@vepromon:E sad ovaj generalni stav prema tebi nije zbog tvojih para ili fetisha koje njima ispunjavas, vec zato sto u 90% slucajeva ovde kada se pojavi user tvog kalibra obicno svima istera krv na nos. Ja se ne bih jos zalecao i stavljao te u grupu sa saletom i Wladom, samo bih ti dao jedan savet: stani malo na loptu sa izjavama, posmatraj forum odredjeno vreme i ne kreci post sa JA IMAM...,jer na ovu bedu to je slozices se veoma iritantno i lep dokaz o kakvoj se osobi radi.
Reaktiviraj Wladi onu temu posvecenu samo njemu, mozda upali i skloni se sa svoh ostalih tema
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.