Šta da ti kažem čoveče, ja reko aj malo smeha, očekivao sam da će neko da napiše, pa da, a kad nvidia kartica odradi Crysis bench, Ati se sakrije iza kutije u kojoj je kupljen ili tako nešto....i da se lepo nasmejemo.....
A ovaj grize, isključivo nisko.....kao da sam ga u oko ubo, NJEGOVA tema, moš` misliti....još stavim 50 smajlića.....koji karakter.....
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Obrade,sala covece...Nemoj odmah da padas u vatru :: Ljudi opustite se,nema razloga za svadju :: :: :: DaSickSystem :: ::
znaci 2-3 stvari istovremeno ,nisam video smajlice ,nego ono kao nisi video Firepro ...malo smesno reci meni to,ali ok eto zaboravi sve.bad connection.
Oštro si počeo, posle moje šale, oštro sam uzvratio, zato i stavljam brdo smajlija....na ne bude ovakvih nesporazuma.....
Ček, aj ovako:
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: znaci 2-3 stvari istovremeno ,nisam video smajlice ,nego ono kao nisi video Firepro ...malo smesno reci meni to,ali ok eto zaboravi sve.bad connection.
Pogledaj po forumima, nalazio sam dosta puta da su klasicne 3850/3870/4830/4850/4870 modovane preko drajvera u Fire karte, naravno sa adekvatnim dobitkom u performansma pod odredjenim programima
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
:: Nego carevi, ozbiljno pitam, ima li nacina (bez brata u Nemackoj i slicnih stvari) da se dobavi ona najjeftinija firepro ::
Kolko sam ja cuo, nema nista od toga. Mogla nekad Nvidia 7900 da se pretvori u quadro, ali ovo jok. Nego cude me ove cene po 90$
:: Pogledaj po forumima, nalazio sam dosta puta da su klasicne 3850/3870/4830/4850/4870 modovane preko drajvera u Fire karte, naravno sa adekvatnim dobitkom u performansma pod odredjenim programim :: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! :: :: :: :: Nego carevi, ozbiljno pitam, ima li nacina (bez brata u Nemackoj i slicnih stvari) da se dobavi ona najjeftinija firepro :: ::
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.