce.
Kartica ima odlične performanse koje se skoro dupliraju i čak prelaze brzinu 5970 u SLi režimu, ali glavni problem je nažalost cena. Kad bude koštala manje od 5850 vredi je gledati, ovako žalim budalu koja odvoji pare na nju...
Sli je uvek bolje skalirao nego Crossfire, ali nije vredan bacanja dodatnog novca... __________________ Scourge of PCBerza
Ono što je Skyfire rekao je tačno, ova SLI kombinacija je brža nego GTX480 a košta tu negde, ali se opet vraćamo na činjenicu da GTX480 košta ko 5970 i odavno smo zaključili da nema logike kupovati je, tako da ako je bacanje para uzimati GTX480, bacanje je para uzimati i SLI GTX465... __________________ Scourge of PCBerza
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ono što je Skyfire rekao je tačno, ova SLI kombinacija je brža nego GTX480 a košta tu negde, ali se opet vraćamo na činjenicu da GTX480 košta ko 5970 i odavno smo zaključili da nema logike kupovati je, tako da ako je bacanje para uzimati GTX480, bacanje je para uzimati i SLI GTX465.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Mozes ti da klokujes 465, sa voltazom moze i dosta, ali sta se desava kad se recimo 5850 klokuje uz voltazu, bezi ona njoj dooosta po performansama, klokovana i default.
Ni u SLI nije toliko bolja opcija, jer ce normalno 5850 Crossfire biti opet bolji, u principu rade na isti nacin i zavise od drajvera, evo u onom AvP benchmark-u nije radio SLI uopste a CF jeste... I skalira i CF odlicno tu nema nekih problema.
:: Ono što je Skyfire rekao je tačno, ova SLI kombinacija je brža nego GTX480 a košta tu negde, ali se opet vraćamo na činjenicu da GTX480 košta ko 5970 i odavno smo zaključili da nema logike kupovati je, tako da ako je bacanje para uzimati GTX480, bacanje je para uzimati i SLI GTX465.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Steta sto neki nikad nece razumeti a najgore je od svega sto druge zovu fanboyem a ne vide sebe.. Uopste vise necu da polemisem u ovoj temi.. @Dautovicu da znas da si me sad kao covek razocarao..Samo to imam da ti kazem.. P.S.Hebao te i ATI i nVidia kad si celu polemiku sveo na licnu osnovu samo zato sto si ti taj koji je zaludjen..Kad budes sazreo shvatices sta sam ja ovde godinama pisao i objasnjavao!
Vidi sad nekako opet se zaleti pa kreni sa svadjom.. Dupli nalog kazes?E moj ti.. Zalosno ! :( Pozdrav!
Tebe je sjebalo sto potcenjujes druge a precenjujes sebe...
:: Uff! Dzaba sam pisao.. Sad si pokazao da si i glup! Uzmi pa pogledaj decko moje postove, ili teme, ako znas kako pa ces videti i svatiti nadam se koliko gresis. Mozda se zamislis malo, mozda opametis, mozda se nesto desi. Doduse sve to sto sam napisao je vezano sa mozgom tako da ne znam ipak u tvom slucaju da li je moguce da se desi... Roman post? Par prosirenih recenica? E decace... Kada sam rekao da napises malo duzi post, nisam mislio da izmedju svakog reda bude dva reda razmaka... Bas ako te interesuje da li je dupli nalog i to mozemo da proverimo vrlo lako, osim ako kazes da je to nemoguce. :: :: Pozdra :: :: ::
To sto si nezreo a jesi,takodje si jako i brzoplet ne znaci da si glup.Nemoj nista da izvlacis iz konteksta ok?Ne precenjujem sa sebe ali i ne dam na sebe..Drugo za sigurno mogu da stanem iza svega sto kazem i da kazem da naklapate na pamet bez i jednog argumenta nepoznavajuci dovoljno materiju tj ono o cemu se polemise.. U toku rada,posvecenog vremena,neprospavanih noci ,analiza,gomile promenjenog hw-a ,testova i svega ostalog sto ide uz to tad stices znanje i iskustvo a ja sam mnogo vemena izgubio zarad svega toga.Zato tesko da neko moze da mi prica kako nesto radi i kako nema nikakvih razlika jer je to smesno kao cirkus!Sto je najgore kad te ljudi ovako deklarisu kao ti mene da sebe precenjujem shvatam da je moje vreme/steceno iskustvo uzalduno potroseno kad nemam sa kim pametnim da ga podelim.. I onda ti pored svega toga dodjes i kazes meni da ja lupam -samim tim me pocenjujes prvi i jos meni nabijas na nos kako sam ja fanboy a sebe ne vidis ni najmanje..Ajde nekad objasni nesto,napisi nesto konstruktivno,objasni zasto je GT300 fermi SRANjE?Ako to uspes da mi objasnis skidam ti kapu!Samo ne zaboravi da pricamo o CHIP-u ne o karti (gotovom prozivodu) ... I za ono dupli nalog ti svaka cast..Znaci da potpadnes pod uticaj lokalnih provokatora,lazova i dijabola nisam verovao..Ali dobro..Covek se pokaze tek na kraju..Bar znam sta mislis o meni.. Ovde od svih vas najvise cenim Saxiju jer je najrealniji i pokazuje veoma razumno shvatanje celokupne situacije a HW-u prilazi upravo onako kako treba /sa razumevanjem i zeljom da ga ispita kako dolikuje..Takodje svaka cast i ostalim userima,tj svaka cast na izuzetcima ali mali ih je broj.. By The Way,ja ovo radim samo iz hobija i ljubavi ,nije mi niti struka niti poziv..
:: @Sky ti si meni ovde rekao da sam glup.. :: :: Toliko.. :: :: Tebe je sjebalo sto potcenjujes druge a precenjujes sebe.. :: :: :: :: Uff! Dzaba sam pisao.. Sad si pokazao da si i glup! Uzmi pa pogledaj decko moje postove, ili teme, ako znas kako pa ces videti i svatiti nadam se koliko gresis. Mozda se zamislis malo, mozda opametis, mozda se nesto desi. Doduse sve to sto sam napisao je vezano sa mozgom tako da ne znam ipak u tvom slucaju da li je moguce da se desi... Roman post? Par prosirenih recenica? E decace... Kada sam rekao da napises malo duzi post, nisam mislio da izmedju svakog reda bude dva reda razmaka... Bas ako te interesuje da li je dupli nalog i to mozemo da proverimo vrlo lako, osim ako kazes da je to nemoguce. :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: ::
izvini ali stvarno ti je dugacak post...mrzi me da citam.
Al da kazem nisam ja ljut na tebe nemam, nista protiv tebe, sto se mene tice cool smo i to je to...ne volim bespotrebne rasprave...ja sam dosta samokritican, to je i moj savet tebi.
P.S. Kucam caletu nekih 7-8 strana u wordu gustog texta pa nemam vremena da procitam post, nisam mislio nikakvo ne postovanje
Ako bi pala na oko 220-230 evra bila bi super za SLI u pravu si a i ovako bi bila ok kupovina, sve iznad 230 evra je po meni stvarno previse jer za te pare ima 5850 vec koja ce da obrise patos sa njom, klokovanom ili default.... Mada i za 220 evra dve 5750 brisu patos sa tom kartom, ali pravilnije je porediti je sa single resenjima...
:: Meni je odlična ova karta za SLi, samo da padne na cenu 5830.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.