Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
eVGA GTX 460 X2
STRANA 2 OD 2
Wlada011 JA BI KUPIO EVGA 07.05.2011. 10:05 #322041

status: user
broj poruka: 851
Kako je decko odgovorio gore niko nece da je kupi. Istina ovaj primerak ne bi ni razmisljao. Ali bi ovaj uzeo odmah.

http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=03G-P3-1584-AR&family=GeForce%20500%20Series%20Family&sw=

Ne bi ni pitao kolika je cena, otisao pozajmio 500e i gotovo, Ako imam 100e kod sebe za pola sata za to bi nasao jos 400e. Istiona o ovoj sto je stavio ni ne ramisljam.

PS: Sky sta mi je bolje da ostavim X4 na 3.9GHz ili da stavim na 3.85GHz sa 225 Bus Speed i vecim HT Linkom i memorijom na 1800MHz, najmanje latencije koje sam video da mogu su 10-10-10-

http://youtu.be/ZpUjjXUduGw

http://youtu.be/YnXCgdC2bys

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 07.05.2011. 10:07 #322043

broj poruka: 18472
Na kog decka si mislio?Medjeda ili?
Ako je ovaj drugi,on je za tebe cika Pisko i nije klinac

AMDizacija

Wlada011 ... 07.05.2011. 10:09 #322045

Ja mislim da je to ubica muslimana rekao.

- - - - - - - - - - - -
Za donje pitanje Prime prolazi 12-13h i sa jednom i drugom opciojom na 52C sa smanjenom brzinom H70.

raic re 07.05.2011. 10:11 #322046

broj poruka: 9006
Ne znam baš kolko bi se ovo isplatilo s obzirom da su 5850 ovako jeftine, uvališ dve za 270e i teško da može bolje za te novce, nije samo nvidija popravila drajvere u odnosu na dan izlaska karte.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

Wlada011 ... 07.05.2011. 10:20 #322048

Sky jel si video novi X4 980.3.7GHGz. 4.2 kao od sale sigurno.
Jel i taj slab za Fermi??? Za igre se zajebao ko je uzeo X6 zestoko.
Umalo i ja da nasednem ali me izlazak Bulldozera naterao da se saberem.

Jbt covece znas toliko ne dfozvoljavaj da ti se takvi lapsusi dogadjaju samo zbog povecanja prodaje SB i Intel Platforme. Ja takve stvari ne bi pricao n ida mi svake godine sklapaju High End komp.

BlueSkyNIS Re: eVGA GTX 460 X2 07.05.2011. 10:35 #322050

broj poruka: 860

Windows-free with Fedora 13
Linus: Idiot koji zna da ocenjuje proizvode samo po tome kako su im urađene kutije.

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

:: http://www.youtube.com/watch?v=SRXCh9onh6M&feature=player_embedde
::
:: Kartica je neukrocena zver.Brutalno.nVidia,sta reci
:: Bice odlicno kad Linus odradi test sa njom
:: AMDizacija
DmasteRNo1 Re: ... 07.05.2011. 10:35 #322051

broj poruka: 6110
Kao prvo, Dautović nije moj prijatelj, niti bilo ko sa Berze pošto ne poznajem nikoga lično. Kao drugo, Samir (bio on Turčin, musliman, mene lično nacionalnost i veroispovest ne zanimaju, već da li je neko kao čovek dobar ili ne) u svakom drugoj temi koju postavi pominje klanje AMD-a od strane nVidije. To te uopšte ne zabrinjava. To je kao normalno. Od ljudi sa Berze nikoga ne mrzim, pa ni tebe i ostale Zelene. Pre će biti da je mržnja svojstvena vama, pa pokušavate da je proširite i na one koji se ne slažu sa vama. Za mene je Slava bila juče i sa njom je završeno, a da sam negativan, nisam. Na kraju, to što ti nisi u stanju da provališ konstantno podjebavanje u mojim postovima upućeno tebi i sličnima, to je samo dokaz tvojih intelektualnih nesposobnosti. Smanji ego, pa ćeš možda videti malo dalje od svog nosa.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

imarkovic Re: ... 07.05.2011. 10:43 #322054

broj poruka: 19147
ovo sky bi bilo pravo resenje za tebe i tvoj monitor definitivno ali kakva si ala ti ces da uzmes 2 odmah i da ih stavis u SLi :p

:: Na kog decka si mislio?Medjeda ili
:: Ako je ovaj drugi,on je za tebe cika Pisko i nije klinac
SkyFire ... 07.05.2011. 10:48 #322057

@DmasteRNo1
Pogledaj ti sad kojim se ti tonom meni obracas i koje reci koristis i onda zelis da zamaskiras tj opravdas svoje negativno ponasanje pretstavljajuci kao salu.
E vala nece biti Dusko Dugousko jer si davno procitan :)
Aj posto me opozivas na inteligenciju da ti malo objasnim neke stvari koje ocigledno ne razumes a izleces bez veze..

u svakom drugoj temi koju postavi pominje klanje AMD-a od strane nVidije. To te uopšte ne zabrinjava. To je kao normalno.

Druze ovo ne da je normalno nego ne moze biti normalnije.Zasto?Zato sto je ovo IT forum i pricamo i tim stvarima.Ko ce kako da intepretira nesto u nekoj polemici i zauzme odredjen stav i glediste je njegova stvar.
Tvoja greska i tebi slicnima je sto hardver dozivljavate licno.Pa da se 15 puta posrao po AMD/INTEL/NvIDIA/Sony/Nokia/Samusng/Hitachi/Apple.. nije tebe licno uvredio!Nije atakovao na tvoju licnost!Ja ne znam kako u toj svojoj glavici to ne mozes da rasclanis?!

Mrznju i negativnu energiju rasprasujete vi koji tako nastupate zbog psiholoske vezanosti za hardver.Realno sebe i ne vidis,u svakoj temi izigravas baba Kuranu i moras da tolujes..

Ocigledno je da imas problem i to ne zlis da priznas.Ocigledno je da si zbog svojih losih procena i predrasuda pravis sebi neprijatelje.
Vidis,ja imam dosta prijatelja sa berze i meni je to drago.Nemam problem da se druzim sa ljudima i da postujemo jedni druge..

Ako stvarno cenis ljude po njihovim osobinama i delima trebao bi to da pokazes.Ovako to deluje mnogo drugacije.

Pozdrav.

AMDizacija

SkyFire Re: Re: ... 07.05.2011. 10:50 #322058

Ne mere to u SLI :)

Vidim da ne sme nista vise da se postavlja vezano za Intel i Nvidia.Ovde se skupilo toliko negativne energije da je to strasno!Svi bi da pljuju i da se svadjaju.
Kapiram da je ovo 90% AMD/ATI forum ali mi ovde nismo neprijatelji jedni drugima ali kome to pricati!Uzas!

AMDizacija

:: ovo sky bi bilo pravo resenje za tebe i tvoj monitor definitivno ali kakva si ala ti ces da uzmes 2 odmah i da ih stavis u SLi :
:: :: Na kog decka si mislio?Medjeda ili
:: :: Ako je ovaj drugi,on je za tebe cika Pisko i nije klinac
:: ::
:: :: AMDizacija
MaliAbner Ja jos nisam vido ovolku koncentraciju GOLUBOVA... 07.05.2011. 11:00 #322061

broj poruka: 7786
Samo skacu sa temen na temu ko golubovi sa balkona na balkon i KENJATE !!!

Usudjujesm se da postavim pitanje DOKLE !!!

Kako vas ne zabole prsti od tolikog prepucavanja, pa za vas je Sheki malo dete on je bre umeren a eno ga u Hagu zbog govora mrznje, a vi ovde nabijate jedni druge na kolac, koljete i kojesta drugo....

MISLITE O TOME...

Tomato Republic Of Serbia !!!

mixer93 Re: Ja jos nisam vido ovolku koncentraciju GOLUBOVA... 07.05.2011. 11:04 #322062

broj poruka: 4187
Cekaj tek kad naleti skeletor...

AthlonII x4 640
MSI 770-C45
2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9
Gainward HD4850 GS
LC6650GP3 V2.3

:: Samo skacu sa temen na temu ko golubovi sa balkona na balkon i KENJATE !!
:: Usudjujesm se da postavim pitanje DOKLE !!
:: Kako vas ne zabole prsti od tolikog prepucavanja, pa za vas je Sheki malo dete on je bre umeren a eno ga u Hagu zbog govora mrznje, a vi ovde nabijate jedni druge na kolac, koljete i kojesta drugo...
:: MISLITE O TOME..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
gile23 ... 07.05.2011. 11:17 #322063

broj poruka: 9121
Ovo ce da ima prodaju kao GTS250 x2 u svoje vreme :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 ... 07.05.2011. 11:48 #322065

I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.
A EVGA je poznata po tome sto ima samo lepe kutije dok su Geinward, Inno3D recimo mnogo kjvalitetniji.
Jbg. Ja cu sada da nadjem dosta ljudi i svaki dan cemo da saljemo mailove DS i vlasti i kome treba da se regulise Online kupovina iz inostranstva lako. Kao da smo Slovenci, na tom polju se nista ne radi godinama a to ce biti dobre vestiza dnevnik. Zna se samo kome ne odgovara to. Ali ne mogu jos dugo to da rade.

EVGA, CORSAIR je privilegija NORMLANIH.
A za nas bar ASUS. Ispod toga nista.

imarkovic Re: ... 07.05.2011. 12:00 #322068

Wlado, ako si lud budi lud tvoja stvar ali budi bar malo profesionalan i izbegavaj vredjanje na nacionalnoj osnovi...

:: I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.
:: A EVGA je poznata po tome sto ima samo lepe kutije dok su Geinward, Inno3D recimo mnogo kjvalitetniji
:: Jbg. Ja cu sada da nadjem dosta ljudi i svaki dan cemo da saljemo mailove DS i vlasti i kome treba da se regulise Online kupovina iz inostranstva lako. Kao da smo Slovenci, na tom polju se nista ne radi godinama a to ce biti dobre vestiza dnevnik. Zna se samo kome ne odgovara to. Ali ne mogu jos dugo to da rade
:: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMLANIH
:: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista
Modena Re: ... 07.05.2011. 12:15 #322069

broj poruka: 497
DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
nvidia 8500 GT
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

:: I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.

Sabane pazi sta pricas,mada mi je sad drago sto vidim da nisi srbin.
SkyFire Re: Re: ... 07.05.2011. 12:20 #322070

Realno a gde je pogresio?Ko to nas jos pa i voli?Mrzimo se izmedju sebe prvenstveno a na zapadu nas tek `obozavaju` .Gde god se okrenes sluzimo kao sredstvo za ruglo i podsmeh a da ne pominjem da nas malo,malo prozivaju za terorizam!

AMDizacija

:: DFI DK 790FX M2R
:: Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 21
:: Transcend 2x1 gb DDR2 900 mh
:: WD 3200AAK
:: nvidia 8500 G
:: LG W2243S-P
:: Chieftec gps 400
:: Logitech X-230 2.
:: Audigy LS sb 0310
:: :: I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.
:: Sabane pazi sta pricas,mada mi je sad drago sto vidim da nisi srbin.
nemanja21 Re: Ja jos nisam vido ovolku koncentraciju GOLUBOVA... 07.05.2011. 12:43 #322076

broj poruka: 1227
Sheki ima praksu iza sebe, a u ovom slučaju imamo samo teorijski potkovane isfrustrirane nabeđene ličnosti.
Pripadnost grupi, fanboyizam je sasvim normalna pojava kod ljudi, ko god laže da ne robuje nečemu, makar podsvesno, laže sam sebe. Naravno, samoaktuelizacija je vrlo nerazvijen stadijum kod većine ljudi, pa tako mnogi pokušavaju da kroz uspeh nekog brenda aktueliziraju samog sebe. Time direktno ukazuju na svoje slabosti, nejak karakter, neretko inferiorniju inteligenciju, povodljivost, jak uticaj medija na njega.
Činjenica je da je čitanje potpuno nebitnih vesti, tračeva po internetu, tvu, novinama svojstveni brain washing gde vi pod tim uticajima postajete robovi brendova, crnčite dan i noć da biste sebi priuštili stvari koje vam ne trebaju, da biste šatro impresionirali ljudi oko sebe. Čitajte knjige, uživajte u prirodi, zarađujte onoliko koliko vam je zaista neophodno, komunicirajte sa ljudima na jednom normalnom nivou. Sigurno ste u životu poželeli ne znam kakav auto, kompjuter, da ste poznati, slavni, bar nešto od toga. Što češće mislite o tome pod jačim ste pritiskom moderne ekonomije i marketinga, a mediji su posrednici u procesu robovanja ljudima.
Nekad su robovi fizički bili prisiljeni na rad. Danas je to demokratski prihvatljivije, psihičko i duhovno robovanje.
Pre nego što zaključite da utaman lupetam (jelte to nije u skladu sa onim što nam plasiraju na tv) zamislite se malo :)

:: Samo skacu sa temen na temu ko golubovi sa balkona na balkon i KENJATE !!
:: Usudjujesm se da postavim pitanje DOKLE !!
:: Kako vas ne zabole prsti od tolikog prepucavanja, pa za vas je Sheki malo dete on je bre umeren a eno ga u Hagu zbog govora mrznje, a vi ovde nabijate jedni druge na kolac, koljete i kojesta drugo...
:: MISLITE O TOME..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
saxija re 07.05.2011. 12:46 #322077

broj poruka: 4016
citat:` gf 110 is not capable to work in 4 way SLI so this is ERROR`

bravoooooo EVGA axaxaxaxaaxaxaxaaxax

nVidia http://i53.tinypic.com/9lfs5f.jpg

Wlada011 ... 07.05.2011. 12:49 #322078

Prvo ja sam veci Srbin od polovine vas koji se tu kunete u Patriotzam i ostalo jer sam provalio nacin da nasa zemlja opstane, a po vasem cemo najebati. Vase glave moraju da prihvate ko smo. Samo tada dolazi do pomaka i napredka. Nas ne voli niko, niko i to nije slucajno. Ima glupljih od nas, siromasniji, ali podlijih i umisljenijih nema.
Kod mene nista nije na nacionalnoj osnovi, sa se zovemo Hrvati bili bi smo Hrvati najomrazeniji narod na svetu ali to je tako. Nekada smo bili neko i nesto, kada svet jos nije poceo da se razvija a mi smo ostali u nekim svojim junackim pricama na kojima zivimo i danas. Mi smo jos u cerskoj bitci i nas se NATO plasi po nama. Ljudi kada bi mogli da zavirite u njihov mozak i vidite sta misle o nama plakali bi danonocno.

Ja ovo ne pricam napamet jer kad god sam krenuo da kupim nesto ja sam ostecen nekako. Kada se sklapao komp, podloske, napajanje najgore moguce su mi dali i posle insistiranja da to ne valja rekli su mi ko to kaze da ne valja sta oni znaju, uverio sam se kako je lose, sve sam kupovao skoro duplo. Neko kaze pa ne postuju te. Zabole me kita sto me ne postuju ali cu ih jebati ako provalim da su me zajebali jer me nepoostuju. Sto se men tice neka misle sta hoce.

Ej bre LKinus ne valjda, decko nabildovan iinformacijama, imaju svi zivi poverenje u njega, salju mu kako se sta pojavi i on ne zna. Mislite da bi to radili da negde gresi.
Nama AMD ne valja, ne valja nista sto covek izabre, ne valja ASUS. Samo valja MSI dok narod ne kupi a onda vidim sta dozivljavaju sa MSI na Becnhu i kako ih psuju i njih i ko ih je naterao da kupe ploce ili grafike, ne svi ali ima ih mnogo. Ja necu da budem medju njima.
Hrvati su bili gori od nas ali su oni ukapirali sta ne valja i krenuli da se menjaju. Ne cvetaju im ruze ali ih svet gleda drugacije od nas.

Modena skyfire 07.05.2011. 12:52 #322080

broj poruka: 497
navedi mi primer ako si negde putovao u neku zapadnu zemlju da li si imao problem sto si Srbin?? A to za `obozavanje` zapada,znas i sam kakav im je medijski sistem i veruj mi da ne misle svi onako kako im servira televizija.
Ko to nas jos pa i voli? Prijatelju izmedju drzava ne postoji ljubav vec Interes i nista drugo.
Moramo prvo sami sebe da postujemo da bi nas drugi postovali.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
nvidia 8500 GT
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

imarkovic Re: Re: Re: ... 07.05.2011. 12:52 #322081

nije pogresio nista, ali nacin na koji je to rekao: `I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.`
Mogao je da sklopi globalnu recenicu npr. Srbi su u svetu neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti, a ne VI Srbi ste ovakvi onakvi.. obzirom da on nije Srbin nema pravo tako da se obrati jer su Srbi isto ljudi kao i sve nacije..

:: Realno a gde je pogresio?Ko to nas jos pa i voli?Mrzimo se izmedju sebe prvenstveno a na zapadu nas tek `obozavaju` .Gde god se okrenes sluzimo kao sredstvo za ruglo i podsmeh a da ne pominjem da nas malo,malo prozivaju za terorizam
:: :: DFI DK 790FX M2R
:: :: Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 21
:: :: Transcend 2x1 gb DDR2 900 mh
:: :: WD 3200AAK
:: :: nvidia 8500 G
:: :: LG W2243S-P
:: :: Chieftec gps 400
:: :: Logitech X-230 2.
:: :: Audigy LS sb 0310
:: :: :: I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.
:: :: ::
:: :: Sabane pazi sta pricas,mada mi je sad drago sto vidim da nisi srbin.
nemanja21 Re: Re: Re: Re: ... 07.05.2011. 12:55 #322083

broj poruka: 1227
Ne zameri mu, između ostalog, pismenost i sposobnost izražavanja mu nisu jače strane.

:: nije pogresio nista, ali nacin na koji je to rekao: `I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.`
:: Mogao je da sklopi globalnu recenicu npr. Srbi su u svetu neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti, a ne VI Srbi ste ovakvi onakvi.. obzirom da on nije Srbin nema pravo tako da se obrati jer su Srbi isto ljudi kao i sve nacije.
:: :: Realno a gde je pogresio?Ko to nas jos pa i voli?Mrzimo se izmedju sebe prvenstveno a na zapadu nas tek `obozavaju` .Gde god se okrenes sluzimo kao sredstvo za ruglo i podsmeh a da ne pominjem da nas malo,malo prozivaju za terorizam
:: :: AMDizacija
:: :: :: DFI DK 790FX M2R
:: :: :: Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 21
:: :: :: Transcend 2x1 gb DDR2 900 mh
:: :: :: WD 3200AAK
:: :: :: nvidia 8500 G
:: :: :: LG W2243S-P
:: :: :: Chieftec gps 400
:: :: :: Logitech X-230 2.
:: :: :: Audigy LS sb 0310
:: :: :: :: I Linus vam ne valja, vi bi to bolje, samo sto ste Srbi, neprihvaceni, neshvaceni, omrznuti u svetu.
:: :: :: ::
:: :: :: ::
:: :: :: Sabane pazi sta pricas,mada mi je sad drago sto vidim da nisi srbin.
Wlada011 ... 07.05.2011. 12:58 #322086

Nisam imao problema jer sam Srbin jer niko i nije znao da sam Srbin.
I ja ne kupujem od HW nista sto mi ne treba. Ja hocu nesmetano igranje sa max filterima na 1080 rezoluciji i za to mora ovo sto ja kupujem. Ja neklokujem , ne hvalim se skorom, srecan sam zbog sebe kada uspem malo CPU da poguram da bi grafika 100% imala dovoljno snage da radi. To nije zbog komsija jer za igranje kako ja zelim ovo je najmanje sto moze da izdrzi. Mislim moze upola jeftinije bez AA ali ja hocu AAX8 ili vise ako imam Nvidia. To je sve samo zbog mene. Ja oko sebe nemam ljude koji se toliko razumeju u kompove ali imam one koji bi zeleli da se obracunaju ako su osteceni za nekoliko stotina evra. Kao meni sto su svasta davali kada trazim nesto dobro.

imarkovic Re: ... 07.05.2011. 13:03 #322088

veruj mi da su znali, nema sanse da se isfoliras toliko, primeti se, mada zavisi u kom si gradu bio.. a Hrvati su bar profesionalniji od nas, i poslovniji, cisto sumnjam da su ti namerno uvaljivali komponente, a ti bi trebalo da znas sta kupujes i sta ti treba, glupo je da te neko ubedjuje sta je bolje a sta ne i ti da se povinujes..

:: Nisam imao problema jer sam Srbin jer niko i nije znao da sam Srbin.
:: I ja ne kupujem od HW nista sto mi ne treba. Ja hocu nesmetano igranje sa max filterima na 1080 rezoluciji i za to mora ovo sto ja kupujem. Ja neklokujem , ne hvalim se skorom, srecan sam zbog sebe kada uspem malo CPU da poguram da bi grafika 100% imala dovoljno snage da radi. To nije zbog komsija jer za igranje kako ja zelim ovo je najmanje sto moze da izdrzi. Mislim moze upola jeftinije bez AA ali ja hocu AAX8 ili vise ako imam Nvidia. To je sve samo zbog mene. Ja oko sebe nemam ljude koji se toliko razumeju u kompove ali imam one koji bi zeleli da se obracunaju ako su osteceni za nekoliko stotina evra. Kao meni sto su svasta davali kada trazim nesto dobro.
:: EVGA, CORSAIR je privilegija NORMLANIH
:: A za nas bar ASUS. Ispod toga nista
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs