Serija Radeon kartica 5xxx i Nvidie 4xx i dalje se drze odlicno. Veoma mali napredak u novijim serijama kartica. Ispada da je ATI 5850 i GTX 460 1gb. odlicna kupovina za ulozeni novac.[ tako ce i ostati do daljnjeg.]
ti da nesto znas, znao bi da je Fermi, onaj na gtx470 i 480 radjen chip za GPGPU, samim tim daje bolje performanse u teselaciji, u igrama je drugacija situacija nazalost, plus je nVidia bila uvek brza u ovom Unigine benchmark-u, i nijedna igra ne koristi toliki nivo teselacije niti ce koristiti...
Tek malopre sam primetio da je i kolega DMaster okacio rezultat...
07.03.2011. 11:58
status: user broj poruka: 11010
prema kojem moja 470-ica dere i njegovu 6950-ku! Eto, pokusavao sam ljudima da objasnim da su 5xxx gowno od karti. Nisu verovali. A i nadali su se da ce 6xxx biti bolje...
Kako nema razlike izmedju DX11 i DX10, pa pusti taj isti test na DX10 i DX11 i gledaj sta se desava sa zidovima, kaldrmom, stepenicama, konopcima...
Kako nema razlike, ja mislim da je razlika vrlo lepo demonstrirana u testu i sta sve DX11 `radi sam`.
Naravno DX11 ima smisla samo na DX11 karti.
A tortice svaka cast, nismo ni sumnjali da cecs iscediti svaki atom snage iz konfiguracije da prestignes AMD na kvadrat. E sad napravi nam jos i elaborat kako je taj tvoj setup jeftiniji i trosi manje struje a uz to i tisi i onda svaka ti torta!
:: :: Razorman super komp imas :: :: Koji score imas u 3dmark 06 i vantage po default??? :: :: p.s. GTX 295 Jos uvek odlicna karta jedino sto nema DX11 al ne vidim neku bitnu razliku sem teslacije koje ima u pojedinim testovima i igrama al zato skida fps do jaja... razlika izmedju dx9 i dx10 drasticna izmedju dx10 i dx11 smesno nema razlike
Re: re@Bravo Erestun - NVidia DERE Deku na svim frontovima i...
07.03.2011. 13:40
u svim tezinskim kategorijama!!! - - - - - - - - edit: pozdrav i kolegi Samiru Dautovicu! Jeste da me nesto bas i ne mari, ali meni je bitno da se opametio barem u jednoj stvari - nabavio je NV kartu...
:: :: ma retardi kakvih nema, pogle ti ovog debila sto je otvorio temu i hvali se sa pechenicom, jebem ti coveka takvog sto si zivi.. :: :: Fali još samo FSamir i NV trio fantastiko je kompletan. :
@dautovic ``Samre ako te šopim biće ti glava k`o u Boška Buhe``
@servispc ``...ako te šopim biće ti glava k`o u Boška Buhe``
@Xenitron ``...ako te šopim biće ti glava k`o u Boška Buhe``
Samire jesi li ti to citirao reci upucene tebi? Ako je tako, moram da
07.03.2011. 15:52
primetim da je prosto neverovatno koliko vole da `šopaju`. Mozda misle da si ti Šop, Crnotravac? Ne znam za tebe ali da ja imam takvog rodjaka (Dautovica) ja bih izbegavao druzenje sa rodbinom... Mnogo šopaju (lupetaju)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.