Druze to je ok, ali velika je razlika izmedju q6600 i Sandy-ja. Dobilo bi se tu u score-u jos poena. Ne mnogo ali bi garant izjednacio sa Tortom rezultat.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
pa velika je razlika i izmedju athlona 620 i 1090t brate..kako je onda moguce da je 3% razlika..da nije heaven samo gpu test ? imam utisak da se procesor muci kao na desktopu.. :)
Brate Adzem , samo se ti opusti. Imas za male pare zmaj kartu, kao sto sam vec i pokazao. U teselaciji gde je n vidija bolja, doveo sam je malte ne na isto sa dosta skupljom Tortinom kartom, i to bez poodizanja napona i bez klokovanja memorije !!! Sam zakljuci sta je isplativije ova tvoja ili tortin smederevac :) I to na DDR2 .)
Intel/AMD-ka jedu malu decu :)
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
:: pa velika je razlika i izmedju athlona 620 i 1090t brate..kako je onda moguce da je 3% razlika..da nije heaven samo gpu test ? imam utisak da se procesor muci kao na desktopu.. : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.