Prava kartica/kartice za laptop je GTX480SLi, to sam oduvek želeo. Upališ laptop kome je prazna baterija već kod boot-a, a nakon windows log-on zvuka, ivice se već tope.....
- Za posao ? - Da koji ? Lečenje ? - Za igre ? - Da, zato laptop, tj prenosni računar služi ! - Za autonomiju ? - Da, svakako ! - Za stabilan, tih i hladan rad ? - To se podrazumeva.
Šta reći za ljude kojima je ovo `DO JAJA` ?!?!? Mega prženice. Pajseri kojima je cilj najbrže u svakom slučaju koliko god to nemalo veze sa mozgom i zdravim razumom.
Ništa novo, PCBerza je uvek puna ljudi `zdravog` razuma i razmišljanja, nonstop u želji da nešto dokažu ljudima oko sebe....samo oni znaju šta.
::Koješta, ne sećam se da sam koristio baš `čmar ...možda je bilo `rčma`, ne mogu da se setim nešto, ah godine... ::
Ne zalazim u taj nivo komunikacije zaista.Sa cime se ti koristis,kojim izrazima i zbog cega to samo ti znas ali negativnu sliku svega toga definitivno ostavljas za sobom.
::ali da, dodirnuo si jednu od tih stvari koje ne pišem i po običaju nisi skonta :
Ja se ne secam da si ti meni ikad nesto i objasnjavao pa ja glup nisam ukapirao..Pogotovu te stvari koje ne pises
::ajde skaj, ako te ne mrzi razmisli zašto raic ne piše `p***a` nego `pička`, sve to ima svoj razlog i znači nešto ::
Ne znam,mozda zato sto previse volis,zelis ,ili si jednostavno latentni gay :)
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 ::
Koliko su ovi ATI Fanboy-evi, toliko su i ovi iz N vidije ista G*vna:))) Ista g*vna samo drugo pakovanje !!! A prepiru se jer im je dosadno i nemaju zensko drustvo:))) Hahaha, tako mi je slatko da gledam ovaj tip prepirki. Sad sam upao u stos, cim procitam naslov vidim neke ocajnike kako se batrgaju. Bice bolje , sta da kazem Drz`te se Junaci !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Počinješ pomalo da zvučiš kao baba-devojka iz ulaza, plati da ti montiraju prozor umesto jednog od ogledala, sedi, posmatraj malo i niko ništa neće morati da ti objašnjava :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ali nije to...pazi, nije nvidia se trudi na mobilnom tržistu, dolazi na tržište...radi se na tom polju.....nego NAPADA matori......tu gde nVidia dođe tu treva ne raste...hahahahahha...
:: sto n vidija napada mobile trziste?? :: Glupa tema do bola i nikog se ne tice !! :: jedini je cilj provokacija budala i besposlenih ljudi !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: ::
Laptop sa nvidija grafikom može da kupi samo neko ko je pao sa marsa. Svi ostali će im dati 2-3 godine fore da se dokažu, pa se onda možda i reše na kupovinu... Što se laptopa sa Fermijem tiče, pa to je multipraktik: rešo, grejalica, računar i fen za kosu, all-in-one :)
@Sky: ponavljaš se kao pokvarena ploča...
[mentalna zabeleška] Ne svađati se sa Raic-em, ikad! [/mentalna zabeleška] Odavno nisam video da je neko nekoga tako stručno spustio, i to samo jednom rečenicom :))))
Verujem da je ovo trebalo da bude nesto pametno?ipak si se potrudio da napises nesto sto izuzima vokabular zasnovan na psovkama.Sta reci,progres.. Sve u svemu kad postavis sve stvari na mesto skapiraces ko ovde zapravo mrsi konce da ne kazem ,podjebava a redom sve do jednog se lozite. Ne da mi je zabavno gledati kako se redjate kao sardine jedan pored drugog komentarisuci jednu te istu temu vecitog derbija nv vs ATI koja nikako da vas smori vec vas gadja pravo u centar.Izem ti inteligenciju .. Pazi da tebi ne zapadne jedna baba posto po svemu sudeci ces ostati veciti drkadzija.. E da..Da te pohvalim..Probio si barijeru izrazavanja koriscenjem psovki,nametnuo si jedan nivo ponasanja na vec i onako dovoljno propalom forumu tako da je sada psovka zapravo postala orudje u svrsi inteligentnog izrazavanja na nivou :( P.S.Vidim podrzavaju te istomisljenici..E bas si mi spustio i to na nivou Stidim se :D . Svi zajedno u vozic :) : ) :) `Opasan` Raic,nema sta,skidam kapu :)
:: Počinješ pomalo da zvučiš kao baba-devojka iz ulaza :: :: Plati da ti montiraju prozor umesto jednog od ogledala, sedi, posmatraj malo i niko ništa neće morati da ti objašnjava, ponajmanje ja :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Očekivao sam nekoliko postova do limita ili nešto SLIčno.
Svejedno, ovo napisano je na nivou osnovne škole, moraš skaj još da vežbaš ako oćeš efikasno i elegantno da vređaš po forumima. Ne znam samo koji kurac, pardon k...c si postavljao ovakvu temu a ne znaš znanje, valjda si računao da će da te poklope samo Meda i Obrad.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Koliko su ovi ATI Fanboy-evi, toliko su i ovi iz N vidije ista G*vna:)) :: Ista g*vna samo drugo pakovanje !! :: A prepiru se jer im je dosadno i nemaju zensko drustvo:)) :: Hahaha, tako mi je slatko da gledam ovaj tip prepirki :: Sad sam upao u stos, cim procitam naslov vidim neke ocajnike kako se batrgaju :: Bice bolje , sta da kaze :: Drz`te se Junaci !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: ::
GTX480 je samo ime za vrh ponude na mobilnom tržištu, dakle nema veze sa rernom koja je za desktop tržište...
Taj ceo SLi setup i nije da radi na bateriju, već da možeš celu mašinu da preneseš bez problema na drugu lokaciju, a takva mobilnost košta. Samo pomisli koliko bi ti trebalo da preneseš svoju celu konfiguraciju bilo gde van stana, dok rastaviš sve, preneseš i sastaviš.... zažališ...
A to koliko ko daje pare, i da li je to mnogo ili bacanje para, nije za polemiku, jer svako shodno svom budžetu kupuje šta hoće...
Evo i specifikacija GTX480m:
352 shader cores 256 bit wide memory bus GDDR5 2GB 10% brža od 5870 mobility, koji je brz koliko i 5770 desktop
Compared to desktop GPUs, the Geforce GTX 480M is comparable to a underclocked Nvidia GeForce GTX 465 (607/1200 clock speed) and therefore on par with a desktop Radeon HD 5770.
:: :: Prava kartica/kartice za laptop je GTX480SLi, to sam oduvek želeo. Upališ laptop kome je prazna baterija već kod boot-a, a nakon windows log-on zvuka, ivice se već tope.... :: :: - Za posao ? - Da koji ? Lečenje :: - Za igre ? - Da, zato laptop, tj prenosni računar služi :: - Za autonomiju ? - Da, svakako :: - Za stabilan, tih i hladan rad ? - To se podrazumeva :: :: Šta reći za ljude kojima je ovo `DO JAJA` ?!?!? Mega prženice. Pajseri kojima je cilj najbrže u svakom slučaju koliko god to nemalo veze sa mozgom i zdravim razumom :: :: Ništa novo, PCBerza je uvek puna ljudi `zdravog` razuma i razmišljanja, nonstop u želji da nešto dokažu ljudima oko sebe....samo oni znaju šta :: ::
Ajde molim te.... samo ne lupaj... toliko... Fermi za laptopove je odličan, malo se greje i troši, i generalno je brži nego ATI ponuda. Kombinovano sa Nvidia Optimus tehnologijom, Fermi opremljen laptop izdržava do 6 sati rada, što nijedan ATI ne može... O teselaciji da ne pričam... __________________ Scourge of PCBerza
:: Laptop sa nvidija grafikom može da kupi samo neko ko je pao sa marsa. Svi ostali će im dati 2-3 godine fore da se dokažu, pa se onda možda i reše na kupovinu.. :: Što se laptopa sa Fermijem tiče, pa to je multipraktik: rešo, grejalica, računar i fen za kosu, all-in-one : :: :: @Sky: ponavljaš se kao pokvarena ploča.. :: :: [mentalna zabeleška] Ne svađati se sa Raic-em, ikad! [/mentalna zabeleška :: Odavno nisam video da je neko nekoga tako stručno spustio, i to samo jednom rečenicom :))))
Malo se greje, misliš malo više od AMD-a sličnih performansi? A o ovim GT3xxM i GT4xxM zajebancijama nećemo ni da govorimo, jer su njihove performanse očajne. Kao što rekoh, pametni ljudi će im dati dve godine fore da se dokažu, a ostali... nVidia se izgubila u laptop segmentu zahvaljujući svojoj tvrdoglavosti, a sad ćeš ti da se nađeš da kažeš kako je Fermi super stvar za laptopove? Eh, a svi ostali su ludi, samo si ti pametan...
:: Ajde molim te.... samo ne lupaj... toliko... Fermi za laptopove je odličan, malo se greje i troši, i generalno je brži nego ATI ponuda. Kombinovano sa Nvidia Optimus tehnologijom, Fermi opremljen laptop izdržava do 6 sati rada, što nijedan ATI ne može.. :: O teselaciji da ne pričam.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :
Uopšte se ne radi o tome ko je brži nego koliko je nešto useless za laptop.
SLi je nepotrebna kombinacija za bilo koga ko koristi laptop u BILO koje svrhe. Kad budeš imao dovoljno znanja i iskustva shvatićeš to i sam.
Kakva tesalacija za laptop ? Za koje svrhe ? Gaming ? Vrlo zrelo. Da treba ti SLi za modelovanje....tri puta....pa da Tri SLi bi najbolje radio.....
Uvek tebi nešto treba najbrže, prvo GTX280, pa 5870 pa 2 x GTX460 ni sam ne znaš više, a svaki put kada to menjaš pominješ bar u svakom drugom postu, naravno i sa informacijom koliko to sve košta i koliko si silno para prethodno platio, a baviš se nekiom ozbiljnim poslom...da za Maya-u i ZBrush ti sve to treba.....svakako.
Kako beše ono, a da, besposlen pop i ovce krsti.
@raic
Hahahahhaha....
:: Ajde molim te.... samo ne lupaj... toliko... Fermi za laptopove je odličan, malo se greje i troši, i generalno je brži nego ATI ponuda. Kombinovano sa Nvidia Optimus tehnologijom, Fermi opremljen laptop izdržava do 6 sati rada, što nijedan ATI ne može.. :: O teselaciji da ne pričam.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Laptop sa nvidija grafikom može da kupi samo neko ko je pao sa marsa. Svi ostali će im dati 2-3 godine fore da se dokažu, pa se onda možda i reše na kupovinu.. :: :: Što se laptopa sa Fermijem tiče, pa to je multipraktik: rešo, grejalica, računar i fen za kosu, all-in-one : :: :: :: :: @Sky: ponavljaš se kao pokvarena ploča.. :: :: :: :: [mentalna zabeleška] Ne svađati se sa Raic-em, ikad! [/mentalna zabeleška :: :: Odavno nisam video da je neko nekoga tako stručno spustio, i to samo jednom rečenicom :))))
:: ...goveda. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB 2GHz Kingston - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Kako beše ono, a da, besposlen pop i ovce krsti :: :: ::
Mislim da samo potvrdjuješ koliko si zaglupljen ustvari, a i dalje pokušavaš da izguraš priču da znaš o čemu pričaš...
Kupio sam i GTX280, i 5870, ma sve sam kupovao, jer ne sedim na pcberzi i drkam kurac googlajući rešenja za probleme. Zaradio sam sve, i trošio sam sve!
To šta ja kupujem tebe ne treba da boli kurac, jer svoje pare zaradjujem i svoje pare trošim kako hoću...
Nisam nigde navodio koliko sam šta platio, niti to treba tebe da zanima... baš bih voleo da nadješ gde sam to navodio...
Čime se bavim me baš zabole kurac šta misliš, kad moram tako da ti kažem... muka mi je stvarno kad vidim šta jedan debeli šaban od metar ipo sa dlakavim jezikom misli o meni...
Sli nisam spominjao kao logičnu kupovinu na laptopu, ali opet, to što kažeš, besposlen pop i ovce krsti, a `vala, sve si nas prekrstio na forumu po svom nahodjenju...
Bane, govnar si bio, govnar i ostao... svaka ti čast...
Ljudski ću da pričam sa normalnim ljudima na forumu, ali ne klasificiraš se kao ljudsko biće...
Trk da me prijaviš adminima za ban, kao u onoj temi nekad... sićo... čestitam na promenu nicka, sad si glavni na berzi, više cool možda, ali definitivno manje... __________________ Scourge of PCBerza
Ma ne drkaš ti ništa na pcberzi, osim što masiraš svoj ego non stop.
Mene boli uvo šta ti imaš u kućištu. A ako misliš da treba sve nas da boli uvo, zašto pišeš o tome ? Koliko godina ti imaš ? Šta dokazuješ ?
Toliko sam samo ray trace scena odrendao do sada od Maya-e 4 pa do V2011, koliko ti nećeš svih ukupno za života.
Nastavi da zasmejavaš ljude na PCB, sjajno ti ide.
Sad, palim...15 minuta na PCB. Dosta je smeha za večeras.
:: Mislim da samo potvrdjuješ koliko si zaglupljen ustvari, a i dalje pokušavaš da izguraš priču da znaš o čemu pričaš... :: :: Kupio sam i GTX280, i 5870, ma sve sam kupovao, jer ne sedim na pcberzi i drkam kurac googlajući rešenja za probleme. Zaradio sam sve, i trošio sam sve! :: :: To šta ja kupujem tebe ne treba da boli kurac, jer svoje pare zaradjujem i svoje pare trošim kako hoću... :: :: Čime se bavim me baš zabole kurac šta misliš, kad moram tako da ti kažem... muka mi je stvarno kad vidim šta jedan debeli šaban od metar ipo sa dlakavim jezikom misli o meni.. :: :: Sli nisam spominjao kao logičnu kupovinu na laptopu, ali opet, to što kažeš, besposlen pop i ovce krsti, a `vala, sve si nas prekrstio na forumu po svom nahodjenju.. :: :: Nisam nigde navodio koliko sam šta platio, niti to treba tebe da zanima... baš bih voleo da nadješ gde sam to navodio.. :: :: Bane, govnar si bio, govnar i ostao... svaka ti čast.. :: :: Ljudski ću da pričam sa normalnim ljudima na forumu, ali ne klasificiraš se kao ljudsko biće.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza
Opet licemerni misliš da znaš bilo šta, meni si našao da pričaš o raytrace-ovanim scenama... Hahahahhahah... vic stvarno... nema šta... za nekoga ko je servisirao mašine do nedavno, sića si i dalje... daleko si ti sinko od bilo čega vezanog sa razumom...
Ko piše o tome šta ima u kućištu, jesi bre ti normalan (retoričko pitanje)?
Jao bože mili... stvarno... žalim te... veliki si mnogo preko tastature... nisi tako veliki kriminalac bio kad si me video... Ali zato, bitno da nabijaš poene na berzi... c c c...
Toliko si mi sitan, i toliko smešan, da ne mogu da verujem, da men,i na mom nivou koji sam dostigao u životu, neko tako sitan misli da može da prismrdi govoreći o raytrace-ovanim scenama... c c c...
Auuuu.... pokazaću uskoro i na forumu ko sam i šta sam, a svih tih 100000000 postova koje si nabio neće ti u životu pomoći... Raytrace-uj i dalje... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Ma ne drkaš ti ništa na pcberzi, osim što masiraš svoj ego non stop :: :: Mene boli uvo šta ti imaš u kućištu. A ako misliš da treba sve nas da boli uvo, zašto pišeš o tome ? Koliko godina ti imaš ? Šta dokazuješ :: :: Toliko sam ray trace scena odrendao do sada od Maya-e 4 pa do V2011, koliko ti nećeš za života
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.