Bemliga, par procenata je lošija karta od 570sli a oko 15% od 580sli, karta i treba da se poredi s dual kombinacijama. U svetlu toga bi i cena bila donekle ok... samo ubi je potrošnja, a i grejanje, kriminal.
Jes vala, skupo je to za naše izgladnele buđelare, mršave nilske krave su pojele debele samo u starom zavetu.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Ovo je dobro samo da probas da drzis ovo kucistu se granici sa sizofrenijom. 700$ alo bre. Pa za te pare bolje da kupisi dobar monitor nego ovo cudo. Sasvi je dovoljna 6970 ili GTX 570 mislim da moze sve fino da se igra sa pomenute dve.
:: Bemliga, par procenata je lošija karta od 570sli a oko 15% od 580sli, karta i treba da se poredi s dual kombinacijama. U svetlu toga bi i cena bila donekle ok... samo ubi je potrošnja, a i grejanje, kriminal :: :: Jes vala, skupo je to za naše izgladnele buđelare, mršave nilske krave su pojele debele samo u starom zavetu :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: ::
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
:: a tek ova u cf?! : :: :: :: :: :: :: Jes vala, skupo je to za naše izgladnele buđelare, mršave nilske krave su pojele debele samo u starom zavetu :: ::
Pa donekle si u pravu... i jos ako mozes da igras tri igre simultano na ta tri pomenuta monitora kao ALF gde bi ti bio kraj...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: A šta ako hoću na 3x monitora sa fullHD rezolucijom da se igram :: :: Ne treba suditi o tome kako ko troši svoje pare.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Kao sto sam i predvideo.. :) Za dva-tri meseca bice za 350 Eur sto ce biti definitivno best buy. Ko ima kes taj ce debelo da se opari :) Sad je cena negde realna.Ako se uzme u obzir SLI GTX460 vs GTX580 i GTX560 vs GTX580 tu je to negde a opet je GTX580 hi end kartica. Stvari polako dolaze na svoje.Milina.
karta sa odlicnim performansama. Energetska efikasnost je izuzetna za performanse koje pruza(temperatura , potrosnja itd). Jedina mana je cena, koja ce najverovatnije vrlo brzo ici na dole.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
Jos zeleni da izbace nesto i da stvarno malo cene padnu za ionako dobre single GPU kartice, a ko je gladan, da dokupi i slinavka ili zapaljenog krsticha, pa nek` se igra do mile volje. Inache, od svih nas je jako glupo komentarisati prvu cenu, cenu u najavi. Tek ako se ista i zadrzi kad karta bude siroko dostupna, onda do vazi, inache, radi se samo o shishanju ovaca jednako povezanim i sa AMD i sa nVidijom - zato sto sisanje sprovode retailer-i, a ti su uvek isti. A pogotovo kada izidje nvidija sa dva glavicha, tada cemo imati pravi odnos cena.
Inace, ne bi ova prica bila ovakva, (a tu se slazem sa Skychetom), mislim povoljna po nas, kada bi npr. znali da novi Cryses jedva radi kako treba na ovom chudu ili novom nvidijinom dvoglavom chudu... kao sto je situacija bila kod prvog crysesa, prakticno nista ga nije moglo poterati kako treba u ono vreme... i pare su samo letele iz dzepova. Danas je drugacije, sa gomilom mid-hi i svim hi-end single gpu karticama moze lepo da se izigra. Ne treba ni to zaboraviti. Nisu samo amd i nvidija napredovali (ono, napredovali su u ochekivanim koracima) koliko su game developeri malo zakochili, sto zbog kozola sto zbog toga sto neko ne investira u takav razvoj situacije. Samo bih molio da neko ne lupeta kako nisu u stanju da naprave neoptimizovanu igru koja stvarno bolje izgleda na jakom hardveru, ili obrnuto, lichi na kitoyka na slabijem... ovaj puta smo postedjeni, a kada ce se to sledeci puta desiti ako se ne produzi ekonomska kriza, ne znam.
P.S. Jeste li primetili kako je, zbog superiornije arhitekture, sposobnijih inzenjerskih timova i ukupno manje skarta u proizvodnji, AMD opet pregazio nvidiju u rokovima izlaska? Neki, mali, zluradi a zeleni forumashi, pre jedno mesechak dva lupetali su na sva zvona suprotno...
700 kinti za grqafu hehe ja sam kupio za 600 apriliu rs 125cc i sad mogu da jurcam po drumu kao besan ker dok me milicija ne uhapsi zbog narusavanja javnog reda i mira a za 100 bih da kupim neku grafiku ili da teram jos na staroj a za tih 100 da platim neku curu poput one kod arene ili neku losiju za 50 a drugih 50 da iskoristim za gorivo . Hm teska odluka sta da radim sta da radim....,....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647720. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.