Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Test: 6950, 6970 i GTX 570
STRANA 2 OD 2
dautovic @imarkovic 23.05.2011. 10:35 #326688

status: user
broj poruka: 2856
Druze vidim ja navalili ovi na tebe :) jesi `zelen` i nVidia fanboy al si dobar co`ek...

Nego i mene zanima sta znaci to da referentne nvidia kartice u odnosu na amd `imaju bolje komponente` ?
Pitanje je sad veliko KOLIKO si ti imao referentnih kartica da uporedis i koliko razlicitih modela...pa onda koje su komponente losije, aktivni,pasivni elementi, losi kondenzatori, zavojnice,fetovi u filtraciji napona....itd?a da bi znao tako nesto onda moras i da znas proizvodjaca tih elemenata koji su obicno u SMD tehnici i porilicno sitni...ili je mozda hladjenje losije? to tesko izuzev 4850 poslednje 3 serije Ati karti imaju dobro ref hladjenje...

no nebitno razumem te sta hoces reci to je neko tvoje ubedjenje i to mogu da razuemem, ti smatras za sebe da su nVidia karte kvalitetnije itd...a ustvari nemas neki konkretan dokaz izuzev svog ubedjenja, a jedina cinjeica je da kvalitet komponenti varira kod vendora tj kod onih koji od pomenute dve kompanije nabavljaju `samo GPU`...

frekfencija

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Zabluda 23.05.2011. 10:45 #326691

broj poruka: 4641
Cista zabluda da su kvalitetnije komponente kod n vidije i obrnuto.
Ne znam odakle ovo misljenje i ubedjenje, ali jednostavno to je netacno.
Nesto sam vec cuo o toj zabludi od pojedinih likova sa foruma ali nema veze .)

Prvo ne znam sta podrazumevas pod `kvalitetnije`.
Da li to znaci da se ne kvare, ili su pogodnije za OC?
Ili oba?

Da kazes i jedan i drugi razlog neces me ubediti, kao i vecinu sa foruma.

:: moje misljenje, a smatram i cinjenica je da nVidia ima kvalitetnije komponente na svojim kartama, i po meni ima OPRAVDANO jacu cenu u odnosu na ATi karte e sad to sto velika vecina jednostavno NE MOZE da uvazi to misljenje je problem neke druge prirode.. tako da se zbog toga i pravi pitanje sta je uopste best buy
::
:: :: Ja trenutno ne vidim neku best buy da odskače od ostalih. 6950 se otključava u 6970, ali 560Ti sa nereferentnim hladjenjem dostiže 1Ghz na GPU clocku i tada su izjednačene. Rekao bih da je sad šah mat pozicija izmedju proizvodjača... Obe su dobre karte
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Sto se tice referentnih nVidia karti: 23.05.2011. 10:56 #326694

broj poruka: 6502
http://www.overclock.net/nvidia/929152-have-you-killed-570-a.html

GTX 570 referentna ima slabu naponsku, ne znaci da ce svakoj karti da se desi ovo gore ali je rizicno. Najbolji su nereferentni modeli, a oni su isti i za AMD i nVidia recimo Asus DirectCU potpuno isti kvalitet iste komponente itd.

GTX 590:
http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/zardon/how-serious-are-the-nvidia-gtx-590-problems/

Sto se AMD-a tice sve nove referentne kart su kvalitetno odradjene sam PCB i kuler jedino so nije kuler toliko efikasan pa se 6970 referetna dosta greje.

U svakom slucaju bilo da je AMD ili nVidia u pitanju, ja preporucujem nereferentne Fermi GTX500 ili HD 69xx modele.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi ... 23.05.2011. 12:17 #326723

broj poruka: 7732
Izgleda gtx 590 ima problema i posle novog drivera koji je resio neke probleme
ali ne sve.

Gledajuci ovaj link sto je Medo dao pod naslovom .Koliko je ozbiljan
gtx 590 problem?

This brings us back to the GTX 590. While Nvidia updated the drivers to stop the cards failing, other users were reporting that their GTX590 had died even when running at reference clocks with default voltage. Some have blamed poor VRM design on the failures, but could it be that the card is having to deal with too much heat? Are the bios changes that some partners are making to help with enhanced thermal limiting?

Cak i sa novim driverom riknjavale su gtx 590 sa referentnim klokom i default voltazom.Neko je optuzivao los VRM dizajn.Dalje u tekstu se kaze da se posle novog Nvidia drivera gtx 590 povecano greje.Daju primer coveka sa hardware.fr koji je termometrom merio temperature ,

Njegova gtx 590 tokom testiranja full load dostizala je 112 C.

Dexter013 Re: ... obradmi 23.05.2011. 12:29 #326732

broj poruka: 17098
Ovo mu dodje kad bi mi, vlasnici juga ili punta
pricali o falinkama i problemima najnovijeg lamburdzinija ili BMW-a...

Ko ima para kod nas da kupuje kartice od 600e +- ?

Nek se greje i crkava, ko je jebe, ne`mo se sekiras :)

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Izgleda gtx 590 ima problema i posle novog drivera koji je resio neke probleme
:: ali ne sve
:: Gledajuci ovaj link sto je Medo dao pod naslovom .Koliko je ozbiljan
:: gtx 590 problem
:: This brings us back to the GTX 590. While Nvidia updated the drivers to stop the cards failing, other users were reporting that their GTX590 had died even when running at reference clocks with default voltage. Some have blamed poor VRM design on the failures, but could it be that the card is having to deal with too much heat? Are the bios changes that some partners are making to help with enhanced thermal limiting
:: Cak i sa novim driverom riknjavale su gtx 590 sa referentnim klokom i default voltazom.Neko je optuzivao los VRM dizajn.Dalje u tekstu se kaze da se posle novog Nvidia drivera gtx 590 povecano greje.Daju primer coveka sa hardware.fr koji je termometrom merio temperature
:: Njegova gtx 590 tokom testiranja full load dostizala je 112 C
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Bez namere ikog da povredim 23.05.2011. 12:42 #326738

samo sam se nadovezao na Medovu diskudiju referentni modeli..Medo je tu u pravu.
Dexter013 @obradmi 23.05.2011. 12:49 #326740

Ma kakva uvreda , nista ti nisi lose ili pogresno rekao
samo je cela prica o kartama koje su za nas extremne
koje trenutno kostaju 300e + su mnogo skupe za nas standard
(jer one od 150e ati ili nvidija sasvim lepo odrade posao)

A kamoli od 600e...

Samo sam napravio paralelu
jugo lambordzini
gtx460-gtx590

Ove prve varijante vecina ima i rade posao ,
a ove druge nek i ne rade
ko ih jebe , nama smrtnicima je to apsolutno nebitno :)

Samo ne volim kad krene prepucavanje
ati je bolji
nvidija je bolja
a pogotovo za modele od 400 500 600 e :)

Poz!

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: samo sam se nadovezao na Medovu diskudiju referentni modeli..Medo je tu u pravu.
obradmi Svakako bih pre kupio 23.05.2011. 13:16 #326745

Msi ,Asus,Sapphire model bilo to Nvidia ili Radeon ,nego referentnu.
Dexter013 Re: Svakako bih pre kupio 23.05.2011. 13:40 #326751

Slazemo se 100%

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: Msi ,Asus,Sapphire model bilo to Nvidia ili Radeon ,nego referentnu.
imarkovic Re: Zabluda 23.05.2011. 19:51 #326883

broj poruka: 19078
ostavicu vas u zabludi i da lupate glave jer sam sad dosao s posla i iskreno mrzi me da kucam, kao sto sam i rekao nema svrhe niti sam raspolozen za neku diskusiju, krajnje je to izlizano, nije vredno truda.. a znam da nisam u zabludi ali to je moj problem, jel tako tako je pozdrav svim dobrim ljudovima

:: Cista zabluda da su kvalitetnije komponente kod n vidije i obrnuto
:: Ne znam odakle ovo misljenje i ubedjenje, ali jednostavno to je netacno
:: Nesto sam vec cuo o toj zabludi od pojedinih likova sa foruma ali nema veze .
:: Prvo ne znam sta podrazumevas pod `kvalitetnije`
:: Da li to znaci da se ne kvare, ili su pogodnije za OC
:: Ili oba
:: Da kazes i jedan i drugi razlog neces me ubediti, kao i vecinu sa foruma.
:: :: moje misljenje, a smatram i cinjenica je da nVidia ima kvalitetnije komponente na svojim kartama, i po meni ima OPRAVDANO jacu cenu u odnosu na ATi karte e sad to sto velika vecina jednostavno NE MOZE da uvazi to misljenje je problem neke druge prirode.. tako da se zbog toga i pravi pitanje sta je uopste best buy
:: :: :: Ja trenutno ne vidim neku best buy da odskače od ostalih. 6950 se otključava u 6970, ali 560Ti sa nereferentnim hladjenjem dostiže 1Ghz na GPU clocku i tada su izjednačene. Rekao bih da je sad šah mat pozicija izmedju proizvodjača... Obe su dobre karte
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: ::
:: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
gliga79 Re: Re: Zabluda 24.05.2011. 02:56 #327023

Ja se nadam da sam i ja u tu grupu `dobri ljudovi`.
Mislim da nisam los, i ako imam drugacije misljenje ?

Sto se tice grupe `Dobri ljudovi` mogu da te spakujem kao prvog u grupi , sa sve Snoopy-jem, i jos nekim clanovima(necu da nabrajam da ne bih nekog zaboravio).
To je takodje moje misljenje, sa kojim se mozda neko ne slaze.

Ali veruj mi da nema razlike u kvalitetu , niti ima potrebe za globalizovanje nekog brenda

:: ostavicu vas u zabludi i da lupate glave jer sam sad dosao s posla i iskreno mrzi me da kucam, kao sto sam i rekao nema svrhe niti sam raspolozen za neku diskusiju, krajnje je to izlizano, nije vredno truda.. a znam da nisam u zabludi ali to je moj problem, jel tako tako je pozdrav svim dobrim ljudovima
:: :: Cista zabluda da su kvalitetnije komponente kod n vidije i obrnuto
:: :: Ne znam odakle ovo misljenje i ubedjenje, ali jednostavno to je netacno
:: :: Nesto sam vec cuo o toj zabludi od pojedinih likova sa foruma ali nema veze .
:: :: Prvo ne znam sta podrazumevas pod `kvalitetnije`
:: :: Da li to znaci da se ne kvare, ili su pogodnije za OC
:: :: Ili oba
:: :: Da kazes i jedan i drugi razlog neces me ubediti, kao i vecinu sa foruma.
:: :: :: moje misljenje, a smatram i cinjenica je da nVidia ima kvalitetnije komponente na svojim kartama, i po meni ima OPRAVDANO jacu cenu u odnosu na ATi karte e sad to sto velika vecina jednostavno NE MOZE da uvazi to misljenje je problem neke druge prirode.. tako da se zbog toga i pravi pitanje sta je uopste best buy
:: :: :: :: Ja trenutno ne vidim neku best buy da odskače od ostalih. 6950 se otključava u 6970, ali 560Ti sa nereferentnim hladjenjem dostiže 1Ghz na GPU clocku i tada su izjednačene. Rekao bih da je sad šah mat pozicija izmedju proizvodjača... Obe su dobre karte
:: :: :: :: __________________
:: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: ::
:: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
DmasteRNo1 ...nema razlike u kvalitetu... 24.05.2011. 06:57 #327028

broj poruka: 6106
E, sad kolega, već pričaš koješta. Zna se dobro sa je ASUS #1 (u odsustvu EVGA). Kakav bre taj tvoj MSi, ili moj Safir. Sve je to `Nuklearni otpad` kao i Gigabajt.

AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

imarkovic Re: Re: Re: Zabluda 24.05.2011. 08:49 #327031

hehe gligo legendo, naravno da se i ti tu ubrajas, mislim medju dobre ljudove, jebes hardware, bitniji su medjuljudski odnosi i iskoriscavanja hahaha salim se naravno

:: Ja se nadam da sam i ja u tu grupu `dobri ljudovi`
:: Mislim da nisam los, i ako imam drugacije misljenje
:: Sto se tice grupe `Dobri ljudovi` mogu da te spakujem kao prvog u grupi , sa sve Snoopy-jem, i jos nekim clanovima(necu da nabrajam da ne bih nekog zaboravio)
:: To je takodje moje misljenje, sa kojim se mozda neko ne slaze
:: Ali veruj mi da nema razlike u kvalitetu , niti ima potrebe za globalizovanje nekog brenda
:: :: ostavicu vas u zabludi i da lupate glave jer sam sad dosao s posla i iskreno mrzi me da kucam, kao sto sam i rekao nema svrhe niti sam raspolozen za neku diskusiju, krajnje je to izlizano, nije vredno truda.. a znam da nisam u zabludi ali to je moj problem, jel tako tako je pozdrav svim dobrim ljudovima
:: :: :: Cista zabluda da su kvalitetnije komponente kod n vidije i obrnuto
:: :: :: Ne znam odakle ovo misljenje i ubedjenje, ali jednostavno to je netacno
:: :: :: Nesto sam vec cuo o toj zabludi od pojedinih likova sa foruma ali nema veze .
:: :: :: Prvo ne znam sta podrazumevas pod `kvalitetnije`
:: :: :: Da li to znaci da se ne kvare, ili su pogodnije za OC
:: :: :: Ili oba
:: :: :: Da kazes i jedan i drugi razlog neces me ubediti, kao i vecinu sa foruma.
:: :: :: :: moje misljenje, a smatram i cinjenica je da nVidia ima kvalitetnije komponente na svojim kartama, i po meni ima OPRAVDANO jacu cenu u odnosu na ATi karte e sad to sto velika vecina jednostavno NE MOZE da uvazi to misljenje je problem neke druge prirode.. tako da se zbog toga i pravi pitanje sta je uopste best buy
:: :: :: :: :: Ja trenutno ne vidim neku best buy da odskače od ostalih. 6950 se otključava u 6970, ali 560Ti sa nereferentnim hladjenjem dostiže 1Ghz na GPU clocku i tada su izjednačene. Rekao bih da je sad šah mat pozicija izmedju proizvodjača... Obe su dobre karte
:: :: :: :: :: __________________
:: :: :: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
ribolovac re 24.05.2011. 12:28 #327064

broj poruka: 1305
Lutrija je sve. Ne znam za komponente i asus, ali ako ti zapadne los primerak cipa, dzabe ti dobre komponente na ploci katre.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

SkyFire :) 24.05.2011. 15:22 #327162

broj poruka: 18472
@imarkovic
Jel znas ti kako se drugacije zove Ford?
Poznatiji u narodu kao `Ciganski Mercedes`
Tako ti je i kod ovih ATI-jevaca,uzmu ATI koji je `jeftiniji` kao brend za klasu losiji
i onda se nadaju da im je upala kasika u med i zive u tripu da uzivaju u kvalitetu jedne nVidia-e!

AMDizacija

MaliAbner Re: :) 24.05.2011. 16:08 #327187

broj poruka: 7779
Pazi ovakve izjave je svojevremeno davao legenda pod imenom Oskar Kovac...

Covek je bio u stanju da objasni neobjasnjivo...

Znas ova tvoja prica je sjajna kao kad jebes ruznu ribu ali ti ona pruzi bolji osecaj ispunjenosti od one koja (ili za koju vecina) misli da je mnogo dobra i da ne mora guzicu da mrdne zato sto je dobra i da je dovoljno to sto ti je dala a u stvari se kara daleko losije od one ruzne.

Prosto receno Ajnstajn je za tebe `NULA` tvoje relativiziranje svega sto zelis da omalovazis je beskonacno... a sa druge strane je u stvari vrlo realtivno...

Reci za Ford da je los i da je ciganski mercedes je prosto jeres posto gani najvise vole `Dianu` pa onda mecku 220D sas vertikalni kockasti farovi...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: @imarkovi
:: Jel znas ti kako se drugacije zove Ford
:: Poznatiji u narodu kao `Ciganski Mercedes`
:: Tako ti je i kod ovih ATI-jevaca,uzmu ATI koji je `jeftiniji` kao brend za klasu losij
:: i onda se nadaju da im je upala kasika u med i zive u tripu da uzivaju u kvalitetu jedne nVidia-e!
:: AMDizacija
maxxio Re: Re: :) 24.05.2011. 16:12 #327192

broj poruka: 665
:: Reci za Ford da je los i da je ciganski mercedes je prosto jeres posto gani najvise vole `Dianu` pa onda mecku 220D sas vertikalni kockasti farovi..

Nemoj tako, ipak se SkajVikler najbolje razume u ciganjski `ukus` (iz prve ruke).
SkyFire Re: Re: :) 24.05.2011. 16:20 #327200

broj poruka: 18472
Ne kapiram u cemu sam ja pogresio tj sta te je toliko nagnulo da tako odreagujes?
Prvo zna se sta je sala.Drugo u mojoj prici ima itekako istine a trece nisam izmislio ni za Ford.To je posalica iz naroda a to i sam znas.
Inace ciganski merc je poznatiji kao Ford Taunus!

A slag na tortu licno imam kuci Forda
P.S.Voleo bih i ja da vozim merecedes ali ne mere

AMDizacija

:: Pazi ovakve izjave je svojevremeno davao legenda pod imenom Oskar Kovac..
:: Covek je bio u stanju da objasni neobjasnjivo..
:: Znas ova tvoja prica je sjajna kao kad jebes ruznu ribu ali ti ona pruzi bolji osecaj ispunjenosti od one koja (ili za koju vecina) misli da je mnogo dobra i da ne mora guzicu da mrdne zato sto je dobra i da je dovoljno to sto ti je dala a u stvari se kara daleko losije od one ruzne
:: Prosto receno Ajnstajn je za tebe `NULA` tvoje relativiziranje svega sto zelis da omalovazis je beskonacno... a sa druge strane je u stvari vrlo realtivno..
:: Reci za Ford da je los i da je ciganski mercedes je prosto jeres posto gani najvise vole `Dianu` pa onda mecku 220D sas vertikalni kockasti farovi..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: @imarkovi
:: :: Jel znas ti kako se drugacije zove Ford
:: :: Poznatiji u narodu kao `Ciganski Mercedes`
:: :: Tako ti je i kod ovih ATI-jevaca,uzmu ATI koji je `jeftiniji` kao brend za klasu losij
:: :: i onda se nadaju da im je upala kasika u med i zive u tripu da uzivaju u kvalitetu jedne nVidia-e!
:: :: AMDizacija
gliga79 Re: Re: Re: :) 24.05.2011. 18:22 #327240

Desi bre Covece ?
Sto se ne manes malo n vidija i Ati, pa da se druzimo kao ljudi ovde na forumu.
Ovaj imarkovic ima neke izjave ko da stanuje kod tebe :)

Colin Mc Rae se obrce u grobu kad pricate protiv Forda.
Ja koliko znam Lada je ciganski mercedes, cak su i onaj PZ-ac zvali ciganski Mercedes, ali za Ford nisam cuo iskreno.
Sto se mene tice ne bi vozio ni jedan Mercedes. Stvara mi neku seljacku euforiju u glavi .)
Pre sam za nesto ovako (Toyota RAV 4) :

http://static.depozitauto.ro/poze-anunturi/toyota-rav-4/1/11/2/105394-72228-21550-1.jpg

:: Ne kapiram u cemu sam ja pogresio tj sta te je toliko nagnulo da tako odreagujes
:: Prvo zna se sta je sala.Drugo u mojoj prici ima itekako istine a trece nisam izmislio ni za Ford.To je posalica iz naroda a to i sam znas
:: Inace ciganski merc je poznatiji kao Ford Taunus
:: A slag na tortu licno imam kuci Forda
:: P.S.Voleo bih i ja da vozim merecedes ali ne mere
nemanja21 ... 24.05.2011. 18:39 #327247

broj poruka: 1227
A šta Srbi znaju šta je auto... Voze zapadnoevropski polovni otpad, sipaju najgore gorivo, voze po najgorim putevima i na kraju ga održavaju u najgorim servisima kod priučenih majstora. I još posle treba uzeti za ozbiljno neke naše priče i pošalice.
gliga79 Re: ... 24.05.2011. 18:49 #327248

+1

:: A šta Srbi znaju šta je auto... Voze zapadnoevropski polovni otpad, sipaju najgore gorivo, voze po najgorim putevima i na kraju ga održavaju u najgorim servisima kod priučenih majstora. I još posle treba uzeti za ozbiljno neke naše priče i pošalice
ribolovac re 24.05.2011. 20:11 #327299

broj poruka: 1305
He, he ford. To vise ne ulazi u moje dvoriste, samo ovog da prodam i bye bye amerikanci.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

maxxio Re: ... 24.05.2011. 20:20 #327307

broj poruka: 665
:: A šta Srbi znaju šta je auto... Voze zapadnoevropski polovni otpad, sipaju najgore gorivo, voze po najgorim putevima i na kraju ga održavaju u najgorim servisima kod priučenih majstora. I još posle treba uzeti za ozbiljno neke naše priče i pošalice
:

Svaka ti je ka` u Njegoša.
imarkovic Re: Re: Re: Re: :) 25.05.2011. 07:30 #327439

sto se mene tice ja bih ovo - http://goo.gl/9Bjn8 a mercedes sada uopste nije to sto je bio, cak ga ne voze ni u Nemackoj.. samo VW, BMW, Audi, eventualno Opel.. tako sam bar cuo od rodbine tamo..

:: Desi bre Covece
:: Sto se ne manes malo n vidija i Ati, pa da se druzimo kao ljudi ovde na forumu
:: Ovaj imarkovic ima neke izjave ko da stanuje kod tebe :
:: Colin Mc Rae se obrce u grobu kad pricate protiv Forda.
:: Ja koliko znam Lada je ciganski mercedes, cak su i onaj PZ-ac zvali ciganski Mercedes, ali za Ford nisam cuo iskreno
:: Sto se mene tice ne bi vozio ni jedan Mercedes. Stvara mi neku seljacku euforiju u glavi .
:: Pre sam za nesto ovako (Toyota RAV 4)
:: http://static.depozitauto.ro/poze-anunturi/toyota-rav-4/1/11/2/105394-72228-21550-1.jp
:: :: Ne kapiram u cemu sam ja pogresio tj sta te je toliko nagnulo da tako odreagujes
:: :: Prvo zna se sta je sala.Drugo u mojoj prici ima itekako istine a trece nisam izmislio ni za Ford.To je posalica iz naroda a to i sam znas
:: :: Inace ciganski merc je poznatiji kao Ford Taunus
:: :: A slag na tortu licno imam kuci Forda
:: :: P.S.Voleo bih i ja da vozim merecedes ali ne mere
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs