Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Intel Slip Up Discloses Core i7-2700K
STRANA 2 OD 3  
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 22:52 #361185

status: user
broj poruka: 6106
Ne znam kako si se ti prepoznao u ovom (Twin)Frizeru, stvarno mi nije jasno???
I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno.

There can be only one!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: Sa Intelom ili bez.. 19.09.2011. 22:53 #361186

broj poruka: 18472
Znam.Ne menja situaciju.
I dalje nemas pojma :P hihi :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

`De su moderatori da oteraju ove trolove :)

Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.png
FrekFencija

:: :: @nemanja2
:: :: Nema tu marketing ovo ono,to je Intel
:: :: I ti nemas pojma :
:: ::
:: :
:: Al ja imam Intela? :)
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 22:57 #361187

broj poruka: 4187
OK! Povlacim sto sam rekao, ako smo cool, super... Konacno neko pametan da naidje... Cast izuzetcima... :)
A kako se ne bi prepoznao, reagujem od sad na twin frozera, a kad uzmem Sandy, reagovacu i na Sandy-ja! :D

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Ne znam kako si se ti prepoznao u ovom (Twin)Frizeru, stvarno mi nije jasno??
:: I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno
::
:: There can be only one!!!
DmasteRNo1 De su moderatori 19.09.2011. 22:58 #361188

Da tako nešto postoji na ovom forumu, tabe ne bi bilo odavno. Ali šta ćeš. Ne može sve da bude savršeno.
A s onom `jednom grafičkom` si me najedio samo tako. Ću da puknem od muke što ne posedujem tako nešto.

There can be only one!!!

SkyFire Ne vadi kolac,ponovo ce da se povampiri :) 19.09.2011. 22:59 #361190

@Mixer
Slihtaro.Lizes se tu sa neprijateljima iz suprotnog tabora.
Kad se razbolis nemoj meni da se zalis :D

P.S.Ispamovao si mi temu.
Bas si maliciozan :D

FrekFencija

DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:01 #361191

Ko je pominjao Froz(e)ra? Pročitaj ti dobro šta sam ja napisao, pa će ti sve biti jasno.

There can be only one!!!

toocool Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:04 #361192

broj poruka: 1092
enter to that

http://bit.ly/mx7ZPJ

:: Malo je glupavo da hvališ nešto što ne poseduješ i verovatno nikada nećeš posedovati, a pritom ubeđuješ sve redom kako je to prava stvar.

mixer93 Re: Ne vadi kolac,ponovo ce da se povampiri :) 19.09.2011. 23:05 #361193

E sad... Jos je rano za bitke, cekaj da kupim Intela, zaboravljas da jos posedujem AMD-a... :D
PS: Ajde sam onako iskreno... Ako cemo tako... Koliko od vas hvali nesto sto nema? Kao pola vas ovde ima BMW-a ili nesto slicno? Manite me tih gluposti... Tu su te stvari da se o njima debatuje, a onaj ko moze, ko si moze priustiti zadovoljstvo, taj ce to i posedovati... :P

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: @Mixe
:: Slihtaro.Lizes se tu sa neprijateljima iz suprotnog tabora
:: Kad se razbolis nemoj meni da se zalis :
:: P.S.Ispamovao si mi temu
:: Bas si maliciozan :
:: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn
:: FrekFencija
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:10 #361196

broj poruka: 3519
Impliciraš da se AMD-ov cpu ne može koristiti u iste svrhe? Indirektno priznaješ da bi i ti voleo da imaš Intel, samo kad bi znao šta sa njim da radiš?

CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf

:: I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno
:: There can be only one!!!
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:13 #361197

Evo, da kazem zasto uzimam Intela... Uzimam ga samo za igre!!! Zasto? Zato sto mi ovaj atlon koci titaniuma, GPU usage mi nije konstantno na nivou... A stvarno, po testovima, nema nekoga ko je rekao da 2500K nije CPU made for gaming! Savrsen za GAMING... I to pogotovo kad se upari sa nekom grafikom, novije arhitekture... Mamara! :D

:: Impliciraš da se AMD-ov cpu ne može koristiti u iste svrhe? Indirektno priznaješ da bi i ti voleo da imaš Intel, samo kad bi znao šta sa njim da radiš?
:: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf
:: :: I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno
:: :: There can be only one!!!
SkyFire Ode tema u nepovrat.. 19.09.2011. 23:20 #361199

@mixer93
Nije se tebi obratio vec onom Flomasteru sto pravi nemire medj nas ljude :P

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Inace Mortification radi u AMD-u muahahhaha. :D Eeeeee :)

P.S.Eto,od polemike uvek se svodi na neko prepucavanje i proseravanje,vredjanje i sl..
Uvek AMD freakovi nesto kake..Daj da nabavimo taj pampers,mnogo bre smrdi trag koji ostavljaju..

FrekFencija

Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:20 #361200

broj poruka: 4420
@Morti
Ti kao da impliciras da svi koji imaju Intel rade pametne stvari, jel?
I da znaju da u potpunosti iskoriste njegov potencijal kao i da to i rade?

http://goo.gl/FS72A

:: Impliciraš da se AMD-ov cpu ne može koristiti u iste svrhe? Indirektno priznaješ da bi i ti voleo da imaš Intel, samo kad bi znao šta sa njim da radiš?
:: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf
:: :: I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno
:: :: There can be only one!!!
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:22 #361201

Hteo sam da kažem da je bez-veze kupiti Intela, a i nekog X6 AMD-a, a da ga ne uposliš ni za šta osim za video igre.
A što se tvoje druge rečenice tiče, tu si u pravu. S Intelom stvarno ne bih znao šta da radim. Samo bih pukao pare. I ovaj X3 Fenom mi je više nego dovoljan.

There can be only one!!!

toocool Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:24 #361202

@Miskonius, asocirao si me na jednog ortaka sto je kupio dell laptop pre neki mesec, dao soma evra (a mozda i jace, da ne lazem - zaboga trazio da ima i5 procesor) a sad na njemu surfa i koristi office
toliko o iskoriscenosti kapaciteta
:)

http://bit.ly/mx7ZPJ

:: @Mort
:: Ti kao da impliciras da svi koji imaju Intel rade pametne stvari, jel
:: I da znaju da u potpunosti iskoriste njegov potencijal kao i da to i rade?
mixer93 Re: Ode tema u nepovrat.. 19.09.2011. 23:28 #361204

Znam da se nije meni obratio, ali ja objasnjavam ljudima zasto ga uzimam, hocu da objasnim ali na lomacu samnom... :)
Samo opusteno, napeta je ova tema covece...
Dmaster, nije poenta imati valjda 16 jezgara, a nemati L3 cash i pritome slabiju arhitekturu CPU-a. Meni licno, bolje je uzeti nesto popunjeno, ispunjeno dobrim karakteristikama, nego da gledam da samo sto jeftnije prodjem. Naravno, ovo se moze svrstati kao neku moju transformaciju u naprednijeg korisnika hardvera. :D
Jednostavno dok sam bio pocetnik, extra je bio ovaj atlon, ali sada mi je malo to... :D
Odo da igram WOT, poceo sam i ja puno da ke*jam! :D

:: @mixer9
:: Nije se tebi obratio vec onom Flomasteru sto pravi nemire medj nas ljude :
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Inace Mortification radi u AMD-u muahahhaha. :D Eeeeee :
:: P.S.Eto,od polemike uvek se svodi na neko prepucavanje i proseravanje,vredjanje i sl.
:: Uvek AMD freakovi nesto kake..Daj da nabavimo taj pampers,mnogo bre smrdi trag koji ostavljaju.
:: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn
:: FrekFencija
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: TwinFrizer 19.09.2011. 23:35 #361207

broj poruka: 4641
Ne bih zeleo da budim zver u Mixeru, ali zelim samo da skrenem paznju.
Zbog Low GPU usage, se ne menja cela platforma, nego samo graficka kartica :)

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

:: Evo, da kazem zasto uzimam Intela... Uzimam ga samo za igre!!! Zasto? Zato sto mi ovaj atlon koci titaniuma, GPU usage mi nije konstantno na nivou... A stvarno, po testovima, nema nekoga ko je rekao da 2500K nije CPU made for gaming! Savrsen za GAMING... I to pogotovo kad se upari sa nekom grafikom, novije arhitekture... Mamara! :
:: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX560Ti(TF2)-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: Impliciraš da se AMD-ov cpu ne može koristiti u iste svrhe? Indirektno priznaješ da bi i ti voleo da imaš Intel, samo kad bi znao šta sa njim da radiš?
:: :: CPU-Z: http://fwd4.me/07Uf
:: :: :: I ako si se nameračio kupiš Intela, samo nemoj da posle CPU ladi jaja. Kad ga već kupuješ upotrebi ga za nešto pametno
:: :: ::
:: :: :: There can be only one!!!
Miskonius @Toocool 19.09.2011. 23:46 #361210

Kakva su ti to shvatanja? Bas si ogranicen!
Covek je podrzao napredak, za 5 otvorena taba u browseru ima CPU usage od nekih 4-5% !!!
Sa novim modelom koji ce izaci za 22 meseca, i koji ce biti duplo bolji i jeftiniji (obavezno kako da ne) cpu usage (za istu stvar) ce mu biti 2-3%.
EJ bre, 2-3% !!! To su 100% bolje performanse!
To sto si ti zatucan, to je tvoj problem.
Pa bolje da je dao 1000+ evra na HW koji ne zna da koristi, nego recimo na drogu.
Za koju verujem da bi brzo naucio sta da radi s njom.
Ne troluj vise ovu temu molicu lepo.
Ty

solaja777 kjhk 20.09.2011. 00:03 #361221

broj poruka: 3278
Samo da MINMIN ne dignu cenu 2500K isti dan kada ide popust -15% .)

Ja pazarih 2500K josh aprila tako da sam miran duuuuugoooooo .)

Eh kad se setim sacekaj malo sa kupovinom pa bice BD te ovo te ono , trt mrt ..... sledece godine mozda zamenim za IB i to je to .)

operator re 20.09.2011. 00:05 #361223

broj poruka: 4291
Ovo pisem na laptopu od 9 incha i savrseno me zabole zato sto sada oko ponoci ne koristim desktop.
Ionako, ako naleti dobra musterija, otici ce za soma eura.
Meni je dovoljna masina Sempron 2400, 512 MB, Ati 9800 GT, 250 GB, 21` CRT Sony.
Gledam HD filmove, surfujem, igram strategije.
Ali za posao u Arac+ za 3D okruzenje Intel i2600 je tata u odnosu na Phe 965BE.
I za igre i tu je nebeska vatra u pravu.
Ne OC svako AMD na preko 4.2 GHz, vec uglavnom na 3.71 GHz, a onda je ata Intel mlogo brzi, ali mlogo.
operator

toocool Re: @Toocool 20.09.2011. 00:42 #361235

posto ne videh ni jednog smajlija u celoj kucaniji shvaticu tvoju izjavu krajnje ozbiljno

to sto mi me nazvao zatucanim mozes da me povuces da ne kazem za sta
nadam se da ti je jasno (jer i ne znas koliko imam godina niti bilo sta drugo)
a za to sto si mi rekao da trolujem mogu da kazem samo jedno
svako ima pravo da iznese svoje misljenje na forumu, a ako je suprotno zakonu, izvoli prijavi me slobodno
to na sta ko trosi svoju lovu nije bila tema,a bas me i zabole na sta ce da trosi, da budem iskren
tema je bila iskoriscenost hardvera (jos preciznije kod prosecnog korisnika)
ocekujem kulturan odgovor :)

CPU-Z: http://bit.ly/mx7ZPJ

:: Kakva su ti to shvatanja? Bas si ogranicen
:: Covek je podrzao napredak, za 5 otvorena taba u browseru ima CPU usage od nekih 4-5% !!
:: Sa novim modelom koji ce izaci za 22 meseca, i koji ce biti duplo bolji i jeftiniji (obavezno kako da ne) cpu usage (za istu stvar) ce mu biti 2-3%
:: EJ bre, 2-3% !!! To su 100% bolje performanse
:: To sto si ti zatucan, to je tvoj problem
:: Pa bolje da je dao 1000+ evra na HW koji ne zna da koristi, nego recimo na drogu
:: Za koju verujem da bi brzo naucio sta da radi s njom
:: Ne troluj vise ovu temu molicu lepo
:: Ty
ribolovac Opusteno ljudi, opusteno 20.09.2011. 01:07 #361246

broj poruka: 1305
Nema potrebe za teskim recima. Kada izadje pomenuti i7 2700k i buldozer, kada odrade testove verodostojni sajtovi, onda cemo znati kako stvarno stoje stvari i moci cemo da se pljujemo na nivou, sa konkretnim informacijama. Do tada drzimo palceve i jednima i drugima da izbace sto bolje proizvode, sa sto povoljnijom cenom za nas krajnje korisnike.

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

gliga79 @Ribar 20.09.2011. 01:34 #361251

broj poruka: 4641
Kako ti sljaka ta masina? Pitam te zato sto su komponente slicne kao moje Na koliko ti radi procesor?

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

:: Nema potrebe za teskim recima. Kada izadje pomenuti i7 2700k i buldozer, kada odrade testove verodostojni sajtovi, onda cemo znati kako stvarno stoje stvari i moci cemo da se pljujemo na nivou, sa konkretnim informacijama. Do tada drzimo palceve i jednima i drugima da izbace sto bolje proizvode, sa sto povoljnijom cenom za nas krajnje korisnike.
:: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Miskonius Re: Re: @Toocool 20.09.2011. 01:40 #361253

Stavio sam Smajlija na pocetku teme, mada sam misljenja da je i on suvisan
Nikako mi ne ulazi u glavu kako si mogao bilo sta da shvatis ozbilno od onoga so sam rekao
@opertor
vidi mail

:: posto ne videh ni jednog smajlija u celoj kucaniji shvaticu tvoju izjavu krajnje ozbiljn
:: to sto mi me nazvao zatucanim mozes da me povuces da ne kazem za st
:: nadam se da ti je jasno (jer i ne znas koliko imam godina niti bilo sta drugo
:: a za to sto si mi rekao da trolujem mogu da kazem samo jedn
:: svako ima pravo da iznese svoje misljenje na forumu, a ako je suprotno zakonu, izvoli prijavi me slobodn
:: to na sta ko trosi svoju lovu nije bila tema,a bas me i zabole na sta ce da trosi, da budem iskre
:: tema je bila iskoriscenost hardvera (jos preciznije kod prosecnog korisnika
:: ocekujem kulturan odgovor :
:: CPU-Z: http://bit.ly/mx7ZPJ
:: :: Kakva su ti to shvatanja? Bas si ogranicen
:: :: Covek je podrzao napredak, za 5 otvorena taba u browseru ima CPU usage od nekih 4-5% !!
:: :: Sa novim modelom koji ce izaci za 22 meseca, i koji ce biti duplo bolji i jeftiniji (obavezno kako da ne) cpu usage (za istu stvar) ce mu biti 2-3%
:: :: EJ bre, 2-3% !!! To su 100% bolje performanse
:: :: To sto si ti zatucan, to je tvoj problem
:: :: Pa bolje da je dao 1000+ evra na HW koji ne zna da koristi, nego recimo na drogu
:: :: Za koju verujem da bi brzo naucio sta da radi s njom
:: :: Ne troluj vise ovu temu molicu lepo
:: :: Ty
vladarko @operator 20.09.2011. 09:42 #361288

broj poruka: 4228
Pretpostavljam da si ovo GT namerno stavio!

Pozdrav!

Vlada

ribolovac re 20.09.2011. 09:50 #361290

broj poruka: 1305
Fino radi komp. Procesor drzim na 4.5Ghz za svaki dan, mada u principu nema potrebe za tim jer sve sto radim mi i na defolt taktu radi brzo. U igrama se tek ne primecuje nikakva razlika izmedju klokovanog i ne klokovanog procesora, vsinc je maltene svuda zakucan na 60fps. Mada je lepo kad vidis da pise 4.5Ghz

i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs