Lcd monitori koji se koriste za siroke mase pa cak i oni jako dobri su daleko od mogucnosti da prikazu pun spektar koji danasnje karte mogu da izbace. Oprezno kada se prica o terminu `spektra boja` i njegovoj sirini! Provera spektra, samo na analognim monitorima. Spektar je vise egzaktna nego subjektivna stvar.
ja sam uvek bio i ostacu za nVidiu...ima prijatelj u swici radi sa kompovima i kaze tamo da se ni ne cuje za ATI.....ipak ne pise ATI IT`S MEAN TO BE PLAYED..nego nVIDIA IT`S MEAN TO BE PLAYED...:))))kako bi mix (zakoreli atijevac)rekao NVIDIA RULES!!
:: Nemojte čoveku da kvarite sreću, vidite koliko se obradovao... : :: :: Sky, svo to znanje koje imaš ti baciš i pljuneš svaki put kada kreneš sa ovakvim pričama... Šteta.. :: :: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: ::
Posto ti je tehnologija drugo ime, objasni mi zasto je na jednoj kartici slika lepsa, nego na drugoj?
Tim logan je kazes profesionalni overkloker. To znaci da zaradjuje novac. Ko ga placa i zasto ?
Fanboy ispadam samo kad mnogo kenjas, jer nameces glupe teme i primoran sam da branim jednu stranu, zato sto si ti uvek na drugoj. Kod tebe je svaki post napad na AMD-ATI (ne smirujes se) !!!
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
ili rekao da nemoguce 6990 da ima tako los framerate... E pa moguce, ako biste malo pogledali i ceprkali po netu ima dosta review-a na tu temu. A pre svega 6990 jeste dual tako da je po svemu moguce. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
Evo ja sam probao ~15 igara sa hd 6990 i nigde nsiam video 5 fps cak ni u metro-u na max.
Crysis 2 iam nekih problema sa AMD-om u Dx11, dal ce to resiti drajveri ili ne videcemo...
:: ili rekao da nemoguce 6990 da ima tako los framerate... E pa moguce, ako biste malo pogledali i ceprkali po netu ima dosta review-a na tu temu. A pre svega 6990 jeste dual tako da je po svemu moguce. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: ::
Stigao pop u školu da predaje veronauku, dođe on tako u prvo odelenje i počne. `Vi ste divna dečica i sad ste u najboljim godinama da krenete sa sticanjem hrišćanskih vrlina. Zato me dobro slušajte, bog je stvorio zemlju za šest dana a sedmog se odmarao, prvo je mislio da je stvorio ravnu al je posle video da se zajebao i da je ispala okrugla, trebalo nam je neko vreme da unesemo ispravke u zvaničnu literaturu... ` Tako je pop pričao još neko vreme pa onda reši da uključi malo i decu pa im veli: `A sada ću ja da vam opišen jedno božje stvorenje, njemu veoma milo a vi pogađajte koje je, može?` - Ovaj stvor živi u rupama na drvetu, mali je i riđast, kitnjastog repa, veći deo godine skuplja orahe i lešnike spremajući se za zimu, šta je to? Deca ćute - Ajde dečice nemojte da se stidite, sigurno neko zna Deca opet ćute - Hajde bar neka neko proba da pogodi? Baš niko? Uto ustaje Perica i veli: - Oče Pahomije, mi svi dobro znamo da je odgovor `Isus`... ali meni ipak nekako vuče na vevericu. ___________________________________________________________________________________
... tako da... Znam ja da ste vi osvedočeni zelembaći dobri momci, al mi ipak nekako vučete na besposlene iskompleksirane šabane.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ... tako da.. :: Znam ja da ste vi osvedočeni zelembaći dobri momci, al mi ipak nekako vučete na besposlene iskompleksirane šabane :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Opet ti generalizujes, nisi ni probao 6990, karta radi za sve pare, sad sto AMD ima problema u DX11 Crysis-u boze moj, mozda se ispegla drajverima, mozda ne, u DX9 radi ekstra jbg, zna se da je nVidia ucestvovala u razvoju igre: http://www.techeye.net/software/nvidia-spends-2000000-on-crysis-2
:: Uradi nesto i dokazi se,ostavi iza sebe neki trag pa mi onda popuj :: Ti i ne treba da razumes,ima ko ce razumeti :: :: Od sad prelazimo na sledecu fazu naseg odnosa :: :: Ta `neoptimizovanost` se provlaci vec deceniju sa njihovim kartama a Dual GPU izvedbe su tek tuga Bozija :: Prodavaci magle,sta reci. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Pljusnuli lovu i sad se pojavljuju i prodaju maglu kako su namudjeni. To isto radi i ATI, nego je plitko pamcenje. Koliko igara neobjasnjivo bolje radi na ATI, nego na n vidiji? Pa nismo deca da se pecamo na osnovu ovoga, dajte malo ozbiljnosti.
:: Opet ti generalizujes, nisi ni probao 6990, karta radi za sve pare, sad sto AMD ima problema u DX11 Crysis-u boze moj, mozda se ispegla drajverima, mozda ne, u DX9 radi ekstra jbg, zna se da je nVidia ucestvovala u razvoju igre :: http://www.techeye.net/software/nvidia-spends-2000000-on-crysis- :: :: :: :: :: Uradi nesto i dokazi se,ostavi iza sebe neki trag pa mi onda popuj :: :: Ti i ne treba da razumes,ima ko ce razumeti :: :: :: :: Od sad prelazimo na sledecu fazu naseg odnosa :: :: :: :: Ta `neoptimizovanost` se provlaci vec deceniju sa njihovim kartama a Dual GPU izvedbe su tek tuga Bozija :: :: Prodavaci magle,sta reci. :: :: :: :: :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
@Raic: `Oče Pahomije`? Je li to onaj razbludni `otac` čije ime naša...
16.07.2011. 15:21
status: user broj poruka: 11036
štampa nije dobro prenela (a glasi: Pahomićje)... Druga predavanja je taj drzao deci, narocito dečacima (sram ga bilo - pored onolike gomile slatkih devojčica, on navalio na derane!).
Njegova priča je, verovatno, ovako tekla: `Ima jedna stvar, mala, crvenkasta, vrela. Zivi u rupi, iza šlica na gaćicama, veći deo godine provodi skupljajuci vlagu i prašinu, spremajuci se da ZAISTA proradi`...
`Hajde deco, neka neko barem proba da pogodi (itd. itd.)`... I onda ce Perica: `Oče Pahomićje, mi svi dobro znamo da mislite na KITU, ali meni se nekako čini da je rec o HD6990`...
E o tome ti pričam par postova iznad... Sa tim stavom, i da si novu planetu otkrio (a nisi), opet bi ispadao budala... Ne bi ja da osporavam tvoje poznavanje grafilčkih kartica, ali ti se tako postavljaš. Ponekad pomislim da vas je dvojica - jedan koji se zaista zanima hardverom, i drugi koji samo troluje i lupa gluposti. Mislim, svi mi imamo više strana svoje ličnosti, za tebe bi bilo dobro da izvučeš onu najbolju, a ne da se ponašaš kao klinja koji balavi nad omiljenim likom iz crtaća... Samo zapažam :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Uradi nesto i dokazi se,ostavi iza sebe neki trag pa mi onda popuj :: Ti i ne treba da razumes,ima ko ce razumeti :: :: Od sad prelazimo na sledecu fazu naseg odnosa :: :: Ta `neoptimizovanost` se provlaci vec deceniju sa njihovim kartama a Dual GPU izvedbe su tek tuga Bozija :: Prodavaci magle,sta reci. :: :: :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: ::
Lose ti je zapazanje .Mene ces tesko provaliti,skoro nikad .) Budalastine nisam nikad pisao tako da je to kontradiktorno sa tim sto pricas da ne osporavas moje znanje vezano za grafuljice . Psihologija ti bas ne ide od ruke,bar kad sam ja u pitanju. Ako te nesto interesuje na drugarskoj bazi uvek mozes da mi se javis na mail.
P.S.Nije mene briga ni najmanje za fanboyeve trolove i kako ce me oni razumeti. Iza nas stoji ceo auditorijum naroda koji to citaju ,mnogima mozdane sinapse malo bolje funkcionisu pa i razumeju koju pouku,poruku ostavljam.
@tortojed To je bio Fatality :)
Green,Green,Grass Of Home
:: E o tome ti pričam par postova iznad... Sa tim stavom, i da si novu planetu otkrio (a nisi), opet bi ispadao budala... Ne bi ja da osporavam tvoje poznavanje grafilčkih kartica, ali ti se tako postavljaš. Ponekad pomislim da vas je dvojica - jedan koji se zaista zanima hardverom, i drugi koji samo troluje i lupa gluposti. Mislim, svi mi imamo više strana svoje ličnosti, za tebe bi bilo dobro da izvučeš onu najbolju, a ne da se ponašaš kao klinja koji balavi nad omiljenim likom iz crtaća... Samo zapažam : ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.