Vidike sam otvorio u Cacku na utakmici Metalac Partizan po kisi kada sam se skinuo do pola i pevao i slavio sa igracima
Nista lose ne mislim, samo nemoj da peckas kad znate da vam ne ide zadnjih godina :) _______________________
:: Pa da li je potreban komentar na onu ibarsku pesmu.. :: Mislim stvarno, izadji bre malo iz GETA.. :: :: Otvori vidike... i promeni onu vrisku dupetariju pa mozda i pocne da lici na nesto.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Pt8X5ereoz :: ::
:: Vidike sam otvorio u Cacku na utakmici Metalac Partizan po kisi kada sam se skinuo do pola i pevao i slavio sa igracim :: :: Nista lose ne mislim, samo nemoj da peckas kad znate da vam ne ide zadnjih godina : :: ______________________ :: :: :: :: Pa da li je potreban komentar na onu ibarsku pesmu.. :: :: Mislim stvarno, izadji bre malo iz GETA.. :: :: :: :: Otvori vidike... i promeni onu vrisku dupetariju pa mozda i pocne da lici na nesto.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=Pt8X5ereoz :: :: ::
Od tebe sam, uzevši u obzir tvoje godine, očekivao malo zreliji odgovor, a ne da od teme praviš navijačko prepucavanje!
Nema veze, dostignuće ovih sjajnih sportista ne može umanjiti ni sujeta, ni mržnja, ni ljubomora drugih kojima je Bari jedina asocijacija na uspeh voljenog im sportskog društva!
a ovi likovi koji sebe nazivaju Grobarima, nisu oni koji vole Partizan, nego paćenici koji mrze Zvezdu. Kada ne bi bilo Zvezde, počeli bi i Partizan da mrze.
Pa zar moraš da dosađuješ više u temi koja nema veze sa zvezdom koja godinama nije uradila ništa što bi bilo vredno pomena u bilo kom sportu?! Ako ti je krivo što je Partizan najbolji u Evropi jednostavno ne otvaraj ovu temu i kraj priče, a mislim da bi svako trebao da se divi ovim momcima koji igraju, treniraju, žive... u daleko lošijim uslovima nego ogromna većina evropskih klubova. Još jednom svaka im čast!
:: :: Dominiraj, haraj, siluj, pali, unistavaj!!!!! :: :: :: :: Otprilike u ovim rečima je sumiran mentalni sklop prosečnog mandrila-`navijača` :: :: A u sledećim i pismenost :: :: 5 ZAREDOM U REGIJONALNOM TAKMICENJU :: :: :: :: U Srbiji ovakvih kriminalci će vladati zauvek.
@tata 02 Ni meni to ne ide u glavu! Tema nema veze sa Zvezdom, ali šta ćeš, mora neko da se oglasi iz suprotnog tabora... @DmasteRNo1 U temi stvarno nije bilo mesta mržnji, jer sam je lično inicirao i nigde nisam pominjao Zvezdu. Zar ne vidiš da su vaši navijači krenuli da se podsmevaju ovom uspehu Partizana? Pa kavi ste vi onda...?
Nije se to odnosilo na tebe. A ti `navijači` nisu ni naši, ni moji, jer ne želim da budem strpan u isti koš sa takvim osobama, ne bitno za koji klub da navijaju. Jer lično, nemam ništa od svojih uspeha u sportu, a kamoli od pobede Zvezde ili poraza Partizana.
Znam da se nije na mene odnosilo. Ali drago mi je da se ograđuješ od pojedinaca. Ovakvi uspesi su više nego potrebni ovoj maloj zemlji i treba da budu radost za celu naciju, kao što je bio i Bari `91., a ne da se pljujemo zbog toga(ovo nije upućeno tebi masteru)...pogotovo sad kad je B. Tadić prodao traktor, pardon njegovi menadžeri... Sad već mešam sport, politiku i sve ostalo, pa se povlačim sa teme...do sutra! Pozdrav Srbijo bilo da si crno-bela ili crveno-bela!
:: Nije se to odnosilo na tebe. A ti `navijači` nisu ni naši, ni moji, jer ne želim da budem strpan u isti koš sa takvim osobama, ne bitno za koji klub da navijaju. Jer lično, nemam ništa od svojih uspeha u sportu, a kamoli od pobede Zvezde ili poraza Partizana :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Ko se normalan jos prepire oko naseg sporta! Mada ovo oko cega se prepirete i nije sport! Ali bre, nas sport je mrtav barem sto se tice fudbala jos pre nego sto sam se ja rodio! Sta bi ja dao da sada idem na derbije sa punim stadionom, bezbedno bez neke tuce, ili slicnih sranja! I da gledam pravi fudbal, prave zvezde,makar i Partizan pobedio! Ali nek to bude dobar fudbal! A ne kao ovo danas... Ovima se ne igra, reko im butorovic da iskuliraju i tacka! Nego tema je vaterpolo... Kako god, to je jos jedan sport u kom manje vise Srbija zivi... Samo eto steta sto je fudbal mrtav!
Meni samo nije jasno kako admini dozvoljavaju ovakve teme totalno nevezane za IT... i posle se čude što svi pljuju pcberzu... __________________ Scourge of PCBerza
:: Meni samo nije jasno kako admini dozvoljavaju ovakve teme totalno nevezane za IT... i posle se čude što svi pljuju pcberzu.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: Pa zar moraš da dosađuješ više u temi koja nema veze sa zvezdom koja godinama nije uradila ništa što bi bilo vredno pomena u bilo kom sportu?! Ako ti je krivo što je Partizan najbolji u Evropi jednostavno ne otvaraj ovu temu i kraj priče, a mislim da bi svako trebao da se divi ovim momcima koji igraju, treniraju, žive... u daleko lošijim uslovima nego ogromna većina evropskih klubova. Još jednom svaka im čast ::
Imam apsolutno pravo da komentarišem ovako nešto, jer se radi o farsi koja se finansira između ostalog i mojim novcem, i to protiv moje volje.
Što se tiče uslova, slobodno se može reći da su sjajni, naročito kada se uzme u obzir da je reč o utakmicama čija je godišnja posećenost u proseku tragično smešna, kao i da je reč o sportu koji odavno niko više u Evropi (a kamoli u svetu) ne j*be 2 posto. Zvezdu nisam uopšte pominjao, ali je tipično za hipnotisane pripadnike navijačkih krda da im se priviđaju stvari po principu `što je babi milo, to joj se i snilo`.
Ovde je reč o najgorem licemerju i hohštapleraju, jer su čitavi klubovi svesno prepuštani bankrotu, sa ciljem da se svi nacionalni sportski resursi skoncentrišu u jednom državno-mafijaškom projektu. Dovoljno je spomenuti Bečej, tada aktuelnog šampiona Evrope, za kojim lažni `navijači` nisu plakali kada je namerno uništavan. Međutim, strategija bande koja vlada Srbistanom je jasna: napraviti Potemkinova sela za zamazivanje očiju glupavoj rulji, dok se na miru ne privede kraju totalna destrukcija države, ekonomije, kulture, pa i sporta. A vi `navijači` slobodno nastavite da mekećete u stadu, onako kako su vas izdresirali medijski spin-doktori. Za bolje i niste.
Partizan je drzavni projekat a sledeci koji pobede na izborima ce znati da idu sa vlasti kada Zvezdini navijaci to odluce. Dzabe je Tadicu ovo slihtanje a Partizanu treba da bude jasno da je podpomogaop da se smeni Tadic a za njim idu i Dachic i Karadzic. Svojom favorizacijom jednog kluba je dosao do toga da ide sa vlasti. Mogu da osvoje sta hoce uvek ce im Tribina prema nasoj izgledati smesno.
Tako da posle predaje vlasti gospodin Tadic moze da ode do stadiona Partizana da im zahali sto je u opoziciji. Sada je gotovo ne pomaze poseta Zvezdi vise. Najgore je sto sa time Srbija gubi mnogo na drugim poljima ali o tome je trebao da misli ranije. A Karadzica ja ne znam kako neko nije izvrsio atentat ja da mi kazu da umirem prekosutra on sutrasnji dan ziv docekao ne bi. Na put bio samnom 100%.
Vazno je da ja nisam doprineo kupovinom MSI njima nista i da ucim sto veci broj ljud ko je MSI.
A sledeci ce biti realniji malo. Znaci ovde nije u pitanju Zvezda svaki tim koji je nesto bitno igrao protiv njih u Srbiji je odlepio od sudjenja i favorizacije. Bilo koji klub a da nije njihva filijala ne mogu ljudi da veruju sta se desava. Treba da izadju svi iz takmicenja pa nek sami dele bodove sebi i podizu pehare na maleckom stadionchicu koji ni takav ne mogu da popune. A Karadzic ja pokvarenijeg coveka nisam video. To ljudsko govno napravi pricu o stranim sudijama pa kada dodje dotle on kaze njce stranci suditi nama kao da mi nemamo dobre sudije. Potpuno sam ubedjen da je Tadicu jasno da su i on i Karadzic npreterali ali je sada gotovo. Karadzicu nije on covek je izgubljen ne vidi kako to izgleda sa strane i bilo kome ko ne navija za Partizan ali Tadicu je jasno sigurno. Jos pre dve godine sam slao mail DS da ce njihova favorizacija kluba za koji navija oko 30% stanovnistva biti pogubna za njih. Karadzicu je na redu sledeci projekat ispiranje mozga maloj deci da navijaju za Partizan kao clanovima japanske sekte, antene na glavama. Cudi me da nije podeli ojaslicama CD sa pesmama za ispiranje mozga od malih nogu.
Ovde mogu da dodam da su pipci vlasti na pocetku hajke prema navijacima isli dotle da su prvo zvezdini navijaci bili proganjani za najmanje nerede dok se za partizanovce pokusavlo da malo zataska. Mnogo je veci strah vlasti bio od zvezdasa zbog njihove organizacije, zato sto ih je vise i jer se secaju 5 oktobra. Ali onda se desilo ono sa Brankicom i sa Brisom i tu vlast nije nista mogla vise da uradi. Novinari su odlepili skroz. Inace napocetku samo delije su opisivane kao potpuno ludi i kako to treba smiriti i kako je samo njihovo navijanje ravno fanatizmu. Ja znam slusao sam vesti preko partizanovih prekrsaja se pretrcavalo istim tonom kao vremenska prognoza da se cita. A kada krene o zvezdi ondaq je to poprimalo drugaciji ton uz sliku, oduicno citanje teksta, sa mnogo pitanja dokle to ide itd. kAKO SU SVI HULIGANI, KAKO ONI VLADAJU SRBIJOM A VLAST NE SME NISTA I OSTALO PREUVELICAVANJE. Jednostavno sever se morao smiriti da bi jug bar malo izgledao slicno. Pokusalo se da se za 2 godine okrene da tim koji je 60 godina bio u senci drugoga postane vazniji. Da se stvari okrenu. To sto je Partizan osvajao u kosarci i vaterpolu nije ni 10% od vaznosti Zvezdine titule evrope i sveta u fudbalu i to je bilo jasno svima. Totalno je i narod i svet razlicito gledao na ta dva kluba. Sve sto je bilo vezano za srpstvo za odanost uvek su bile Delije, rat odbrana srpstva delije, rusenje vlaseti peti oktobar delije, setanje po kosovu delije, dobrotvoni koncerti-delije. Ne kazem bilo je verovatno i partizanovaca ali o tome se nije ni pricalo niti je ko pominjao. Jednostavnmo klub koji je na drugom mestu a situacija preko noci pokusava da se okrene. Sto kradjom na terenu, sto pritiskom na novinare, sto drekom da cemo mi pokrasti prted svake kradje. Oni su najglasniji pre derbija kada naprave frku a najtisi posle kada se dogode 3 katastrofa situacije povoljne za njih. Na ovo se ne sme biti nerealanm pa precutati da je partizanova organizacija daleko boolja od zvezdine i da zvezda ne zna sta hoce u stvari ali osim toga umesto da postepeno svoj klub izgradjuju oni su hteli odmah. Na silu stici titule u fudbalu to je toliko ocigledno, da oni samo sto nisu poceli da jedan pehar racunaju kao dva zbog nekih posebnih okolnosti. Misle da ce sa time da se promeni9 taj Utiosak kada se pogleda ZVEZDA-Partizan, nikada nije Partizan-Zvezda. Ne moze to je 60 godina tako i nemogu Karadzic i Tadic i Dachic da promene za 2 ili 5 godina.
Partizanovi uspesi u kosarci i vaterpolu jesu veliki uspeh za srbiju i paretizan ali je ovo fudbalska nacija oduvek bila i to su sporedni mnogo manje bitni sportovi uvek koji su zadnjih godina dobili na popularnosti. Pogotovu pokusajem da se time i podigne partizan kao klub uopste i njegova pozicija koju zauzima u srbiji To je smesno u poredjenju kada se gleda na fudbal. I to se oseca u vazduhu i ne moze da se rascisti kako nekome padne napamet. Svi kazu kako je bilo pre 30 godina. Pa pre 30 godina je zvezdina utakmica u evropi bila popularnhija i mediski propracenija nego vaterpolo finale svetskog prvenstva reprezentacije ili finale u kosarci reprezentacije. Zato sto je narod tako zeleo. 70% naroda je osecalo da mu je zvezda vaznija od reprezentacije i tu nije bilo glupiranja da se nesto sili protiv toga. Sada cela nacija gleda kosarkasku utakmicu partizana i 1000 ljudi na tribinama.
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.