Ako se nesto hakuje ili krekuje to se radi zbog takmicenja na SCENI. To se ne radi zbog objavljivanja u Novostima i Politici. To je takmicenje izmedju najboljih......
takmichenje /!? .. nepuni frizider .. neplaca racune .. i nesipa gorivo u kola .. i apsolutno je gubljenje vremena ...
ni jedan haker nemoze da dodje do podataka koje su mosadovci servirali svojoj grupi .. Stuxnet je patka ako je baziran na FW jednog kontrolera koiji iranci mogu ili da zamene ili da preflesuju sa ispravnim fw uz lock bit - no more update .. no more hack ..
@Vladats Ti si tihi rat izmedju 2 drzave stavio u ravan hakera koji se tamo nesto kurce? Da li ti imas neku predstavu koliko je coveka danonocno radilo na ovome? Nemam ni ja... ali reci da je ovo cin nekog individualca da bi skrenuo paznju na sebe je cista glupost... Sam worm je najbolji Malware program ikad napravljen, sa jedinim ciljem da se infiltrira u sistem iranskih nuklarnih postrojenja i da napravi lom. Da je moj (ili bilo ciji komp) zarazio, nista mu se ne bi desilo samo bi produzio dalje a sistem (ili AV) ga ne bi ni primetio. Inace, iranski sistem nije zarazen putem Interneta (on je konstantno offline) vec putem najobicnijeg Usb flesha, ciji je vlasnik radnik neke ruske koji je bila zaduzena na odrzavanju sistema...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.