Intel 22nm to use LGA1155 but will require new motherboard
STRANA 2 OD 2
metalpirat
cemu sve ovo!!!!
23.01.2011. 15:08
status: user broj poruka: 490
Prvo se pitam da li ce tebi trebati za godinu dana nova arhitektura? Da igras igrice i da se time zanimas i ova arhitektura sada ima da odgovara. Ako budemo ovako razmisljal,i kao sta kupio sam sada novi racunar,a za manje od godinu dana izlazi nesto novo. Da li racunar koristimo samo da bi imali sto noviju arhitekturu ili sta vec. Imao sam p4 procesor i preskocio sam sve dvojezgrane racunare i preso na q6600. Sada sa ovim racunarom preskocio sam i i3,5 i 7 modele. Evo tek sada planiram ovu generaciju da uzmem. Ako razmisljam tako, necu nikada kupiti novi racunar posto ce stalno nesto novo da izlazi. Vazno je da taj racunar ispunjava tvoje potrebe i to je sve. Kupio sam nvidiu 470 i prezadovoljan sam. Ubrzo je izasla i 570 i 580 i sta cu ja da dobijem ako kupim sada tu novu karticu?
Jedan od razloga zasto sam presao na AMD. Na moju srecu, nisam njihova ovca da me deru. Imam AMD setup koji ce me sluziti barem 2 god. bez problema, i ne treba mi apsolutno nista jace od ovoga sto imam.
:: Sto se neko ne seti,da naprave portable socket,mislim ono,izadje nov procesor,kupis ga,uz njega dodje socket,kao naprimer bracket sto dolazi uz plocu.. :: ::
Intel ~ Apple. Pocinju jako da lice na Apple :), samo da ih lepo spusti Buldozer pa da se malo umire, mnogo se duvaju, zaboravljaju gde su bili pre par godina :).
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.