Da li bi mogao da stavim GTX460 na ASUS M2N i AMD X2 4200+, napajanje isto mislim da uzmem kad i kartu, pa cu posle nove godine da menjam i plocu, cpu i ram.? Izvinjavam se za of topic.
Bolje ti skupi pare pa svezajedno promeni, taj procesor je PRESLAB za tu kratu neces videti nista od njenih performansi tako da se gubi smisao kupovine.
:: Da li bi mogao da stavim GTX460 na ASUS M2N i AMD X2 4200+, napajanje isto mislim da uzmem kad i kartu, pa cu posle nove godine da menjam i plocu, cpu i ram.? Izvinjavam se za of topic. :: :: ::
Ma znam ja da je CPU mnogo slab, ali mi je mnogo lakse (finansiski)da kupim pola sada a pola za 3-4 meseca. Pa me samo zanima da li ne bi mozda ploca pravila problem, mislim zbog potrosnje?
Ne bi trebalo, samo opet ti kazem, ta karta moze samo isto ili manje da kosta tad kad planiras da menjas i plocu i procesor....
:: Ma znam ja da je CPU mnogo slab, ali mi je mnogo lakse (finansiski)da kupim pola sada a pola za 3-4 meseca. Pa me samo zanima da li ne bi mozda ploca pravila problem, mislim zbog potrosnje :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.