Nudim zaposlenje zainteresovanima :), nije neka preterana kinta :)
STRANA 2 OD 2
doca80
Re: Re: evo i ja
29.08.2011. 23:34
status: user broj poruka: 3053
UH,MOCNO!!! ali na zalost,ja sam morao da se rastanem od mog ljubimca Fice,posle toliko vremena kod mene,morao je naci novog vlasnika:( Mada,hvala za fotku,bas me razveseli kad vidim da ima jos ljudi koji vole Ficu koliko i ja,i potrude se da naprave da im auto izgleda ovako...
NAJBOLJI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: +1 :: ha ha ha :: :: Evo nesto za Docu, da ne otvaram temu za jednu sliku (malecki off topic :: :: http://imageshack.us/photo/my-images/402/fica.jpg :: :: Fica iz Sombora... :: :: :: :: volim da pisem, na kompu uglavnom blejim u desktop i lupam refresh (kad nema match neki na gatheru :: :: :: :: razmisli,proceni pa javi : :: :: :: :: :: ::
Gile, radi se o sigurnosti, kapacitetu i roku trajanja poslovanja, za 18 meseci zaposleno 106.032 osobe, prilikom registracije dobijaš lični back office u koji uneseš br. svog računa i... SAVRŠENOM POSLU NEMA MANE!!!
:: Sad cu ja da vam pobacam kako zaraditi kes preko neta, ali da ulozite neki svoj trud :). Ovo i dalje vazi, napomena deadline za prijavljivanje je prvi septembar :: :: @shark par se dobijaju na account koji je registrovan u 10 oj drzavi i novac se salje kao otherili personal payment,.. :: :: Pozdrav!
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
:: Gile, radi se o sigurnosti, kapacitetu i roku trajanja poslovanja, za 18 meseci zaposlen :: 106.032 osobe, prilikom registracije dobijaš lični back office u koji uneseš br. svog računa i.. :: SAVRŠENOM POSLU NEMA MANE!!! :: :: - za sve starije od 14 god.: http://goo.gl/0Ob2 :: :: :: Not 4 Every1
Momci izvinite, nisam pre mogao nista :(. Dakle kvalifikovani :
washburn
Valheru
markozutic
duqp
Dexter 013
mixer93
ramzesIII
saladin
Nikome nisam odgovorio na mail jer nisam imao vremena :(, a i tek posle shvatih da bi tako neko bio favorizovan, sto ne zelim. Ono sto sam rekao broj postova itd. ne vazi, znaci svi ste jednaki. Sada vam svima saljem mail, sa MSN-om coveka, razgovarajte sa njim iznesite vase kvalitete i to je to. Sajt je IT orijentisan, to nisam gore napisao, ali mislim da se to podrazumeva :).
I jos jednom da posetim u ovoj prici sam ja posrednik, nikog ja ne zaposljavam, samo preusmeravam. U odabiru ja nemam nikakvog ucesca, znaci onaj ce sam da odabere. Sada krecem da saljem mail. Mozda vise vas dobije posao :).
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.