Ne znam sta bih bez vas, crko od smeha sa prve strane. Tortojed ovde ima najveci talenat da zapali i raspali vatricu. hahahaha, ultra-super ste cakani i opiceni, i takve ve volim xDDD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Nedostatak inteligencije i samih argumenata dovodi do toga da se covek toliko nisko spusti da pocne da vredja na najprimitivniji moguci nacin.
Ajd sad sedi ,tj lezi i lepo mi se ispovedi.. Sta te je mucilo dok si bio mali decak?Imas li neke trzavice?Da te nisu tukli u skoli,vukli za usi i nos pa si postao ruzni Goblin ? Mozda si bio neshvacen pa si se krio po coskovima,druzio sa devojcicama i dobio etiketu pussy-ija ili ti je jednostavno mali pisa :)
Da tebi cika Sky prepise jedne zelene pilule za smirenje,bice ti mnogo bolje :
E sky, i ti sad krenu u vredjanje, jebes ga. Polako. Nemoj sebi da navrzes na vrat da neko prica `sky mi dirao pisu!` (figurativno, al zabe ako se protumaci bukvalno) x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
U pravu si,tesko je nositi takvo breme sa sobom.Nisam to trebao ni da pominjem. Svaki put kad treba da ides u Weneciju ti moras da nosis sa sobom i pincetu i dzepnu lupu :) Zamisli sta ce na to da kazu devojcice ? Ajoj :) Ali znas sta,mozda to kod decaka prolazi pa i za to postoji srodna dusa :D
@nemnja21 Jel i ti imas nekih problema?Sto ne kazes o`ma man . Veceras sam raspolozen pa cu for free svakom da dam dijagnozu :D Posle terapije smisao ima da izleti sama od sebe,odozdo na gore :)
P.S.Nemojte bas da budete alavi pa da se navadite kolektivno . Jos nesto.Posle 2h naplacujem :)
Ne zelim da znam sta ces da im radis posle 2h, stoga se odjavljujem :) I samo polako, ispadose svi za ludacku kosulju :D
:: @Snoop :: :: U pravu si,tesko je nositi takvo breme sa sobom.Nisam to trebao ni da pominjem :: Svaki put kad treba da ides u Weneciju ti moras da nosis sa sobom i pincetu i dzepnu lupu : :: Zamisli sta ce na to da kazu devojcice ? Ajoj :) Ali znas sta,mozda to kod decaka prolazi pa i za to postoji srodna dusa : :: :: @nemnja2 :: Jel i ti imas nekih problema?Sto ne kazes o`ma man :: Veceras sam raspolozen pa cu for free svakom da dam dijagnozu : :: Posle terapije smisao ima da izleti sama od sebe,odozdo na gore : :: :: P.S.Nemojte bas da budete alavi pa da se navadite kolektivno :: Jos nesto.Posle 2h naplacujem : :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
:: @Snoop :: :: U pravu si,tesko je nositi takvo breme sa sobom.Nisam to trebao ni da pominjem :: Svaki put kad treba da ides u Weneciju ti moras da nosis sa sobom i pincetu i dzepnu lupu : :: Zamisli sta ce na to da kazu devojcice ? Ajoj :) Ali znas sta,mozda to kod decaka prolazi pa i za to postoji srodna dusa : :: :: @nemnja2 :: Jel i ti imas nekih problema?Sto ne kazes o`ma man :: Veceras sam raspolozen pa cu for free svakom da dam dijagnozu : :: Posle terapije smisao ima da izleti sama od sebe,odozdo na gore : :: :: P.S.Nemojte bas da budete alavi pa da se navadite kolektivno :: Jos nesto.Posle 2h naplacujem : :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
@gliga79 Ti i znas zasto sam ja tu.Sedi ,zavali se i uzmi kokice :)
@nV*Mixer*nV
Eh gde?Pa u bubrezima :)
Green,Green,Grass Of Home
:: Ne zelim da znam sta ces da im radis posle 2h, stoga se odjavljujem : :: I samo polako, ispadose svi za ludacku kosulju : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll ::
Prava kosulja...!!! Aj vi iz zelenog, mogli ste mi barem kosulju ovu lepu zelenu poslati! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Pametan deckic.Sve razume ko matori : :: Sweet dreams my friend :: P.S.Ne mora ludacka,moze i ova :: :: http://bit.ly/jYiqN :: :: @gliga7 :: Ti i znas zasto sam ja tu.Sedi ,zavali se i uzmi kokice : :: :: @nV*Mixer*n :: :: Eh gde?Pa u bubrezima : :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: Ne zelim da znam sta ces da im radis posle 2h, stoga se odjavljujem : :: :: I samo polako, ispadose svi za ludacku kosulju : :: :: :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9 :: :: Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apoll :: :: ::
Nekom je vec debelo uletelo samo sto to mozda jos ne zna :)
@Torta Da nije na snazi proces evolucije?Izgleda da je u pitanju ono `U cutanju je mudrost` ili ti `Pametniji popusta` a mozda `Strpljen,spasen` ili se jednostavno udavio od tih slina koje pominjes :)
@milanj91 Nije lose.Moze i post expressom.Ne mora AKS .)
Pazi da na to ulje ne naletis i sam pa da krene krckanje na tihoj vatrici. Ima jos vise da porumenis a mozda dobijes i zrelu socnu crvenu jabuku da kao dekorativ bude sve u svom tonu.
P.S.Ne svidjaju mi se ovi Cherokee trolovi.Daj nadji nesto modernije i muskularnije.
Gde si bre tico stara ajde da se nadjemo kod starog duvara . Ziv li si?Gde si baba 100 godina? :) Mora smile,ti znas da ja nemam zle namere pa da ljudi ne pomisle sky ovo ono.. Malo se nasalimo i tako.. Inace kad god vidim taj tvoj avatar,takvog te i zamisljam,nasmejanog. P.S.Pozdravi nam druga Baxa
Ko si bre ti da procenjujes ko je ko? :-D Ja u skoli nisam nikad imao nikakvih problema ti te svoje frustracije dzabe projektujes na mene. To sto ja bas nemam neku toleranciju na lupetanje gluposti, lazi i izvrtanje cinjenica to nisu nikakvi kompleksi to je nesto sto bi trebalo da sacinjava svakog normalnog coveka. Znas li ti sta je uopste normalno? Vidis to sto si pokusao da napakujes meni, je bas zanimljivo, jer takvi ljudi se iz sve snage trude da se uglave negde, sto znaci da prilaze vec formiranim grupama (jacim) glorifikujuci ih do neba ne bi li nasli svoje mesto pod suncem i nekakav smisao bivstvovanja. I koliko god realnost bila surova i suprotna onome cemu oni teze, oni ce zapinjati iz sve snage da odrze tu neku sliku savrsenstva jer su svesni da ako to izgube, da ce izgubiti i onaj privid koji ostavljaju medju ljudima. I jurcace sa teme na temu, sa foruma na forum ne bi li nasli nekog ko ce da ih saslusa. I ma koliko ceo svet njima govorio da su to gluposti i da nema veze sa zivotom to sto pricaju, oni ce i dalje nastaviti da se guraju i iritiraju sve oko sebe svojim ponasanjem. Ja tebe ne mrzim Sky, poprlicno te zalim. Zalosno je da covek preko 30 godina pise to sto pise, i radi to sto ti radis... Zalosno je sto nemas svoj sopstveni identitet, imas samo nekakvo vezivanje za nekakve brendove i to je sve... Ja tebe vise dozivljavam kao Wladu 2. Jedina razlika izmedju vas dvojice jeste sto on principu ne dira nikoga, a ti ostavljas pustos gde god se pojavis I svaki incident proglasavs za svoju pobedu (koliko god to ne bilo tacno), ne bi li nahranio svoju sujetu i samopostovanje jer ti drugih nacina i nemas... Sta li bi psihijatri rekli za nekog ko postavlja ovakve teme recimo http://goo.gl/eOF8i Ne znam sto si toliko zatranio (ziveo si sam sa dominantnom majkom, bez oca, bez uzora,) niti me pa briga Mozes ti pises koliko hoces i gde hoces, ali provaljen si manje vise svud (sto ti ljudi redovno spocitavaju). Sreca je tvoja sto ljudi imaju pametnija posla nego da se raspravljaju non-stop sa budalom. I sto si po svim parametrima poprilicno nebitan lik. Jer ovo je ipak forum i broj poruka i staz te ne cine nikakvim autoritetom, a napolju (izvan foruma) se desava stvarni zivot . Probaj taj zivot ponekad, nije sve u gigahercima, SP i fps... A ja tebi kao poligon za samopotvrdjivanje nemam nameru da sluzim.
I sta je pisac hteo da kaze? Kad bi seo,pa malo i zagrejao stolicu,stavio prst na celo,napnuo sve te sive celije pa razlozio sta si napisao shvatio bi koliku si jasnu sliku ostavio o sebi kao licnosti. Kako krenes,tako se otvaras ali na zalost tebi to nikad nece biti jasno. Kako god okrenes ti si u sah mat poziciji a meni je ovo sve smesno
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.