jesi se ti prehladio? koji deo od `a koga osim tebe jos zabole patka` nisi razum`o? upravo obrnuto i pored svih decijih bolesti i tralalalall (opet nebitno) je najbrza, da li se prodaje ili ne nebitno, bitna je poenta jer stvarno mi ne ulazi u glavu ovaka fanatizam koji je presao u patologiju, nema gde pisu da zavuce pa je `zavlaci` ovde, jel to? O cemu se radi dela otvori mi oci
FanATIzam je ovde poprilicno dugo.Ili dobro ne vidis ili ne zelis da vidis. A da te Patika,Patka kako god ne boli nebi obracao na komentare koje ostavlja FSamir. Sad da ti malo pojasnim sa psiholoske strane.Onaj koji tvrdi da je neko komplexas i da ima nekih problema a isti mu SMETA zbog toga i sam ima KOMPLEXE ! Trudi se da ne upadnes u takvu grupu. Do sad sam te izdvajao,bio si neutralan i posten,realan. U poslednje vreme te hvata ta ATI manija Ovo ti kao drugar govorim,imam najbolje namere.Ja ovde nikog ne mrzim a trudim se da sa svima bude dobar koliko je to uopste i moguce na ovom forumu.
sa jedne strane si u pravu tj sa psiholoske ali kao zivo bice svako ima neku svoju granicu koja je kod mene prilicno daleko ali je ipak dostignuta, znaci se bolje obratiti coveku koji ima problem nego onom koji nema, ja nemam problem i znas da me zabole skituljko za ati i NV, mozes videti da u gomili skorijih tema sa ovom formom nisam toliko mozda i uopste komentarisao (ili cak podsmevao ati), komplex hvala Bogu nemam jer to moze samo nestabilna osoba koja nema stav i realan pogled na sebe i okolinu da ima, totalno si pogresno protumacio moje obracanje Fsamiru, jednostavno hocu coveku malo da skrenem paznju ` da mu pomognem`, a ja ispadnem rogonja i da te ne znam kao ok lika sa foruma iskreno bih te iznapusavao jer je post malo DIRTY, no kapiram da je najbolja namera koja je malo otisla na pogresnu stranu, a za ati maniju valjda imam i ja pravo da se sprdam na taj racun i da malo peckam, samo se ne treba pecati
@saxija Vidi se da si mlad,impulsivan.Fali ti jos zivotnog iskustva.. Moj post ne karakterise tebe uopste.Ja sam ti nagovestio samo u jednoj recenici `Pazi da ne upadnes u takvu grupu` ! Ako ulazis u polemiku moras da imas argumente a da ti argumenti imaju znacenje i budu istniti. Kad si vec pomenuo patologiju moras da se osvrnes upravo na tu okolinu koju pominjes pa da vidis kakva je zaista realna situacija da bi nekog drugog karakterisao tj kakav uticaj upravo ima okolina na sve nas/vas. FSamir je jedna jedinka,sitna riba u moru plavom a dozvolio si/ste da vam bude trn u oku .Fail. Iskreno nije ni najmanji izgovor,ziv sam covek.Sta to treba u zivotu da ti se desi da bi te neko isprovocirao na FORUMU na ovakav nacin!Znaci da ipak obracas paznju na ove sitnice i da te to iritira,nervira! Kad sednes i razmislis zapravo ti si taj koji ima problem. Sebe ces iz te grupe izdvojiti tako sto ces biti odmeren,stalozen i pun razumevanja prema svima.Lako se svadjati,podsmevati ,drsko reagovati..Samim tim si deo kolotecine ovadasnjih ljudi koji jedva cekaju da se nekom podsmevaju i proglasavaju ga svakakvim sebi dozvolivsi da nekog karakterisu `da nije normalan` Cilj opravdava sredstva..Jedini koji se ovde javlja vezano za Nv je FSamir,tortojed i ja! FSamir burnije reaguje i izrazava svoj bunt ,vas ima vise,non stop pljujete,likujete,kao neka kolektivna sekta,torotjed iz istog razloga podjebava,em sto mu to uvek uspeva ,em sto mu je zanimljivo a pored svega sto je tu takav sistem nametnut-Ne sme nista da se kaze jer ces odmah biti napusen-ATI forever,The Best in The Universe.I kako ocekivati konstruktivnu polemiku?Cudite se posle zasto tako ljudi nastupaju?! Znaci kada sa strane posmatras jasno se vidi prava slika. Nemas potrebu da me napusavas,jednostavno imas pogresnu procenu.. Ja tebe kao lika upravo i gotivim,mislis li da bi gubio ovde vreme sada objasnjavajuci ?
Velik covek je onaj covek koji prizna gresku i prihvati savet,sugestiju..Ne treba imati visok ego..Ovde ima koliko hoces takvih ljudi,pogotovu onih koji druge karakterisu onako upravo kakvi sami jesu i te osobine zele da prilepe samim tim sto ce tako svoju podsvest da umire,stvaraju laznu sliku u svom umu!
Nadam se da si bar nesto od ovoga shvatio u pravom smislu..Cilj.. Ako sam te necim uvredio izvinjavam se ali smatram da nisam.Ako cenis da jesam,izvinjenje stoji..Pozz.
ma nije nikakav problem niti sam impulsivan, prebrz kaljucak ali dobro, ne poznajemo se licno, pa jel treba `trpeti` nekoga konstanto, postove se trudim sve da procitam pa onda moram i njegov, meni licno ne smeta njegov post da bude uvreda za mene vec mi nije jasno sta je coveku u glavi, nekome smeta ovo, nekom ono a meni upadaju sitnice u oci jer iste zivot i cine,totalno je nevezano za NV, ponasa se kao da ima 3 godine, Tortojed ima dvadeset puta gore komentare (bez ljutnje) ali covek ima totalno drugaciju psihologiju, balavac nisam i imam sa svim mozda cak i previse zivotnog iskustva za svoje godine ali to nije za forum, zbog psihologije `pusti budalu da laje` i jesmo tu gde smo umesto da preduzmemo nesto, a ako uvid u nesto treba gledati kao problem, onda nam se ne smesi svetla buducnost, kapiram ja tebe ali mi OPET nije jasno sta se desava sa njim, cak ono sto sam pokusao tebi da pojasnim da sam imao i argument za 5970 ali nisam hteo da idem u tom pravcu jer uopste nije vise bitan HW ali nastao je nesporazum sto vidim u tome sto ovo vezujes za HW, ako ces da sagledavas tako stvari kao sto si ovog puta sagledao onda nista ne treba razjasnjavati, treba pustiti ljude da zive uzalud (ne mislim na FS), samo si trebao da razdvojis HW od real lifea i zapamti jednu stvar psihologija je mnogo zajebana kad poces njom da se bavis sam sebe mozes da zeznes,pozz buraz
Sky, Torta i FormulaS su najveci carevi PC Berze. Mada Torta je lik koji se sali non-stop, zna sta nervira ATI-jevce pa bas tamo i udara da bi ih nervirao jos vise, ali ovd druga dvojica... Vrlo je zanimljivo citati teme vezane za GPU, i gledam da postujem sto manje poucen ranijim iskustvom.... zato Saxo mani se corava posla...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Sad ces mi zameriti ali opet cu ti ukazati na gresku. Prvo kad sam rekao da si impulsivan to je bilo zbog tvog postupka `Sad bi te napusiso` Nisi sagledao dovoljno ono sto sam zeleo da ti pojasnim,da shvatis malo dublje vec si se odmah nasao ugrozenim. Druga stvar i jako pogresna..Ovde i jesmo da diskutujemo o HW-u a ne da ulazimo u to ko je kakav u privatnom zivotu.Problem nastaje kada user,krene na licnoj osnovi i pokaze osobine loseg coveka..Tek tada nastupa drugaciji stav ali opet i tad niko nema pravo da zalazi u tudj zivot,komentarise i procenjuje,jedino pravo je da se zastitis od ataka na svoju licnost. Jel treba trpeti konstanto?Pa sta bi ja trebao da kazem?Godinama slusam jednu te istu pricu koja je daleko od realnosti,godinama isto ponasanje na decijem nivou bez trunke konstruktivne polemike?Godinama isti ljudi,godinam VS..VS..VS..Sta mi drugo ne preostaje nego da se sprdam.Ljudi zele da zive u svom ubedjenju i to ti je.. Zamisli koji je to broj ljudi naspram jednog koga ti pominjes.Druze pa ako za to nemas zivaca onda veruj mi nemoj ni da posecujes forum..Sta da ti kazem. Druga stvar i najgora stvar jeste sto uopste povezujes jebeni virtuelni svet,smrdljivi forum sa realnim zivotom!Ko smo ja i ti i bilo ko da znamo ko je kakav?Mozda je taj Samir,Djoka,Pera,Laza dobar i posten covek sto verovatno i jeste?!Apsurd je uopste polemisati i povezivati hardver sa realniom zivotom! Druga jos teza stvar jeste to sto se vecina peca,hardver dozivljava na licnoj osnovi pa kada pocnu provokacije tog tipa kao da si im sve po spisku!Psihologijom ljudi mnogo dobro baratam i veruj mi da zivotnog iskustva imam mnogo,daleko vise nego sto ce mnogi da dozive,zivot me nije mazio! I opet sebe preispitaj.Da li sam ja taj koji HW vezuje sa real life-om ili neko drugi!
Ono zasto sam ja tebi skrenuo paznju jeste iz tog razloga upravo sto poznajem profil ljudi sa ovog foruma a tebe sam iz te grupe izdvojio kao i ostale (cast tim izuzetcima) Mozda sam napravio gresku sto sam zapoceo ovakvu diskusiju,mozda opet nisam,mozda ce biti produktivna..Ko zna..Sve to zavisi od coveka i kako ce to ko da prihvati..
P.S.I mene su proglasavali svakakvim pa ko god me je upoznao respektuje me i ceni kao coveka..Da ne kazem da su se mnogi odusevljavali.. Kakav ja delujem na forumu?Kako ces mene da procenis?Hehehe..Opusti se bre i uzivaj,zamlacujes se sa nebitnim stvarima u zivotu!Jebo ti bre sve ovo i forum i kartice.. Uzivaj u real life-u ostvarujuci svoje ciljeve stvarajuci od sebe uspesnog coveka..Uzivaj u ljubavi,dobroti i blagodetima..Kakv bre crni forum!Kome to nije jasno i ko trazi neku slavu glumeci neko ludilo i ne znam sta jos tom pomoci nema.Zavrsio je karijeru! Odoh ja sad daleko..Kao i obicno sam opsiran..Sorry.Drugar pozdrav ..
Re: Re: Re: Re: Kako moze covek koji voli cvece da bude los?
14.12.2010. 20:28
status: user broj poruka: 9006
Ja sam cuo da ce biti na trgu za oko dve nedelje i nesto jace, bice i muzikanti, vatromet i kuvana rakija. Nemoj da se prepadnes kad vidis rulju, ima dovoljno za sve, samo stani u red.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
5970 vidim pominje se kao nesto spektakularno, ali zapravo je daleko od toga. Ima toliko mana da sve ono sto vredi pada u vodu. U pocetku mi se ucinilo da stvarno vredi svaki euro medjutim ubrzo sam promenoi misljenje. Kada se gleda finalni score ona jeste najbrza, alli pati od prevelikog pada FPS-a i to se cesto desava toliko cesto da ide na zivce. Najbole napravljenja dual GPU kartica do sada je 295GTX. 5970 je kvalitetno odradjhena kartica i steta sto ima te mane koje potiru sve dobre osobine.
Sto volim kad moj drugar Obrad misli na mene.. Pa evo druze da dodelimo jednog drugara koji stize 22 januara 6950-ici da ne bude klasa za sebe,ne ide da bude usamljena : http://vr-zone.com/forums/967478/gtx-560.html Da li ce to biti nova best buy kartica? :)
Vala bas.I to sto kazes,i ja letim pred rudu a rekao sam da cu se drzati zvanicnih testova mada se oslanjam na onaj AMD-ov slajd. A gledajuci karakteristike GTX560 ako su tacni i klokovi ta karta ce biti jako blizu GTX480 a bez sumnje brza od GTX470.
5950 bi trebala da bude kao gtx 480 ,ne izbacuje Nvidia slucajno tu kartu gtx 560 ,pravi cenovnog konkurenta 5950 ,e sad ja ne iskljucujem mogucnost nekih OC edicija jer ce koliko se zna ova nova 6900 serija ce imati dual bios .
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.