Ima za iste pare 768mb varijanta, što je već bollje... hm, jedino što mi ovo `green` smrdi na neke ekstra posne lemove ili totalnu nemogućnost klokovanja... zarad uštede energije naravno, nema veze s škart elektronikom.
:: Video sam temu al i nisam imao nekih kvalitetnih idej :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Ajde pogledaj temu svadja sa DVD-a i ploce pls u te imam poverenja :)))
:: To je sastavni deo razvoja ličnosti, seti se kako je tebi bilo kad su ti rekli da deda-mraz ne postoji... i da je Alf lutka :: :: Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru. :: :: :: Sad si mu srušio snove : :: :: :: :: :: Video sam temu al i nisam imao nekih kvalitetnih idej :: :: :: ::
@aco: vido sam ovog primata i zato sam upravo i postavio temu, da li je moguce da ljudi rade unboxing drzeci fon u jednoj ruci???????
Cuo sam se sa ljudima iz BG Emmi-a i nazalost trenutno nemaju MSI 5850, tj, imaju jednu sa rezervacijom ali ne mogu da nadju tu rezervaciju, pa cekam da mi jave da li je validna(mladja od 3 dana).
Mada nasao sam Gigabyte 6850 novu za 130 evra, pa cu sad da proverim da li je jos uvek aktuelan oglas.
Ne racunajuci Assassin Creed, boju kutije i 1 DVI prikljucak - to je to (mislim na snimak.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod. Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze. Totalni promasaj! Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB!
Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina!
Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi. E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu. Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga.
Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare!
Znaci da ja sa svojom GTX260 (700/1410/1250), sacekam jos neko vreme, pa tek onda da menjam? (konkretno me zanima Witcher 2 i kasnije Skyrim, posto Gothic 4 zna da pada i na 20FPS pri 1920x1080 bez AA)
:: GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod :: Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze :: Totalni promasaj :: Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB :: :: Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina :: :: Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi :: E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu :: Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga :: :: Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare :: :: Štangliranje :: :: :: ::
:: GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod :: Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze :: Totalni promasaj :: Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB :: :: Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina :: :: Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi :: E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu :: Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga :: :: Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare :: :: Štangliranje :: :: :: ::
:: Ajde sad me skyfire,a i ostali malo uputite. Koji bi bio realan upgrade za mene,s obzirom da imam 4850? 5770 mislim da nije neki upgrade... :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod :: :: Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze :: :: Totalni promasaj :: :: Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB :: :: :: :: Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina :: :: :: :: Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi :: :: E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu :: :: Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga :: :: :: :: Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
@vladapsd Tacno tako.Pogotovu sto imas jacu rezoluciju. Treba biti strpljiv i sacekati konkretnu ponudu. Sto se tice ATI nista ispod 5870 a nVidia GTX560 definitivno vredan svakog upgrade-a!
Gothic 4 je neoptimizovana igra.Ne znam sad kakvo je stanje sa patche-vima.. @Mixer
Tebi bi lepo legla i oba MSI 5850 za odlicne pare. Na tvoju masinicu mislim da nemas potrebe za jacim pogotovu sto je ova ponuda jako primamljiva. Koja ti je rez monitora?
:: 5850 bi ti bio odlican upgrad :: :: :: :: Ajde sad me skyfire,a i ostali malo uputite. Koji bi bio realan upgrade za mene,s obzirom da imam 4850? 5770 mislim da nije neki upgrade... :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod :: :: :: Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze :: :: :: Totalni promasaj :: :: :: Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB :: :: :: :: :: :: Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina :: :: :: :: :: :: Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi :: :: :: E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu :: :: :: Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga :: :: :: :: :: :: Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ajde sad me skyfire,a i ostali malo uputite. Koji bi bio realan upgrade za mene,s obzirom da imam 4850? 5770 mislim da nije neki upgrade... :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: GTX 460 SE nije dobro izbalansiran proizvod :: :: Nikakva to nije kupovina.Ne znam koji su je i izbacivali bez veze :: :: Totalni promasaj :: :: Bang for the buck je GTX460 768/GTX460 1GB :: :: :: :: Sad su se i cene GTX560 smirile tako da je odlicna kupovina :: :: :: :: Sto se tice ove ATI 5850 odlicna cena za takvu kartu ali izgleda da je ima malo u ponudi :: :: E sad za one koji imaju jace graficke karte GTX260/ATI 4870/GTX280/4890 nije apsolutno nikakav prelaz jer je razlika u performansama jako mala bez obzira na cenu :: :: Bitno je da posmatrate iz ugla upgrade-a a ne cenovnog ranga :: :: :: :: Ko kupuje kartu i kome je skok opravdan ova kartica definitivno je vrhunac ponude za te pare :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
:: @vladaps :: Tacno tako.Pogotovu sto imas jacu rezoluciju :: Treba biti strpljiv i sacekati konkretnu ponudu :: Sto se tice ATI nista ispod 5870 a nVidia GTX560 definitivno vredan svakog upgrade-a :: :: Gothic 4 je neoptimizovana igra.Ne znam sad kakvo je stanje sa patche-vima. :: @Mixe :: :: Tebi bi lepo legla i oba MSI 5850 za odlicne pare :: Na tvoju masinicu mislim da nemas potrebe za jacim pogotovu sto je ova ponuda jako primamljiva :: Koja ti je rez monitora :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.