:: Širom sveta ljudi se slažu da je najstrašniji horor kad joj zavučeš ruku u gaćice i napipaš ćunu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Pucacina,Igra se odvija u jednom zamku u Transilvaniji,kad sam instaliro i kreno do druge misije,usao u neki podrum ,i kad je vampir sa ledja skocio sa neke grede odozgo na mene,uradio sam kolut unazad i slometo se sa stolice :)bezi bre ,nisam mogo da igram
Upravo to..POTPUNO SE SLAZEM!!! Silent Hill RULZ :))))
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
:: naravno da je Undying legenda horor zanra znam da su mi se kosti ledile nocu sa slusalicama dok sam igrao do 5 ujutru svako jutro.. :: :: ali silent hill serijal je mnogo kompletniji posebno ko voli da prati celu pricu, citavu radnju, ko se uzivi i unese u to, posebno nocu sa sluskama, to postaje opsesija,,... meni se desavalo da kada je ugasim negde oko 5 ujutru.. imam utisak da je u onom mraku neko stalno iza mene i to me je ledilo od straha! ni sa jednom drugom igricom to nisam doziveo jer je u silent hillu najbolesnija atmosfera prica i muzika koja prati igru... i ima mozganja i to mnogo! sta god da nadjes sve sam moras da skontas cemu sta sluzi i nigde nemas ociglednih uputstava vec trebas sam da se snadjes! meni je najbolji 2 deo i 4 !! :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Dead Space ima takođe malo horora. Inače, ne volim da igram horor igre, ne naravno zato što se plašim, već zato što ne mogu da se opustim i uživam, nego sam non-stop uzbuđen i čekam šta će da mi iskoči.
nosferatu sam davno igrao ali nije nesto posebno strasan, a ko je ovde igrao undying onaj deo kod manastira je najjeziviji po katakombama itd... o5 resident evil 1 na sony 1 je stvarno do tad nesto najstrasnije sto sam igrao znam okupi se 10 ljudi gleda kako jedan igra i svi se prepadaju i prelazimo zajedno to su bila vremena
samo da kazem a i pogledajte trailer za igre call of cthulhu dark corners of the earth to je poprilicno sablasna igra takva i atmosfera a prica je mnogo dobra jer si ti kao detektiv
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
:: heheh :) to i jeste fora :) :: :: Asus M2N-E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 450W :: ::
E tako sam i ja igrao Resident Evil na SP1 u igraonici kod druga po celu noć, da znaš da se od tada nisam pošteno uplašio :) CB`s Undying je isto izvanredna po horror atmosferi, Sillent Hill takođe.
:: nosferatu sam davno igrao ali nije nesto posebno strasan, a ko je ovde igrao undying onaj deo kod manastira je najjeziviji po katakombama itd.. :: o5 resident evil 1 na sony 1 je stvarno do tad nesto najstrasnije sto sam igrao znam okupi se 10 ljudi gleda kako jedan igra i svi se prepadaju i prelazimo zajedno to su bila vremen :: :: samo da kazem a i pogledajte trailer za igre call of cthulhu dark corners of the earth to je poprilicno sablasna igra takva i atmosfera a prica je mnogo dobra jer si ti kao detekti :: :: Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time` :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: ::
@Daum bravo za Undying i CoC: Dark Corners Of The Earth Ne zaboravite na Condemned: Criminal Origins odlican survival horror! __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Pročitah sve i slažem se sa većinom da je Silent Hill serijal brutalan, još ako se pohvataju svi konci priče a ne samo da se pretrči kroz igru. Japanac kad uradi igru tu nema da ne valja. I čitam dalje i gledam koje se igre uglavnom pominju a niko da pomene Condamned, i evo neko se setio. Realno jedna od boljih horor igara na PC-u u poslednjoj dekadi.
:: @Daum bravo za Undying i CoC: Dark Corners Of The Earth :: Ne zaboravite na Condemned: Criminal Origins odlican survival horror :: _________________________________________________________ :: ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus :: :: https://www.eveonline.com :: https://www.quakelive.com :: https://www.swtor.com :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
1. Silent Hill serijal (prvi deo ubedljivo najmračniji ali nažalost mator za današnje pojmove) 2. Resident Evil serijal (izuzev poslednjih nastavaka za PC koji su klasična akcija) 3. Condamned: Criminal Origins 4. Clive Barker`s Jericho & Undying 5. Cold Fear 6. Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Earth 7. Obscure 8. Penumbra serijal 9. Alone In The Dark serijal 10. The Suffering
Redosled bi možda mogao malo da se promeni ali to je to na osnovu sećanja. Konzolne igre nisam rangirao jer ih ima dosta ali evo da pomenemo neke: Fatal Frame serijal, Clock Tower serijal, Siren, Nightmare Creatures, Onimusha serijal, Dino Crisis serijal, Condamned 2, Eternal Darkness i nikad prežaljeni Alan Wake. Većina iz top 10 postoji i za konzole pa ih nisam ponovo pominjao.
Od novijih vredne pomena su The Void, Amnesia, Dead Space, Left4Dead, Saw, Cursed Mountain, Cryostasis i Metro 2033. Mada ne treba zaboraviti i Doom 3, Indigo Prophecy/Fharenheit, F.E.A.R.serijal, Painkiller serijal, NecroVision, The Thing...
Postoji i dosta P&C igara sa horor tematikom i dobrom pričom. Evo nekih od njih: Scratches, Darkness Within 1 i 2, The Black Mirror 1 i 2...
Pored svega ovog što sam naveo sigurno postoje naslovi kojih se nisam setio a trebalo ih je pomenuti, ili čak neki za koje i ne znam. Neka me neko dopuni. Bilo bi ekstra glasanjem napraviti listu od 100 horor igara svih vremena bez obzira na platformu i pod-žanr, ali ne znam kako i koliko je to izvodljivo.
Fatal Frame sam oduvek želeo da odigram, međutim, kako je igra bamenjena samo za konzole, onda ništa :) Jel zna neko da li je napravljen neki emulator koji omogućuje da se igra PC-u? Ne mogu da uđem na warez trenutno.
Postoji odličan emulator za PS2, imaš i na sajtu listu igara koje rade, naravno ne znači da ne radi čak i ako je nema tu, ko će da isprobava sve igre posle svake verzije programa, obično na forumu tražiš da li je neko uspeo da je pokrene.
Ima u ovoj relativno svežoj temi kako i šta oko emulatora da ne gušim ovde.
:: Fatal Frame sam oduvek želeo da odigram, međutim, kako je igra bamenjena samo za konzole, onda ništa :) Jel zna neko da li je napravljen neki emulator koji omogućuje da se igra PC-u? Ne mogu da uđem na warez trenutno ::
Raicu jel radi God of War kako treba, ja sam skidao ali je i lsoe radilo i nisam na jedno mmestu mogao da predjem ? Sad gledam tvoje uputstvo pa radim tako iz one teme od pre 20 dana....
I koje igre skidam za emulator, nasao sam neki torrent God of war 2 za PS2, koji format cita emulator ?
:: Postoji odličan emulator za PS2, imaš i na sajtu listu igara koje rade, naravno ne znači da ne radi čak i ako je nema tu, ko će da isprobava sve igre posle svake verzije programa, obično na forumu tražiš da li je neko uspeo da je pokrene :: :: Ima u ovoj relativno svežoj temi kako i šta oko emulatora da ne gušim ovde :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=29068&forid=3&katid= :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Fatal Frame sam oduvek želeo da odigram, međutim, kako je igra bamenjena samo za konzole, onda ništa :) Jel zna neko da li je napravljen neki emulator koji omogućuje da se igra PC-u? Ne mogu da uđem na warez trenutno :: :: ::
:: Raicu jel radi God of War kako treba, ja sam skidao ali je i lsoe radilo i nisam na jedno mmestu mogao da predjem ? Sad gledam tvoje uputstvo pa radim tako iz one teme od pre 20 dana... :: :: I koje igre skidam za emulator, nasao sam neki torrent God of war 2 za PS2, koji format cita emulator
Aj mi reci imam ISO i namestio sam emulator al ne znam kako se pali, jedino mogu da otvorim onaj meni gde su memorijske kartice i neki DVD gde je igra ?
Evo slike gde idem da bih igrao igru, ja sam je odabrao u CDDVD ISO selector ali ne znam kako se pali....
:: God of war sam prešao početak, ono na brodu i bilo je kako treba, za posle ne znam, vidi na forumu jel neko obrno celu igru :: :: Emulator čita bilo koji virtuelni cd: nrg, iso, bin, mdf.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Raicu jel radi God of War kako treba, ja sam skidao ali je i lsoe radilo i nisam na jedno mmestu mogao da predjem ? Sad gledam tvoje uputstvo pa radim tako iz one teme od pre 20 dana... :: :: :: :: I koje igre skidam za emulator, nasao sam neki torrent God of war 2 za PS2, koji format cita emulator ::
Re: Silent Hill jeste najstrasniji horor serijal...
20.09.2010. 13:34
status: user broj poruka: 19145
ja sam imao bas muka da je predjem, i morao sam da pri kraju iskoristim prolazak kroz zid, samo da ubijem zadnju sandzamu, jedva predjoh, ekstremno dugacka igra, vrlo zabavna i naravno u nekim trenucima ume veoma da strecne u toku igre, moze i da se modifikuje rezolucija za full HD, tako da ce vam biti opusteno i danas da je igrate, obzirom na datum, grafika je zadovoljavajuca..
:: ... Samo onome ko nije igrao Undying :: :: : :: :: Bayerische Motoren Werk :: ::
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648174. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.