GeForce GTX 580 vs. Radeon HD 5970 2GB Performance
STRANA 2 OD 2
Equinoxe
Re: Deplasman
15.11.2010. 21:44
status: user broj poruka: 12057
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA......PCBerza u malom, every day....
Pajserizacija PCBerze stagnira
:: Deplasman je za brodove i ostale čunkove. Ovo je, bre, plasirano, samo tako. Margaritas ante porkas. (maragaritas, ne maragarite, tj. nisu pizze) :: Vidiš kako nervoza raste otkako horska `dža-bu` stretegija više ne pali, čak ni na našim forumima. Nekada, prosto dža-bu prosipanje axioma, tako je lako prolazilo, a axiomaši su tako lagodno živeli uljuljkani u zaštitu stada koje je u nekom trenutku pružalo uverenje da si u pravu ako većina radi što i ti. Uu međuvremenu stado je manjkalo, jer se pojavio zli crveni vuk, za čije posedovanje i održavanje, na iznenađenje stada, nije bilo potrebno odvajati baš velika sredstva. Po uočenoj pojavi smanjenja stada, blejanje se panično pojačalo, jer, samo brojnost a ne pamet i sposobnosti štite stado... ali, stado se i dalje smanjivalo. Da ne zaboravim, pojačano lajanje pasa čuvara....I tako, dok se ne desi rektalno-limbalni put informacija, i umesto blejanja nastupe STVARNE performanse po dolaru, evru, dinaru... pri čemu ovog drugog ne treba previše, ovako će biti. Da se razumemo, nema manje ovaca, no su u drugom stadu... a vuk je zaštićena životinja :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: Deplasman je za brodove i ostale čunkove. Ovo je, bre, plasirano, samo tako. Margaritas ante porkas. (maragaritas, ne maragarite, tj. nisu pizze) :: Vidiš kako nervoza raste otkako horska `dža-bu` stretegija više ne pali, čak ni na našim forumima. Nekada, prosto dža-bu prosipanje axioma, tako je lako prolazilo, a axiomaši su tako lagodno živeli uljuljkani u zaštitu stada koje je u nekom trenutku pružalo uverenje da si u pravu ako većina radi što i ti. Uu međuvremenu stado je manjkalo, jer se pojavio zli crveni vuk, za čije posedovanje i održavanje, na iznenađenje stada, nije bilo potrebno odvajati baš velika sredstva. Po uočenoj pojavi smanjenja stada, blejanje se panično pojačalo, jer, samo brojnost a ne pamet i sposobnosti štite stado... ali, stado se i dalje smanjivalo. Da ne zaboravim, pojačano lajanje pasa čuvara....I tako, dok se ne desi rektalno-limbalni put informacija, i umesto blejanja nastupe STVARNE performanse po dolaru, evru, dinaru... pri čemu ovog drugog ne treba previše, ovako će biti. Da se razumemo, nema manje ovaca, no su u drugom stadu... a vuk je zaštićena životinja ::
Da da deplasman... ...lepo sročeno ALI ...samo pogledaj koliko je puta pročitana vest o GTX460 SE kartici. 3669 puta je ta vest otvorena...3669 za ovaj forum je enormna cifra. Tako da mislim da ste se grdno zajebali ako mislite da je ostalo samo tri nVIDIA fana.
Inače taj test vam je klasičan primer HardOCP nokauta. Video sam toga puno i mnoge nVIDIA kartice su zdrobljene njihovim zaključkom. Za svoj način testiranja su se borili godinama i ulazili u otvoren sukob sa drugim sajtovima. Kad se gledaju one linije na drugim sajtovima čoveku je lako da pomisli da stvari stoje onako kako je najlogičnije. Međutim kad HardOCP to odradi vidiš da stvari izgleda stoje malo drugačije.
Komentar o utisku prilikom igranja je mnogo jači od linija...
Koje, uz ovaj forum sam naučio mnogo bolje da kucam. Tastatura mi uglavnom služi za igranje tako da je bilo slovnih tastera koje nikad nisam dodirnuo...ovo je sve promenilo. Šalim se ali i nije tako daleko od istine.
:: :: :: :: Sto ne ides malo na neki drugi forum, ako nisi tamo banovan zbog spamovanja, :: nego pises svasta na Berzi, idi setaj, dzogiraj , izadji sa ribom....
Sad kad roknu Caymanu cenu od 650e ovde kod nas,da vidim dal ce ijedan crveni da kaze:`Koce ce to da kupi?`,kao sto su imali obicaj da kazu kad je 580 u pitanju...licemerje
Mislim da je krajnje vreme da se podsetimo filma Marš na Drinu. Kaže.. - Gospodine Generale a Vi mene oboriste na ispitu kada sam tvrdio da će Švabe da udare preko Drine. - Jesam Kursula pa šta! I oni će da prođu kao i ti na ispitu.
PCBerzo jadna i napcena, koliko patis samo pored ovih imbecila `noulajfera`...da ima neke kosmicke pravde sve bi vas neko pobio ko zeceve...al nismo mi ostali te srece...
Koliko bolesnih stvari na jedno mestu...STOKU TREBA NABITI!!!!
Vas trojica po 1000 puta a ostalih 669 su svaki ATI fanboy po 1 klik da vide o cemu se tu diskutuje. Jbt na cemu ste vi ljudi? Da li je moguce da imate snage za ovakve stvari ::
:: Da da deplasman.. :: ...lepo sročeno AL :: ...samo pogledaj koliko je puta pročitana vest o GTX460 SE kartici :: 3669 puta je ta vest otvorena...3669 za ovaj forum je enormna cifra :: Tako da mislim da ste se grdno zajebali ako mislite da je ostalo samo tri nVIDIA fana :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=30708&forid=33&katid= :: :: Inače taj test vam je klasičan primer HardOCP nokauta :: Video sam toga puno i mnoge nVIDIA kartice su zdrobljene njihovim zaključkom :: Za svoj način testiranja su se borili godinama i ulazili u otvoren sukob sa drugim sajtovima :: Kad se gledaju one linije na drugim sajtovima čoveku je lako da pomisli da stvari stoje onako kako je najlogičnije :: Međutim kad HardOCP to odradi vidiš da stvari izgleda stoje malo drugačije :: :: Komentar o utisku prilikom igranja je mnogo jači od linija.. :: :: Evo vam i ovo :: :: http://www.hardocp.com/news/2010/11/15/3_worlds_top_5_supercomputers_powered_by_nvidia :: :: http://pressroom.nvidia.com/easyir/customrel.do?easyirid=A0D622CE9F579F09&version=live&prid=686142&releasejsp=release_15 :: ::
:: Vas trojica po 1000 puta a ostalih 669 su svaki ATI fanboy po 1 klik da vide o cemu se tu diskutuje :: Jbt na cemu ste vi ljudi? Da li je moguce da imate snage za ovakve stvar
Ma ajde molim te, da klikćem 1000 puta, nije valjda da stvarno veruješ u to. Jednostavno se ukazala šansa za dovoljno jakom i dovoljno jeftinom nVIDIA kartom pa ljudi pogledali o čemu se tu radi.
Što se tiče da li imam snage...pazi ovaj test što sam doneo ovde je jedan od onih koji pogađa samu suštinu nedavnih dešavanja i onoga što predstoji na GPU sceni. Takvih dojaja testova će u ovih par meseci biti svega par na raznim sajtovima i šteta je da se propuste. nVIDIA je izbacila kartu za 499 $, AMD je odovorio sa spuštanjem Dual GPU karte na istu cifru. Ovaj test je prava stvar. Puno govori i o tome kakve probleme donosi Dual GPU i uopšte CF/SLI i koliko je ipak dobro imati jedan pa makar i tako veliki čip. Moji postovi uvek imaju poentu...
To što se kreveljim to je šala...prosto šta treba više komentarisati kad imaš cifre na testu i komentar stručnog autora...šala brate.
Razgovor o ovim temama je mogao da ide u mnogo pravaca ali očigledno se nema sa kim pošto po balkanskom običaju siledžije diktiraju.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.