Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
ASUS EAH6950 & ENGTX570 DirectCU II Vid Card Review
STRANA 2 OD 5  
obradmi Re: Dobicu ja uskoro jednu Powercolor 6950 1GB 19.04.2011. 19:52 #316564

status: user
broj poruka: 7741
Medo bolji je bio tvoj test 6990 vs gtx 590 nego anadtech test.

:: pa cu ubaciti i GTX 570 u test.
::
:: Posto cu taj Powercolor verovatno zadrzati za sebe i mene zanima kakva je u poredjenju sa 570, trebalo bi da je slabija
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Re: Re: Dobicu ja uskoro jednu Powercolor 6950 1GB 19.04.2011. 19:54 #316565

broj poruka: 6502
Rezultati ce biti onakvi kakvi jesu, ne bih se bvio nekim namestanjem, zaista me ne zanima to, napisao bih i za AMD i nVidia svaki nedostatak ili ono sto je dobro pohvalio.

Evo sad mi je Gigabyte GTX 550 Ti u masini, i za nju ce biti test.

:: Extra! Iz prve ruke... Pazi samo da nebude velika razlika u korist nvidie jer ce posle udariti ovi kontru...
:: AthlonII x4 64
:: MSI 770-C4
:: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: Gainward HD4850 G
:: LC6650GP3 V2.

:: :: pa cu ubaciti i GTX 570 u test
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Re: Re: Re: Dobicu ja uskoro jednu Powercolor 6950 1GB 19.04.2011. 20:06 #316572

broj poruka: 4187
Ma nisam mislio da namestas! Izazivam malo amdeke... :D

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: Rezultati ce biti onakvi kakvi jesu, ne bih se bvio nekim namestanjem, zaista me ne zanima to, napisao bih i za AMD i nVidia svaki nedostatak ili ono sto je dobro pohvalio
:: Evo sad mi je Gigabyte GTX 550 Ti u masini, i za nju ce biti test.
:: :: Extra! Iz prve ruke... Pazi samo da nebude velika razlika u korist nvidie jer ce posle udariti ovi kontru...
:: :: AthlonII x4 64
:: :: MSI 770-C4
:: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl
:: :: Gainward HD4850 G
:: :: LC6650GP3 V2.

:: :: :: pa cu ubaciti i GTX 570 u test
:: :: ::
Wlada011 ... 19.04.2011. 20:38 #316582

broj poruka: 851
Definitivno ne idu, GTX570 nije bolja od 6970 i gotovo. U to me nece ubediti niko nikada da je GTX570 Direct Cu boilji od EAH6970DirectCU. To mi je ono ludilo. Da Nvidia ima 2 najbolje karte pa tek onda ATI preterali ste. Slazem se da je jaca 15% od 6950 da tu nema govora uopste. Kaarta je za klasu jaca. Bez obzira na egzibicioje sa BIOS-em jel time mozes da lazes sebe. Niti imas istu memoriju, niti iste power konektore n iti isti klok, samo ti pise da imas nesto sto ne postoji nigde. Meni je to kao dam sam nalepio nalepnicu drugu. Ali GTX570 nije brza i bolja karta od EAH6970 ni kada se kupi na fabrickim klokovima ni kada se obe klokuju. Nije bolja, nema testa realnog gde ima bolji FPS, dal je manji za 3-5 ili 7 zavisno od igrice ali karta NIJE BOLJAAAAAAAAAAAAAAAA.
Izvolite imate GTX580 pa imate najbrzu kartu ovo ostalo je preterivanje. I u nizem rangu imate brzzu kartu to je 570 prema 6950 razlika ogromna. U svakoj klasi pobedjuje Nvidia ali karta iz nize klase ne prestioze visu, tu ste se zajebali. Cak ni 3 D mark rezultat gde je nvvidia pobedjivala dve klase ati ispred ako se klokuje vise skoro da i nema razlike.
Do je benchmark bio sramota kako je Nvidia bila bol.ja gledalo se sada vicete ne gledaj ti benchmark. I definitvno nisam mislioo na ovaj forum, nego na naciju celu kapiraa koje nebulopze su tu u igri.
A sve kada bi najklokovanija GTX570 bila jaca od 6970 meni je to kao da sam kupio 6950 gledajuci GTX570 a razmisljajuci da postoji i ova. Pare imam vec razliku. Znaci Nvidia nije najbrza Single iz njihovog tabora znaci sto se mene tice otpada i da je GTX580 2% jaca u toj prici za ubedjivanje mesta nema. Ako postoji test koji kaze da je GTX580 jaqca ja nemam nijedan razlog da gledam nijednu verziju GTX570.

Evo je moja buduca ako driveri ne rese problem.

http://youtu.be/CCS70UAc1YM

Moja je lepsa karta ali ova je bolja i manje bucan fan, ne zagreva se toliko.
Samo svako vece pred spavanje se molim da ostanem na ATI. Da ne prelazim na Nvidia.

http://youtu.be/W0i9NQTJSNY

A za ovu mozemo da pevamno ko je lazov No1 la la la, Ko je lazov No 1 la la la.
Pa naravno onaj koji je rekao da ce to biti ovde.

Corsair-ASUS ROG

VozD1912 legnes lagodno u krevet i onanises na ati/amd 19.04.2011. 20:55 #316592

broj poruka: 949
a kad se probudis prvo sto uradis je da otvoris kuciste i zagledas tvoju lepu karticu!
pojeo te je marketing veliki je to problem jbg......

naravno da je GTX 570 bolja karta od 6970 ako nista onda je slicne snage ali se manje greje i manje trosi

http://www.youtube.com/watch?v=UDXOzyGlJdg

obradmi Ne verujem da je ovo zavera Asusa protiv Nvidia 19.04.2011. 21:08 #316595

broj poruka: 7741
Neka me ispravi predsednik ,mozda ,nagadjam Asus ne da povecanje Vcore previse kod gtx 570 modela iz razloga sto to moze da bude fatalno kod vrhunskih modela gtx 5xx serije,vec vidjeno ,jer bi onda Asus placao garanciju.Ne znam kako da objasnim drugacije ovo sa asus smart doctor.
Corei7 ... 19.04.2011. 22:48 #316612

broj poruka: 138
sad sve vise jedva cekam napajanje da otcepim ovu zver do kraja:))

ASUS P6X58D PREMIUM
INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE
3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6
ASUS GTX570 Direct CU II
WD640GB CAVIAR BLACK 32MB
NZXT LEXA S NEON MODED
MAD CATZ R.A.T. 7
CFT600-14CS CHIEFTEC

gliga79 Referentni asus (tunel hladjenje) 19.04.2011. 23:04 #316618

broj poruka: 4641
Kad vidim referentno hladjenje na ASUS-u, muka me hvata od pomisli na to koliko je lose.
Em se karta pregreva, em ne smes da podizes obrtaje jer je zvuk kao kod usisivaca.
U moje kuciste to vise ne ulazi.
Isti slucaj je i kod ATI 5870 i kod gtx 580

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

SkyFire ... 19.04.2011. 23:20 #316623

broj poruka: 18472
@Obrade
Zasluzujes da te ispravim..

Asus je sa CU modelom promenio voltage kontrolere ( UPI uP6225) dok vecina GTX 570 kartica koriste (chil chl 8266)
Ova pojava je pogotovu cesta kod kartica sa novije proizvodne trake.
Ceka se na noviju verziju sw-a koja ce to da podrzava!

Znaci to sto si rekao za zastitu nije tacno.
To si nesto nacuo za GTX590 pa si preformulisao ..

@Vlada Kinez

Sokolicu ne brines se ti ni za nVidia ni za ATI vec tebe jede kompleks sto nemas najjacu kartu vec tecu po redu odozgo.
Em sto si rob brenda em sto te kompleksi ubise..
Ali posto ti trosis ove savremene droze znam da te ne dotice sta ja sad pricam kao i to da od te kartice koju imas samo je Asus nalepnica,nista vise..

@Gliga

Nije isti nivo buke kod svakog blowera..
nVidia ima tisi rad veruj mi..Pocev od GTX280 da se ne vracam dalje..
5870 karta je nepodnosljiva posle 30% dok GTX280 mozes da vozis na 60-65%!

Štangliranje

gliga79 Re: ... 19.04.2011. 23:44 #316628

Kako da ne !!!
Video sam kod GTX 465 !!!
Karta se pregreva a kad povecam malo broj obrtaja to je kazna za usi i mozak.
Jednom recju nepodnosljivo :(
Jos reklamu na kutiji kad vidis `Voltage tweak` jasno ti je da si se zajebo do koske :)))))

:: @Glig
:: Nije isti nivo buke kod svakog blowera.
:: nVidia ima tisi rad veruj mi..Pocev od GTX280 da se ne vracam dalje.
:: 5870 karta je nepodnosljiva posle 30% dok GTX280 mozes da vozis na 60-65%
:: Štangliranje
Wlada011 ... 20.04.2011. 00:24 #316640

Pa ko ih j... kada im nije odgovaralo da donesu DirectCu 6970 i GTX580, a to zasto ja hocu najbolju Nvida ili ATI je moj problem i problem onih koji daju pare a ne vas koji ih testirate i kacite tekstove niti onih koji prebukiravaju mozka tekstovima da bi ljudi uzeli DirectcU 570 jel je njima na tome veca zarada i nisu doneli GTX580. To mene bas briga.
Odabrali su nam degenerici karte, pogresili, pregrevaju se, neke mogze da se trpi, neke i suvise. Sada necu da slusam ispravke toga u verzijama karata koje necu.Tako idu sve duiblje i dublje u govna umesto da se stanje menja, Ponuda sve. Kazem jedino je u pitanju sto su zgrabili 6950 i 570 directcu po povoljnijoj ceni i neka ispastaju zbog toga.
A da meni niko ne prica i ne objasnjava da li su one iste bolje ili gore. Ako hocu crne pantalone sa dzepovima napred ne moze niko da me ubedi da uzmem one sa dzepovima sa strane bez obzira kakav je materijal. Pare su moje i ako to sto kupim neradi ne zanima sta kako i zasto ne radi vraticu ga ili tako mi boga i groba pokojnog caleta icu cu na sud.
Samo me gledajte.
Sa sve insstaliranim Crysis Wrhedom i Lost Plaanet i kompijuerom ako treba i pustiti u sudnici to. A daj boze da ostanem na trecoj odozgo samo da je ne menjam da driver smanji temp. Boze molim se za to. Ali vise trpeti necu pokvareni srpski mozak koji donosi na cemu ima vecu zaradu a nas ko j... Tu ubrajam i sve vas koji kacite te n amontirane tekstove za njih. Vama kupujte sta hocete a ja cu za sebe sta hocu. Inace direktno idem u tuzilastvo, kakva isnpekcija, prijau tuzilastvu podnosim odmah.

Corsair-ASUS ROG

SkyFire Re: Re: ... 20.04.2011. 00:37 #316644

Brate jel mozes da budes toliko zadrt?Aj budi jednom posten!
Covece i sam znas da sam te karte sve do jedne imao,svaku seriju.Imas testove na berzi,benchmarku..Govorim onako kako jeste!
A to sto pljujes nVidia kako stignes za to vec nemam odgovor niti me zanima.
Ono sto je bezobrazno jeste da pominjes GTX465 koji je bio sam po sebi defektan i karta se nepodnosljivo grejala i normalno je da ti treba 80-90% da bi je ohladilo a to je hirosima za usi!
Drugo GTX4xx je opet tisa od ATI serije 5xxx a da ne pominjemo GTX5xx seriju sa kojom je realno smesno porediti!
P.S.Ne lozi se,ne svadjam se..Opusteno..

Štangliranje

:: Kako da ne !!!
:: Video sam kod GTX 465 !!
:: Karta se pregreva a kad povecam malo broj obrtaja to je kazna za usi i mozak
:: Jednom recju nepodnosljivo :
:: Jos reklamu na kutiji kad vidis `Voltage tweak` jasno ti je da si se zajebo do koske :))))
:: :: @Glig
:: :: Nije isti nivo buke kod svakog blowera.
:: :: nVidia ima tisi rad veruj mi..Pocev od GTX280 da se ne vracam dalje.
:: :: 5870 karta je nepodnosljiva posle 30% dok GTX280 mozes da vozis na 60-65%
:: :: Štangliranje
Wlada011 ... 20.04.2011. 00:44 #316648

Cekaj Sky pomenu si sada seriju GTX5. Znaci tu ulazi i GTX580 da je tisa i hladnija od EAH6970. Problem resen ako je tako,

Corsair-ASUS ROG

gliga79 Re: Re: Re: ... 20.04.2011. 00:46 #316649

Ti si zadrt, ne ja.
Sta si se koj moj uhvatio za n vidiju ???
Nigde nisam ni pomenuo, vec sam pomenuo hladjenje, koje mi se ne svidja iz navedenih razloga i po jedan model iz oba tabora.
Gde pljujem posebno n vidiju?
Daj bre malo se opasulji i ne lupetaj.
Jedino si ti pomenuo kako ovaj sistem radi odlicnoi na n vidiji, dok kod ATI ne radi kako treba(pljujes ATI).
Ja sam ti naveo primer, da ni kod N vidije(posto si vec pomenuo) ne radi kako treba.
A te tolike karte sto ti prolaze kroz ruke i sto se hvatas za to pricaj nekom drugom, meni ne.

:: Brate jel mozes da budes toliko zadrt?Aj budi jednom posten
:: Covece i sam znas da sam te karte sve do jedne imao,svaku seriju.Imas testove na berzi,benchmarku..Govorim onako kako jeste
:: A to sto pljujes nVidia kako stignes za to vec nemam odgovor niti me zanima
:: Ono sto je bezobrazno jeste da pominjes GTX465 koji je bio sam po sebi defektan i karta se nepodnosljivo grejala i normalno je da ti treba 80-90% da bi je ohladilo a to je hirosima za usi
:: Drugo GTX4xx je opet tisa od ATI serije 5xxx a da ne pominjemo GTX5xx seriju sa kojom je realno smesno porediti
:: :: Kako da ne !!!
:: :: Video sam kod GTX 465 !!
:: :: Karta se pregreva a kad povecam malo broj obrtaja to je kazna za usi i mozak
:: :: Jednom recju nepodnosljivo :
:: :: Jos reklamu na kutiji kad vidis `Voltage tweak` jasno ti je da si se zajebo do koske :))))
:: :: :: @Glig
:: :: :: Nije isti nivo buke kod svakog blowera.
:: :: :: nVidia ima tisi rad veruj mi..Pocev od GTX280 da se ne vracam dalje.
:: :: :: 5870 karta je nepodnosljiva posle 30% dok GTX280 mozes da vozis na 60-65%
:: :: :: Štangliranje
SkyFire ... 20.04.2011. 00:49 #316650

@Gliga
Nije ne radi.Radi kod oba slucaja vec sa razlikom u nivou bucnosti u odnosu na broj obrtaja fana!To je kod nVidia u manjoj meri kapiras?Nemam potrebe da izmisljam ,to svako zna ko je sa tim radio..
U svakom slucaju secas se mog testa sa 5870 ,evo ti i link :

http://www.youtube.com/watch?v=X-XhwyKAZEI

Štangliranje

Wlada011 ... 20.04.2011. 00:49 #316651

To sto njima prolaze karte kroz ruke to ce malo sira javnostr saznati ukoliko dodje do suda pa ce da se ispita odakle te tolike karete i ghde one zavrsavaju. Jer meni je muka od onoga sto se ovde radi. Nabedise da sam lud sto necu DirectCu570 i DirectCu6950 jel nekome bas to odgovara. Nece vecno to raditi. A onda cete se secati vremena kada ste preterali sve moguce granice. Sa capavanjem karti sa polica i drkanjem na skorove.

E to je tooo, ali moju ASUS nema ovaj mrrrrrr zvuk, ne cuje se to ali se uzasno cuje shshshshshsshsshshssssssssssssssss,. sisti vazduh samo tom snagom ludackom da je to uzas inace nema vrmmmm uoipste. Evo sada sam pustio bas. Ali sisti mnogo mnogo jace od ove. mala resetkaa nazad.Jbt kao kada sam bio mali pa keva usisava kucu sa onim starim usisivacem pa ne cujes nista.
Placemi se od ove zemlje, daj boze da mogu da joj vratim nekako nekada milo za drago samo to zelim. Kada nisam pristao da sa 15 godina se prijavim kada je CIA trazila klince tog uzrasta iz istocne evrope sa prednmoscu poznavanja srpskog i madjarskog jezika. Kakava greska.

Corsair-ASUS ROG

gliga79 Au bog te 20.04.2011. 00:55 #316652

Al izlecu odgovori , posle 12h :)
@Sky Firer :))))
Secam se da si radio test, i znam da kartica ima problem sa ovim hladjenjem. Zbog toga sam i pomenuo ali Wlada ne razume, pa izgleda meni namece da nesto hocu da uvalim , prodam i sl.
Ja se trgovinom ne bavim, i ne prodajem kartice, niti imam veze sa tim.
Pricam samo svoje iskustvo i zapazanje. Svako moze da kupuje sta hoce.

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

SkyFire Hehe Gligac 20.04.2011. 00:58 #316654

Pusti Vladu,to je nas Kinez legenda PC Berze..
Ne misli on nista zlo samo je malo dezorjentisan!

Štangliranje

Wlada011 ... 20.04.2011. 01:01 #316655

Ma nije tebi upuceno i ti si ratovao sa vanzemaljcima i njihovvim pristalicama. Kada su rekli da je karta ispravna ako prodje 3d mark. Ono nikada nisam cuo. Ono je kao punokrvni ASUS. Uzas. Nego kako god pomenem za koju bi promenio pricaju neke gluposti i pominju GTX570 i nagovarali me a menjam BIOS na 6950, da nju kupim i menjam BIOS,ej bree. Pa to sto je nekome i ona preskupa a nategao se kada je cuo da ce liciti na 6970 nije moj problem.
Jb t ocu d aplatim nesto i da ne diram klokove, ne diram nista, da radi kako treba, da se ne pregreva i moj je problem sto ja hocu EAH6970 ili GTX580. Kako i h pomenem evo ti DirectCu570. Ma necu iz principa jel su nju doneli a ovu nisu u DirectCu verziji. Samo to mi govori da nesto nije u redu. Ne bi ni da ima obe directCu ali bi tada mnogo pre nego u ovoj situaciji.

Corsair-ASUS ROG

Daum Re: ... 20.04.2011. 01:03 #316657

broj poruka: 12811
Za početak odčepi tu pećinu na kraju vrata, da ti se rashladi...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: sad sve vise jedva cekam napajanje da otcepim ovu zver do kraja:)
:: ASUS P6X58D PREMIU
:: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH
:: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL
:: ASUS GTX570 Direct CU I
:: WD640GB CAVIAR BLACK 32M
:: NZXT LEXA S NEON MODE
:: MAD CATZ R.A.T.
:: CFT600-14CS CHIEFTE
Wlada011 ... 20.04.2011. 01:06 #316659

Uzmem li DirectCu 570 uzeo sam sta oni hoce a ne sta ja hocu. Eto to je dobro receno, sta dobavljaci hoce sdam uzeo. Odlicna rec za sud. Spremam ggovor bice otvoreno zxa javnost. Ponesite stolice da ne bio padali kao na Kubi kada je Fidfel Kastro drzao govor 7h. A niko nije smeo da ode sa trga.
Przi sunce a on govori. Rec revolucija preko 2000 puta je izgovorena.

Corsair-ASUS ROG

Daum ... 20.04.2011. 01:09 #316660

Wlado, a koja to karta je po tebi savršena, pošto je ovo sve sranje, i mi svi budale izgleda kupujemo karte da nam traju po 5 godina pa moramo da brinemo hoće da rikne cooler.

Ja menjam otprilike na 6-8 meseci karte, jer mi se tako hoće, tako da te tvoje priče nemaju veze sa mozgom. Neko ko kupuje kartu od 350 evra, sigurno nije u situaciji da će sledećih 3-5 godina da koristi istu. Lud je Asus što pravi DirectCU govno, a ti si pametniji od celog njihov R&D tima. Idi javi im se, da ih otpuste i krenu tebe da plaćaju. Onda ćemo konačno valjda da vidimo 5-slot pasivni cooler, pa da bude i tišina i hladovina...

:: sad sve vise jedva cekam napajanje da otcepim ovu zver do kraja:)
:: ASUS P6X58D PREMIU
:: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH
:: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL
:: ASUS GTX570 Direct CU I
:: WD640GB CAVIAR BLACK 32M
:: NZXT LEXA S NEON MODE
:: MAD CATZ R.A.T.
:: CFT600-14CS CHIEFTE
gliga79 Re: Hehe Gligac 20.04.2011. 01:09 #316661

Ma znam ja Wladu odavno sa Benca, nego mu se Nick i Avatar promenili !
Ne znam sto :)
Inace je suludo i junacki ucestvovao u isterivanju pravde u slucaju neispravnih Gigabyte-a, i u iznudi reklamacija. Svaka cast jos jednom i cestitam na borbi za pravdu.
Mislim da im je zagorcao zivot, kako po nasim tako i po stranim forumima:)
Od ljubitelja Gigabyte-a, do Ljubitelja ASUS-a !
E to je karijera.
A sto ne razmislis o Gigabyte-u :))))

:: Pusti Vladu,to je nas Kinez legenda PC Berze.
:: Ne misli on nista zlo samo je malo dezorjentisan
Wlada011 ... 20.04.2011. 01:11 #316662

Hocu ja DirectCu bez frke odmah ali ne GTX570 i ATI6950 nego ATI6970 ili GTX580.
dOBRO ZNATE DA 6 MESECI GOVORIM DA SAMO NAJACA sINGLE ati ILI Nvidia, ne vestacki nabijen GTX da stigne a 6970. Za mene ce ATI prvi single uvek biti bolji od druge Nvidia single iako Nvida pobedjuje u svakoj klasi izgleda. Ali niza klasa ne sustize visu pa tako GTX570 bi imao 5fps manje recimo u nekim igrama em ne bi to mogao da nadoknadim nicim lakim kao sto je malo klokovanje sa CCC. ZNaci imam fiksni klok koji mora da bude m,nogo jaci negto ATI dsa bi opravdao prelazk uopste na Nvidia. Postoe Afterburner i ostalo ne pada mi napamet. Ovako ja mogu 950/1450 +20% powert control na 6970 kada hoces, da vidim da to stigne GTX570 sa nekim njenim programom bez afterburnera i ukljucivanja programa koji podize klok preko granice.
Plus dizanje voltaze pa se nesto zezne , mora tako neki program bas za klokovanje koje ja ne koristim.
Ja za godinu dana ako mi zafali samo pre igre u CCC povucem slider skroz i kada izadjem iz igre vratim ga na default. Nema zezanja sa naponom nema nista. Ako i tada bude zafalilo mada mislim da nece morati ni tada jos to da se radi. Mislim ja znam da ova moja karta ne bi prezivela leto ali necu da mi dotle przi i northbridge.

Corsair-ASUS ROG

Daum Re: ... 20.04.2011. 01:22 #316664

Snadji se lepo pa uživaj ako ne može ovde da se nadje jer obe karte postoje i dostupne su...

http://www.guru3d.com/article/asus-gtx580-directcu-ii-sli-review/

http://www.guru3d.com/article/asus-radeon-6970-directcu-ii-review/

Ne vidim problem. Žališ se na srpske prodavce... onda nadji kartu na Ebay.de i naruči je.

:: Hocu ja DirectCu bez frke odmah ali ne GTX570 i ATI6950 nego ATI6970 ili GTX580
:: dOBRO ZNATE DA 6 MESECI GOVORIM DA SAMO NAJACA sINGLE ati ILI Nvidia, ne vestacki nabijen GTX da stigne a 6970. Za mene ce ATI prvi single uvek biti bolji od druge Nvidia single iako Nvida pobedjuje u svakoj klasi izgleda. Ali niza klasa ne sustize visu pa tako GTX570 bi imao 5fps manje recimo u nekim igrama em ne bi to mogao da nadoknadim nicim lakim kao sto je malo klokovanje sa CCC. ZNaci imam fiksni klok koji mora da bude m,nogo jaci negto ATI dsa bi opravdao prelazk uopste na Nvidia. Postoe Afterburner i ostalo ne pada mi napamet. Ovako ja mogu 950/1450 +20% powert control na 6970 kada hoces, da vidim da to stigne GTX570 sa nekim njenim programom bez afterburnera i ukljucivanja programa koji podize klok preko granice.
:: Plus dizanje voltaze pa se nesto zezne , mora tako neki program bas za klokovanje koje ja ne koristim.
:: Ja za godinu dana ako mi zafali samo pre igre u CCC povucem slider skroz i kada izadjem iz igre vratim ga na default. Nema zezanja sa naponom nema nista. Ako i tada bude zafalilo mada mislim da nece morati ni tada jos to da se radi
:: Corsair-ASUS RO
STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs