Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
GeForce GTX 560 Ti Overclocking Review
STRANA 2 OD 2
SkyFire ... 01.02.2011. 21:30 #290664

status: user
broj poruka: 18472
@saxija

Ogradio sam se od mogucnosti defektne karte kao sto si i sam procitao.Izuetno sam precizan kad nesto izlazem.

@Crni Grujan

Takva statistika tesko da moze da se izvede jer ni jedan user ne moze da ima toliko istih primeraka karti ali zato vise njih moze te se ista potvrdjuje i podudara sa iskustvima drugih lica,testera,korisnika i sl..
Najmanje sam posecivao sajtove koliko sam zapravo radio sa hw kao sto se druzim sa ljudima koji se sa tuim bave profesionalno.Istina povukao sam se malo poslednjih godinu dana.
Inace nije poenta ni najmanje da ja budem upravu niti sam,samo neke cinjnice da se iznesu na videlo,nista vise a vreme uvek pokaze.

@MSlavko

Gde radi vent na 100% ? Koji su to obrataji?Koji vent?Kakvo hladjenje?
Hoces da kazes da je Cayman chip hladniji od GF114?E ovo je stvarno smesno.
Pa oni sa Vapour hladjenjem kartu ne mogu da zadrze ispod 80c vec se penje preko 90c!

Takodje posto pratis tehnologiju i bavis se hardverom ponovicu opet.Cayman chip u odnosu na potrosnju u w ne disipira proporcionalno toplotu sto dovodi do samog zakljucka o kvalitetu samog chipa tj dobroj arhitekturi!

Samo cinjnice na cistinu jasne kao dan bez prenemaganja lazi i izvrtanja. .)

Uvek sam bio surov i sad cu.6950 u poredjenju sa GTX560 je djubre!
Ni jedan jedini adut nema da bi bila bolja kupovina.Smrigl edisn kartice,aljkavost bez premca! .) Katastrofa.

I opet ko god i da kupi te kartice ne osudjujem,njihov je izbor i nek ih sluzi u zdravlje i da budu zadovoljni.

Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA.
Yours truly, Jensen.

ATI Cayman Epic Fail
``Tresla se gora,rodio se mis``

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648181.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs