Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Sandy Bridge vs. Phenom II X4, sada sa nVidia GTX 560...
STRANA 2 OD 3  
zox036 ..................... 21.05.2011. 17:57 #326279

status: user
broj poruka: 128
@Sky to sto kazes stoji ali velika je razlika u ceni procesora.Ja trenutno imam X6 1055t OC 3.8ghz i MSI GTX570 Twin Frozr OC(max.940/1880/2400mhz-1.1mv stabilno) i nemam utisak da neko ko ima(moj drugar) I7 2600K dobiva neku bolju sliku ili vise frejmova u toku igre.Da napomenem da smo to probali na isti klok kao sto je kod mene i ista graficka kartica.Nazalost nismo sacuvali rezultati ali koliko se secam da sam imao 2 frejma vise od njega na average frejmova.
Stoji i prica koju je postavio The Bear da je sasvim dovoljno Phenom X4 sa gtx560 za sve najnovije igrice sa poprilicnim frame rate.
E sad dal bi dobio bolje rezultate i vise frejmovoma sa I7 2600k na 4.5ghz sa GTX570 u odnosu na neki X6 1100T koji moze da izvuce 4.5ghz bez problema to bi trebalo da se proveri ali mislim da je tolika mala razlika da neopravdava kupovinu.I7 2600k 220-250eura a X6 1100t 160-175eura sto se stvara dobra ralika u ceni.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ..................... 21.05.2011. 18:24 #326290

broj poruka: 18472
::@Sky to sto kazes stoji ali velika je razlika u ceni procesora
:

Pa nije do skoro Phenom II X4 bio bas ovako jeftin a drugo sto se uopste porede dva procesora koja jednostavno nisu u istom rangu?

::Ja trenutno imam X6 1055t OC 3.8ghz i MSI GTX570 Twin Frozr OC(max.940/1880/2400mhz-1.1mv stabilno) i nemam utisak da neko ko ima(moj drugar) I7 2600K dobiva neku bolju sliku ili vise frejmova u toku igre
:

Kakve veze slika ima sa setupom?!
Broj FPS-a ne mozes bas da meris odokativno vec najvise kroz test
i precuizno kroz Fraps ali da se kreces istom putanjom i za jedan i drugi setup!
Kako god okrenes hteo nehteo fizicki veci klok procesora utice na kartu a prvenstveno na min fps!

::Da napomenem da smo to probali na isti klok kao sto je kod mene i ista graficka kartica.Nazalost nismo sacuvali rezultati ali koliko se secam da sam imao 2 frejma vise od njega na average frejmova
:: Stoji i prica koju je postavio The Bear da je sasvim dovoljno Phenom X4 sa gtx560 za sve najnovije igrice sa poprilicnim frame rate

Mozda u ovom slucaju i pije vodu ali i to treba istraziti malo detaljnije.

::E sad dal bi dobio bolje rezultate i vise frejmovoma sa I7 2600k na 4.5ghz sa GTX570 u odnosu na neki X6 1100T koji moze da izvuce 4.5ghz bez problema to bi trebalo da se proveri ali mislim da je tolika mala razlika da neopravdava kupovinu.I7 2600k 220-250eura a X6 1100t 160-175eura sto se stvara dobra ralika u ceni
:

Manje vise,ovde je poredjenje dobro jer se X6 i poredi sa Sandy mada ga Sandy pere kako god okrenes zato i izlazi Bulldozer da bi iole mogao da parira a i ta mala mizerna razliga u ceni izmedju X6 i Sandy ne da je opravdana nego je neopravdano mala!Trebao bi 2600K da bude skuplji za ono sto nudi .Intel je to :)

Koji to 1100T ide 4.5 Ghz 24/h.Neki maksimum je oko 4.2 Ghz,samo najbolji i retki primerci idu na 4.5 Ghz a takve mozes da nadjes samo na extremesystems forumu i tu je sve jasno!
Sandy-jev prosecan klok je 4.5 Ghz a svaki ide preko te frekvencije i penje se do 4.8 Ghz aa bolji primerci idu na 4.9 pa cak i na 5.0 Ghz i to na vazduh.Na vodu o tome ne treba ni polemisati!
dautovic Re: Sandy Bridge vs. Phenom II X4, sada sa nVidia GTX 560... 21.05.2011. 18:30 #326292

broj poruka: 2856
Neka onaj imbecil gliga79 lepo procita sta si ovde napisao a na da jebe u mozak sve na forumu zato sto je on retard nesposobni...

@Simon72, a ti decko pises 10 istih postova u temi ne bi li neko primetio sta baljezgas...o kakvom bre ti zastajkivanju pricas? si krsten?
Imam GTX460 HAWK na AM3 platformi, nema nikakvog lagovanja, `zastajklivanja`, GPU usage je 95-99% zavisi od igre...

frekfencija

:: Posto su neki trazili, evo imam jednu GTX 560 bez `Ti` kod sebe, to je ustvari klokovana GTX 460, a ova moja koju iamm Asus TOP radi na default-u na 925 MHz !
::
:: Pa rezultati su sledeci
:: Crysis Warhead (Sandy Bridge @ 4,5GHz)
:: http://imageshack.us/photo/my-images/706/crysiswarheaddef.jpg
:: Crysis Warhead (Phenom II @ 3,6GHz)
:: http://imageshack.us/photo/my-images/805/phenomiiwarthead.jpg
:: 3DMark11 (gledajte GPU skor !) Sandy
:: http://imageshack.us/photo/my-images/26/3dmark11v.jpg
:: 3DMark11 Phenom
:: http://imageshack.us/photo/my-images/832/phenomii3dmark11.jpg
:: EDIT:
:: - AvP, isti rezultat na obe masine, sve max. 1080p sa 4xAA: 33FPS na obe masine
:: -Bad Company 2 - isti rezultat na obe masine,max. 1080p, 4xAA, min. fps 45, avg. fps 66
:: Mislim da nema vise potrebe da testiram, jer je Phenom II ocigledno puna kapa za klokovanu GTX 460 (odnosno GTX 560), a verujem i da 560 Ti nije mnogo brza od ove klokovane GTX 560, mozda 5%, tako da i na 560 Ti ne verujem da bi se nesto razlikovali rezultati. A tu je negde i GTX 470 po performansama od nVidia karti
:: Znaci ne trazi Fermi nikakav i7 i slicne gluposti. :) GPU usage je 99% na mom Phenom-u II na 3,6GHz
:: I rekao bih da nije tacna tvrdnja da AMD (Ati) trazi manje procesorske snage, jer iz ovog mog poredjenja ispada da je isto kao kad sam radio sa HD 6950 @ 6970
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zox036 @SKY 21.05.2011. 18:43 #326298

broj poruka: 128
moze x6 1100t hladno do 4.5ghz, evo ti moj x6 1055t na 4ghz
http://url.ie/bhe8

SkyFire Re: @SKY 21.05.2011. 18:57 #326304

broj poruka: 18472
Mi druze pricamo i stabilnim vrednostima 24h/7 a ne o ulasku u win,CPU-Z validaciji,Super PI i sl!AMD ima heat bug i da ima potencijal u kloku ako nije dobro ohladjen oborice sistem.
Intel sa tim nema problema ali opet ima granica koju nebi trebalo da se predje zbog degradacije.

AMDizacija

:: moze x6 1100t hladno do 4.5ghz, evo ti moj x6 1055t na 4gh
:: http://url.ie/bhe
philaemos ... 21.05.2011. 19:12 #326308

broj poruka: 2743
Poenta testova Mede i Zajebanog je da proc nije toliko presudan za igranje igrica, dok god je u pitanju quad na preko 3Ghz.
Medo, danke na trudu.

Demon to some. Angel to others.

INXS re 21.05.2011. 20:54 #326338

broj poruka: 482
Ja sve racunare koje sam imao do sad bili su sa intelovim procesorima.Resio sam pre par meseci da uradim upgrade i prvi izbor mi je bio sandy.Sracunah se malo ploca+procesor+ram nekako mi puno para.Onda sam poceo da trzaim neku amd kombinaciju.Malo sam bio skeptican ali ipak sam uzeo.Ploca iz potpisa,phenom 955 i ram su mi izasli oko 25000 mozda malo preko.Ja isto ne sporim da je intel bolji nisam neki fanboy ali ovaj phenom 955 radi posao za sve pare i svakako je super investicija.Prezadovoljan sam sto sam dobio za ulozen novac.Medini testovi ovo lepo dokazuju.Poenta je da za dosta manje para dobijate stvarno puno.Ja spadam u neku srednju klasu gradjanstva a verujem da nas takvih ima dosta i nemogu bas svake godine da menjam konfiguraciju.

Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62

maxxio Jedan erotski sajt za SkajViklera i njemu slične 21.05.2011. 21:21 #326347

broj poruka: 665
http://tinyurl.com/3c3pur2

xD

gliga79 Sad tek videh ovo? 02.06.2011. 01:24 #330184

broj poruka: 4641
@Dautovic
Ako si vec nepismen i nekulturan , ne mora da budes i degenerik.
Ima vremena da isporavis sve, samo mora malo da se potrudis.
ja sam ti lepo naglasio da necu da ti se obracam vise , a zamolio bih te da me postedis tvojih prostakluka i debilizma ovde na forumu.
Ti ces meni da pricas sta mi radi a sta ne?
Kucaj u Google GTX460 Low GPU Usage pa njima objasnjavaj na preko 10 strana i ko zna koliko linkova i foruma da tebi sve radi, i da svi lazu.

Ne nazivaj ljude lazovima koji imaju neki problem, ako ga ti licno nemas i ne budi sebican. To je jako ruzna osobina.

:: Neka onaj imbecil gliga79 lepo procita sta si ovde napisao a na da jebe u mozak sve na forumu zato sto je on retard nesposobni..
:: @Simon72, a ti decko pises 10 istih postova u temi ne bi li neko primetio sta baljezgas...o kakvom bre ti zastajkivanju pricas? si krsten
:: Imam GTX460 HAWK na AM3 platformi, nema nikakvog lagovanja, `zastajklivanja`, GPU usage je 95-99% zavisi od igre..
UncleSam ... 02.06.2011. 01:48 #330198

broj poruka: 164
Za koga je ovo namenjeno pa ova zemlja nema nijednog gamera koji oseca AMD bottleneck.
O cemu pricate paa trebate mesec dana da se dogovarate na benchu da sklopite 4 wayu SLI GTX570-580 i slicne sisteme gde je potreban Intel, jer vec sa dve X6 izlazi na kraj posto sam video skoro 30% ljudi sa X6 na GTX580. Mnogi imaju 3 monitora sa ukupnom cenom preko 1200-1300e ali ne bacaju kes za ono sto im ne treba. Masina je gaming i AMD je dovoljan zasta im treba. Ali se ovde rade pogane stvari.
Bottleneck ima mnogo duzi prevod kod nas Uvalkjivanje skupljeg hardvera nepotrebno. To treba zabeleziti u Wikipediu tu recenicu., Srpska verizja Bottleneck usporavanja jedne graficke karte od strane zadnje generacije AMD proicesora.

Zato taj sa AMD i X6 ima ROG skoro obavezno a kod nas mnogi misle da uz SB i plocu od 100e mogu da imaju isto fps sa grafikom za klasu slabijom od AMD.
Ne AMD i ROG ploca i grafika skuplja za razliku jeftinijeg AMD-SB veci fps u igrama na AMD.

Sto se tice Bulldozera bitno je sledece. Ko ga kupi da zaradjuje pare na njemu nije bistar.
A performanse ce mu biti takve da svaki srpski gejmer i 70% gejmera po EU nece osetiti razliku izmedju njega i Intela bilo kog naredne 2 godine u igrama. Onih 305 po EU sa EVGA plocama sa po dva procesora se ne racunaju. Takvi ovde ne postoje i o tome je neukusno da Srbi pricaju. To je kao da u cigan mali sednu i traze mane mercedesu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ja sam Fanboy ASUS-CORSAIR-LOGITECHa. Prozvan sam samo za prva dva posto trece sve ima da se kupi kod nas a kada stigne i ovo vise me nece zvati Fan Boy nego cu biti dobrodosla musterija. Dotle sam jos uvek Fan boj i kompleksas poosto ne ucestvujem u kupovini automobila gazdama IT opreme koji biraju HW za mene.

gliga79 Nisam rekao da je do procesora 02.06.2011. 02:03 #330200

Ali se problem javlja sa GTX460. Meni se javlja na Intel procesoru i bio sam prinudjen da prodam kartu.
Ne kazem da je procesor krivac, ali ni ne poricem. Jednostavno ne znam.
Problem je previse Random da bi se nesto zakljucilo.
Gpu je kao nedovoljno iskoriscen, pitanje je zbog cega?
Zakljucak nekih `znalaca` na Bencmarku je da za tu kartu treba najnoviji Intel , koji jedini moze da isprati zahtevnost ove karte , u cemu se ja naravno ne slazem.

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

UncleSam ... 02.06.2011. 02:12 #330201

Dosta Evropskih razmazenca koristi tu kartu a jos vise u SLI. Oni ne drze kod sebe nista sto ne radi perfektno. To je jedna od karata koje ljudi najvise imaju.
Jel ste sigurnio da je to nba svakoj. Znam sta je Low GPU usage ja sam igrao na EAH6970 na 23% i 55% mnogo igara. Radila je kako joj padne napamet.
To nije zdrav rad karte i sa time driveri nemaju veze. To treba gde im je mesto makar i 100.000 primeraka. Ljudi po EU izmenjaju 3 karte da dobiju ono sto su platili naucite i vi, zaobidjite Limundo. A znate gde to ide sto nece Francuz nego je posalje za nedelju dana netom nazad i trazi drugo proizvodjaca drugi chip. Da dragi Srbi dolazi kod vas i tamo gde nije EU zakon. Ne ide to nazad kosookima nego prvo pokusaju kod nas i nama slicnima sve sto civilizacija opravdano nece za svoj kes koga imaju mnogo ali ne i da bi stedeli prodavnice i proizvodjace.
Sve poluispravno sto makar malo radi eventulano se prepakuje negde u blizini i salje u zemlje ciji narod misle da mogu da zezaju.
Tako cu i ja cim nema fabricki klok u igri a nema driver resenje i to je u vise od dve igre nazad. A ne da gledam na 5 sec menjanje kloka.
AIDA64 applet pozlatile mu se ruke ko je napravio da ne mora ono zlo od Afterburnera da se koristi. Taman se obradujem da karta radi naa 80C ja pogledam clock 400/800 ja ni ne provaljujem jaka karta Dead Space 2 nezahtevna igra oborila kartica od 350 e klok boli je ona stvar.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

gliga79 Re: ... 02.06.2011. 02:28 #330205

Vidi ovako, ljudi po Evropi imaju svasta u kucistu.
Prvo i prvo u Evropi se kompjuteri u 90% slucaja i ne kupuje za igrice vec se kupuju konzole.
Kompjuteri se uglavnom kupuju u druge svrhe, ali se o tome malo zna ovde.
Low GPU se ne gleda tako. Ako igra leti u 50-60 fps-a a pri tom se to i vidi na ekranu(sve klizi lepo) gpu ne mora da bude u 100 %. Moze da bude u 70-80%, jer mu vise nije potrebno.

Evo sta je low gpu:
http://goo.gl/OyLtW

:: Dosta Evropskih razmazenca koristi tu kartu a jos vise u SLI. Oni ne drze kod sebe nista sto ne radi perfektno. To je jedna od karata koje ljudi najvise imaju.
:: Jel ste sigurnio da je to nba svakoj. Znam sta je Low GPU usage ja sam igrao na EAH6970 na 23% i 55% mnogo igara. Radila je kako joj padne napamet.
:: To nije zdrav rad karte i sa time driveri nemaju veze. To treba gde im je mesto makar i 100.000 primeraka. Ljudi po EU izmenjaju 3 karte da dobiju ono sto su platili naucite i vi, zaobidjite Limundo. A znate gde to ide sto nece Francuz nego je posalje za nedelju dana netom nazad i traazi drugo proizvodjaca drugi chip. Da dragi Srbi dolazi kod vas i tamo gde nije EU zakon. Ne ide to nazad kosookima nego prvo pokusaju kod nas i nama slicnima sve sto civilizacija opravdano nece za svoj kes koga imaju mnogo ali ne i da bi stedeli prodavnice i proizvodjace.
:: Sve poluispravno sto makar malo radi eventulano se prepakuje negde u blizini i salje u zemlje ciji narod misle da mogu da zezaju.
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
UncleSam ... 02.06.2011. 02:36 #330207

Ne moze da bude 24%. Ja sam imao ispod 50%. Drugo GPU usage je manje bitan sta ce moj klok 400/800 u igri iz 2010 godine. Ko je to podesio??? Da ima mehanicki da se to podesava zaglavio bi joj klok na fabricki pa makar umrla ne bi me zanimalo. I u2D nek trosi 300w zabole me necu da mi mrda klok kako joj se navrne ona stvar. Drugo ja nemam ATI serije 9800 nego ATI5870 i gledam iste programe i iste igre i situacija je drugacija totalno.
Konzloa nije bitna uopste bitno je da ne trpe to sto ovaj muceni narod trpi. Zasta koristi komp nek koristi. Ne kupuje GTX580 4x za proracune i AutoCad sigurno i 3 monitora. Jel gledate klipove sta napise Gaming RIG nije konzloa i komp za photo shop.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

gliga79 Jednostavno 02.06.2011. 02:42 #330208

Necu vise da bijem glavu oko necega sto ne znam. Prodao sam kartu, kupio novu i zadovoljan sam.
Zasto nije radila i zasto su igre stucale i pored svega sto sam pokusao , nije mi jasno i ne zanima me vise.
Imam odgovornost da napomenem kad neko hoce da kupi kartu sta mi se izdesavalo, kako za GTX 460, tako i za 6850 Gigabyte.

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
MSI 6850 Cyclone, Power edition

UncleSam ... 02.06.2011. 02:45 #330209

Ova zemlja ima vece i bolje organizovanu prodaju polovnog hardvera nego SAD, jebes mi mater.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

gliga79 Re: ... 02.06.2011. 02:48 #330210

Kako da nema , kad narod nema kes-a.
Gde je sirotinja tu je i bofl roba.
Koliko ljudi znam sto nema da sakupi 20.000 za ceo komp, a ne samo za graficku i sl.

:: Ova zemlja ima vece i bolje organizovanu prodaju polovnog hardvera nego SAD, jebes mi mater.
:: ASUS-CORSAIR-LOGITEC
UncleSam ... 02.06.2011. 10:39 #330228

Nema nista ovde vise nije ekstra i dobro. Ovde i da EVGA ima bila bi ona koju su vec probali i vratili preko netqa zbog razlicitih sitnica. To radi vecinom ali nije ispravno. Bukvalno 20% stvari napravljenih na istoku ne ispunjava uslove da se nadje u prodaji. A znate ko ih kontrolise NIKO. E mi cemo da ih kontrolisemo i da im vracamo sve sto nisu napravili kako dolikuje ljudima. Nije to zapad pa da imas kontrole proizvodjne ovoga onoga da se svaka greska zna ko je radi u toj smeni i doprineo tome. Ovde nema tovari na traci pa u kutije pa u prodaju. EU se obezbedila ima da se ponasaju kako treba ili mars sa trzista pa nek prodaju u Hong Kongu komponente. Njima nije nista da zatvore trziste i da nema uopste jedno vreme da se najde nesto ako ne zadovoljava kriterijum. A ovde se ljudi odusevljavaju pecenimn grafikama jer su jeftinije. Slazem se neka se naprskaju sprejem koji se vidi samo pod odredjenim svetlom pa nek rade sta hoce da ne bi neka nasla put do mene i isao na sud neko ni kriv ni duzan.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

solaja777 .=) 02.06.2011. 10:41 #330229

broj poruka: 3278

al vas dvojica lepo cavrljate....

UncleSam ... 02.06.2011. 10:49 #330230

Ne pazi obezvredili su sve nema vise ASUS, ovo ono sve dolazi odbaceno u civilizaciji. Jel moze milicija da trazi njima ugovore da vidi koliko je cega stiglo odakle, kada je potpisan uigovr. To treba traziti svim vecim firmama jer je broj neispravnog hardvera ovde zacudjujuci a za reklamiranje je natezanje zivo. Da se vidi lepo ko je napravio ugovor jer to ispunjava neki standard o kvalitetu kako je zapakovano, skladisteno. Kako je doneseno. Sve to treba do detaljaa svaku prodavnicu ispitati da bi ja mogao da kupim nekada nesto i radujem se ponovo a ne da klcemi pred kompom ubacujem komponent5u kao da presadjujem jetru coveku i klecheci ubacujem dfriver i gledam brojke i ocitavanja da li radi onako kako su zamislili da radi i onako zbog cega sam ga kupio.
Ovde mogu da vam pricaju da Furmark menja klok ali sam ja citao par puta na netu kada je nastao haos zbog prezentacije grafika koje su menjale klok i narod je prvo to primetio u testovima i odmah su pitali u cemu je problem sta se to desava zasto klok seta sa fabrickim vrednosti na nize a oni se vade pa driver u sledecem ce bolje ovo ono. To ne sme da se desava. Furmark nije tetris da on spousta klok. I to mislim da je bas neki GTX580 bio. Ne secam se.
Kod nas ce to da upakuju lepo da se ne vidi, kazace to mora tako i cuti. Tamo ne svaki problem ce biti ispitan i a ako je neko kupio vratice ili nece kupiti. Samo tako ponasanje moze naterati kosooke da prave bolje. Nego gomila naroda nema pare i rado bi se dokopala poluispravne hihg end serije pa budzili klokovali namestali. Zao mi je ja necu zbog njih da ispaastam. Ovde da milicija ceo kontigent karti vrati zbog nekog problema i da kazni prodavnice njihovi branioci na forumima KOJI NE BI NI KUPILI KARTE BI SE BUNILI STO NEMA KARTI, ETO SADA NEMAMO BOLJE DA IH JE BILO. A ne bi je ni kupili.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

UncleSam ... 02.06.2011. 11:01 #330234

Moj prvi predlog je da zvanicni rewiev hardvera radi iskljucivo osoba koja je platila punu cenu toga. Samo to ce u ovom podvaljivackom narodu biti validno.
Postedite nas vasih rewieva i zahvaljivanje vasih 100-200 drugara tipa jao super bas vam hvala, to nam je trebalo meni visde kao kupcu ne znaci ni pisljive pare. Dotle ste doterali da vise ne citam to, atu ja nisam kriv tu su krive rupe i razlika izmedju rewieva i stvarnosti.

Primer je lik koji je radio rewiev za GTX570 kada je kupio. Ja samo uy njegovo racunam ono sto je on gledao da su radili drugi i one nemoguce skorove koje on nije mmogao da dostigne za to ne marim vise uopste. Lepo je decko trazio posle objasnjenja koja nije ni dobio. Kada vise nije mogao da se pravda onaj sto je radio rizvestaj onda su poceli drugari iz Hrvatske da mu potpomazu te zbog ovoga te zbog onoga.

Ja sam pobegao od razbojnika i kriminalaca i ostalog da ne slusam ujutru uz novine lude price, ovde nema puno razlikem, obmana do zlka boga, razlika je samo sto su oni ljudi hrabriji.

Stvarno najiskrenije napljuvali ste decka kada je pisao taj izvestaj a za mene kao kupca je samo to validno. Znas kada cu da verujem u ono okaceno od strane ovih sto su ga napadali NIKADA. Na karti DirectCUII i ne pise koja je. Zato prestanite da psujete takve ljude nego pusdtite da obaveste narod o istini o nekoj komponenti. NE ODGOVARA, ZNAM.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Dexter013 Ok. 02.06.2011. 11:18 #330236

broj poruka: 17098
Lep test medo i jednostavan dokaz da ne mora da se ima cpu od 230e
da bi se igrao kao covek sa gtx460(ili jacim) - slicnim ati kartama.

Niko ne tvrdi da je amd bolji cpu , ali je bolja kupovina definitivno, za igranje, od intela.

Za te pare, 90e , jebe oca kako radi, pa nek je i 5-10% sporiji u igrama,
maltene je 3x jeftiniji!
Matematika je jednostavna.

Ali koliko vidim
neki ovde i dalje uporno tvrde da ne moze nikako da se igra na amd procesoru od 90e :)

Olicno, igrajte se na intelu od 230e kad ocigledno ovaj test pokazuje
da 955 nije best buy i da nije ni blizu da isprati jace karte...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam ... 02.06.2011. 11:19 #330237

Evo ovako izgleda njihovo ponasanje.

Radeon HD 6970 je tokom testa bio poprilicno `hladan`, idle temperatura se držala na pristojnih 41C pri brzini fana od 24%, dok je u load režimu temperatura pod Furmark testom išla do 85C, dok je se fan pri toj temperaturi okretao na 38%, što je prilicno lagan huk vazduha koji je ista proivodila. Karta je na `leru` za nijansu glasnija od modela HD 6950, dok je u full load režimu za nijansu tiša. Zaboravite na `turbine`, `zujalice` i ostale izraze kada je igranje sa ovom kartom u pitanju, deluje da su dani buke sa Radeon kartama konacno ostali za nama.

A ovo je odgovor njihovog coveka isto

Iskreno imao sam prilike da probam referentnu 6970 sa backplate-om i nimalo mi je nisu svidele buka i temperature

To nije sve, mrzi me da trqazim totalno kontyradiktorne recenice koje pise ista ekipa kako im padne napamet i kako opdgovara vremenskim prilikama i G. Pa mi recite da li oni znaju sta rade uopste, ja kazem da znaju jos kako, zajebavju narod.

Na sve to imate recenice ljudi kojima karta radi normalno i ispravno na 70-75C a ove recenice su pokusaji da ljudi kojima radi 95-100C zadfrze kartu kuci.
Ako nista drugo ovo je da javnost sazna o neistinitom izvestavanju i za jednu javnu opomenu ili clanova ili sajta. Mora se utvrditi kome neispravno rade karte 75-80 ili 90-95C.
Ovo je malecki delic onoga sto ja vidim i zasto kazu da sam lud. Normalno ja bi na sve nacine pokusao da zapusim usta nekome i odrzavam stanje za mene zgodno.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Dexter013 A ti znas ko si , idi leci se! 02.06.2011. 11:24 #330238

broj poruka: 17098
Pokusavam da iskuliram skroz kao i uvek, ali sad ne mogu,
5 postova sam sa sobom pricas i opet sve isto , svaki post od 1000 karaktera!

Tema dete palo sa bicikla - ti pricas o zaveri prodavaca aususu i grafickim temperaturama

tema kojot uhvatio pticu trkacicu- ti pricas o zaveri prodavaca aususu i grafickim temperaturama

tema: gay parada- ti pricas o zaveri prodavaca aususu i grafickim temperaturama

Smaras ljude, smeju ti se , nepismen si , dosadan , iritantan ,
bilo je milina dok si bio banovan na neko vreme i do novog naloga...

Od ovog trenutka totalni ignore od mene, Klionac.

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
UncleSam ... 02.06.2011. 11:27 #330239

Dobro ti si poznat tebi da dam dokaz da su ukrali 1000 grafickih karti ti bi napisao pogresno si naapisao slovo jedno.l Ti si prca za sebe. Popi bensedin ili se istusiraj hladnom vodom i posle mi hakuj nalog da pise nula postova please. Dacu ti sifru ako to mozes da izvedes.

Neko je izgovorio tiha 6870 ja sam to cuo nekada ovde. Ljudi to je isti ventilator 5770-6970 ovakav.

http://youtu.be/TiCeHl9Bl-c

Trenutno priocam o neistinitom izvestavanju sajta koji sluizi za to i koji je zasluzio javnu oppomenu jer je preterao pre novcane kazne. U pitanju je nanosenje novcane stete ljudima, obmana kupca jer postoji to u vasem patritoskom svetu taj pojam. Ako nista narod sa strane treba da zna kakav informacije moze da dobije. Eto takve u razmaku od 2 meseca. Pa neko ko napise prvu recenicu zvanicnu na pcaxce u stanju je da slaze majku rodjenu. Ono je drugo istinitije ali se prica o pokvarenim primercima kojih je mnogo. I ako 1100 komada radi tako 100 komada treba da se vrati odakle je doslo.

Da se razumemo ja sam za da to sve postoji, moraju oni da imaju mesto okupljanja ali svetu mora da bude predstavljeno ovo na ovaj nacin kako sam ja postavio jel je to GOLA ISTINA. Da zna covek koji je 4 meseca odvajao po 100e od plate sta moze da ga snadje ako u Googlu otkuca pogresnu stranu pre kupovine hardvera i ne zna Engleski.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs