Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Intel Ivy Bridge cene
STRANA 2 OD 2
obradmi .... 20.12.2011. 11:39 #385649

status: user
broj poruka: 7732
Prvo Intel grafika je daleko ispod nivoa AMD-a ,cak i sa navodono dvostruko uvecanim perfomansama
mada se na slajdovima pokazuju iskljucivo CPU perfomanse ,ocigledno da Intel to krije.
Druga stvar ove cene u dolarima slobodno mozete da pretvorite u euro.
Pitanje je koliki je TDP na OC ,sigurno nije ovako mali.Cini mi se da ce Ivy,ali M verzija
imati uspeh na notebook zbog smanjenje potrosnje t.j duzeg trajanje baterije.
Svakoga ko planira da ustedi energiju na PC-platformi ja bi uputio na notebook.Ili neko mini atx resenje
tipa fusion ,jer za net, slusanje muzike ,gledanje filmova pa i igranje neke slabije igrice ne treba nista jace.
Recimo znam coveka koji ima Canon video kameru ,a montazu radi na Cyberlink powerdirectoru sa Sampronom na ~ 2 Ghz i Nvida grafikom (moze da bude i Radeon jer je bitno GPU ubrzanje)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs