Inace pozdravljam potez nVidia-je i mislim da je GTX465 odlicna kupovina, bolja mnogo od 5850.
Pozdrav !
:: Ima li negde povoljan 550?Znas da imam 7850 novu..Stoji mi dzaba..Mozes li tebra da mi odradis nesto povodom toga :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: A sta mislis kako su nastali Kuma,550,720.......?? :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://spedr.com/4tb3 :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: citat iz teksta :: :: :: `In another word, there’re two versions of GTX 465 available on the market – one is 10 memory chip version with part of SP and memory controllers disabled, which means it could possibly be unlocked. another one is original 8 memory chip version which is not unlockable :: :: :: :: :: :: Kao sto i sam tekst kaze ne mogu sve karte da se otkljucaju, postoje verzije sa10 memorijskih cipova koje su zapravo trebale da budu gtx470 ali koje NISU PROLAZILE ZAVRSNI TEST U FABRICI pa su nasli resenje da im samo iskljuce po jedan deo strim procesora i memorijskih cipova i tako je nastala ta verzija gtx465 koju je moguce otkljucati.
Druze moj Zemunski.. Koliko se secam ja sam ti bas drzao lekciju o ponasanju,savetovao te i upucivao kako da se ponasas ali ti bas iz tog razloga explozije koji imas i pises ovakve postove..
Nauci sebe da cenis pa ces znati i kako da se postavis.. Ne mogu ovde da baljezgaju kojekakvi klinci koji su videli dve karte u zivotu i to do svega 50 eur !Pored toga pricaju gluposti koje namju veze sa mozgom. Ako se neka polemika vodi onda druze bar procitaj pa pisi a ne pricaj gluposti!
A Medo troluje vec duze vreme,trazi sitnice,uvek ima nesto da prica protiv a koliko se secam sam je priznao da se promenio..Nekad je bio objektivan i povucen ali sad jok.. Tebi takav stav odgovara jer si pristrasan ali neces da priznas..
Ti pocni sebi da seces pimpek posto te devojka dresira svaki dan :) Pusti ti forum,hebo sve ovo,daj bre ne budi papucar :) No hard feelings,samo drugarski savet.
Nemam pojma isceprkao sam ga iz oglasa,medjutim mogu ti dati broj lika pa ga propitaj malo.Licno mislim da ti je ovo izvrsna prilika jer za te novce mozes kad god hoces da ga prodas.
Rezime:Uzmi,probaj,pa ako ne uspe prosledi za iste pare dalje.
BTW i meni stoji jeda kuma 7850,ista prica nemere pa bog,ne znam koji je qurac tim procesorima postotak otkljucavanja 7850 je sasvim u suprotnosti sa 7750.Nesto sam ceprkao po net-u i testirao otkljucan primerak i mogu ti reci da se totalno drugacije ponasa od starijeg brata.Dok 7750 oce na jednoj a nece na drugoj ploci,ovaj 7850 koji sam otkljucao na jednoj,uspeo sam bez problema da to ponovim na 4 razlicite ploce,razlicitog proizvodjaca i razlicitog chipseta(SB-a).
Zašto ATi TRENUTNO, znači podvlačim TRENUTNO daje više....hmmmm, oćemo da krenemo od budžet ili high end klase:
Nema smisla detaljisati oko niže i niže srednje klase.....
5670, 5750, 5770....tu nvidia nema odgovor, tu nema spora. Ove karte se kupuju ko nenormalne. Jedna razlgo je što se za male dobijaju vrlo sposobne kartice a drugi je što NEMA šta drugo, a za to Nvidia nema koga da krivi.
5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trnutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske.
GTX480 i 5970....ok, važi. Kad nV napravi karticu sa dva GTX480 čipa koja ne troši ko lift i ne topi se, u redu. Jedna kartica je jedna kartica. Proizvođač odlučuje šta će na PCB da stavi kako bi kartica bila brža.
Ajde sada da vidimo šta GTX4xx kartica tehnološki može a HD5xxx serija ne. Hmmmm....NIŠTA.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Nemam pojma isceprkao sam ga iz oglasa,medjutim mogu ti dati broj lika pa ga propitaj malo.Licno mislim da ti je ovo izvrsna prilika jer za te novce mozes kad god hoces da ga prodas :: :: Rezime:Uzmi,probaj,pa ako ne uspe prosledi za iste pare dalje :: :: BTW i meni stoji jeda kuma 7850,ista prica nemere pa bog,ne znam koji je qurac tim procesorima postotak otkljucavanja 7850 je sasvim u suprotnosti sa 7750.Nesto sam ceprkao po net-u i testirao otkljucan primerak i mogu ti reci da se totalno drugacije ponasa od starijeg brata.Dok 7750 oce na jednoj a nece na drugoj ploci,ovaj 7850 koji sam otkljucao na jednoj,uspeo sam bez problema da to ponovim na 4 razlicite ploce,razlicitog proizvodjaca i razlicitog chipseta(SB-a) :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Jel ima potencijal da se otkljuca :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: Ima jedan Phenom 550 za 6K,star 3 meseca,sa garancijom :: :: :: :: :: :: E sada cenu sam ti naveo,medjutim imam neki osecaj da bi mogla malo da se obori :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: http://spedr.com/4tb3 :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Nemam sta vise da se raspravljam, 99% ljudi sa ovog foruma se slaze oko jedne stvari, a ti i Tortojed ste onaj 1%, tako da to sve govori. A kultura ti je na zavidnom nivou, tako pricaj s mamom, tatom, babom i stricevima, a ne sa mnom klinac! Mozda znas vise o hardveru nego ja, ali ja sam REALAN, a za tebe bi rekao da si ZALUDJENIK, ne razlikujes realan zivot od onog u tom tvom kucistu. Ko razume shvatice... EOD
:: To sto ti imas usko glediste oko celokupne slike IT scene to je iskljucivo tvoj problem. :: Ja ne pametujem vec iznosim argumentovane cinjnice. :: Voleo bih bas da i ti pametujes kao ja,gde bi nam onda bio kraj. :: ATI daje vise..Molim objasnjenje na to!Kad mi objasnis zasto daje vise,sta daje vise i kakve su to razlike mozda te i prihvatim kao nekog ozbiljnog usera na ovom forumu,ovako samo prosipas iz supljeg u prazno bez i jednog dokaza da potkrepis to sto pricas!Sta dobijas a sta ne je jako diskutabilno i o tome ti i ne mozes da pricas jer po svemu sudeci jako malo iskustva imas sa hradverom a pogotovu sa kartama tako da i ne znas sta koja karta i na koji nacin nudi i da li i zasto i kako postoje razlike.Ma jok,bitna je samo cena : :: To sto si ti nesposoban i tebi slicinima da zaradis u zivotu niko ti nije kriv..Znas,ima ljudi koji imaju odredjene kvalitete pa su to umeli na ispravan nacin u zivotu da iskoriste i da sebe obezbede..Lako je kukati,Srbija propala,nema se para,kriza,pljuj i omalovazavaj one koji su zasluzno posteno zaradili samo zato sto ti nemas!Sa neba nece nista pasti. :: A to da ce svaka karta da zavrsi posao pricaj svojoj babi koja se u to ne razume :: Hardver mora da bude u skladu..Ako imas visoku rezoluciju monitora moras da imas i jaku grafikcu kartu pogotovu ako si gamer.Jos ako si zahtevan korisnik u smislu gaminga pa hoces full uzitak to jedino moze da se postigne na savemenom hw-u i skupim grafickim kartama i to je jasno kao dan :: Hoces jos malo edukacije ili ces i dalje da seres :: :: @TheBea :: Samo se ti opusti..Nemoj da se nerviras,poceces da se linjas : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: Mozes ti da pricas i pametujes koliko hoces, ATi danas za manje ili iste pare DAJE VISE i to je tako! To sto si ti emotivno vezan za svoj hardver i ne mozes to da prihvatis, to nije moj problem. Nemam nameru da nesto placam vise kad za manje para mogu to isto da dobijem! Znas nekome, ili da ne kazem velikoj vecini u Srbiji, i 40-50e znaci dosta, dok neki drugi `ja sve znam`- pojedinci, za te pare kupuju fensi ventilatore, neonke i ostala ukrasna sranja. A dati 500e za graficku, kad i upola jeftinije odradjuju posao, da bi dokazao sebi ne znam sta, je cisto proseravanje i nema veze sa zivotom. :: :: ::
Ovo sto si gore napisao predstavlja davno poznatu tvoju filozofiju i taktiku - ja sam rekao i to je zakon..TACKA. Ono sto sam ja trazio jesu cinjnice!Alo detalji,razlike u renderingu (jos kad bi samo znao na sta mislim ) Mogucniosti..bla..bla.. Vrti se jedna te ista prica o disipaciji ,ceni i sl.. Aman daj nessto konstruktivno,dokle vise iste price ko pokvarena ploca..
@Danijelk Jadan ti ako si ti realan..I ti nekom pricas da je zaludjenik..E moj momce..Kad bi ti znao koliko mene zabole bas taj qrac za forum i sta ja radim u privatnom zivotu verovatno bi se sakrio u misiju rupu od sramote ! 99% foruma.Za ovo treba da te bude sramota!10 clanova te tvoje druzine svrstavas u 99% foruma!Matematika ti nije bas jaca strana! Iskreno o vasim decijim bolestima nebih da raspravljam,za to su nadlezni ljudi,strucna lica zaduzeni ali iskreno vam nebi bio u kozi :(
P.S.Da znas kako mi je kuciste tacno bi mogao da zivis u njemu,kad bi ga video .i kad bi video sta se unutra nlazi nebi ni izlazio iz njega
`5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trenutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske.`
Zar temperatura, novac, disipacija, video mogućnosti nisu činjenice ? Zar su činjenice samo 3dmark i gaming testovi ? I don`t think so.
Meni su na primer bitne te stvari, i obzirom da ne igram često igre, osim ponekad neke simulacije vožnje, za iste pare, za mene 5870 nudi više od GTX470.
Šta si ono rekao za budžet klasu ? GT240 i GTS250, samleveni jer su matori. Zašto je to nVidia dozvolila, uopšte me ne zanima, niti je moj problem.
I molim te nemoj da pričamo o renderingu i šta ja o tome znam, jer ti 3D aplikaciju nisi u životu video. Grafikom bavim jako dugo.
:: Ovo sto si gore napisao predstavlja davno poznatu tvoju filozofiju i taktiku - ja sam rekao i to je zakon..TACKA :: Ono sto sam ja trazio jesu cinjnice!Alo detalji,razlike u renderingu (jos kad bi samo znao na sta mislim ) :: Mogucniosti..bla..bla. :: Vrti se jedna te ista prica o disipaciji ,ceni i sl. :: Aman daj nessto konstruktivno,dokle vise iste price ko pokvarena ploca. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
:: :: Šta tebi nije jasno u sledećoj rečenici :: :: `5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trenutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske. :: :: Zar temperatura, novac, disipacija, video mogućnosti nisu činjenice :: Zar su činjenice samo 3dmark i gaming testovi ? I don`t think so :: :: Meni su na primer bitne te stvari, i obzirom da ne igram često igre, osim ponekad neke simulacije vožnje, za iste pare, za mene 5870 nudi više od GTX470 :: :: Šta si ono rekao za budžet klasu ? GT240 i GTS250, samleveni jer su matori. Zašto je to nVidia dozvolila, uopšte me ne zanima, niti je moj problem :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: Ovo sto si gore napisao predstavlja davno poznatu tvoju filozofiju i taktiku - ja sam rekao i to je zakon..TACKA :: :: Ono sto sam ja trazio jesu cinjnice!Alo detalji,razlike u renderingu (jos kad bi samo znao na sta mislim ) :: :: Mogucniosti..bla..bla. :: :: Vrti se jedna te ista prica o disipaciji ,ceni i sl. :: :: Aman daj nessto konstruktivno,dokle vise iste price ko pokvarena ploca. :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Hehehe..Ipak si se prepoznao..Dobro je da bar nisi maliciozno raspolozen da se svadjas..Doduse rece tamo u temi sa Obradom da si raspolozen..
Nije jasno mnogo toga ali kad bi objasnjavao Dautovic to sigurno nebi citao a meni je iskreno stalo da on procita kao jedan od vodje CRVenog klana REALNIH ljudi.. Bez zezanja,to nebi bio roman nego BIBLIJA :)
Dalje mi je uopste besmisleno pricati..Zna se na sta se svodi tako da mi je lakse da vam svima kazem ATI RULES i srce ce vam biti na mestu..Posteno sa moje strane..
No Veliki Strumpfe,izlaz li ti malo van?Sta bi sa onim sportskim aktivnostima,vozenjem bajsa i sl?Gde su zene?Hebes li sta?Nemoj ovo da shvatis kao provokaciju,interesujes me kao licnost posto se po malo bavim i psihologijom ljudi pa pravim neke selekcije odabranih persona koje proucavam..Naravno ja zelim da svi budu ok pa i ti koji me toliko iz dna duse mrzis,ko zna zasto :(
:: :: Šta tebi nije jasno u sledećoj rečenici :: :: `5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trenutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske. :: :: Zar temperatura, novac, disipacija, video mogućnosti nisu činjenice :: Zar su činjenice samo 3dmark i gaming testovi ? I don`t think so :: :: Meni su na primer bitne te stvari, i obzirom da ne igram često igre, osim ponekad neke simulacije vožnje, za iste pare, za mene 5870 nudi više od GTX470 :: :: Šta si ono rekao za budžet klasu ? GT240 i GTS250, samleveni jer su matori. Zašto je to nVidia dozvolila, uopšte me ne zanima, niti je moj problem :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: Ovo sto si gore napisao predstavlja davno poznatu tvoju filozofiju i taktiku - ja sam rekao i to je zakon..TACKA :: :: Ono sto sam ja trazio jesu cinjnice!Alo detalji,razlike u renderingu (jos kad bi samo znao na sta mislim ) :: :: Mogucniosti..bla..bla. :: :: Vrti se jedna te ista prica o disipaciji ,ceni i sl. :: :: Aman daj nessto konstruktivno,dokle vise iste price ko pokvarena ploca. :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Stani malo kontriras ovome a ne gledas sve aspekte. Uz nVidia dobijes PhysX, CUDA i 3D, dobro kod ATI-ja imas ATI Stream, ali zato nemas Eyefinity kod nVidia. nVidia karte dosta trose struje i dosta se greju, ali GTX465 je isplativ u slucaju samo ako se otkljuca u GTX470 i taj GTX470 OC jer se dobro skalira. Samo zbog toga je po meni bolja kupovina od 5850, ali kome je frka za napajanje i grejanje slobodno moze da uzme 5850 nece pogresiti, takodje ne treba zaboraviti ni 5770 CF koji je izuzetno dobra kombinacija. U segmentu do 150 evra nVidia sa Fermijem uopste ne moze da bude konkurent ATI-ju.
Inace CUDA je implementirana u Photoshop CS5, sta se desava sa ATI Stream ne znam.
Pozdrav!
:: :: Zašto ATi TRENUTNO, znači podvlačim TRENUTNO daje više....hmmmm, oćemo da krenemo od budžet ili high end klase :: :: Nema smisla detaljisati oko niže i niže srednje klase.... :: :: 5670, 5750, 5770....tu nvidia nema odgovor, tu nema spora. Ove karte se kupuju ko nenormalne. Jedna razlgo je što se za male dobijaju vrlo sposobne kartice a drugi je što NEMA šta drugo, a za to Nvidia nema koga da krivi :: :: ******************************************************** :: :: 5830, 5850 ubijaju GTX465 :: :: ******************************************************** :: :: 5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trnutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske :: :: Na primer :: http://www.overclock.net/nvidia/715548-ati-radeon-hd-5870-vs-nvidia.htm :: :: ******************************************************** :: :: GTX480 i 5970....ok, važi. Kad nV napravi karticu sa dva GTX480 čipa koja ne troši ko lift i ne topi se, u redu. Jedna kartica je jedna kartica. Proizvođač odlučuje šta će na PCB da stavi kako bi kartica bila brža :: :: Ajde sada da vidimo šta GTX4xx kartica tehnološki može a HD5xxx serija ne. Hmmmm....NIŠTA :: :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
Da izlazim na 34 stepena, evo lud sam, a i imam posla. Bajs trentno ne mogu da vozim jer mi je otišo Šimano menjač, time trenutno ne mogu da se bavim. Čemu interesovanje za moj privatni život ? Tebe ne mrzim,to sam ti nekoliko puta rekao. Odgovaram ti samo ono o čemu pišeš ovde i na tvoje stavove. Kao osoba me odavno apsolutno ne interesuješ.
Pošto si skrenuo sa teme, ajde da se na nju vratimo.
Dakle, oćeš sa razgovaramo DirectX 11 Tessellation, o DX 11 pipeline-u o geometriji itd. Ne brisi se i mene to zanima i o tome čitam.
Nisi mi ponovo odgovorio, šta ti nije jasno u prednoatima koje sam gore naveo ?
`Šta tebi nije jasno u sledećoj rečenici ?
`5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trenutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske.`
Zar temperatura, novac, disipacija, video mogućnosti nisu činjenice ? Zar su činjenice samo 3dmark i gaming testovi ? I don`t think so.
Meni su na primer bitne te stvari, i obzirom da ne igram često igre, osim ponekad neke simulacije vožnje, za iste pare, za mene 5870 nudi više od GTX470.
Šta si ono rekao za budžet klasu ? GT240 i GTS250, samleveni jer su matori. Zašto je to nVidia dozvolila, uopšte me ne zanima, niti je moj problem.`
:: Stani malo kontriras ovome a ne gledas sve aspekte. Uz nVidia dobijes PhysX, CUDA i 3D, dobro kod ATI-ja imas ATI Stream, ali zato nemas Eyefinity kod nVidia. nVidia karte dosta trose struje i dosta se greju, ali GTX465 je isplativ u slucaju samo ako se otkljuca u GTX470 i taj GTX470 OC jer se dobro skalira. Samo zbog toga je po meni bolja kupovina od 5850, ali kome je frka za napajanje i grejanje slobodno moze da uzme 5850 nece pogresiti, takodje ne treba zaboraviti ni 5770 CF koji je izuzetno dobra kombinacija. U segmentu do 150 evra nVidia sa Fermijem uopste ne moze da bude konkurent ATI-ju :: :: Inace CUDA je implementirana u Photoshop CS5, sta se desava sa ATI Stream ne znam :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Zašto ATi TRENUTNO, znači podvlačim TRENUTNO daje više....hmmmm, oćemo da krenemo od budžet ili high end klase :: :: :: :: Nema smisla detaljisati oko niže i niže srednje klase.... :: :: :: :: 5670, 5750, 5770....tu nvidia nema odgovor, tu nema spora. Ove karte se kupuju ko nenormalne. Jedna razlgo je što se za male dobijaju vrlo sposobne kartice a drugi je što NEMA šta drugo, a za to Nvidia nema koga da krivi :: :: :: :: ******************************************************** :: :: :: :: 5830, 5850 ubijaju GTX465 :: :: :: :: ******************************************************** :: :: :: :: 5870 i GTX470 ima smisla porediti. Za trnutno cenu oko 320e+- kolio koštaju obe, 5870 je kartica koja u ovo vrele dane mnogo manje disipira toplote od 470-ice, ima jedan izlaz više, tiše je, ima nativni HDMI+Audio i negde malkice brža, u većini testova sporija, ali su razlike akademske :: :: :: :: Na primer :: :: http://www.overclock.net/nvidia/715548-ati-radeon-hd-5870-vs-nvidia.htm :: :: :: :: ******************************************************** :: :: :: :: GTX480 i 5970....ok, važi. Kad nV napravi karticu sa dva GTX480 čipa koja ne troši ko lift i ne topi se, u redu. Jedna kartica je jedna kartica. Proizvođač odlučuje šta će na PCB da stavi kako bi kartica bila brža :: :: :: :: Ajde sada da vidimo šta GTX4xx kartica tehnološki može a HD5xxx serija ne. Hmmmm....NIŠTA :: :: :: :: :: :: **************************** :: :: Besposlen pop i goveda krsti... :: :: :: ::
Vidim ja da se tebi okice polako otvaraju i da ces konacno da krenes..Znas kako ide u saobracaju..Zeleno kreni,crveno stop :) Cekam te u u prirodno zelenom okruzenju,jos malo i eto tebe kod nas NErealnih ljudi :) Dobar mali,5+
`E moj momce..Kad bi ti znao koliko mene zabole bas taj qrac za forum i sta ja radim u privatnom zivotu verovatno bi se sakrio u misiju rupu od sramote`
o ovome ti pricam, koga bole kurac sta neko od nas radi privatno ovo je internet forum?
Olako spominjes rec cinjenice i kako ti koristis argumente i cinejnice a ako neko tebi protivreci sa argumentima onda on lupa itd itd i odgovaras nekim uvredana i spustanjima...i ona na kraju `salio sam se ` hahahahhahahahahah :D
Mnogo si tezak covek i pun sebe to te jebe kardinalno tako da i ako pricas cinjenice koje su doduse pristrasne nevredi ti jer kod svih rekacija na tvoj egoizam je ista kod svih clanova ako mozes primetiti...
Ti nedas nekome da drugacije misli, ako si primetio ja `trolujem` jer nepisem vezano za temu jer ti tovaris druge ljude nevezano za temu...
Kapiram ja da ces ti uvek biti takav, i kapiram da ti je dosta ljudi koji imaju ATi karte i zadovoljni su ima ih ima na milione...
imas najjacu karticu prethodne generacija nvidia/ati i razumem ja tebe da ih branis i uvek se vrti prica u krug ali sine ako neko nedeli tvoje misljenje i sto bi tirekao iznese argumente, nije on klinac, ne mora da znaci da prodaje krompir na pijaci dok ti radis u institutu nikola tesla...
Ako me kapiras nije bitna nVidia mozemo da pircamo o krompirima...pricam ti kakav si covek, nije svako idiot,klinac,neznalica, neargumentova, ako se suprotstavi tvom misljenju i `tvojim` cinjicama samo to...
@dautovic Slabo poznajes psihologiju ljudi pa stoga i sama procena mene pogotovu na osnovu foruma je jako povrsna da kazem pogresna.. Mada,imali smo mi mnogo opsirnije razgovore ali tebi tvoj ego ne dozvoljava da priznas neke stvari vec zbog svog licnog fanboyizma koji se proteze kroz tvoje odgovore a olako se citaju izmedju redova ne mozes da predjes preko nekih stvari.. Ono sto vi ,fanboye-vi zovete realnim je jedino realno vama! Moje cinjnice,argumenti su zasnovani testovima,kako svojim tako i onim sto je ceo svet uradio.. Argumente koji drugi iznose tj predstavljaju kao argumente su suplje price koji samo oni pricaju a ne ceo svet.. Znas sta je bezobrazluk?Bezobrazluk je preokretati pricu u svoju korist. Nisam ja ovde taj koji napada ljude zarad suprotnoh razmisljanja vec ta odredjena grupica koja je nastrojena da pljuje i lupa napada upravo te ljude koji iznose neka druga vidjenja tj to nisu ni vidjenja vec ciste cinjnice!Sebe predstavljaju kao realnim a da pri tom ne mislim samo na DanijelaK !
Upravo si ti taj koji ne kapira sta se desava u medjuljudskim odnosima a za to je zapravo zasluzno tvoja nezrelost.Ja sam ti to vec odavno rekao.Da nemas takav buran nastup bio bi daleko prihvatljiviji kao covek a ovako te pogresno ljudi protumace!
@bax kakav privatan zivot, gde sam ja to pomenuo wtf ?
Idemo dalje 5870 nudi vise za iste pare od GTX470, ali da li nudi vise od GTX465 otkljucane u GTX 470 ??? Ja mislim da nikako ne nudi, jer je nVidia 6k jeftinija, mozda trosi vise i greje se vise, ali ako imas takvu graficku neces da je ubacis u Codegen kuciste, a i ima revizija sa dobro odradjenim hladjenjem, evo sad jedna ima na akciji u Hellas-u. nVidia vise trosi to je opravdano, ali opet ko uzima takvu karticu ima dobro napajanje realno, a kad ce se ta razlika od nekoliko W isplatiti pitanje je, jer je GTX465 celih 6k jeftinija 5870. Po meni je GTX 465 trenutno odlicna kupovina.
GTX470 je ocigledno sporiji od 5870, ali se dobro OC, ali se zato i 5870 dobro OC :). GTX465 bolja kupovina od 5850, od 5870 pitanje je, ali to samo u slucaju ako se otkljuca. Ako ne moze da se otkljuca kartica je sranje.
@Sky Ako je proizvod dobar kazem sta mislim i to je to. Nema ono ATI i nVidia :).
A niko ne pominje recimo novi GF104 ,reviziju chipa i njegove osobine.. Uhvatili se iste price prvog Fermija,trosi,greje se ko furuna i slicne opaske.. I o cemu mi da pricamo kad ste svi vi toliko potkovani informacijama i znanjem a uopste NE TROLUJETE?!
Interesantno, šuplje priče su potrošnja, temperatura, video mogućnosti, ono na šta pored brzine, opet taj ceo svet baca akcenat i što jasno govori koliko je arhitektura usavršena i tako dalje.
A još je interesantnije to što čovek koje se bavi psohologijom, naziva filozovima sve one koji ne dele njeogovo mišljenje a uz to ne daje konkretan odgovor. Pih, filozofija, šta je to samo par hiljda knjiga i čitava nauka, šta je to za neke.....kamaleon čoveče.
@gile23 Nisi ti pomenuo nego SkyFire.
:: :: Interesantno, šuplje priče su potrošnja, temperatura, video mogućnosti, ono na šta pored brzine, opet taj ceo svet baca akcenat i što jasno govori koliko je arhitektura usavršena i tako dalje :: :: A još je interesantnije to što čovek koje se bavi psohologijom, naziva filozovima sve one koji ne dele njeogovo mišljenje a uz to ne daje konkretan odgovor. Pih, filozofija, šta je to samo par hiljda knjiga i čitava nauka, šta je to za neke.....kamaleon čoveče :: :: @gile2 :: Nisi ti pomenuo nego SkyFire :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
sky, druze moj, ja ne znam zasto ti ulazis u bilo kakve rasprave, odgovaras argumentima na uvrede, pokusavas nekome da docaras, kad je to nemoguce, kad svi jedva cekaju na crveni zicer, a pogotovu u ovom trenutku, ja bih ti savetovao da samo sacekas trenutak (a blizi se), i kada dodje taj trenutak, samo postavis temu sa zelenim smajlijem u sadrzaju, pobijes crveno i govota stvar...
:: @dautovi :: Slabo poznajes psihologiju ljudi pa stoga i sama procena mene pogotovu na osnovu foruma je jako povrsna da kazem pogresna. :: Mada,imali smo mi mnogo opsirnije razgovore ali tebi tvoj ego ne dozvoljava da priznas neke stvari vec zbog svog licnog fanboyizma koji se proteze kroz tvoje odgovore a olako se citaju izmedju redova ne mozes da predjes preko nekih stvari. :: Ono sto vi ,fanboye-vi zovete realnim je jedino realno vama :: Moje cinjnice,argumenti su zasnovani testovima,kako svojim tako i onim sto je ceo svet uradio. :: Argumente koji drugi iznose tj predstavljaju kao argumente su suplje price koji samo oni pricaju a ne ceo svet. :: Znas sta je bezobrazluk?Bezobrazluk je preokretati pricu u svoju korist :: Nisam ja ovde taj koji napada ljude zarad suprotnoh razmisljanja vec ta odredjena grupica koja je nastrojena da pljuje i lupa napada upravo te ljude koji iznose neka druga vidjenja tj to nisu ni vidjenja vec ciste cinjnice!Sebe predstavljaju kao realnim a da pri tom ne mislim samo na DanijelaK :: :: Upravo si ti taj koji ne kapira sta se desava u medjuljudskim odnosima a za to je zapravo zasluzno tvoja nezrelost.Ja sam ti to vec odavno rekao.Da nemas takav buran nastup bio bi daleko prihvatljiviji kao covek a ovako te pogresno ljudi protumace :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Strumpfe ovaj put bez VELIKI :) Izvlacis moju polemiku iz kontexta i nameces upravo ono sto se ovde vrti vec 6 meseci! Nemoj da igramo de decije igre,ja nisam mis a ti nisi po najmanje macor.. Ja sam trazio argumentovane podatke..Dajte neki link za sve sto su ovde ti isti filozofi rekli! Trazim link,cinjnicu za ono sto sma naveo..Ne zanima me sirova brzina u momentu,cena i te gluposti koje se non stop pominju.. Gile je shvatio malo dublje moje pitanje ali nema veze.. Ne moras da budes edukovan da bi poznavao ljude..I za to treba da imas skill..Jedno je edukativna psihologija a drugo poznavanje ljudi i njihovih psiholoskih profila ali vidim da ti te stvari ne razlikujes..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nego ono sto je bitno je sledece.. Tema je otisla u off kako sam i ocekivao..Dodje jedan trol,dodje drugi i kraj,, Zakljucak. Jednostavno nije moguce polemisati konstruktivno a da se u bilo kom momentu pomene tematika vezano za nVidiju! Kako ovo okarakterisati?Ja znam,a jel znati vi? Sto se mene tice,tema je upropascena moze lock ili celokupno brisanje! THE END :(
ALO COVECE! ATI JE TRENUTNO NA PRVOM MESTU STO SE TICE I PRODAJE, I POTRAZNJE, I POPULARNOSTI I SVEGA OSTALOG, I TO JE REALNOST, NE IZMISLJAM JA NJU! STA TI TU NIJE JASNO???
:: @dautovi :: Slabo poznajes psihologiju ljudi pa stoga i sama procena mene pogotovu na osnovu foruma je jako povrsna da kazem pogresna. :: Mada,imali smo mi mnogo opsirnije razgovore ali tebi tvoj ego ne dozvoljava da priznas neke stvari vec zbog svog licnog fanboyizma koji se proteze kroz tvoje odgovore a olako se citaju izmedju redova ne mozes da predjes preko nekih stvari. :: Ono sto vi ,fanboye-vi zovete realnim je jedino realno vama :: Moje cinjnice,argumenti su zasnovani testovima,kako svojim tako i onim sto je ceo svet uradio. :: Argumente koji drugi iznose tj predstavljaju kao argumente su suplje price koji samo oni pricaju a ne ceo svet. :: Znas sta je bezobrazluk?Bezobrazluk je preokretati pricu u svoju korist :: Nisam ja ovde taj koji napada ljude zarad suprotnoh razmisljanja vec ta odredjena grupica koja je nastrojena da pljuje i lupa napada upravo te ljude koji iznose neka druga vidjenja tj to nisu ni vidjenja vec ciste cinjnice!Sebe predstavljaju kao realnim a da pri tom ne mislim samo na DanijelaK :: :: Upravo si ti taj koji ne kapira sta se desava u medjuljudskim odnosima a za to je zapravo zasluzno tvoja nezrelost.Ja sam ti to vec odavno rekao.Da nemas takav buran nastup bio bi daleko prihvatljiviji kao covek a ovako te pogresno ljudi protumace :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.