Uzeo sam ga novog koliko su neki placali polovan pre nekih mesec dana
Komplexi...
:: Ali to sam samo ja. Ti uzmi slobodno ako oćeš, neću te pljuvati po forumu. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: To mozda ti.. :: :: :: :: Polovan H50 obivco bude aktuelan u oglasima 2m :: :: :: ::
:: Svaka čast junače. U zdravlju te služio :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
ludace, zar jos uvek nisi uzeo kuciste, jos uvek ti stoji na polici/??
:: ...nemam kućište :: :: Ako izmisle bracket za kačenje na vazduh kupujem odma. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Imam najveće kućište na forumu - Jugodrvo `89 white led mod
Tehničke karakteristike: - 100% prirodan airflow - prima i najglomaznije kulere i grafičke na tržištu - ekstremno stabilno - ekstremno prostrano i pristupačno - vertikalna orjentacija ploče - slobodna cirkulacija prašine - predviđeno mesto za woofer i noge - optički uređaj i power dugme na dohvat ruke - funkcionišei i kao pisaći sto i stalak za monitor
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
i naravno, potpuna izolacija napajanja od ostatka komponenti. za svaki slucaj.:D
taj gpu, jel to u pitanju 4850, a vga adapter mi lici na gainwardov? neobicna kombinacija.:) nego ne vidim dobro kako si nakacio vent, jesu li to one vezice za kablove?^_^
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Imam najveće kućište na forumu - Jugodrvo `89 white led mo :: :: Tehničke karakteristike :: - 100% prirodan airflo :: - prima i najglomaznije kulere i grafičke na tržišt :: - ekstremno stabiln :: - ekstremno prostrano i pristupačn :: - vertikalna orjentacija ploč :: - slobodna cirkulacija prašin :: - predviđeno mesto za woofer i nog :: - optički uređaj i power dugme na dohvat ruk :: - funkcionišei i kao pisaći sto i stalak za monito :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Jeste, gigabajtova 4850, ona custom verzija s manjom potrošnjom. I jeste uvezano vezicama, uradiću neki sistem sa šrafovima kad me ne bude mrzjelo. Za adapter nemam tri blage odakle mi al u pravu si, bolje bi legao neki plavi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: taj gpu, jel to u pitanju 4850, a vga adapter mi lici na gainwardov? neobicna kombinacija.: :: nego ne vidim dobro kako si nakacio vent, jesu li to one vezice za kablove?^_ ::
To je ta karta, glavom i PCBradom, uzeo sam je ipak pa dao ortaku da bira oće li nju ili moju 4770 i on uzeo ovu drugu čerez toga što ima malo šuntavo napajanje.
Inače dobra je karta, 1gb memorije, na 750/1050 ide oko 8700 vantage. Ne prelazi 65° ni kad su najgore vrućine.
:: cek,cek, nesto se prisecam, nije valjda ona iz oglasa sto mi je zapela za oko pre par meseci ::
sto se srafljenja tice, kod mene na 9600gt je savrseno legla jedna osmica. ne znam dal su iste dimenzije hladnjaka kod 4850.a gigabajt daje bele adaptere, tako da nista nisi propustio.:)
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: To je ta karta, glavom i PCBradom, uzeo sam je ipak pa dao ortaku da bira oće li nju ili moju 4770 i on uzeo ovu drugu čerez toga što ima malo šuntavo napajanje :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: cek,cek, nesto se prisecam, nije valjda ona iz oglasa sto mi je zapela za oko pre par meseci :: :: ::
:: gigabajt daje bele adaptere, tako da nista nisi propustio.: ::
Ima jako tanka rebra pa ne bi da ih krivim, osim toga, pravougaon je pa devetka pasuje u jednom pravcu a u drugom joj malo fali tako da ću da smutim neka ležišta sa strane, znam kako da izvedem samo me mrzi a drži se i ovako.
:: sto se srafljenja tice, kod mene na 9600gt je savrseno legla jedna osmica. ne znam dal su iste dimenzije hladnjaka kod 4850 ::
uf, dobro je, pomislio sam da ces se skroz ubedaciti!.)
:: E sad mi je lakš :: :: :: gigabajt daje bele adaptere, tako da nista nisi propustio.: :: :: ::
pokusavam vec neko vreme da smislim nacin kako da napravim sistem kacenja ventilatora kao sto se zicom kaze na cpu hladnjake, al nekako mi ne ide. imam par ideja al su komplikovane. ako smislis nesto prakticno, javi.:)
:: Ima jako tanka rebra pa ne bi da ih krivim, osim toga, pravougaon je pa devetka pasuje u jednom pravcu a u drugom joj malo fali tako da ću da smutim neka ležišta sa strane, znam kako da izvedem samo me mrzi a drži se i ovako :: :: :: sto se srafljenja tice, kod mene na 9600gt je savrseno legla jedna osmica. ne znam dal su iste dimenzije hladnjaka kod 4850 :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
I još staviš ispod okvira venta da ne klizi jastučiće od onog sunđera što stavljaju u spindle za dvjeve, možeš i da zalepiš za rebra na pozicijama de naleže okvir. A i valja da se odmakne malo vent od rebara, manje šumi
:: pokusavam vec neko vreme da smislim nacin kako da napravim sistem kacenja ventilatora kao sto se zicom kaze na cpu hladnjake, al nekako mi ne ide. imam par ideja al su komplikovane. ako smislis nesto prakticno, javi.: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.