`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ah da..Nesto sam u letu procitao da si se bacio na misicanu. :: Hehe.Majstore dodji ovde da idemo na pecanje i da treniramo zajedno . :: P.S.Od hemije rastu dlake :
Znaci isti smo ..Hocemo bratski da podelimo muke :D
AMDizacija
:: Pu majku mu, a ja cuo da raste nesto drugo !! :: :: Sad mi je jasno sto me kuja smeka svaki put kad udjem :) :: :: :: Bi rado matori i obecao sam ti, ali su mi se neke stvari isdesavale i finansije su mi sad tanke kao penzioni fond :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ah da..Nesto sam u letu procitao da si se bacio na misicanu. :: :: Hehe.Majstore dodji ovde da idemo na pecanje i da treniramo zajedno . :: :: P.S.Od hemije rastu dlake : ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.