:: Vidi..ako imaš nekui domaću udavači, a da je pri tom korektna kontaktiraj me na email : :: support normalit :: :: :: :: :: :: mislim da je kretenski to sto je odigrano rukom pred golom,a kamoli Vidic to sebi da dozvoli i dovede u pitanje svoj tim..ne razmisljaju glavom,previse impulsivno!! :: :: Celo prvo poluvreme sam se zajebavao sa drugarima kako bi Kuzmanovic trebalo da uhvati loptu u sesnaestercu sa obe ruke...Kao Djukic svojevremeno dok je igrao za Valensiju :: :: I nisam mogao da verujem da smo skrivili penal na identican nacin kao protiv Gane :: :: Ali ruku na srce imali smo mnoooogo srece...Ali na kraju sreca ili ne 3 boda za SRB :: :: :: :: @pajsgudgu :: :: Cestitam za diplomu...Jos da te ozenimo :: :: :: :: :: :: :: :: DaSickSystem :: ::
:: najbolje je udje covek da da tel na servis a ja se iz servisa derem na MUHLERA i vicem:sta oces konju jedan!!?? :: covek pita :jel to on meni!!!? :: mogao sam najebati ni kriv ni duzan. :: a inace sam mokar sav,i posle utakmice sam morao do WC od nervoze!! :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Uh da, i kad je onaj pajser viknuo ``...iiiii kraaaaj utakmice - ce ubrzo uslediti...`` :D Najgore je bilo to pred sam kraj...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
:: ja sam se zamalo ukenj`o zadnjih 10 min .. :: :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: najbolje je udje covek da da tel na servis a ja se iz servisa derem na MUHLERA i vicem:sta oces konju jedan!!?? :: :: covek pita :jel to on meni!!!? :: :: mogao sam najebati ni kriv ni duzan. :: :: a inace sam mokar sav,i posle utakmice sam morao do WC od nervoze!! :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: ::
scaka vam cast momci, pokazali ste da imate veliko srce, a posebno Milan Jovanovic... mislim da je sada svima jasno zasto je Zigic jako bitan igrac za nas i da ce se vec jedanput zapusiti usta zlim jezicima iz komsijske stale...
Ko bre bitan,jel tebi negde prokisnjava. Jes ti cuo za onu`i corava koka zrno nabode`,vuko se ko les celu hebenu utakmicu.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: scaka vam cast momci, pokazali ste da imate veliko srce, a posebno Milan Jovanovic... mislim da je sada svima jasno zasto je Zigic jako bitan igrac za nas i da ce se vec jedanput zapusiti usta zlim jezicima iz komsijske stale.. :: :: :: http://img192.imageshack.us/img192/6980/roshtilj01aaa.jp :: ::
pitam se samo jeli iko uopste i gledao utakmicu ili ste samo culi za rezultat pa kao bravo bravo svaka cast.
Sabancine se nisu ni pomerile sa mesta u odnosu na pripremne utakmice kao i na utakmicu sa Ganom.
Totalno bezvoljna igra, bez ikakve organizacije, taktike, gde se u kontre seta umesto punim sprintom da se gazi..toliko troma i spora igra SVIH igraca da je to bruka...a jos veca bruka kako uvek kada nasi daju gol stanu i pocnu da se brane, ne bi mogli ni albaniji da daju vise od 2 komada.
Sramota je da se 11 igraca brani pred 10-ricom, da ta jedna desetorka ima 3-4 100 % sanse sa igracem manje...da se seta kroz sesnaesterac kako hoce i zeli.
Sta bre umisljate, ubili su nas od batina sa 10 igraca, da je glavni spic, Klose ostao bilo bi 5 komada za nemce jos u prvom poluvremenu.
Procicemo mi grupu zbog ove srecne utakmice...ali jedva cekam da dodju englezi, argenttinci, spanci..i ostali pa cemo da gledamo vatromet...jedva cekam.
Idi umi se malo izgleda da ti nije dobro. Te ekipe koje si nabrojao , osim Argentine idu kuci(najverovatnije). Izgleda si pobrkao sportove :))))) Sto se tice sansi trebali da prime bar jos dva komada, ali nema veze ovako je pobeda lepsa.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
sad je vec ocigledan odgovor na moje pitanje...niko nije ni gledao utakmice, samo komentarisu rezultat i pricaju u prazno...
da je iko gledao spaniju video bi da su pregazili svajcarce, da su se setali po petercu i promasili 30 100 % sansi...da igramo sa spancima prilmili bi petardu u prvom poluvremenu.
Da ne duzim dalje
p.s. hogar ...ti nemci su te nadigrali sa 10 igraca..tako da mi, molim te objasni sta ti znaci onda ako si gledao tekmu...nisu nista bolji od nemaca ? to kao pozitivno nesto...ma super...
nasi fudbaleri su obicni sarlatani
Ajd uzdravlje
:: Idi umi se malo izgleda da ti nije dobro :: Te ekipe koje si nabrojao , osim Argentine idu kuci(najverovatnije) :: Izgleda si pobrkao sportove :)))) :: Sto se tice sansi trebali da prime bar jos dva komada, ali nema veze ovako je pobeda lepsa :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Zigic prima loptu i Stojanovic komentarise: `Napadamo 3 na 3`. Zigic umesto da krene napred okrece se i vraca loptu nazad. Stojanovic:` Ne, branimo se 3 na 3`
_____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
Pa sta drugo da kaze,covek je profesionalac i njegov posao je da komentarise utakmice i fudbalere a ne volove kao Zigic.Trebalo bi da unajmimo veterinara da pomogne pri komentarisanju buducih meceva,ja mislim da bi se on sa Ziletom bolje snasao.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Zigic prima loptu i Stojanovic komentarise: `Napadamo 3 na 3`. Zigic umesto da krene napred okrece se i vraca loptu nazad. Stojanovic:` Ne, branimo se 3 na 3` :: :: :: :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: ::
Ma nisu oni losi,meni samo nije jasno zasto ne mozemo da trcimo na ovom svetskom prvenstvu. Upravo manjak pokretljivosti pravi od njih nesto sto oni nisu,ne treba tako lako zaboraviti kvalifikacije i onu borbenost,to je jasan pokazatelj da ovi momci mogu da igraju dostojan fudbal.Medjutim kao sto sam napomenuo usled totalne nepokretljivosti celog tima dosli su u situaciju da ne mogu da realizuju sanse,da lako gube lopte i ispadaju u odbrani.
Lala 4ever!
:: sad je vec ocigledan odgovor na moje pitanje...niko nije ni gledao utakmice, samo komentarisu rezultat i pricaju u prazno.. :: :: da je iko gledao spaniju video bi da su pregazili svajcarce, da su se setali po petercu i promasili 30 100 % sansi...da igramo sa spancima prilmili bi petardu u prvom poluvremenu. :: :: Da ne duzim dalje :: :: :: p.s. hogar ...ti nemci su te nadigrali sa 10 igraca..tako da mi, molim te objasni sta ti znaci onda ako si gledao tekmu...nisu nista bolji od nemaca ? to kao pozitivno nesto...ma super.. :: :: nasi fudbaleri su obicni sarlatan :: :: Ajd uzdravlje
koje kvalifikacije ? kakva borbenost...lako je bre igrati sa tim reprezentacijama sto su se okupili ispred zgrade 2 nedelje pred utakmicu, lako je tad biti borben.
koju jaku ekipu smo mi to imali u kvalifikacijama ? francuzi su pokazali unazad 2-3 godine ( a pogotovo 2 poslednje utakmice ) da su prosecna ekipa tako da , u kvalifikacijama smo bili prvi jer smo imali sve sabane u grupi.
Ajd uzdravlje
:: Ma nisu oni losi,meni samo nije jasno zasto ne mozemo da trcimo na ovom svetskom prvenstvu :: Upravo manjak pokretljivosti pravi od njih nesto sto oni nisu,ne treba tako lako zaboraviti kvalifikacije i onu borbenost,to je jasan pokazatelj da ovi momci mogu da igraju dostojan fudbal.Medjutim kao sto sam napomenuo usled totalne nepokretljivosti celog tima dosli su u situaciju da ne mogu da realizuju sanse,da lako gube lopte i ispadaju u odbrani :: :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: sad je vec ocigledan odgovor na moje pitanje...niko nije ni gledao utakmice, samo komentarisu rezultat i pricaju u prazno.. :: :: :: :: da je iko gledao spaniju video bi da su pregazili svajcarce, da su se setali po petercu i promasili 30 100 % sansi...da igramo sa spancima prilmili bi petardu u prvom poluvremenu. :: :: :: :: Da ne duzim dalje :: :: :: :: :: :: p.s. hogar ...ti nemci su te nadigrali sa 10 igraca..tako da mi, molim te objasni sta ti znaci onda ako si gledao tekmu...nisu nista bolji od nemaca ? to kao pozitivno nesto...ma super.. :: :: :: :: nasi fudbaleri su obicni sarlatan :: :: :: :: Ajd uzdravlje ::
Pa vecina reprezentacija iz nase grupe je igrala bolje nego sve reprezentacije sada na sp-u. Znaci jedino sto im ja zameram je to sto izgledaju kao staracki dom na terenu. A da se ne lazemo jedino je Argentina nesto pokazala do sada.
Lala 4ever!
Slazem se sa tobom...Da su Nemci bolje odigrali od nas,jesu svakako...Nadigrali su nas sa 10 igraca...Branili smo se sa igracem vise i imali srece sto nismo primii go ili dva. Ali znas kako se kaze...To je fudbal i lopta je okrugla. Bilo je vreme da i nas pogleda fortuna.
Ali ova pobeda uopste ne znaci da smo prosli grupu...Danas u 16h moramo da navijamo za Australiju i da se nadamo minimum neresenom rezultatu(po mogucstvu bez golova),a onda u sredu da dobijemo Australiju.
Jos uvek mi nije jasno zasto Antic ne pusta Mrdju u igru...Bolji je napadac od Pantelica i Zigica zajedno...Pantelic u napapadu ni za go Q ne vredi...Ajde onaj Zigic je motika od 2 metra i moze da skace u odbrani ili eventualno neko od nasih da ga pogodi u glavu i da postigne pogodak...Onaj go sto je dao Romi ga je zacementirao u timu,bez obzira sto nikad vise u zivotu nece sutnuti loptu onako.
Ono sto daje kakvu takvu nadu je to sto se na ovom SPu definitivno desavaju cuda: Spanija : Svajcarska 0:1. Engleska:USA 0:0 Engleska:Alzir 0:0 Francuska:Meksiko 0:2
Kao sto rekoh lopta je okrugla i sve moze da se desi...Videcemo...Jos uvek se trudim da budem optimista.
Samo se iznerviram dok gledam ove sabane ili polemisem o njihovoj igri..nije mi jasno zasto ih uopste gledam, jos davno sam se odrekao reprezentativnog fudbala... od cuvenog mijatovog penala protiv Holandjana..ne znam sta mi je opet trebalo da sad gledam ove.
Ta reprezentacija kad nije tada bila prvak evrope i nesto uradila na svetskom..sa takvim timom , gde se nije znalo ko je bolji od koga....nikad mi nista necemo uraditi u fudbalu.
Ne mogu da verujem. Onaj šaban od komentatora kompletno prvo poluvreme Australijance naziva Australcima. Gde li je taj učio srpski jezik, da mi je samo znati?
Nije mi jasno sta pokusavas da dokazes da je sramota sto smo pobedili Nemce, da je trebalo da se okrenemo i naguzimo i primimo 5 komada zato sto su oni kulturni Nemci, a mi primitivni Balkanci, e pa ne ide to tako igrali oni igrali mi bilo sta je bilo da su nas nadigrali dali bi taj usrani go, mislim nadigrali nas kao mi Holandjane u toj utakmici koju pominjes. I da kakvi crni Spanci dizes ih u nebesa samo zato sto su pobedili Svajcarce u koje opet gledas ko u bogove samo zato sto su Evropa. I da Zigic je jako bitan igrac svideo vam se ili ne kada je u sesnestercu uveg ka cuvaju dva igraca sto ostavlja prostor drugima da postizu golove.
I ovom ne mogu da se ne nasmejem kazes nadigrali me Nemci hahah ja tamo na terenu nigde ne vide sebe :)
od Nemacke,u svakom segmentu igre,vise smo trcali,nadigrali ih,stvorili vise sansi od njih,i sto je najbitnije dali GOL,koji oni nisu znali da daju....Ovo je realno gledanje utakmice...a iinace,to sto pricas da su nas nadigrali je obicna glupost coveka koji se ne razume u fudbal,mi kada smo vec dali gol,pustili smo Nemcima loptu,jer se ovde igra na rezultat,dali smo gol vise,imali precku stativu i 3 100% sanse,dok Nemci su imali samo jedan jedini ozbiljan napad kada su pogodili precku,..i ko je sad tu koga nadigrao?Cak i penal nije bio nikakva opasnost Vidic je mahinalno odigrao rukom....Prema tome,ako se vec ne razumes u fudbal,ucuti,i pokrij se usima,navijaj za Hrvate,Bosance,ili koga vec hoces,ja cu za moju Srbiju,kako god da igra...I ne stvaraj zlu krv fudbalska neznalice,ceka nas teska borba sa Australijom....
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.