jasta slazem se nemaj lose samo dobre i bolje, i kesa, a velike male srednje nije bitno...evo kaze sta rade muskarci posle sexa??
3% se okrene pozce da spava 7% nemoze da je gleda ocima i upali tv a 90% ode svojoj kuci (zeni) :) Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Lepo čovek kaže, batali ove nedorasle, pa nećeš valjda majci da vodiš jednu ovakvu? Pa ima žena da padne u nesvest! :)
Be the change you want to see in the world.
:: Opet spamujes. Pa bre druze pored najlepse nacije, na balkanu , juris neke smesne azijate :: Jbt, bre si normalan :: Pa pecaj ovo ovde sto nam je priroda dala i ne glupiraj se sa necim sto nije nase i sto je smesno za nas mentalitet. Spusti se na zemlju i juri najlepose devojke na balkanu i sir :: Ne glupiraj se i ne podlezi provokacijama sa zapada :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Da ste živi i zdravi, jedan lik ovde iz bloka je tražio specifično azijatkinju za ženu, na kraju je našao i pošto ona nije htela da živi u Srbiji on otišao mentol u Kinu...
Pritom je još bio glavni kuvar u kineskom restoranu brze klope, i sad je klopa sranje kompletno __________________ Scourge of PCBerza
:: Da ste živi i zdravi, jedan lik ovde iz bloka je tražio specifično azijatkinju za ženu, na kraju je našao i pošto ona nije htela da živi u Srbiji on otišao mentol u Kinu.. :: :: Pritom je još bio glavni kuvar u kineskom restoranu brze klope, i sad je klopa sranje kompletno :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Pricao sam sa dvojicom koji su imali iskustva sa azijatkinjama u krevetu (konkretno japankama), i obojica su mi rekli da moram to da probam u zivotu...
Pre bi j. tu azijskinju nego ove danas klinke u srbiji od 2 metra i 100 kg svinje , hibridi, tamo su jos normalni sto se tice gradje, kad sagledam od 90`tog sve idioti od riba i likova a jedan prst im u dupetu a drugi u nosu!
:: :: Pre bi j. tu azijskinju nego ove danas klinke u srbiji od 2 metra i 100 kg svinje , hibridi, tamo su jos normalni sto se tice gradje, kad sagledam od 90`tog sve idioti od riba i likova a jedan prst im u dupetu a drugi u nosu!
Najveci plus za nas prosecne balkance kod ovih malih zutih je sto je svaki od nas sa `monster` alatom.Njihovi igraci jad i beda 10-12 cm....tako bar kaze statistika,pa zar ti ne bi bilo milo da te tamo dovikuju : Eeeej kuronj.....
izvini, ali gde ih je nasao? ima li japanskih devojaka u beogradu?:D burazer i ja bi smo bili veoma zahvalni za informaciju gde da ih potrazimo...
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Pricao sam sa dvojicom koji su imali iskustva sa azijatkinjama u krevetu (konkretno japankama), i obojica su mi rekli da moram to da probam u zivotu.. :: ::
:: Mislim sta reci.. :: Male sise imaju VELIKU prednost nad velikim sisama u tome sto nikad ali nikad ne mogu da stignu do pupka :: A kao drugo MALE sise su 100% prirodne :: :: Po meni tema je daleko od protracene.. :: :: Da ne bude zablude i ja sam se nekad lozio na petice ali sa godinama dodje i mudrost pa onda shvatis da sve sto je vece od velicine sake i nije nesto... znaci neka kipuca dvojka i to je to, eventualno mozda neka mrsava trojka :: :: Tomato Republic Of Serbia !!!
jedan u Americi, drugi u Australiji... jbg. Ovde slaba vajda kod nas. Ali kazu da su jako poslushne u krevetu, a i mashtovite
:: izvini, ali gde ih je nasao? ima li japanskih devojaka u beogradu?: :: burazer i ja bi smo bili veoma zahvalni za informaciju gde da ih potrazimo... :: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui :: :: :: Pricao sam sa dvojicom koji su imali iskustva sa azijatkinjama u krevetu (konkretno japankama), i obojica su mi rekli da moram to da probam u zivotu.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.