NVidia i dalje vodi u anketi Guru 3D-a -Karta koju bi ste hteli...
STRANA 2 OD 3
Mortificat
re
23.11.2010. 08:58
status: user broj poruka: 3519
Anketa je odradjena pre nego sto se ista zna o Caymanu, dakle dok postoje samo nagadjanja. U takvoj situaciji svako moze da kaze `hocu gtx580` jer je najbrzi, a to nije realno, jer verujem da vecina njih koji su se upravo izjasnili o gtx 580 je nece ni uzeti. Pa ja kad bih samo 450e hteo da izdvojim za graficku(a mogu za par meseci da se stisnem i skupim) ipak ne bih uzeo, jer mi je racionalnije dati pare za 6850 CF ili gtx460SLI, a imati kartu kao sto je 580 ili novi Kajmak je samo stvar prestiza(osim za ljude koji igraju na extremno visokim rezolucijama).
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Žao mi je Skaj, ali je pramalo ljudi koji su na tvom nivou.
@Tortojed
Ta anketa nema veze s mozgom. Jedno je šta neko želi, a drugo šta ima. I ja bih hteo Lansera Evoluciju, ali imam para samo za bajsikl. Tako da ne vidim razlog za toliko paljenje. nVidija je posladnja izbacila kartu, pa je logično da je masa želi. Kad izađe Kajmak, i još ako bude bolji, odmah će masa da se popali na njega. Samo se pitam, koliko će tih napaljenika da kupi ili jednu ili drugu kartu?
Što se tiče ankete sa steama većina tih ljutih nvidijaša ima 8xxx što su se prodavale ko vrući kolačići.
Zanimala bi me više anketa koliko ljudi ima nešto od 5xxx serije a koliko ih ima neki fermi,bilo bi zanimljivo, i još da je moglo nekako da se prati kretanje tih podataka u proteklih 6 meseci otkad nvidia ima dobra rešenja na stolu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: opusti se.. :: :: vidis da im je ostao jos koji dan dok ne stigne Master Cayman a onda ce da nestanu u vidu pickinog dima.. :: :: :: hahahahahahah :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
:: Misliš - ništa bitno. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: kao bikini, otkriva sve a ne pokazuje nista :: :: ::
Mislim da ce Nvidia biti u problemima uskoro ,jer po ono sto se zna o Kajmanu i Antilima ,to ce tek biti prava Northern Islands arhiktetura ,sa dosta inovacija.
Uzorak od 1436 ljudi koji su glasali , ko ovo moze da shati ozbiljno, to ti nije ni pola firme Nvidia.Sto kaze jedna moja drugarica skupila se rodbina i prijatelji i glasali za svog rodjaka.Kad uzorak predje 100.000 onda moze da se kaze da je ozbiljna mada i tad uzorak je premali.
A taj njihov rat sa karitcama samo neka se natavi i da sve bolji modeli izlaze u kracem roku padace cene ko lude.
...jos se glozite a?Uuu,sve je dobro dok ne pocnete jedan drugom majku..Opasno je to kad imas suprotno misljenje,razlicite stavove,ako nisi crven mora da si mnogo los covek! Sadness! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nego vama je tesko nabiti iz dupeta u glavu. Ova anketa i nema bas toliko smisla ali ipak nesto govori kao i svake godine a to je popularnost jednog brenda i moguce opredeljenje krajnjeg korisnika. Ovde mogu da se okace razni dokumenti vama je sve relevantno.Kad pomenemo najvecu gamer-sku zajednicu na svetu : http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/SteamData.jpg Ali i to ne dokazuje nista jel da? :) Ma ceo svet se vrti oko ATI,zemaljska kugla postala crvena,svi vulkani proradili blizi se Cayman i Antiles od 300w TDP-a ahahaha.. E koje ste vi paljevine :) :) :) :)
Kad vec ne znate da se salite pametnije bi vam bilo da privredite (kopate kanale i razvijate telo :) ) nego da kenjate ovde!
Skeletor9 - Da na ovom sajtu postoji neki moderator ja bi tebe davnih dana banovo.
Ljudi ajde da napravimo protest da iznesemo zahteve sta ocemo od ovog foruma i da ne postavljamo ni jednu vise temu a ni da dajemo odgovore ako neko postavi novu temu.
Cini mi se da bi ovo upalilo pa ako treba i nedelju dana da strajkujemo.
Gomila gejmera, ne zna apsolutno nista o komponentama, a kamoli podesavanjima (video) itd... Tako da, nista od toga...
Btw anketa ko anketa, merodavnost = 0...ne utice nimalo na coveka koji poznaje hardver...
:: ...jos se glozite a?Uuu,sve je dobro dok ne pocnete jedan drugom majku..Opasno je to kad imas suprotno misljenje,razlicite stavove,ako nisi crven mora da si mnogo los covek :: Sadness :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: Nego vama je tesko nabiti iz dupeta u glavu :: Ova anketa i nema bas toliko smisla ali ipak nesto govori kao i svake godine a to je popularnost jednog brenda i moguce opredeljenje krajnjeg korisnika :: Ovde mogu da se okace razni dokumenti vama je sve relevantno.Kad pomenemo najvecu gamer-sku zajednicu na svetu :: http://i173.photobucket.com/albums/w56/DaumEx/SteamData.jp :: Ali i to ne dokazuje nista jel da? :) Ma ceo svet se vrti oko ATI,zemaljska kugla postala crvena,svi vulkani proradili blizi se Cayman i Antiles od 300w TDP-a ahahaha. :: E koje ste vi paljevine :) :) :) : :: :: Kad vec ne znate da se salite pametnije bi vam bilo da privredite (kopate kanale i razvijate telo :) ) nego da kenjate ovde :: :: P.S :: :: Macke se obicno igraju sa konzervama : :: :: http://img547.imageshack.us/img547/1899/mackaudzaku.jpg :: :: P.S.Kao i svaki put gosn tortojed vam baci kosku a kerovi se odmah zatrce :) :) : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
E to ako ne izvadi forum. Forum je odavno postalo mesto zabavnog karaktera. Tortojed, Sky..., vise dolaze iz razloga navike i zanimacije, nego da raspravljaju o HW, jer je to ovde nemoguce. 90% je prica o Grafickim karticama, jer je zanjimljivo i zabavlja. Jedna cinjenica koja se iznese dobice jedan ili dva konstruktivna odgovora, sve ostalo je podbadanje i zajebavanje, a oduzice se na 5 strana. Ovo nije nista novo, i to svi znaju ovde, ali problem je izaci iz ove `PAT` pozicije.
. :: Skeletor9 - Da na ovom sajtu postoji neki moderator ja bi tebe davnih dana banovo :: :: Ljudi ajde da napravimo protest da iznesemo zahteve sta ocemo od ovog foruma i da ne postavljamo ni jednu vise temu a ni da dajemo odgovore ako neko postavi novu temu :: :: Cini mi se da bi ovo upalilo pa ako treba i nedelju dana da strajkujemo :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 260 SP 21 :: OCZ 600W SX :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 TECH G800 & X-755FS & X7-800M :: :: :: br 2... :: :: :: :: ajmo dalje... :: :: :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: :: ATI RADEON HD 585 :: :: NZXT Lexa S Neon Mode :: :: Mad Catz R.A.T. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.