Tip se ili zajebo, ili se dilija ugledao na nVidiju i njene cene. AMD-ova krmača, kakva god da je, i dalje je broj jedan. Ko je kriv nVidiji što njeni bravci nemaju pišu, pa zaostaju debelo za krmačom.
da nalazimo testove u kojima je 5970 najbrza, to je daaavno prezvakana tema i zna se da je karta najbrza, to samo on moze da kenja jos uvek o stutter-u i glupostima...
Isto tako moze nek oda dodje i kaze GTX295 je sranje jer ima stuttering i 4870X2 potpuno je isto a zna se da su to najbrze karte, naravno nece skaliranje uvek biti ekstra...
Imam nešto problema sa nalaženjem zelenih kartica u ovim grafikonima. Daj, molim te, za sve nas, izbaci nove u kojima su zelene podebljane, da svi mogu da ih nađu.
Ako si za trenutak pomislio da si daltonista i da vidiš samo crveno, ne brini nisi mnogo omanuo, od ovolikog crvenila, zeleno i ne more da se vidi. nvidia i dalje nema odgovor na crvene `krmače`, mozda će sa ovom kartom nešto i da promene u high-end segmentu, jer je svima jasno koliko je 480 isplativa karta.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Imam nešto problema sa nalaženjem zelenih kartica u ovim grafikonima. Daj, molim te, za sve nas, izbaci nove u kojima su zelene podebljane, da svi mogu da ih nađu :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
:: Imam nešto problema sa nalaženjem zelenih kartica u ovim grafikonima. Daj, molim te, za sve nas, izbaci nove u kojima su zelene podebljane, da svi mogu da ih nađu :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Eto poente - tome je Crysis i sluzio, da se fanovi pokazuju ciji je veci. Da li je iko igrao tu igricu uopste, ili su svi samo gledali kakva je grafika? Neoptimizovano govno... Kao i metro i mnogi drugi. Takva ce i 2 da bude i tu nema sta da se prica. Najgore je to sto oni nemaju volje da naprave dobru igru i zarade milione na njoj. Lakse im je da naprave reklamu, u startu uzmu milione od nV, a igru ce budale vec da kupuju... ko muve na go*na... Lepo kaze Sky - oni ce silno da zarade, za ostalo ih zabole patka ! Ako pc gaming nastavi ovim putem, uskoro ce svi preci na konzole. Pa, pa PC... I to ne zato sto su konzole bolje, nego sto se ljudima smucilo da igraju portove ili neoptimizovana sranja i da kupuju hardver za igrice koje, objektivno, ne vrede ni 10 evra... Pa koja je zadnja igra za PC da vas je bas odusevila?
5970 jeste najbrza ali toje zapravo CF 5870 pa stoga poredenje nije adekvatno. A ona takodje ima veliku manu a ta mana je min FPS u pojedinim momentima najcesce kadase menja scena padne i na 5 sto je uzasno lose i nervira. 5970 sam probao tako da znam ocemu priocam, GTX 470 SLI imam trenutno i tog problema sa min fps i naglim padom nema. Sve ima svoje prednosti i mane. Nista nije savrseno od onoga sto se trnutno nudi na trzistu.
:: da nalazimo testove u kojima je 5970 najbrza, to je daaavno prezvakana tema i zna se da je karta najbrza, to samo on moze da kenja jos uvek o stutter-u i glupostima.. :: :: Isto tako moze nek oda dodje i kaze GTX295 je sranje jer ima stuttering i 4870X2 potpuno je isto a zna se da su to najbrze karte, naravno nece skaliranje uvek biti ekstra.. ::
:: 5970 jeste najbrza ali toje zapravo CF 5870 pa stoga poredenje nije adekvatno :: A ona takodje ima veliku manu a ta mana je min FPS u pojedinim momentima najcesce kadase menja scena padne i na 5 sto je uzasno lose i nervira :: 5970 sam probao tako da znam ocemu priocam :: GTX 470 SLI imam trenutno i tog problema sa min fps i naglim padom nema :: Sve ima svoje prednosti i mane :: Nista nije savrseno od onoga sto se trnutno nudi na trzistu :: :: :: :: da nalazimo testove u kojima je 5970 najbrza, to je daaavno prezvakana tema i zna se da je karta najbrza, to samo on moze da kenja jos uvek o stutter-u i glupostima.. :: :: :: :: Isto tako moze nek oda dodje i kaze GTX295 je sranje jer ima stuttering i 4870X2 potpuno je isto a zna se da su to najbrze karte, naravno nece skaliranje uvek biti ekstra.. :: ::
Sto je najgore od svega ova informacija nije proverena a Kita guru pise sve zivo.. A neverovatno koliko se standardna ekipa breca oko nv pokusavajuci da je oblati na svaki nacin.. Zato je ovaj forum i jedinstven sto pojma nemate a mozete svakakve budalastine da pisete i sebe da tesite,tj zivite u nekom svetu maste.. ATI savresen,nVidia losa.. Nesto sto je sa manje Mhz-a brze od konkurencije,sa manje Tflops-a,sa manje shader jedinica..Nesto sto nudi bolji kvalitet u svakom pogledu..SLI/CUDA.OC,Skaliranje..Jebem ti tako losu tehnologiju :) Pa koji su to crni hvalospevi?Realnost vas ubija deco,istina a ne sta cu ja da pisem.. Ali vidim da se secete vec debelo od predstojece serije GTX5xx.nVidia se digla takoreci iz ambisa za kratko vreme i najavila celokupnu seriju pa vam sad krivo sto je uspela da se izbori sa problemima proizvodnog procesa i sl...Eto ti koliko je mocna kompanija da se izbori sa svim nedacama i + opet im je budzet jak. AMD-a da je ovo zadesilo prso bi kao zvecka..No necemo o tome,gde pominjati njegovo visocanstvo kad je to mislim savrseno,jeste savrseno ali savrseno skarabudzeno ahahaha. :) :) :) STo se tice cene GTX 580 ako bude jaka u smislu 500+ sta reci..Ne valja ni po nas a ni po njih..Ja je sigurno nebi kupio po toj ceni..Sto je mnogo mnogo je..
Ne razumem toliku zelju za pljuvanjem..Ajde i pored svega sto ste sa znanjem tanki ubi Boze,stao samo naklapate neke babske price,cast izuzetcima ,tj imali ih? :) Najvise me interesuje odakle vam ta mrznja?Gde si vi bre pronalazite?Koliko vas AMD placa?Ovo spada u teske psiholoske razmere. Pa ja kad i pisem o NV pisem namerno ,izbacim po koju vest naravno ali kad govorim nesto u superlativu ,opisano slatkorecivo Piskovom skolom pisem sa razlogom a vi ste tu uvek da se pecate ..E koji ste vi pilici,mozga vi nemate ni najmanje :)
E a ponekad ste mi stvarno sipaticni pogotovu ovi fanboy-evi koji su toliko pogubljeni da neznaju gde udaraju a prozivaju druge da su fanboy-evi a ne vide njihovo ponasanje ni najmanje..Ma vrh :)
No da vas podsetim sta je tematika .. Poenta je da je ako je nVidia zaista ulozila u razvojni tim to je reklama za njen novi proizvod.Uvek ce biti klijentele za visoku klasu a naravno broj kupaca ce da odredi i cena..
Ja sam snoopy, nemoj ti meni pile. No, mislim da su se ovde ljudi toliko okrenuli ka ATI-u ne zato sto je sad on toliko superioran, nego zbog cene. Ja licno da biram koju cu kartu da kupim, da kostaju isto, identicne performanse, eto, uzeo bih nvidiu. To je zbog toga sto je prva kartica za koju sam cuo nvidia mx440 :)
Al vrlo malo nakon toga sam video u jednom cenovniku RADEON 9000, nesto tako, pojma nemam da je kostala 10000 evra, mora da im se omakla cifra xD
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Ti si moje omiljeno pile..Ti si pozitivac skroz..Jos moras da se kalis ali ima vremena mlad si :) Evo jedan drugarski kiss :) P.S.Nemoj mi sad sa onim gay fazonima ovo ono,to je bilo samo na drugarskoj osnovi :) :) :).
Kakva borba do pošljednje kapi krvi, bila ona crvena il zelena...
05.11.2010. 13:28
status: user broj poruka: 9006
Namjeri se junak na junaka, deli-Zeljo na Kraljević Atka. niti može da obori Zeljo, nit` se dade Atko oboriti. Nosiše se ljetni dan do podne: Zelen-pjena popanula Zelju, Atka more b`jela i krvava...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pa ja nikad i nisam bio normalan :D Prso sam odavno..Udarile godine :) :) :) No Saxija nema vise cveca,ujeo si me za dusu..Previse si opijen tim crvenim otrovom,vise ne rezonujes kao pre..Razocaran sam.Bilo je nade za tebe ali sad.. Boga mi ode i ti u ...
Znas i sam da me zabole ljabu i za jedne i za druge, koristio sam i zeleno i crveno, moram i ja malo da zabacim pa ko se uhvati u mrezu tj upeca, moj cilj je da ja PRVO skupim pare pa tek onda da kupim ono sto je za TE PARE NAJBOLJE, nekog moras da malko vise da volis ali drugog da ne mrzis, bez obzira sto je ovo nVidia uradila osudio bih i AMD i ako bude kaymaK trosio koliko kazu iako ce imati p/w bolji od 480 koja srce kao blesava nece dobiti pozitivan komentar od mene, sta sad treba da kupujem novo napajanje da bih metnuo kartu, jes zabole me iskreno, kao sto rece Vuk `Nista nije savrseno od onoga sto se trnutno nudi na trzistu` osim ako ne lazete sami sebe
nv ulozila u crysis, sto implicira da ce crysis biti bolje optimizovan na nvidiji i da ce imati svoj dosadni logo `ment to be played` pri ulasku u igru i da ces platiti gtx580` taman da mozes da kupis crysis2 sa atijevom karticom u rangu, a u sustini niko od nas nece da kupi originalni crysis, vec ces je skinuti sa torenta ili rapida , i sta to znaci, da si ti ustvari iz svog dzepa platio razvoj tih igara , vecinu od tih igara neces ni igrati kao sto je neko rekao, vec ces samo da se `kurebesas po forumima` kako imas kartu na kojoj igrica radi bolje a za koju si pljunuo 100evrica*1 vise , te pare si mogao da das na nesto drugo ,da ih pametnije potrosis, a ustedeo bi i svoje vreme jer se ne bi ondaK svadjao sa vlasnicima kartica iz druge kompanije,
na kraju krajeva ni jedni ni drugi nismo za to `placeni` niti imamo sta od toga, sve su to prazne price, prazne price koje se ponavljaju iz serije u seriju, znaci skroz ista spika *2 vidim skaj naostrio si se da dokazes svima kako je isplativije da se kupi 580gtx a za to nije potrebno ispisati `Anu Karenjinu` kao sto si ti uradio
To je prosta matematicka formula i dokazuje se u jednom redu, samo sto za tu prostu formulu imamo dosta nepoznatih, tako da je tvoja prica o `isplativosti` nvidije i dalje samo pusto nagadjanje :)
iz toga je ocevidno da ce vreme sve pokazati, i zato docekajmo ta lepa vremena, u miru i slozi, ljubavi*3 i drugarstvu :D Dodatak: najcrnje je sto 98% ljudi ovde nema materijalne osnove da kupi ni najnoviju ati kartu niti nv, a najglasniji su, naravno svaka cast onima koji mogu da budu u korak sa vremenom i tehnologijom ja da jedem kacamak 6 meseci da bih imao 5 fpsa vise u crysis2 , koji najverovatnije necu ni igrati, ne pa da mi ni na kraj pameti :D - - - - - - - - - - - - - *1 Nemojte ovo 100evrica uzimati zdravo za gotovo, cifra je data kao obican primer, nemojte se paliti :D *2 Setimo se samo doskorasnje price hd5000 vs fermi *3 ovo ljubavi svatite kako god ocete :D
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 Chipset 3072MB (3GB) DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Ovo je iz Muse Kesedžije, eee, kad se setim što sam u srednjoj školi pisao s ortakom dobru junačku narodnu poeziju s lokalnim herojima :: :: To je iznedrilo takve klasike kao što su `Kraljević Rajko ukida porezu`, `Arambaša Raič ubiva aždahu` ili `Propala najezda Bugara Slobe ::
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.