Deluje lepo. O kvalitetu svakako ne možete suditi dok ne osetite pod prstima. A čak i da je obična nalepnica, postoje ljudi koj bi svakako platili. A još i ako nije velika razlika a joj. Postoje ljudi koji jure te AMD platforme, da bude dragon ili kako se već ova novija zove. I verovatno bi ti isti jako voleli da se dragon vidi i od spolja. A nemaju svi di dara ni vremena a ni živaca da sami osmisle ovako nešto, uklope mere, traže nekog da im štampa i na kraju da se muče da to ljudski prilepe.
Lepo je kad možete za svoj novac da birate, kad postoji nešto drugačije.
A dežurni hejteri ATI-a pa time i AMD-a neka iskuliraju malo.
Zamislite da vam neko ponudi laptop sa unikatnim nvidia printom odozgo jer je unutra NFORCE + NVIDIA GPU Verujem da bi pojednici to jako pozitivno komentarisali, a opet bi to bila samo nalepnica.
BTW. Koliko vas NVIDIA FAN-a koristi nvida chipset? Verovatno ima i onih koji guraju nvidiu na AMD chipsetovima.
:: Deluje lep Ako govno umotaš u ukrasni papir, i dalje je govno....
:: O kvalitetu svakako ne možete suditi dok ne osetite pod prstima Da, naravno, idi ugrabi jedno pakovanje čoko plazme da se bolje uveriš...
:: A čak i da je obična nalepnica, postoje ljudi koj bi svakako platili. A još i ako nije velika razlika a joj Ah, naravno, budala uvek ima dovoljno...
:: Postoje ljudi koji jure te AMD platforme, da bude dragon ili kako se već ova novija zove Prethodno sam već odgovorio, pošto ti ljudi koji to gledaju nemaju ništa od toga...
:: I verovatno bi ti isti jako voleli da se dragon vidi i od spolja Za takve stvari postoje prozori na bočnim vratima. Da, i to postoji!
:: A nemaju svi di dara ni vremena a ni živaca da sami osmisle ovako nešto, uklope mere, traže nekog da im štampa i na kraju da se muče da to ljudski prilepe Da, uzmeš jedan wallpaper, odštampaš bez mera, i zalepiš za 10 minuta...
:: Lepo je kad možete za svoj novac da birate, kad postoji nešto drugačije +1, ali ne u ovom slučaju. Prvi odgovor se podudara sa ovim...
:: A dežurni hejteri ATI-a pa time i AMD-a neka iskuliraju malo Moraćeš da pročitaš opet par postova u ovoj temi, pošto mi se čini da si malo promašio komentar...
:: Zamislite da vam neko ponudi laptop sa unikatnim nvidia printom odozgo jer je unutra NFORCE + NVIDIA GPU Verujem da bi pojednici to jako pozitivno komentarisali, a opet bi to bila samo nalepnica. Da mi neko ponudi laptop sa Nforce chipsetom danas pitao bih ga jel hoće žvaku ili lizalicu u zamenu...
:: BTW. Koliko vas NVIDIA FAN-a koristi nvida chipset Verovatno ćeš na prste da ih nabrojiš, i to leve ruke Pikachua... taj chipset odavno ne postoji...
sto kaze Daum, prestampano folijom i preko lakirano. Ko ce da iscrtava svako kuciste rucno? To je serijska proizvodnja koja cepa nalepnicu preko Lexa S kucista i nista drugo ?
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Sto se lozis? Bole mene patka da ja citam text vezan za to kuciste...
Odma sam video koja je nesreca od kucista u pitanju nisam nista citao...
Ako se tebi nije svidelo sto sam ja napisao PLASTIKANER sta da radim, nemoj se primati...
:: Nema sta da primetis i ne primetis, lepo pise u textu ispod slike u drugom pasusu prvi re :: :: `The Dragon Chassis is based on the NZXT Lexa enclosure :: :: :: :: :: :: bravo i ja sam primetio da je lexa plastikaner u pitanju.. :: :: ::
Systems built in the Dragon Chassis come stocked with two cooling fans and liquid cooling availability and can be configured with the six core Phenom II x6 processor. Systems are available now at iBuypower.com starting at 9.
Ako sam dobro skontao u pitanju su čitave konfiguracije, od 440$ pa naviše. Onda ispada da je kućište stvarno serijski štancovano u promotivne svrhe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ok ovako... moram malo da zezam... :: :: :: Deluje lep :: Ako govno umotaš u ukrasni papir, i dalje je govno...
Da je tako nebi pozadinu brisao toalet papirom nego rukom. (Levom ili Desnom DAUM?)
:: :: O kvalitetu svakako ne možete suditi dok ne osetite pod prstima :: Da, naravno, idi ugrabi jedno pakovanje čoko plazme da se bolje uveriš.. Naravno, u zavisnosti da li je sveža bla izložena suncu, biće drugačija pod rukom i ai pod zubima. Ako častiš rado ću proveriti. :: :: :: A čak i da je obična nalepnica, postoje ljudi koj bi svakako platili. A još i ako nije velika razlika a joj :: Ah, naravno, budala uvek ima dovoljno.. I onih koji su uvek spremni da drugog nazovu budalom a ne vide sami kolka su bukva. :: :: :: Postoje ljudi koji jure te AMD platforme, da bude dragon ili kako se već ova novija zove :: Prethodno sam već odgovorio, pošto ti ljudi koji to gledaju nemaju ništa od toga.. Ima onaj čije je kad dodju gosti, raste ko kvasac inače ne bi ni kupovao. :: :: :: I verovatno bi ti isti jako voleli da se dragon vidi i od spolja :: Za takve stvari postoje prozori na bočnim vratima. Da, i to postoji Da kad još i ima nalepnicu, tim bolje. Prozor je obično na levoj strani a većina korisnika dešnjaci pa im kućište sa desne strane + ATX a ne BTX pa na kraju samo sami možete da se divite pogledu kroz prozor. :: :: :: A nemaju svi di dara ni vremena a ni živaca da sami osmisle ovako nešto, uklope mere, traže nekog da im štampa i na kraju da se muče da to ljudski prilepe :: Da, uzmeš jedan wallpaper, odštampaš bez mera, i zalepiš za 10 minuta.. Pošalji nam sliku gde si ti to uradio, naručito me interesuje završni rad oko USB portova i audio konektora na prednjo strani kućišta kao i finiš oko rupica namenjenih uvlačenju vazduha u kućište. :: :: :: Lepo je kad možete za svoj novac da birate, kad postoji nešto drugačije :: +1, ali ne u ovom slučaju. Prvi odgovor se podudara sa ovim.. Za svoje pare svako može da kupi ono što voli. Ali ne i ako neko to već nije ponudio na prodaju. :: :: :: A dežurni hejteri ATI-a pa time i AMD-a neka iskuliraju malo :: Moraćeš da pročitaš opet par postova u ovoj temi, pošto mi se čini da si malo promašio komentar.. Možda i jesam, ljudi se onda izvine: O oprostite mi vi koji ljubite pute kojima Nvidia stupa! Stvarno sorry!
:: :: Zamislite da vam neko ponudi laptop sa unikatnim nvidia printom odozgo jer je unutra NFORCE + NVIDIA GPU Verujem da bi pojednici to jako pozitivno komentarisali, a opet bi to bila samo nalepnica. :: Da mi neko ponudi laptop sa Nforce chipsetom danas pitao bih ga jel hoće žvaku ili lizalicu u zamenu..
To potvrdjuje činjenicu da AMD ima dosta pristupačniju i zaokruženiju ponudu. A sad i nalepnica još, kome to može da smeta?
:: :: BTW. Koliko vas NVIDIA FAN-a koristi nvida chipset :: Verovatno ćeš na prste da ih nabrojiš, i to leve ruke Pikachua... taj chipset odavno ne postoji..
Pika ima šapu ili kandžu a ne i ruku. To mu znači da ako želite SLI, morate AMD ili INTEL platformu. U slučaju intela ne gine vam neka visoko pozicionirana (skupa).
:: E kratko ću sad, malo sam iskulirao.. :: :: :: :: :: :: Ok ovako... moram malo da zezam... :: :: :: :: :: Deluje lep :: :: Ako govno umotaš u ukrasni papir, i dalje je govno... :: :: Da je tako nebi pozadinu brisao toalet papirom nego rukom. (Levom ili Desnom DAUM?) :: :: :: :: :: O kvalitetu svakako ne možete suditi dok ne osetite pod prstima :: :: Da, naravno, idi ugrabi jedno pakovanje čoko plazme da se bolje uveriš.. :: Naravno, u zavisnosti da li je sveža bla izložena suncu, biće drugačija pod rukom i ai pod zubima. Ako častiš rado ću proveriti :: :: :: :: :: A čak i da je obična nalepnica, postoje ljudi koj bi svakako platili. A još i ako nije velika razlika a joj :: :: Ah, naravno, budala uvek ima dovoljno.. :: I onih koji su uvek spremni da drugog nazovu budalom a ne vide sami kolka su bukva :: :: :: :: :: Postoje ljudi koji jure te AMD platforme, da bude dragon ili kako se već ova novija zove :: :: Prethodno sam već odgovorio, pošto ti ljudi koji to gledaju nemaju ništa od toga.. :: Ima onaj čije je kad dodju gosti, raste ko kvasac inače ne bi ni kupovao :: :: :: :: :: I verovatno bi ti isti jako voleli da se dragon vidi i od spolja :: :: Za takve stvari postoje prozori na bočnim vratima. Da, i to postoji :: Da kad još i ima nalepnicu, tim bolje :: Prozor je obično na levoj strani a većina korisnika dešnjaci pa im kućište sa desne strane + ATX a ne BTX pa na kraju samo sami možete da se divite pogledu kroz prozor :: :: :: :: :: A nemaju svi di dara ni vremena a ni živaca da sami osmisle ovako nešto, uklope mere, traže nekog da im štampa i na kraju da se muče da to ljudski prilepe :: :: Da, uzmeš jedan wallpaper, odštampaš bez mera, i zalepiš za 10 minuta.. :: Pošalji nam sliku gde si ti to uradio, naručito me interesuje završni rad oko USB portova i audio konektora na prednjo strani kućišta kao i finiš oko rupica namenjenih uvlačenju vazduha u kućište :: :: :: :: :: Lepo je kad možete za svoj novac da birate, kad postoji nešto drugačije :: :: +1, ali ne u ovom slučaju. Prvi odgovor se podudara sa ovim.. :: Za svoje pare svako može da kupi ono što voli. Ali ne i ako neko to već nije ponudio na prodaju :: :: :: :: :: A dežurni hejteri ATI-a pa time i AMD-a neka iskuliraju malo :: :: Moraćeš da pročitaš opet par postova u ovoj temi, pošto mi se čini da si malo promašio komentar.. :: Možda i jesam, ljudi se onda izvine :: O oprostite mi vi koji ljubite pute kojima Nvidia stupa :: Stvarno sorry :: :: :: :: Zamislite da vam neko ponudi laptop sa unikatnim nvidia printom odozgo jer je unutra NFORCE + NVIDIA GPU Verujem da bi pojednici to jako pozitivno komentarisali, a opet bi to bila samo nalepnica. :: :: Da mi neko ponudi laptop sa Nforce chipsetom danas pitao bih ga jel hoće žvaku ili lizalicu u zamenu.. :: :: To potvrdjuje činjenicu da AMD ima dosta pristupačniju i zaokruženiju ponudu :: A sad i nalepnica još, kome to može da smeta :: :: :: :: BTW. Koliko vas NVIDIA FAN-a koristi nvida chipset :: :: Verovatno ćeš na prste da ih nabrojiš, i to leve ruke Pikachua... taj chipset odavno ne postoji.. :: :: Pika ima šapu ili kandžu a ne i ruku :: To mu znači da ako želite SLI, morate AMD ili INTEL platformu :: U slučaju intela ne gine vam neka visoko pozicionirana (skupa) :: :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: ::
A, pa izgleda da se opet neko doveo u situaciju da kad ne zna šta da napiše, pokaže svoju (ne)kulturu, pošto pretpostavljam da su se frustracije opet lečile... Nisam video, ali me ne zanima baš...
:: Da je tako nebi pozadinu brisao toalet papirom nego rukom Ne bih mogao da se poistovetim sa tobom po ovom pitanju nažalost, niti zanima bilo koga na forumu šta radiš u WC-u kad nemaš toalet papira...
:: I onih koji su uvek spremni da drugog nazovu budalom a ne vide sami kolka su bukva.. Eto upravo si odgovorio sebi na ono prozivanje nepotrebno o ATI hejterima... bravo!
:: Pošalji nam sliku gde si ti to uradio, naručito me interesuje završni rad oko USB portova i audio konektora na prednjo strani kućišta kao i finiš oko rupica namenjenih uvlačenju vazduha u kućišt Imaš na youtube-u tonu snimaka kako se postavlja vinyl, nadam se da toliko možeš sam da se snadješ...
:: O oprostite mi vi koji ljubite pute kojima Nvidia stup :: Stvarno sorr Vidim da imaš nekih psihičkih problema vezano za izbor brenda, a i nisi dovoljno dugo na ovom forumu da bi mogao da raspravljaš o tome... Imam i ATI, i Nvidiu, i AMD i Intel, tako da nemam nameru da zadovoljavam tvoju potrebu za prepirkom...
:: To potvrdjuje činjenicu da AMD ima dosta pristupačniju i zaokruženiju ponud Ne, to potvrdjuje samo da apsolutno nisi u toku sa bilo čime...
:: Pika ima šapu ili kandžu a ne i ruk Ovo je bio metaforički odgovor, a ne pokazatelj mog znanja o japanskim crtanim filmovima
:: To mu znači da ako želite SLI, morate AMD ili INTEL platform :: U slučaju intela ne gine vam neka visoko pozicionirana (skupa Ovo opet pokazuje koliko blage veze nemaš o čemu pričaš... Na intel P55 chipsetu mogu da biram da li hoću Crossfire ili SLi, dok sam na AMD platformi zaglavljen na Crossfire-u...
Povrh toga, ploča od 130 evra pa i manje podržava i jedno i drugo... http://goo.gl/RpzP
::Ali ne stigo ovaj da sredim, ima teksta koji nisam prefarbo u crveno.. __________________ Scourge of PCBerza
Izvini kolega mora malo da spamujem pa b mogao da konkurišem sa nekima u broju postova. Čije već neko vreme čitam ali nisam našao za shodno da do pre par dana i nešto napišem...
Apsolutno je nebitno je da li ce se nesto pametno reci....NAJBITNIJE je dokazati da neko NIJE u pravu i replicirati na apsolutno svaki post...Deca vam nisu ravna...Bas me interesuje ko ce popustiti.
U svoje zaludne dane, nesto sam se zezao i sklepao ovo u 3DS Maxu... iskreno mrzi me da renderujem i da podesavam, jer su mi se zagubile i neke slicice sto su bile nalepljene na kuciste... uglavnom...
Belo je osnova kucista i svi metalni delovi... Crveno su hladnjaci i radijatori... Plavo je rashladna tecnost i rezervoar... Sivo su mrezice...
Znam da nije neko dizajnersko cudo... ali mislim da bi odradjivalo posao samo tako...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750TX
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.