Re: Re: crosffire@Xendza: PhysX je nesto sto NVidia ima a AMD nema
08.11.2010. 19:18
status: user broj poruka: 6670
... a sve ti to kaže znalac, koji je imao jednu ATI karticu, ali NIKAD nije uspeo da instalira drajvere za nju, pa ju je prod`o, i od tada je ljut ko crvena paprika! I nos mu je takav kad popije, što znači, da je u duši neiživljena ostala ati čežnja...! SLINAVKO naspram krst u vatri!!! k.k.k.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: ali ce imati (stalno NV-u na tragu, da ne kazem - nosom u bulji). SLI je nesto kao Crossfire, ali bolje... Slabije rezultate imas zato sto su Catalyst drajveri sramota svekolikog softvera, a serija 5xxx je nevidjeno bagovita (nepouzdana, musicava...) :: :: :: :: :: Ja skoro stavila dve 5750 silent gygabite i nisam osetila poboljsanje cak mi je windows7 posle refresha pokazao manju ocenu za grafiku bila je 7.3 a posle ubacene jos jedne u crosff pokazuje 6.3. :: :: Ne razumem puno taj crosffire ako moze neko kratko objasnjenje. Da li onda kompjuter vidi 2 GB memorije ako imam dve grafe i sta je prednost crosfajera :: :: I da li je neko imao prilike da uporedi SLI i CROS pa da vidi u cemu je razlika? I cemu sluzi taj PsyX za nvidine grafike?
Naravno da su bolje 2 nego samo jedna graficka karta samo sam primetila da windows7 kad vidi 2 karte pokazuje manji skor a kad uradim recimo 3D Mark06 tu dobijem oko 2000 poena vise nego samo sa jednom 5750 kartom u kompu. Ja sam vrlo zadovoljna Atijevim drajverima i naravno uvek ali uvek se naleti na neki bag i kod Nvidie i kod Atia, niko nije savrsen.....itd...itd Ta prica oko drajvera je prilicno smorila.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.