@dautovicu decko sta ja imam da raspravljam s tobom,kad ti zagrizes kosku samo tako.Spadas na ulicni nivo.Nemoras svaku temu da upropastis.Upravo tebe treba ignorisati,tortojed ima pravo da prica sta hoce a ti nisi kompetetan da ga vredjas i da mu solis pamet. Idi na bazene,na basket na adu al samo pazi da se ne upecas...mislim na udicu.
Kako god sine...hvala bogu da si stigao na ovaj forum da nas podelis po kompetentnosti..
Ja volim i adu i bazene, a tebe jel pusta mama?
Uradi domaci porucaj sve za rucak, pa mozda te i pusti.
:: @dautovicu decko sta ja imam da raspravljam s tobom,kad ti zagrizes kosku samo tako.Spadas na ulicni nivo.Nemoras svaku temu da upropastis.Upravo tebe treba ignorisati,tortojed ima pravo da prica sta hoce a ti nisi kompetetan da ga vredjas i da mu solis pamet :: Idi na bazene,na basket na adu al samo pazi da se ne upecas...mislim na udicu :: :: ::
@ Ostali ...koga boli uvo za neku ne bitnu sliku koju je neki zelenojed postavio....zbog kakvih se gluposti ljudi svadjaju ...ahhahahahahha...koliko vam placaju Ati i NVidia da se svadjate ...
...ajd sad svi na letovanje...previse je je vruce za tipkanje po tastauri
Daj mi gang jedan oveći godišnji i pare i idem odma. Mada nije loše ni ovako, privučeš pivo, ventilator, odigneš noge na gajbu koja čuči u sanduku s ledom i naizmenično čitaš skajeve postove i turgenjeva radi balansa.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Hahhahahahah... nemam ja para da ti dam jer sam ja svoje letovanje ubacio u kuciste...pa mi sad ostaje ova tvoja kombinacija ...samo bih ja u tu gajbu sa ledom zamenio sa ledenom gajbom punom piva...pozzzz
:: Daj mi gang jedan oveći godišnji i pare i idem odma :: Mada nije loše ni ovako, privučeš pivo, ventilator, odigneš noge na gajbu koja čuči u sanduku s ledom i naizmenično čitaš skajeve postove i turgenjeva radi balansa :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.