Samo jedna stvar mi nije jasna tj ostao sam bez teksta .... Skeletor9 sta ti umisljas da si neko **** , kako te nije sramota da ti kenjs (da se prosto izrazim) o tudjem kompu. Ti sad imas jaci komp od pojedinaca sa foruma pa si umislio da si smeker... Inace nisam tip koji ce da se raspravlja i uvek sam ljubazan ali kad sam video tvoj komentar popizdeo sam .... Ajde lepo idi pokri se usima i zavrsi bar 3-4 razreda osnovne skole pa se onda vrati na forum .... Iskreno se nadam da ce bilo ko od administratora da te banuje na malo duze vreme... Pozdrav za ostatak clanova foruma ...
Opusti se, vidiš da lik samo popija šamare od svih usera. Niko ga ne jebe, jer znaju ljudi kakav je. Sa tim stavom je niko i ništa.
Nećemo više o njemu, sve dok se ne pravi pametan, onda je sve u redu.
:: Samo jedna stvar mi nije jasna tj ostao sam bez teksta .... Skeletor9 sta ti umisljas da si neko **** , kako te nije sramota da ti kenjs (da se prosto izrazim) o tudjem kompu. Ti sad imas jaci komp od pojedinaca sa foruma pa si umislio da si smeker... Inace nisam tip koji ce da se raspravlja i uvek sam ljubazan ali kad sam video tvoj komentar popizdeo sam .... Ajde lepo idi pokri se usima i zavrsi bar 3-4 razreda osnovne skole pa se onda vrati na forum .... Iskreno se nadam da ce bilo ko od administratora da te banuje na malo duze vreme... Pozdrav za ostatak clanova foruma .. :: :: it`s not modding its life style :: ::
Daj boze da ne budu previse skupe. Mada mi sve leti sa dve 5750 bukvalno, ali videcu...
:: @Daum :: :: Što da ne, ta karta je i dan danas, posle skoro godinu dana vrh i vredi je testirati :: :: @TheBear :: :: Samo napred, ako budeš kupio neku 6750, mogao bi i CF da napraviš. Verujem da neće biti skupe :: :: ::
Za obračun ovog kalibra bojim se da nemam dovoljno krompira. Uleteće valjda još neki sponzor ili eventualno da se javi neko s kamionom da dopremim još.
E, ovo me vraća u mladost kad sam čitao Orlovi Rano Lete, osobito onaj deo kad združeni seljani napadaju Logor Tepsija: `Ne daj se družino, udrite krompirima! I stvarno pored kolibe beše oveća gomila krompira koje je družina navukla prethodni dan te se uskoro po napadačima osu besomučna paljba i usred jauka zveknu od udarca stari lavor kojim se štitila jedna domišljata strina.`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ovo nije za test nego za izuvanje. Raicu pripremaj dzebanu za nase saborce :), neka najbolji pobedi :: :: Pozdrav!
svi mozete da prihvatite da mi p..usite ku.ac jer za bolje i niste...
znas koliko mene zabole sta par bolida misle o bilo cemu ovde..
da, Azraele jesam na kraju sve sam uspeo da namestim i nijedan glup savet koji sam od vas dobio nije vredeo vise od 2 pare jer samo znate da pljujete i da kenjate ovde...
a baxteru koji si ti pistolj da ja treba tebi da ostavljam broj??
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Svaka cast na radu,stvarno si odradio maksimalno odlicno,za ovo treba i vremena i truda i zivaca,i onda dodje neki supakmeraklija i unisti ti temu. Svaka ti cast,doticnog necu da komentarisem,nema potrebe trositi reci na taku amebu...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
haha, sad sam se nasmejao, citirao si Vojislava Seselja dok je davao izjavu u Haskom tribunalu, samo sto nisi blizu ni jednoj pedesetini njegove inteligencije, cuo si samo za jedan pojam Azrael, odnosno andjeo smrti (sto definitivno nema veze s vezom), sto si procitao na wikipediji, i furas to bajo misleci da si neki naucnik, a sto je najgore, toliko si zaslepljen i zatucan, da ti vise prilici Gargamelov avatar...sto bi reko Djoka, `šupalj si ko crkveno zvono, `ebo te voz koji te doneo, da se MI s tobom cela veka patimo`..
:: svi mozete da prihvatite da mi p..usite ku.ac jer za bolje i niste... :: :: znas koliko mene zabole sta par bolida misle o bilo cemu ovde. :: :: da, Azraele jesam na kraju sve sam uspeo da namestim i nijedan glup savet koji sam od vas dobio nije vredeo vise od 2 pare jer samo znate da pljujete i da kenjate ovde.. :: :: a baxteru koji si ti pistolj da ja treba tebi da ostavljam broj? :: :: nosi se kretenu j.bo ti pas mater :: :: :: aj sad cao volovi, hahaha :: :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Treba da se stidi svojih godina, ponasa se kao da nema ni 15.... :)))
:: Ako je došlo već do toga, da lepo izbacimo svo smeće sa foruma kad nam već odlazi ovaj feget.. :: :: http://www.karike.com/user/maestrobg :: :: Obratite pažnju sa desne strane na sekcije :: :: On je komentarisao: http://bit.ly/9pry9 :: Pokloni koje je dao: http://bit.ly/9Snty :: :: Dakle, ovo samo pokazuje da je dotični jedna lignja koja jebe svoju desnu ruku. :: :: Plus, medicinska sestra je izgleda obula previsoke štikle pošto non stop nosi stetoskop glumeći doktora.. :: :: SRAMOTA! :: :: Nego nešto si mi poznat bre, negde sam te video 100%... :: :: http://bit.ly/9hNgD :: :: http://bit.ly/aYFZS :: :: Pošto ćeš najverovatnije da popiješ ban, evo ti nešto za odlazak Elmere... http://bit.ly/cBBBY :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
toliko sam davno gledao strumfove da se i nisam setio, ali pogledao sam na google i stvarno se tako zove, on izgleda da jos uvek to gleda, pa zna.. al` opet, ne vidim poentu..
:: Jel se beše Azrael zove i Gargamelov mačak :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Znate onu: `lekari inace smatraju sebe Bogovima, nisu jedino sigurni da li su bas u ravni sa Bogom ili su malo iznad/ispod. Ako Bog moze da se razboli, onda su sigurno iznad.`
To je onda dusevno stanje i ovog.
Pozdrav.
PS. Koliko god da je kartica stara, neko ce je kupiti kao novu, neko kasnije kao polovnu. Moje misljenje je da ovakav test ne moze da skodi.
Aman, doktore, ja došao na operaciju krajnika, a vi mi izvadiste i slepo crevo?!! - Jest... Kolege su mi aplaudirale posle prve operacije, pa sam im morao nesto izvesti na bis.
Dolazi ciga kod doktora: - Doktore ja došo na kastraciju. - Aman čoveče, jeste li sigurni to je ozbiljna stvar. - Jesam, siguran sam, poslala me žena, kaže idi na kastraciju. Tu doktor nemade kuda već ga otarasi viška. Vrati se ciga kući i žena ga spopade: - Jesi bio na vakcinaciji idiote?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Aman, doktore, ja došao na operaciju krajnika, a vi mi izvadiste i slepo crevo?!! - Jest... Kolege su mi aplaudirale posle prve operacije, pa sam im morao nesto izvesti na bis.
Da jeste Gargamelov ali ne samo macak vec pokorni sluga Gargamela kojeg sada ovde nema a to je Sky...
Mozes samo da budes ljubomoran, ja sam bar postavio svoje slike i ovde na temi kada je bila da se postave slike usera a tebe ni drugih velikih frajera nigde nije bilo..
Vidim da volis da pljujes, ali ispadas smesan kao i uvek. Veruj da bih ti rado jetru iscupao za primer jer si klasican majmun i pizdetina koja ovde glumi dupe..Nikada nisi bio niti ces biti bilo sta ni ovde a ni u stvarnom zivotu, osim bednog misha i zato se vrati u svoju rupu...
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648174. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.