Znaci tek na 900Mhz (to je skor max. klok) je ista kao 6870 default...
Ovo sto je Sky uporedjivao kao sto rekoh veze nema treba smao uporedjivati na istoj konfiguraciji, windows-u i da radi isti covek i zna koaj podesavanaj stavlja itd.
Mani ti Skaj poređenja Juzer Rivjua. Nabavi ti 6870, pa odradi uporedni test sa 460 na istoj mašini. Tek onda ćeš moći da tvrdiš da je karta koju favorizuješ i stvarno bolja. Ovako, teško da ćeš nekoga ubediti u to, osim samoga sebe, Tortojeda, Samira i možda još nekoga. Kad već imaš vremena, želje, mogućnosti i znanja da radiš testove, odradi ih barem kako treba.
Zaista bilo bi dobro da se odradi gtx460 vs 6870 na istoj masini. Predlog vlasnicima karti probite barijeru ponesite svako svoju kartu i nadjite se na neutralnom terenu .)
Ziri neka cine najokoreliji ati i NV (5 na 5)
Samo da se posle testa ne pobiju .) pravac kavana.)
:: ... svoje društvo za kafanu posle :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
E drago mi je da si ovo postavio a jos draze da mi objasnis u kojim uslovima i kad sve CPU ima uticaj na graficku kartu..Evo ja necu nista da pisem ni da govorim,gledaj me kao usera kojem treba pomoc i navedi mi sve detalje,uslove kad i kako CPU ima uticaj na graficku.. Tema ne da je za razradjivanje nego ne moze da se generalizuje ni jedne jedine sekunde!
@Pisko Ova tvoja banda me skroz razocarala.Nema od njih nista.Ti si jedini kome gledam u oci,poglavica ove sturene druzine :) Od sad kritike samo od tebe primam,ne fermam nikog vise sa foruma ahahahaha..Ziv mi bio. :) P.S.Ove godine slab prinos Kajmaka na Zlatiboru..Sto je najgore pojeo sam neku leskovacku pljeskavicu,betonirala mi je zeludac!Ko kerece meso da stavljaju!Jos se oporavljam :( @vuk125 Brzi je kad se GTX 460 OC-uje.Provereno. @Snoopy- Drzim te za rec :) @Ostali `Aj kad ste navalili,promakle su mi i neke vase hvale,ja ozbiljan ,ovo ono..kvalitetni testovi.. Hm..Mislim da zasluzujete jedan kompletan review sa 6870.So it will be.. P.S.I dalje navijam za nV da se zna :)
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648174. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.