Samo mi jedna stvar nije jasna. Kako moze neko da nadje zadovoljstvo u zaostajanju, odlaganju, neuspehu i tsl. novih tehnologija. Cenim da necu kupoviti ni Keplera, ni Maxwella, ni Buldozera, ni Ivy Bridge-ta, ali svaka nova tehnologija se na ovaj ili onaj nacin presipa i na druge oblasti. Tako da... koji vam je?
`Hurp` je mozda, MOZDA, neciji `clone`, ali `ObradMu` je SIGURNO...
10.07.2011. 04:29
status: user broj poruka: 11010
`clown`. Ciji? Dekin. Kakav? Placen. - - - - - - - - @Hurp- bio ti klon ili ne, ovo sto cu ti kazati stoji:
1) Prvo se pojavis sa jednom, tendenciozno srocenom temom (TAJ I TAJ PROIZVODJAC/OPET/ISTI PROBLEMI/ODLOZEN). Kao da svi mi ne znamo da SVI proizvodjaci STALNO imaju ISTE (ili slicne) probleme. Ne slazes se? Priseti se koliko je puta, samo za poslednjih nekoliko meseci AMD najavljivao pa odlagao, te buldozera te APU! Izuzeti JEDNOGA koji ima te probleme a NAGLASITI kako ih DRUGI ima, najprovidniji je primer huskanja, buskanja, spletkarenja...
2) Zatim se, javljas kao, toboze, MIROTVORAC, kao, cudis se `tenzijama` koje je izazvala tvoja, ah gospode!, sasvim neduzna, dobrodusno plasirana temica...
3) Za gambini-ja pretpostavljas da je bezao sa casova logike? E pa dragi kolega, klonirani ili neklonirani, ti si izgleda pobegao sa casova jos u obdanistu i nisi se nikada na casove vratio. Samo tako moze da se opravda tvoje naivno uverenje da se `vlasi nece dosetiti`...
Re: `Hurp` je mozda, MOZDA, neciji `clone`, ali `ObradMu` je SIGURNO...
10.07.2011. 05:38
status: user broj poruka: 19
Nikakav komentar nisam napiso kada sam otvorio temu i Envidija jeste imala iste probleme sa Fermijem tako da tema nije tendenciozno sročena. takva konstrukcija egzistira samo u tvojoj dementnoj lobanji.
Nisam se javio kao mirotvorac već sam se samo čudio što se takav vid degradiranja teme ličnim prozivkama ovde dozvoljava. Gotovo nijedan komentar od početka teme nije bio o samoj temi, već niz ličnih prozivki i uvreda. Ali, život ide dalje i mislim da ću kao klon moći sasvim fino da se uklopim ako si ti glavni predvodnik debila ovde.
Bezmerno me zabavlja činjenica da si toliko strastven u vezi proizvođača hardvera jer to je očigledan pokazatelj da nemaš ništa drugo u životu da te kao čoveka pokreće. Jedi kurac, smrade. Nikakva envidija neće da promeni tvoj raspad od života.
:: `clown`. Ciji? Dekin. Kakav? Placen :: - - - - - - - :: @Hurp- bio ti klon ili ne, ovo sto cu ti kazati stoji :: :: 1) Prvo se pojavis sa jednom, tendenciozno srocenom temom (TAJ I TAJ PROIZVODJAC/OPET/ISTI PROBLEMI/ODLOZEN). Kao da svi mi ne znamo da SVI proizvodjaci STALNO imaju ISTE (ili slicne) probleme. Ne slazes se? Priseti se koliko je puta, samo za poslednjih nekoliko meseci AMD najavljivao pa odlagao, te buldozera te APU! Izuzeti JEDNOGA koji ima te probleme a NAGLASITI kako ih DRUGI ima, najprovidniji je primer huskanja, buskanja, spletkarenja.. :: :: 2) Zatim se, javljas kao, toboze, MIROTVORAC, kao, cudis se `tenzijama` koje je izazvala tvoja, ah gospode!, sasvim neduzna, dobrodusno plasirana temica.. :: :: 3) Za gambini-ja pretpostavljas da je bezao sa casova logike? E pa dragi kolega, klonirani ili neklonirani, ti si izgleda pobegao sa casova jos u obdanistu i nisi se nikada na casove vratio :: Samo tako moze da se opravda tvoje naivno uverenje da se `vlasi nece dosetiti`.. :: :: ::
Do ovog tvog javljanja smatrao sam te tendencioznim, mozda i ne bas narocito pismenim... ali barem zabavnim. Sada shvatam da si veoma vulgarna, bezobrazna jedinka svoje sorte, pa se zato odjavljujem. Zbogom ostaj!
Re: Jadni covece (valjda si covek, kloniran ili ne).
10.07.2011. 08:00
status: user broj poruka: 19
Nisi u stranju da ostaviš poruku na sajtu bez nepotrebnog lamenta o tome što život nije fer jer ne vole svi firme koje ti idolizuješ i ti si našao nekom da serendaš o pismenosti, izdrkotino.
Putuj igumane, odjebi sa foruma, nikom nisi potreban.
:: Do ovog tvog javljanja smatrao sam te tendencioznim, mozda i ne bas narocito pismenim... ali barem zabavnim. Sada shvatam da si veoma vulgarna, bezobrazna jedinka svoje sorte, pa se zato odjavljujem. Zbogom ostaj :: :: ::
Lik3-prvi put kupuje komp u zivotu: da kupim gtx ili ati neki? I razmisljam se da li da uzmem AMD ili intel?
Lik1: Nvidija pisa po atiju , jeste istina, citao sam ja po internetu.
Lik2: Da ali kada se uzme u obzir da kosta 518 000 dinara, a ati pishljivih 512 000 dinara onda to nije bas tako.
Lik1: Pa pazi sintetika magistrala kuda chuda muda iztopi i kvantna fizika grejanje za zimu ventilatori transformatori su za 1,23 % bolje za tih 200 000 dinara razlike u cf6ghx0x modelu.
Lik2: Ali ja kad igram 3d mark moji mega giga drajveri su ladni , rezultati su mi extra a ne kao to tvoje govno , ti ne mozes da igras 3d mark i furunaMARK u full-u na 4 monitora kao vecina normalnih obicnih pc vlasnika.
Lik1:To je zbog amd procesora koji kosta samo 90e a taj tvoj 300e jeste da sve radi maltene isto ali to tvoje govno od 300e ja nikad ne bih kupio, bolje nijje skuplje , nego jeftinije!
Lik2: Ma da vazi a pre 10 godna onaj model sto vam nije valjao? Secnulo mi jednom kada sam igrao nesto na 8 monitora i od tad nikad vise te tvoje shugave karte nisam kupio , niti ih bilo kome preporucujem
Lik1: a pre 13 godina onaj cfgt54xx00 model sto je imao temperaturu od 2 stepena vise a? A sta sa tim? Pokri se usima Nvidija je pravi put , to je sveti hardwer bre.
Lik2: Ja se samozadovoljavam na ati, na nvidiju mi se ne dize, ti si gay znaci !
Wlada: Asus samo asus , grejanje zavera hoce da me ubiju ! Ati tati mami palata pravde , jednom sam i ja bio tu kod pored pa preko puta levo od iza , uvoznici me zajebali ! Nevidija strani forumi i nastrani ovo ono , ja zivim za kompjuter i klanjam mu se , ponekad se i mazimo...
Lik1: Sad kad izadje ova nova serija gtxTrikeFx Dzogani ediSh, koja ce tek da izadje za 5 godina ja znam da ce da vam jebe kevu, znas ipak 12 milimetara na 13 milimetara je razlika velika.A tek fizika i hemija koju ima nasa kartica!
Lik2:Ma ova nasa kad izadje c4 , bi Fri-fanki Dzi, isto za 5 godina ta ce da bude extra, to je high end a ne low end , tu ce znam ja drajveri da srede situaciju,nase nemaju fizku i hemiju ali nase imaju prirodu i drustvo a likovno crtanje nam sabija na nasim karticama, jadan si!
Lik1: ma jebem ja tebi bre znas malo sve po spisku!
Lik2: i ja tebi nvidiju babu !
Lik3 opet isto: Da kupim gtx ili ati neki?I razmisljam se da li da uzmem AMD ili intel?
Lik1 i lik 2: Ma jebi se bre noobe, mi smo bre imali kompjuter pre 15 godina, to je noob pitanje ,mi samo odgovaramo i svadjamo se oko stvari koje ti ne umes ni da izgovoris cfx4dd50-+/ model bre! A, smo face ili nismo? To idi pitaj Raica...
Lik3: u sebi (ma jebo me komp kad sam ih i pitao,idem ja napolje da igram fudbal, ovaj komp sto imam sad mi je dobar za fejs i skolu)
Lik1: E majmune ja sam igrao kompjuter kada si ti bio balavac i hvatao devojcice za guzu
Lik2: Pa sta? Tada jesam ali sada sedim 8 sati za kompom, i popravio sam se, uzivo nisam video zensku guzu, citam sve o najnovijim grafickama i procesorima koji jos nisu izasli i svidjaju mi se jako, pogotovo sto ih nikada necu ni kupiti niti videti uzivo, mozda mi ih neko da da testiram i to je to.
Lik1: E jadnice jadni , ja citam o tome brze neko ti! Kad imas taj shugavi monitor od samo 450 eura a ja od 550!
Lik2: ali taj tvoj nema gama mega utlra ciju fiju osvetljenje itd..Jadan si
-Gomila plastike metala cipova ventilatora i cevi koje kosta jako puno a proizvode ga firme koje zabole ko sta misli , samo da uzmu obojici sto vise para i to sto cesce...
Ovo je najbolji primer evolucije bolesti kod tortojeda
10.07.2011. 10:21
status: user broj poruka: 7732
U pitanju je bolest paranoja i bice mu sve gore,sa otvaranjem teme imam veze koliko i Barak Obama. Zna to najbolje i admin.
Poenta je da tortojed ne komentarise samu temu, nego napada pojedine starije forumase misleci da oni otvaraju ovakve teme i da se kriju iza novih clanova foruma t.j kloniraju se,
Re: `Hurp` je mozda, MOZDA, neciji `clone`, ali `ObradMu` je SIGURNO...
10.07.2011. 10:29
status: user broj poruka: 2856
Covece koliko tebi treba strucna pomoc, evo ja te vise necu tovariti jer to nije na mestu, bolesnom coveku se ne treba smejati
Necu ti se vise obracati niti te tovariti, postideo sam majke mi ko zna kakvu si muku u zivotu imao pa ti je sad ovakav, zelim ti sve najbolje da se oporavis i da kad neko napise neku negativncu recenicu za nVidia akceleratore to kod tebe ne izazove burnu reakciju.
Ko zna sta se tebi u zivotu desilo a ne mozes da napises na forumu ovde, kapiram da te niko ne bi vise tovario, ja vise necu - grize me savest.
@Dexter013, matori izazvaces revoluciju ovim postovima :D
frekfencija
:: `clown`. Ciji? Dekin. Kakav? Placen :: - - - - - - - :: @Hurp- bio ti klon ili ne, ovo sto cu ti kazati stoji :: :: 1) Prvo se pojavis sa jednom, tendenciozno srocenom temom (TAJ I TAJ PROIZVODJAC/OPET/ISTI PROBLEMI/ODLOZEN). Kao da svi mi ne znamo da SVI proizvodjaci STALNO imaju ISTE (ili slicne) probleme. Ne slazes se? Priseti se koliko je puta, samo za poslednjih nekoliko meseci AMD najavljivao pa odlagao, te buldozera te APU! Izuzeti JEDNOGA koji ima te probleme a NAGLASITI kako ih DRUGI ima, najprovidniji je primer huskanja, buskanja, spletkarenja.. :: :: 2) Zatim se, javljas kao, toboze, MIROTVORAC, kao, cudis se `tenzijama` koje je izazvala tvoja, ah gospode!, sasvim neduzna, dobrodusno plasirana temica.. :: :: 3) Za gambini-ja pretpostavljas da je bezao sa casova logike? E pa dragi kolega, klonirani ili neklonirani, ti si izgleda pobegao sa casova jos u obdanistu i nisi se nikada na casove vratio :: Samo tako moze da se opravda tvoje naivno uverenje da se `vlasi nece dosetiti`.. :: :: ::
Re: Ovo je najbolji primer evolucije bolesti kod tortojeda
10.07.2011. 10:35
status: user broj poruka: 19076
...covek je sasvim normalan, jednostavno uziva da vas okrece, vi ga napusavate dok se on uvalio u fotelju i smeska se podbadajuci sve vise
:: U pitanju je bolest paranoja i bice mu sve gore,sa otvaranjem teme imam veze koliko i Barak Obama. Zna to najbolje i admin :: :: Poenta je da tortojed ne komentarise samu temu, nego napada pojedine starije forumase misleci da oni otvaraju ovakve teme i da se kriju iza novih clanova foruma t.j kloniraju se :: :: :: ::
Re: Re: Ovo je najbolji primer evolucije bolesti kod tortojeda
10.07.2011. 10:42
Daleko je to od relanosti, treba se i saliti na normalan nacin, bolesna osoba ne zna da se sali na normalan nacin, nema smesne i normalne sale, dosta saznas o osobi kad skapiras kakav humor preferira, meni je doticne persone zao, al sta da se radi nije on jedini kome treba pomoc ima kol`ko oces...
frekfencija
:: ...covek je sasvim normalan, jednostavno uziva da vas okrece, vi ga napusavate dok se on uvalio u fotelju i smeska se podbadajuci sve vise :: :: :: :: U pitanju je bolest paranoja i bice mu sve gore,sa otvaranjem teme imam veze koliko i Barak Obama. Zna to najbolje i admin :: :: :: :: Poenta je da tortojed ne komentarise samu temu, nego napada pojedine starije forumase misleci da oni otvaraju ovakve teme i da se kriju iza novih clanova foruma t.j kloniraju se :: :: :: :: :: :: :: ::
ako je on napao x clanova foruma nije samo zbog Nvidia nego je u pitanju njegovo neznanje. ,sa njime se nesto desava.
Imarkovic ako je ovo tacno sto si naveo ja predlazem adminu da ga banuje sa foruma.Ako uziva da nekog okrece kako ti kazes ne samo da je stetno za forum nego stetno i po njega ,otkriva njegovu sadisticku crtu.
hehe ali fazon je u tome sto to niko od vas ne primecuje vec ga mahinalno jos vise napadate a on jos vise bocka i bocka...i bocka.. ali na fin koloritni i indirektni nacin, zasto bi ga iko banovao bez razloga, svako je slobodan da iznosi svoje misljenje
:: ako je on napao x clanova foruma nije samo zbog Nvidia nego je u pitanju njegovo neznanje. ,sa njime se nesto desava :: :: Imarkovic ako je ovo tacno sto si naveo ja predlazem adminu da ga banuje sa foruma.Ako uziva da nekog okrece kako ti kazes ne samo da je stetno za forum nego stetno i po njega ,otkriva njegovu sadisticku crtu.
Re: Re: Imarkovic ne znam sta tebi treba takva izjava
10.07.2011. 11:03
Nisu tebi jasne neke stvari to si i meni pricao za onog frizera...Mentalno zdrava osoba nema niti zelju niti motiva da `se sali` na takav nacin, pa mene masu puta mrzi da otkucacm ovde neki poptupo normalno orijentisan post a ne nekog da tovarim...Cudi me da ti ne mozes da skapiras, poentu, nije peonta to sto ti mislis da jeste...
imam osecaj da pokusam tebi da objasnim sad zasto je tortojed osoba kojoj treba pomoc da se izvuce iz problema u kojem je, bilo bi kao da karleusi pokusam da objasnim da je glupa do jaja i da to mrora da prihavati a ona to jednostavno ne moze da uvidi jer je tvrdoglava i ima fix ideje.
frekfencija
:: hehe ali fazon je u tome sto to niko od vas ne primecuje vec ga mahinalno jos vise napadate a on jos vise bocka i bocka...i bocka.. ali na fin koloritni i indirektni nacin, zasto bi ga iko banovao bez razloga, svako je slobodan da iznosi svoje misljenje :: :: :: :: ako je on napao x clanova foruma nije samo zbog Nvidia nego je u pitanju njegovo neznanje. ,sa njime se nesto desava :: :: :: :: Imarkovic ako je ovo tacno sto si naveo ja predlazem adminu da ga banuje sa foruma.Ako uziva da nekog okrece kako ti kazes ne samo da je stetno za forum nego stetno i po njega ,otkriva njegovu sadisticku crtu.
Mnogo bolesti na ovom forumu. Nekuluture,nevaspitanja,idiotskog ponasanja bez i jednog jedinog manira!
Srbija i jeste ovakva sto je puna govana. Rekoh ja,stangla je iz raja izasla,cak je i to previse plemenito za takve mentalne sklopove.
@Obrade Ti se ponasas kao da si od juce,ko da ne znas tortojeda.A kad ti neko za ATI nesto pomene ko da te prstom u oko ubo! U zivotu ima mnogo bitnijih stvari od hardvera kao sto su medjuljudski odnosi. Serem ti se ja i na tvoj ATI/AMD/Intel/nVIDIA kad ti jednostavno to ne kapiras!
P.S.Tema je tesko kenjaje,nepouzdan izvor i namerna kontra kampanja.
ne `uzivam da nekog okrecem` za razliku od njega.Stvarno ne bih da sirim diskusiju koja moze da se pretvori u kilometarske postove.Stvar je admin-a da li ce da ga banuje ili ne ,ne zavisi to od mene.
Sta znaci to okrecem?Ko je budala,onaj koji se upeca na provokacije ili onaj ko provocira? Drugo tortojed je milion puta iznosio cinjenice ,isto radim i ja ali to vasim usima ne prija! Jel zbog toga treba da bude banovan?Vidis kako ti to gledas.Sveo si sve na licnu osnovu!
Batalite to glupiranje.Znas kako se kaze,ljudi smo..
evo i ja da se ukljucim tema je po meni na mestu jer mozes da znas sta moze (mozda ) da te ceka, to mozda je zbog izvora koji nije toliko, a mozda i jeste siguran i bez uvrede SKY bolja je od teme tj ima vecu poentu nego li `SB se prodaje kao alva`. A sto se tice Tortojeda, ja stvarno ne znam dokle vise tolerisati njegovo podbadanje, brate to nije izgovor niti resenje za svadje na forumu, ako mu se zeza neka zove zezofon, a ne da uziva u `jahanju` drugih na IT forumu, covek jeste potkovan znanjem i nije glup, ali ne treba da skoro uvek da doliva ulje na vatru, a ako smo kod cinjenica koje on najcesce iznosi-mogu se izneti na neprovokativan nacin, toliko.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.