Muahahahah...ovo je za pecurke... support normality
:: Aaa, evo specijano za tebe, tri i po sata nyan mačke :: http://www.youtube.com/watch?v=p5PiXt6INS :: ... najiritantnijeg stvorenja koje je ikad krasilo internet svojim prisustvom :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ne , ozbiljno , ne kapiram foru.. :: :: :: ::
:: Mjok, zašto bi davao dobru prepečenicu za nešto što je mnogo slađe da uradim sam :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Gile23, Mislim da ti je Raić upravo ucenio glavu na 10 litara 20 godina stare prepečenice. : :: :: :: :: ::
Evo vec pet minuta mi trche ovi konji po ekranu, a sada su dostigli i pravu velichinu jednog (10*20cm pri rezoluciji 1440*900). Da mi je bio upaljen zvuchnik, do sad bih verovatno fijuknuo! Treba da te banuju zbog pokushaja ubistva! EDIT: Sada zauzima 4x povrshinu ekrana, samo jedan ovaj konj!
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.