Upozoravas da je ATI epic Fail uvek, a zaboravljas na Nvidija krs neopevani i sramotu. Sta me briga sto su u zaostatku !!! To sto si ti Fanboy mene ne zanima. Ja nisam nikakav fanboy(i drago mi je zbog toga) i pokusavam da budem realan. Ko kaze da ne valja 570??? Procitaj ponovo pa razmisli sta je pisac hteo da kaze !!! Ambalaza kod asusa je identicna kod 465 i kod 570 kad sam video nisam mogao da verujem. Ista kutija isto sve. Marketinski kiks po meni. Odmah me podsetila na ono S*anje od kartice cija je temperatura u mirovanju 50 C, a na kutiji pise voltage tweak 50 % !!! Wtf
ASUS 570 je odlicna karta samo me je podsetila na neke lose trenutke u zivotu svojom ambalazom. da li sad razumes ili da ti crtam?
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50 +2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 460 OC, Windforce
Vreme kada su se fanboy-evi nasladjivali sa losom pozicijom nV je davno proslo. Svako moze da dozivi kiks a kad iz istog izadje kao pobednik je za veliki respekt. Sto rece Samir kada udjes u najvecu tamu a ugledas blistavo svetlo na kraju tunela! Malo sam ja duze u ovim vodama od tebe i to malo VISE poznajem kao i to na nacin koji posluje jedna i druga firma.Sta se obecava,kako ide napredak i sta se nudi. Fanboy jesam i dicim se tim,stojim iza toga,da je srece da su svi ovakvi mnogo realnih ljudi bi bilo.Svi bi tezili kvalitetnim stvarima i znali iza cega stoje i zasto to zastupaju pogotovu ako imaju iskustvo u radu sa istim.
E sad da ti skrenem paznju na glupost koju si izvalio. Asus ima istu ambalazu za sve karte,kutiju,pakovanje.. Cak i za nVidia i ATI.To sto je teve podsetilo je tvoj problem koji je definitivno neumesan za ovu vrstu polemike.
Asus taj `Slogan` ,voltage tweak svugde lepi i `zastitni` znak je te firme tj reklama.
Jesam.Jos kad bi ti i ostala crvena ekipa budete priznali isto tako a da mi uz to refererirate zasto ste toliko prisno vezani za svoj brend i ako je moguce uz to priloziti neke testove i sl ja skidam kapu. Ja sam fanboy i to ponosan.Inace i za fanboyizam postoji klasifikacija ,cisto da se zna.
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
ja pre mogu da kazem za tebe, druze sky sta si sad pio , kad ne pijes !!!
:: Vreme kada su se fanboy-evi nasladjivali sa losom pozicijom nV je davno proslo :: Svako moze da dozivi kiks a kad iz istog izadje kao pobednik je za veliki respekt :: Sto rece Samir kada udjes u najvecu tamu a ugledas blistavo svetlo na kraju tunela :: Malo sam ja duze u ovim vodama od tebe i to malo VISE poznajem kao i to na nacin koji posluje jedna i druga firma.Sta se obecava,kako ide napredak i sta se nudi
:: Fanboy jesam i dicim se tim,stojim iza toga,da je srece da su svi ovakvi mnogo realnih ljudi bi bilo.Svi bi tezili kvalitetnim stvarima i znali iza cega stoje i zasto to zastupaju pogotovu ako imaju iskustvo u radu sa istim
Cim si Fanboy , ti automatski nisi realan. Nije mi jasno kako to ne shvatas ?
:: E sad da ti skrenem paznju na glupost koju si izvalio :: Asus ima istu ambalazu za sve karte,kutiju,pakovanje. :: Cak i za nVidia i ATI.To sto je teve podsetilo je tvoj problem koji je definitivno neumesan za ovu vrstu polemike
Kako mi je problem neumesan, kad samo ATI je Epic Fail ?
:: Asus taj `Slogan` ,voltage tweak svugde lepi i `zastitni` znak je te firme tj reklama
Na prethodnoj strani greškom sam kliknuo `prijavi adminu` umesto `sledeća strana` Hteo bih da adminu ukažem na omašku a prijavljenom uputim iskreno izvinjenje.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Na prethodnoj strani greškom sam kliknuo `prijavi adminu` umesto `sledeća strana :: Hteo bih da adminu ukažem na omašku a prijavljenom uputim iskreno izvinjenje :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: ::
Raiču, pa bre, je l` ti mozhda ponekad ubijesh choveka, pa kazhesh sluchajno, i izvinish se familiji, ili to samo ovde prijavljujesh nadlezhnim organima reda i zakona (da ne kazhem strave i uzhasa)??
Kao ono, u fazonu `Pogreshi chovek`!
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: ::ja pre mogu da kazem za tebe, druze sky sta si sad pio , kad ne pijes !! ::
Brate upravo pijem Fervex jer sam prehladjen :D
:: ::Cim si Fanboy , ti automatski nisi realan. Nije mi jasno kako to ne shvatas ::
Rekao sam ti i na MSN ali ti izgleda vise volis ovako. Fanboyizam ima klasifikaciju,tj podelu.Ako si fan neke firme i ako to zastupas iz ugla na osnovu njenih mogucnosti,kvaliteta,ponude,performansi,rada,kada se gradi todugogodisnje poverenje kroz sve to naravno da postajes fan tog kluba jer ti isti nudi prestiz u odnosu na drugu konkurentsku stranu. Ako se potkrepis cinjnicama,argumentima,testovima koji sve govore jasno je da ces da prevagnes na jednu stranu i samim tim upadas u zonu fan kluba!
:: ::Kako mi je problem neumesan, kad samo ATI je Epic Fail ::
Pa nije svaku put epic fail ali imaju dosta propusta i razlikuju se od nvidia-e po mnogo cemu.A drugo ja nisam rekao da su epic fail vec da obecavaju ono sto ne ispune i da im je to deo svakidasnjeg marketinga koji uvek forsiraju.Napale masu a onda kita.
U delu koji si ti spomenuo nVidia nigde nija najavila cudo vezano za GTX 480/470 a pogotovu ne za GTX465 koji se pojavio tiho na trziste i tu se veoma kratko zadrzao! Zato se priseti kako je najavljena GTX460 i kako se pokazala ta karta.Upravo onako kako su je predstavili u najavi pre zvanicnog javnog testa.
:: ::Treba:) na zalost
Ne bih bas rekao ali ajde.. Ima li jos sta nejasno ili da ovde stavimo tacku?
To je sto je bilo od svog poredjenja pored tvog linka.. Inace taj GTX 450 se i nije nesto posebno pokazao a mene po najmanje isnteresuje taj low segment.
:: http://spedr.com/21ec :: :: Po istoj ceni 5750 je jacha od 450. Eto test koji ce obrazlozhiti favorizovanje ATI-ja (lichno, i ja sam pre za nVidi-u nego za Ati-ja) :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Obično ne, al bilo bi mi izuzetno žao da zeleni mojom greškom ostanu bez presednika.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: Raiču, pa bre, je l` ti mozhda ponekad ubijesh choveka, pa kazhesh sluchajno, i izvinish se familiji, ili to samo ovde prijavljujesh nadlezhnim organima reda i zakona (da ne kazhem strave i uzhasa)? :: :: Kao ono, u fazonu `Pogreshi chovek`! ::
Ne brini , nece da ostanemo bez njega. Kad bi isterivali redom taj bi zadnji ostao :))) Kad je preziveo Armagedon na Bencu i na Berzi pre 4-5god. Ovo je mis .)
:: Obično ne, al bilo bi mi izuzetno žao da zeleni mojom greškom ostanu bez presednika. :: :: Always carry a flask of whiskey in case of snakebite :: Furthermore, always carry a small snake. :: :: :: Raiču, pa bre, je l` ti mozhda ponekad ubijesh choveka, pa kazhesh sluchajno, i izvinish se familiji, ili to samo ovde prijavljujesh nadlezhnim organima reda i zakona (da ne kazhem strave i uzhasa)? :: :: :: :: Kao ono, u fazonu `Pogreshi chovek`! :: :: ::
Nisu to moji kriterijumi vec samo jedno veliko iskustvo.Razlike uvek postoje na razlicitm poljima i to i jeste problem sto ljudi prave podelu po svom dzepu tj ceni. Naravno to i jeste presudjujuci faktor ali ako se osvrnes na razne detalje situacija se po malo i menja .) No nebitno za ovu temu. Koliko para toliko muzike.Uvek bilo.
@gliga79
Znas kako,orah je vocka cudnovata :D
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.