Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
PowerColor: Radeon HD 6900 series will be 30-50% faster than current generation.
STRANA 2 OD 2
Pisko Re: Re: E prc 12.11.2010. 21:49 #262358

status: user
broj poruka: 6670
Jesi vid`o? Laže čim zine...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: a ja sam najboljem ortaku icupao 8600 i uvalio 3850, tako da se drzimo i bez tebe..
:: ps. od silnog prajda ne menjas ni potpis :)
::
:: __________________________________________________________________
:: http://tinyurl.com/325cwm
:: :: A taman sam prešao u zelene.
:: ::
:: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Re: E prc 12.11.2010. 21:49 #262359

broj poruka: 9006
Ne pominji mi prajd, od onih gej zajebancija i sama reč mi se ogadila...

->Southwind: A što da ne, meni se nigde ne žuri. Koja je tačno u pitanju?

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: a ja sam najboljem ortaku icupao 8600 i uvalio 3850, tako da se drzimo i bez tebe..
:: ps. od silnog prajda ne menjas ni potpis :)
Southwind :) 12.11.2010. 22:04 #262363

broj poruka: 260
Referentna VTX3D 5850, flesovan Asusov bios.
Jos je pod garancijom, ali sam negde zaturio papirologiju.

Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno.

raic Re: :) 12.11.2010. 22:21 #262366

Pretpostavljao sam da je referentna, nažalost ne odgovara mi to zbog hlađenja, u mom krajnje egzotičnom kućištu to bi duvalo prema dole. Zato i čekam da izađe cyclone 6850.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Referentna VTX3D 5850, flesovan Asusov bios.
:: Jos je pod garancijom, ali sam negde zaturio papirologiju
Southwind ... 12.11.2010. 23:07 #262376

broj poruka: 260
OK, ako je neko zainteresovan neka pusti mail :)

Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno.

gile23 ... 12.11.2010. 23:59 #262384

broj poruka: 9121
Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :) !

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Re: ... 13.11.2010. 00:11 #262386

broj poruka: 7732
Ne znam Gile koji su to svi? ,mozda par zaostalih u razvoju.Ako nista drugo trziste ti je najbolji pokazatelj.

:: Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :)
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 13.11.2010. 00:13 #262387

Pa vidis covek je u cetvrtom postu u ovoj temi to pomenuo i niko to nije pomenuo do mog posta (koliko sam citao).

Pozdrav!

:: Ne znam Gile koji su to svi? ,mozda par zaostalih u razvoju.Ako nista drugo trziste ti je najbolji pokazatelj
:: :: Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :)
:: :: Pozdrav!
obradmi Re: Re: Re: ... 13.11.2010. 00:17 #262388

Ocigledno ga nije dokacio killing gpu driver :) .Nikome nije zabranjeno da tako misli ,mozes neko i da tvrdi da je zemlja cetvrtasta ,da li je u pravu ,tome nije potrebno dokazivanje .

:: Pa vidis covek je u cetvrtom postu u ovoj temi to pomenuo i niko to nije pomenuo do mog posta (koliko sam citao)
:: Pozdrav
:: :: Ne znam Gile koji su to svi? ,mozda par zaostalih u razvoju.Ako nista drugo trziste ti je najbolji pokazatelj
:: :: :: Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :)
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 13.11.2010. 00:26 #262392

Ma to je bilo u vezi Starcraft 2-jke, samo je izazivao pregrevanje, jer je smanjivao broj obrtaja vent-a, a od visoke temp ne moze da rikne graficka tako lako :). Inace nek misli ko sta hoce boli me uvo, samo da ne siri neke stvari da posle ljudi misle svasta :).

Pozdrav!

:: Ocigledno ga nije dokacio killing gpu driver :) .Nikome nije zabranjeno da tako misli ,mozes neko i da tvrdi da je zemlja cetvrtasta ,da li je u pravu ,tome nije potrebno dokazivanje
:: :: Pa vidis covek je u cetvrtom postu u ovoj temi to pomenuo i niko to nije pomenuo do mog posta (koliko sam citao)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Ne znam Gile koji su to svi? ,mozda par zaostalih u razvoju.Ako nista drugo trziste ti je najbolji pokazatelj
:: :: :: :: Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :)
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav!
obradmi Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.11.2010. 00:32 #262395

Da AMD-ATI drzi 99 % trzista discrete grafike umesto 65 % koliko sada drzi ,pojedinci bi opet ponavljali ko papagaj da imaju lose drivere ,to me bas i zabavlja.
Gde si ti to cuo za Starcraft ? to je nemoguce ,to se nikada nije desilo ..Ja ne mogu da verujem eth0.

:: Ma to je bilo u vezi Starcraft 2-jke, samo je izazivao pregrevanje, jer je smanjivao broj obrtaja vent-a, a od visoke temp ne moze da rikne graficka tako lako :). Inace nek misli ko sta hoce boli me uvo, samo da ne siri neke stvari da posle ljudi misle svasta :)
:: Pozdrav
:: :: Ocigledno ga nije dokacio killing gpu driver :) .Nikome nije zabranjeno da tako misli ,mozes neko i da tvrdi da je zemlja cetvrtasta ,da li je u pravu ,tome nije potrebno dokazivanje
:: :: :: Pa vidis covek je u cetvrtom postu u ovoj temi to pomenuo i niko to nije pomenuo do mog posta (koliko sam citao)
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Ne znam Gile koji su to svi? ,mozda par zaostalih u razvoju.Ako nista drugo trziste ti je najbolji pokazatelj
:: :: :: ::
:: :: :: :: :: Zasto svi misle da su ti ATI driveri losi omg, ako mene neko pita bolji su 10 puta od onog nVidia-jinog trasha :), kada udjen u Nv control panel slogiram se odma :)
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Pozdrav!
SkyFire ... 13.11.2010. 02:45 #262407

broj poruka: 18472
@TheBear
Sto trolujes?Ili trotlujes sve jedno?
Ja sam se svugde deklarisao kao nVidiovac i to sam ja.Ali ako sam naklonjen tom brendu sa svoje tacke gledista i nekog svog iskustva ne znaci da mi je vrana popila mozak i da treba sam sebe da lazem!Nikad sebe nisam lagao niti cu!Misljenje sam kreirao uvek na osnovu suvih cinjnica,dokaza iskustva i ciste logike i za sve sto sam do sad rekao imam argument i stojim iza toga.
Ako volim nVidia-u ne znaci da moram iz petnih zila sad da navijam i tesim sebe niti ja imam potrebu za tim niti me to na takav nacin zanima.ATI nisam nikad nesto specijalno voleo ali do serije 5xxx su fino skocili na gore (hardware-ski) ,serija 6xxx vidim jos jedan korak gore,Cayman nova arhitektura.Dovaoljan razlog da postujem ovu firmu.Znaci ne moram da je volim i da budem fan ali da je postujem.To je ono sto ti i tebi slicnima ne mozete shvatite pa se zaludjujete navijackim stavom po svaku cenu a od toga zapravo nemate nista.Evo ovo ti je prica na nivou a drugo je kad se ja i Pisko zezamo pa iznosimo neke argumente,saljive price i pricice..Ond amoze ATI vs nVidia u svako doba!Zeleni,crveni ..

Kao sto rekoh ovde,na benchu takodje cenim da ce Cayman da bude jaci jer za to ima lufta.Do skoro se pominjao Tweakovani Cypress i nisam mislio da ce da bude ali kad su otkrili neke detalje i napomenuli da je nova arhitektura,sve vise se prica i o brzoj memoriji,1920 stream unit-a.Nije to ni najmanje za poceniti vec je opasan konkurent u brzini.Oko 50% im treba u odnosu na Cypress da budu brzi od GTX580.Sasvim logicno jos ako tweakuju stream unite kao i kod 6850/6870 jos ce dobiti na boost-u!
Eto to je moje misljenje i verujem da ni ovaj put necu pogresiti u proceni kao ni do sad mada prinzajem nisam ocekivao da ce 6850/6870 da rade ovako mada ne znam ni sam zasto mi je to bilo nelogicno,podcenio sam ATI!
6850/GTX460/6870/GTX580...Cayman..Videcemo.Za sad su nam ove karte dostupne.

@Pisko koji ti je user name na benchu,pises isto kao neki lik ili bas posecujes cesto bench..Ccccc..Bices isican :)
vidim Skeletor usao u lovu,samo da ne bude kao sa 5850 :) Nacekasmo se :)

@Milunka ako mislis na Cayman bice u 40nm.32 nm je preskocen a u 28nm ce biti 7xxx serija!

blue>Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

Mixx ... 13.11.2010. 03:42 #262415

broj poruka: 2931
bilo kako bilo, izgleda da nam se smesi jeftino igranje u skorijoj buducnosti. 1080 monitori su sisli medj raju, za ~100 i nesto evra kupis 4 jezgra, 4gb za duplo manje, samo su graficke ostale zverski skupe. nv je malo izgubila dah u poslednje vreme pa se ati jako prokurcio, sto se dalo osetiti po novcaniku. izlaskom 6xxx serije ati sam sebi skace za vrat, spusta cenu nv460 za klasu, sto direktno sjebava klasu 57xx. nv radi isto sa 580>480, sad ce da iskoci 570. pa 560, cayman... propasce samo crysis i metro, kad svi budu mogli da ih igraju ima da skontaju koliko su to glupe igre

Skeletor9 ima love, 13.11.2010. 04:57 #262416

broj poruka: 422
Skyfire, radi se radi se... :))

http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg/

DFI DK P45-T2RS
Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PULL
2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz)
ATI RADEON HD 5850
NZXT Lexa S Neon Moded
Mad Catz R.A.T. 7

raic Re: ... 13.11.2010. 07:32 #262418

Mnogo me se sviđa ova izjava... amin.

:: propasce samo crysis i metro, kad svi budu mogli da ih igraju ima da skontaju koliko su to glupe igr
TheBear Re: ... 13.11.2010. 07:55 #262420

broj poruka: 6502
Ajde pogledaj sada koga sam citirao, tebi se nisam ni obratio u ovoj temi.

A ako neko troluje i ovde ina benchu to si ti (naravno nisi jedini), zbog takvih je i zatvorena tema zvanicna za 6k seriju jer ste toliko napadali na 6850/6870 sa nekim OC verzijama i GTX460 overklokovanim do maksimuma ne bi li odbranili nVidiu i predstavili to kao bestbuy. Ja ne zalazim u teme o GTX460 i uopste o nVidiji ostavim neki komentar ponekad ali daleko od onoga sto si ti i jos neki radili na Benchu, pa ti razmisli ko je ovde `navijac`, ja iskreno bih uzeo karte oba tabora, ali je Ati trenutno u boljoj poziciji i vise mi se svidjaju njihova resenja, da sam hteo mogao sam dak upim GTX460 za iste pare kao 6870 al nisam budala da placam isto sporiju kartu...

:: @TheBea
:: Sto trolujes?Ili trotlujes sve jedno
:: Ja sam se svugde deklarisao kao nVidiovac i to sam ja.Ali ako sam naklonjen tom brendu sa svoje tacke gledista i nekog svog iskustva ne znaci da mi je vrana popila mozak i da treba sam sebe da lazem!Nikad sebe nisam lagao niti cu!Misljenje sam kreirao uvek na osnovu suvih cinjnica,dokaza iskustva i ciste logike i za sve sto sam do sad rekao imam argument i stojim iza toga
:: Ako volim nVidia-u ne znaci da moram iz petnih zila sad da navijam i tesim sebe niti ja imam potrebu za tim niti me to na takav nacin zanima.ATI nisam nikad nesto specijalno voleo ali do serije 5xxx su fino skocili na gore (hardware-ski) ,serija 6xxx vidim jos jedan korak gore,Cayman nova arhitektura.Dovaoljan razlog da postujem ovu firmu.Znaci ne moram da je volim i da budem fan ali da je postujem.To je ono sto ti i tebi slicnima ne mozete shvatite pa se zaludjujete navijackim stavom po svaku cenu a od toga zapravo nemate nista.Evo ovo ti je prica na nivou a drugo je kad se ja i Pisko zezamo pa iznosimo neke argumente,saljive price i pricice..Ond amoze ATI vs nVidia u svako doba!Zeleni,crveni .
:: Kao sto rekoh ovde,na benchu takodje cenim da ce Cayman da bude jaci jer za to ima lufta.Do skoro se pominjao Tweakovani Cypress i nisam mislio da ce da bude ali kad su otkrili neke detalje i napomenuli da je nova arhitektura,sve vise se prica i o brzoj memoriji,1920 stream unit-a.Nije to ni najmanje za poceniti vec je opasan konkurent u brzini.Oko 50% im treba u odnosu na Cypress da budu brzi od GTX580.Sasvim logicno jos ako tweakuju stream unite kao i kod 6850/6870 jos ce dobiti na boost-u
:: Eto to je moje misljenje i verujem da ni ovaj put necu pogresiti u proceni kao ni do sad mada prinzajem nisam ocekivao da ce 6850/6870 da rade ovako mada ne znam ni sam zasto mi je to bilo nelogicno,podcenio sam ATI
:: 6850/GTX460/6870/GTX580...Cayman..Videcemo.Za sad su nam ove karte dostupne
:: @Pisko koji ti je user name na benchu,pises isto kao neki lik ili bas posecujes cesto bench..Ccccc..Bices isican :
:: vidim Skeletor usao u lovu,samo da ne bude kao sa 5850 :) Nacekasmo se :
:: @Milunka ako mislis na Cayman bice u 40nm.32 nm je preskocen a u 28nm ce biti 7xxx serija
:: blue>Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
Pisko Moderatori i trollerratori 13.11.2010. 09:16 #262433

broj poruka: 6670
Dok se vas dvojica trolujete i slične kombinacije slova ove reči, ostaćete bez kajmaka, nećete ni primetiti... proći će pored vas.

Sky, na benchu sam pod imenom... pisko . Skoro ništa ne pišem, a, iskreno, ne znam zašto, ali retko idem na taj forum iako sam sajt dnevno `zapišam` kao pravi internet ker. Ili sam davno nešto piskarao, jesem, valjda. Sve zbog muderatora kojih ima smešnih likova sa, za mene, prevelikim ograničenjima. Mentalnim. Pa, što da ispravljam krivu Drinu?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

SkyFire Re: Re: ... 13.11.2010. 15:07 #262476

broj poruka: 18472
Znam ja da nisi meni ali Milunka se meni obratio a ti si napisao `U zabludi si` aludirajuci zapravo kako ja tako ne mislim,kako se lazno predstvaljam sto definitivno nije lepo!
Ako sam pogresno razumeo to je druga stvar ali definitivno nisam!
Au Medoo..Pa ne umes da budes zesci trol nisi ni svestan koliko si u poslednjih godinu dana postao naporan,tj promenio si se.Mislim da sam ti to jednom i rekao na p.m. Nebitno.Kazes trolujem sto poredim GTX 460 OC sa 6850/6870.
Ok ako sam ja Trol zbog toga i sto mi neke logicne stvari jesu za poredjenje onda su redom svi na svetu posto imas testove,poredjenja,cene sirom neta i sirom raznih sajtova upravo na taj nacin koji smo i mi poredili.E sad zato sto to tebi ne odgovara i sto si fanboy a to ne zelis da priznas to je druga stvar.Znaci ceo svet gresi ok.
Ja sto kazem i stojim iza toga,a upravo Best Buy karta for the money u rangu od 200$ je
SPARKLE Calibre Series X460G GeForce GTX 460 1GB.To je oc verzija.O cemu dalje da pricamo?
Zanimljivo da moje procene i poredjenja imaju debelu osnovu a vasa samo suplju pricu koja izbledi za cas.
Jedino sto sam pogresio u proceni da nije tolika potraznja 6850/6870 tj da se ne prodaju dobro mada ne znam sad kako ce se prodavati posto su poskupele ali svakako i ja skupljam informacije od pametnijih i ucim i nisam ogranicen kao neki..
Najvise mi se svidja deo kada se user izjasni ja bih uzeo obe karte..Retki su oni koji ne naginju bar malo jednoj ili drugoj strani a to je zapravo sasvim normalno.Afiniteti moraju da presude pa cak to nekad bilo i nesvesno.
Kad neko kaze da je neutralan bude mi smesno pogotovu kad zdusno brani brend bez argumenata ..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

:: Ajde pogledaj sada koga sam citirao, tebi se nisam ni obratio u ovoj temi
:: A ako neko troluje i ovde ina benchu to si ti (naravno nisi jedini), zbog takvih je i zatvorena tema zvanicna za 6k seriju jer ste toliko napadali na 6850/6870 sa nekim OC verzijama i GTX460 overklokovanim do maksimuma ne bi li odbranili nVidiu i predstavili to kao bestbuy. Ja ne zalazim u teme o GTX460 i uopste o nVidiji ostavim neki komentar ponekad ali daleko od onoga sto si ti i jos neki radili na Benchu, pa ti razmisli ko je ovde `navijac`, ja iskreno bih uzeo karte oba tabora, ali je Ati trenutno u boljoj poziciji i vise mi se svidjaju njihova resenja, da sam hteo mogao sam dak upim GTX460 za iste pare kao 6870 al nisam budala da placam isto sporiju kartu..
dautovic .... 13.11.2010. 15:38 #262483

broj poruka: 2856
Koliko ima mrtvih kretena i imbecila na ovom forumu to je zlo, stoku treba nabiti!!!!

Muka mi vise od `noulajfera` i retarda...svaki dan jedno te isto...dok stoka ne umre mi necemo imati mira...

Ko se pronasao neka stavi prst na celo!

http://craigswinejourney.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jpg

Equinoxe Re: .... 13.11.2010. 16:28 #262498

broj poruka: 12057

Nema njima leka kume, to su problemi u BIOS-u ili middleware-u i tu leka nema. Trovaće svojim komplexima jer im je to duševna hrana. Šta će kad nema ko da ih sluša da ovde provode dan i noć drveći o jednim te istim stvarima.

Vidiš da ih sve više ljudi ne konstatuje uopšte i ne zarezuje 1%, što je dobro naravno

Samo ignore, nema druge.

:: Koliko ima mrtvih kretena i imbecila na ovom forumu to je zlo, stoku treba nabiti!!!
:: Muka mi vise od `noulajfera` i retarda...svaki dan jedno te isto...dok stoka ne umre mi necemo imati mira..
:: Ko se pronasao neka stavi prst na celo
:: http://craigswinejourney.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jp
Panta019 Od sada... 13.11.2010. 17:13 #262508

broj poruka: 1583
...ko na ovom forumu o temi Ati vs Nvidia pisne...ono stisne...iza kuće pojede ga vruće...3, 4, sad.

Master Splinter.

dautovic Re: Re: .... 13.11.2010. 18:46 #262545

broj poruka: 2856
ma glupo vise...

Kakav zivot ti treba da imas da pises takve postove po ceo jebeni dan mesecima i godinama u nazad?

Kakav imbecil trebas biti?Ja to ne mogu da shvatim...kao sto ne mogu da shvatim npr genocid to mi je nepojmljivo, tako ne mogu da shvatim sta je tim osobama u glavi? da li imaju zivot? da li razmisljaju o buducnosti svojoj? porodici? cemu sve to zlo?

Meni su ove stvari strasne kada krenem da razmisljam kakav je mentalni sklop takvih ljudi!

@Panta019, nema od toga nista panto druze, pojesce oni sva govna sveta sa slascu i opet nastaviti da baljezgaju na tu temu, to im je dusevna hrana...Ti ljudi su bolesni, samo ta bolest jos nije registrovana od medicinskih radnika...
:: Nema njima leka kume, to su problemi u BIOS-u ili middleware-u i tu leka nema. Trovaće svojim komplexima jer im je to duševna hrana. Šta će kad nema ko da ih sluša da ovde provode dan i noć drveći o jednim te istim stvarima.
:: Vidiš da ih sve više ljudi ne konstatuje uopšte i ne zarezuje 1%, što je dobro naravno
:: Samo ignore, nema druge
:: :: Koliko ima mrtvih kretena i imbecila na ovom forumu to je zlo, stoku treba nabiti!!!
:: :: Muka mi vise od `noulajfera` i retarda...svaki dan jedno te isto...dok stoka ne umre mi necemo imati mira..
:: :: Ko se pronasao neka stavi prst na celo
:: :: http://craigswinejourney.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jp
Equinoxe Re: Re: Re: .... 13.11.2010. 22:51 #262587

broj poruka: 12057

Ne troši resurse svog mozga na takva pitanja. Najavžnije je ti da si svestan da dokle god ti takve stvari nisu jasne, da si zdrav i normalan čovek.

Ne troši energije više. Razumem te u potpunosti i mene je to ranije smetalo, ali sa tim ne možeš da se izboriš. Meni je samo drago što je malo po malo svima jasno ko su ti ljudi i što ih ne fermaju ni 1%.

:: ma glupo vise..
:: Kakav zivot ti treba da imas da pises takve postove po ceo jebeni dan mesecima i godinama u nazad
:: Kakav imbecil trebas biti?Ja to ne mogu da shvatim...kao sto ne mogu da shvatim npr genocid to mi je nepojmljivo, tako ne mogu da shvatim sta je tim osobama u glavi? da li imaju zivot? da li razmisljaju o buducnosti svojoj? porodici? cemu sve to zlo
:: Meni su ove stvari strasne kada krenem da razmisljam kakav je mentalni sklop takvih ljudi
:: @Panta019, nema od toga nista panto druze, pojesce oni sva govna sveta sa slascu i opet nastaviti da baljezgaju na tu temu, to im je dusevna hrana...Ti ljudi su bolesni, samo ta bolest jos nije registrovana od medicinskih radnika..
:: :: Nema njima leka kume, to su problemi u BIOS-u ili middleware-u i tu leka nema. Trovaće svojim komplexima jer im je to duševna hrana. Šta će kad nema ko da ih sluša da ovde provode dan i noć drveći o jednim te istim stvarima.
:: :: Vidiš da ih sve više ljudi ne konstatuje uopšte i ne zarezuje 1%, što je dobro naravno
:: :: Samo ignore, nema druge
:: :: :: Koliko ima mrtvih kretena i imbecila na ovom forumu to je zlo, stoku treba nabiti!!!
:: :: :: Muka mi vise od `noulajfera` i retarda...svaki dan jedno te isto...dok stoka ne umre mi necemo imati mira..
:: :: :: Ko se pronasao neka stavi prst na celo
:: :: :: http://craigswinejourney.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jp
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs