Svima bih preporucio da odgledaju naucne emisije `Through the Wormhole`, mogu da se skinu sa neta, a daju se i na Descovery kanalu. Bolje da nas narod gleda tako nesto, a ne da razmislja da li Bog postoji ili ne, gleda Farmu i razmislja o vanzemaljcima... itd. Nazalost tematiku i naucne pojmove ne bi razumelo 70% stanovnista Srbije.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
da se pridruzim preporuci ...to redovno pratim (pre par sati je bila epizoda bas o `osluskivanju` svemira ...Ako si gledao, video si da covek kaze da je pretraga vanzemaljskog zivota slicna potrazi za iglom u plastu sena, samo sto u ovom slucaju nemate dokaze da igla uopste postoji ...A ovde se prica o vanzemljacima :D Jos jedna preporuka za nesto od ovoga - http://goo.gl/KRy9y - odlican materijal za one koji vole tu tematiku
:: Svima bih preporucio da odgledaju naucne emisije `Through the Wormhole`, mogu da se skinu sa neta, a daju se i na Descovery kanalu :: Bolje da nas narod gleda tako nesto, a ne da razmislja da li Bog postoji ili ne, gleda Farmu i razmislja o vanzemaljcima... itd. Nazalost tematiku i naucne pojmove ne bi razumelo 70% stanovnista Srbije :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Jako bih voleo da imam dokaz da vanzemunci (inteligentni zhivot van Zemlje) postoje
18.04.2011. 15:20
status: user broj poruka: 1889
Ali pogledajte koje su shanse za odrzhiv zhivot! Ne znam da li znate da chak i polozhaj polova i broj i velichina prirodnoih satelita jesu faktori.
I par pitanja...
Shta cemo mi njima, jer (ko shto je neko pomenuo) ako su oni ovde doshli, daleko su napredniji od nas? Ako su dozhiveli kvar na matichnom brodu sigurno bismo to videli, a i zhivoti nam ne bi ostali isti. I opet zashto?? Mozhda da bi napravili kolonije i imali novu (besplatnu) radnu snagu. A ako je manja letelica (`shuttle craft`), to bi bilo sakriveno od strane vlada, a mi ne bismo videli nishta od toga.
A ako su piramide (a i ostalo) delo `malih zelenih`, zar ne mislite da bi koristili savrshenije materijale, koji bi odolevali vremenu?
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Ima dokaza na internetu koliko oces! Ne samo da postoje nego da i zive medju nama- pitaj Wladu...
A postoji i bog, isus, deda mraz , desavaju se cuda non stop, ima i to na internetu! A ima i u knjizi jednoj, zbog koje su ubijani ljudi koji su rekli suprotno od te knjige, da je zemlja okrugla i da se zemlja vrti oko sunca...
Magije bogovi mitoligije.... Jesteeee, dva puta napred dole nazad pa kocka x trougao
Kao sto danas veruju u islam ili hriscanstvo tako su pre verovali u meduze herkulese, zevza , posejdona itd, To je sad glupo primitivno i prevazidjeno , to je sad bajka-mitologija, tad nije bila mitologija , nego verovanje kao sada hriscanstvo ili islam... Pa vi vidite
dole nazad gore z drzis blok , magija kad se molis da polozis ispit... Nemoj da ucis ni slucajno.
javi se ova teme ceka na tebe do poprimi pravi oblik, nama smisla da gostujes samo u svojoj temi, malo je monotono, znas mi zemljani smo navikli da vrtimo kanala a ti dajes novu dimenziju toj nasoj navici tako sto ces svaku temu obogatiti svojim bisernim mislima pretoceno u kucani tekst :P pa cemo lepo vrteti teme :D
ma sta je bre vise s tim Wladom, sto zajebavate coveka u svakoj temi, sta li je toliko uradio a da sam propustio (osecam jedini na forumu:)... ?
:: javi se ova teme ceka na tebe do poprimi pravi oblik, nama smisla da gostujes samo u svojoj temi, malo je monotono, znas mi zemljani smo navikli da vrtimo kanala a ti dajes novu dimenziju toj nasoj navici tako sto ces svaku temu obogatiti svojim bisernim mislima pretoceno u kucani tekst :P pa cemo lepo vrteti teme : ::
po kojim forumima? daj link neki da vidim o cemu se radi ako te ne mrzi
:: Posle se čudite što na drugim forumima se pljuje pcberza.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
:: ja cekam da se ukljuci Wlada011 pa da i ova tema postane extremno zanimljiva :)))))))) :: :: Totalno je ne bitno da li je nesto od navedenog istina, u ovom trenutku samo je bitno da se u temu ukljuci Wlada011 i da pocene sou program hahahahhahaha ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.