A se snašo u kurac krasni, čiji god. Bolje da nisu ni pokazivali `gay-ming performanse` pa da možda ispadnu obavijene velom misterije nego da im se pola interneta smeje.
:: :: Dakle lik se snašao najbolje što je umeo. :: :: support normalit :: ::
Re: Tako je gligo , oni nemaju blam i sramotu da izvode cirkusku predstavu.
10.01.2012. 15:10
status: user broj poruka: 4641
Prvo i prvo to je marketing i takve prezentacije se uvek rade. Nije im uspelo i ispalo je smesno. Ko zna zasto je snimak secnuo i zasto nije uspelo kao sto je planirano. Ne mora da znaci da ne valja IVY, ali kad neko nesto mrzi onda traziu dlaku u jajetu i prica gluposti. Takodje se desilo Majkrosoftu da je za vreme prezentacije pao sistem, pa sta sad? Treba da se nasmejemo onako ljudski a ne da lupetamo gluposti. Prezentacija je fake i smesna je. Ne vidim zasto se pljuje toliko Intel ili bilo koji drugi brend. Snimak je pusten preko VLC playera. Ko zna koji je uzrok tome, ali namesti se sto se kaze.
Sta znaci ovo ostali jos Torta i Sky? Pokusavas u neke klanove da me svrstas i naravno sebe da pozicioniras na sigurno mesto kao junaka. Za*bi to sto znas i sto pokusavas jer ljudi ovde znaju da sam nepristrasan totalno sto se tice brendova. Ti si medju zadnjima koji ce da mi nalepi etiketu ovde na berzi. ::Ostali jos Torta i Sk
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Mogli su da kazu evo snimak pa odgeldajte :: a volan donose kao ovo kao ono, jos secka snimak : :: to je taj njihov licno komp krsh koji ne moze avi da pusti :: ili onaj drugi krsh na kome secka sama formula :: :: Sve je to lepo ali cemu cirkus, :: kome drze prezentaciju, majmunima? Pa kao, nece primetiti :: :: Ostali jos torta i sky :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Zato se gligo79 i pitamo koji im je bio i šta im je ovo trebalo, svi znamo da prave do jaja procesore kojima ništa posebno ne možeš da zameriš osim cene ali je ipak malo previše da pokušavaju da nam ih proture i kao ultimativnu gejming platformu, nismo veverice.
Mislim, imam i ja intela pa mi to opet ne smeta da se smejem.
Tu se slazem, To je deo marketinskog trika i svi to rade. Znamo kako to radi i Amd, kao i svi ostali. To je jednostavno rerklama i niko se toliko ne peca na to. Ovde su zasrali zestoko i stvarno sam se nasmejao, ali ih ne pljujem jer znam sta je marketing.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Zato se gligo79 i pitamo koji im je bio i šta im je ovo trebalo, svi znamo da prave do jaja procesore kojima ništa posebno ne možeš da zameriš osim cene ali je ipak malo previše da pokušavaju da nam ih proture i kao ultimativnu gejming platformu, nismo veverice :: :: ::
:: Tu se slazem, To je deo marketinskog trika i svi to rade :: Znamo kako to radi i Amd, kao i svi ostali. To je jednostavno rerklama i niko se toliko ne peca na to :: Ovde su zasrali zestoko i stvarno sam se nasmejao, ali ih ne pljujem jer znam sta je marketing :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Zato se gligo79 i pitamo koji im je bio i šta im je ovo trebalo, svi znamo da prave do jaja procesore kojima ništa posebno ne možeš da zameriš osim cene ali je ipak malo previše da pokušavaju da nam ih proture i kao ultimativnu gejming platformu, nismo veverice :: :: :: :: :: ::
Ti jedini ovo branis od 20 ljudi koju su se ovde javili na temi ali jedini u fazonu kao pa sta nista strasno to je ok i normalno,to svi rade.To je marketing. Jedno je da slazes , svi lazu, ferry ne moze da opere 1000 tanjira pa ga zene opet kupuju.
Ali brate mili ovo sto su pokusali da proture je za retrdirane, ovo nije marketing ovo je debilizam...
Dok nisi poceo da branis ove retardirane marketing experte nisam te stavio u isti kos sa tortom i sky-jem. Dok se nisi sam javio, a garant ce i njih dvoje isto kao i ti , sta je radio amd bla bla, ili to je skroz normalno. Ja sam rekao i intel i amd su govnari koji bi da nam uvle sranja sto cesce za sto vise para. A ovaj ne bi uvalio lek ni babi koja umire , slucajno bi joj dao cijanid, ipak to je samo pilula...
A inace nigde nisam spominjao intel ili amd nego pljujem samo ovaj debilni pokusaj uvaljivanja gluposti maloj deci...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Ma gliga je ok lik samo ako se iz petnih zila potrudite da ga razumete...Razumite i to da je skoro investirao u i5 SB, mora da se brani investicija...
Sto se teme tice...ja bi svim ovima pajacima i njihovom sefu zalepio otkaz da ne mogu da rade ni kao vozaci i prevoze robu u IT industriji...bar bi to bio neki normalan sled dogadjaja, da se intel kao firma ogradi od ovog EPIC FAIL-a.
Realno ukaljali su ugled jedne velike firme...u eri interneta nema ko nece saznati za ovo, a nisu svi kao @gliga da im je mala stvar obmana kupaca...
Ma ok, ispalo je stvarno smesno, ali i da nije ja ne bih pridavao znacaja ovome. Ja ne branim samo razumem te marketinske trikove za decu. To svi rade i lepo je videti kad ispadnu smesni, ali ne treba pljuvati kompaniju zato sto licno imam AMD ili sl. Svi su oni isti i verujem da medjusobno saradjuju kako bi drzali monopol. Ali to je vec neka druga tematika. Verujem da si ti malo isfrustriran ovime, ali ko razume neke stvari moze samo slatko da se nasmeje. Jos kad je odvalio da neko vozi iz bekstejdza umro sam. Ne branim nikoga ali sam siguran da je Intelu bitan faktor AMD i obrnuto, jer cuvaju poziciju i ne dozvoljavaju da ih neko ugrozi. Ako bi ih pljuvao pljuvao bi ih u paketu :)
:: Ti jedini ovo branis od 20 ljudi koju su se ovde javili na temi ali jedin :: u fazon :: kao pa sta nista strasno to je ok i normalno,to svi rade.To je marketing :: Jedno je da slazes , svi lazu, :: ferry ne moze da opere 1000 tanjira pa ga zene opet kupuju :: :: Ali brate mili ovo sto su pokusali da proture je za retrdirane, :: ovo nije marketing ovo je debilizam.. :: :: Dok nisi poceo da branis ove retardirane marketing experte :: nisam te stavio u isti kos sa tortom i sky-jem. Dok se nisi sam javio, a garant ce i njih dvoje isto kao i ti , sta je radio amd bla bla, ili to je skroz normalno. Ja sam rekao i intel i amd su govnari koji bi da nam uvle sranja sto cesce za sto vise para. A ovaj ne bi uvalio lek ni babi koja umire , slucajno bi joj dao cijanid, ipak to je samo pilula.. :: :: A inace nigde nisam spominjao intel ili amd nego pljujem samo ovaj debilni pokusaj uvaljivanja gluposti maloj deci.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ok lose sam se izrazio, nista licno, ali hocu da kazem da se ceka dlaka u jajetu kad se nesto mrzi da se ispljuje(masovno), samo zato sto imam ono drugo. Opravdanje za svoju investiciju. Ovo jeste bruka za njihov menadment-marketinga ali ne za proizvod. Videcemo IVY, mada cu licno da ga preskocim. Opet kazem ne mora da znaci da je snimak lazan. Ali ono kako su hteli da prikazu je ocigledno namestaljka. E sad kako i zasto ne znam. Linija manjeg otpora Uglavnom im se vratilo i to sa kamatom:)
Sto se tice kazne tu se slazem sa Dautovicem.
@Dexter nista licno i uvredljivo OK, Nekad sam malo ostrijina jeziku pa se pogresno protumaci.
:: Nisam primetio , ako jesam , onda ne znam, :: inace i intel i amd nazivam govnarima ako nisi primetio :: :: Lazes da bi prodao nesto , ali uvijes malo, :: a ovo sto su uradili je scenario, jebe nam se debelo, :: ako me kpiras Gligo druze :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ja ga u potpunosti razumem. Al da su cigani... Tuga.
(.)(.) + $$$ = ( • )( • )
:: Ma gliga je ok lik samo ako se iz petnih zila potrudite da ga razumete...Razumite i to da je skoro investirao u i5 SB, mora da se brani investicija.. ::
Nisam se uvredio, sve je ok , nikakva frka, vidis da sam stavio smajli u nekom predhodnom postu i nazvao te drugom, bez sarkazma naravno.
Samo ko ih jebe nemoj da ih branis, ja kapiram da je mozda snimak stvarno identican, ali sa druge strane tome prezentacija i sluzi, da se upali komp, prenosi se na projektoru ekran i nema lazi nema prevare, ali cek malo ako se ovoliko sramote, da nije snimak napravljen sa nekom besnom nvidija grafikom ili mozda cak i amd integrusom? Sami sebi skacu u stomak bez ikakve potrebe.
Pozdrav za tebe evo i ja da se izvinim za lepljenje etikete intelasha , nista zlonamerno naravno, ali jbg od nas 20 ti si ih jedini opravdavao i sto strastveno , kao bezubi ili dautovic kad se dovate sa svojim deckovima :)
Navrati na pivo za vikend u Pancevo castim za tv :) Ne samo Gliga i ostali su pozvani na pivo blejanje , neki pes ili sta god se nekome igra.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Moracu da te razocaram, definitivno ne znas sta je marketing :)
:: Tu se slazem, To je deo marketinskog trika i svi to rade :: Znamo kako to radi i Amd, kao i svi ostali. To je jednostavno rerklama i niko se toliko ne peca na to :: Ovde su zasrali zestoko i stvarno sam se nasmejao, ali ih ne pljujem jer znam sta je marketing :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Zato se gligo79 i pitamo koji im je bio i šta im je ovo trebalo, svi znamo da prave do jaja procesore kojima ništa posebno ne možeš da zameriš osim cene ali je ipak malo previše da pokušavaju da nam ih proture i kao ultimativnu gejming platformu, nismo veverice :: :: :: :: :: ::
Heheh, hvala na pozivu. Da sam blize svratio bih sigurno, mada nije problem ni ovako, sto se kaze da zalijemo televizor .)
@nemanja21 To jeste marketing. `Marketing je disciplina koja se bavi pitanjima tržišta, potreba na tržištu i načina zadovoljenja tih potreba`
Zasto su izabrali igricu a ne neku aplikaciju ?
:: Nisam se uvredio, sve je ok , nikakva frka, :: vidis da sam stavio smajli u nekom predhodnom postu i nazvao te drugom, :: bez sarkazma naravno :: :: Samo ko ih jebe nemoj da ih branis, ja kapiram da je mozda snimak stvarno identican, ali sa druge strane tome prezentacija i sluzi, da se upali komp, prenosi se na projektoru ekran i nema lazi nema prevare, :: ali cek malo ako se ovoliko sramote, da nije snimak napravljen sa nekom besnom nvidija grafikom ili mozda cak i amd integrusom? Sami sebi skacu u stomak bez ikakve potrebe :: :: Pozdrav za tebe evo i ja da se izvinim za lepljenje etikete intelasha , :: nista zlonamerno naravno, ali jbg od nas 20 ti si ih jedini opravdavao i sto strastveno , kao bezubi ili dautovic kad se dovate sa svojim deckovima : :: :: Navrati na pivo za vikend u Pancevo castim za tv :) :: Ne samo Gliga i ostali su pozvani na pivo blejanje , neki pes ili sta god se nekome igra.
I dalje me je sramota da gledam... Sta god da su hteli ili nisu hteli da urade, sramota je za jednu takvu kompaniju. Da je u pitanju neka malecka kompanija koja pokusava da se probije ne trziste, pa i da razumem... mucenici... ali ovi su haos. Jes` da sam uzeo i5 SandyB i mislim da su u odnosu na AMD dve klase iznad kada su u pitanju procesori, ali necu da ih branim jer su neprofesionalni.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
+1 Toliki kapital a amaterski odradjena prezentacija. Ovo bi deca bolje uradila u kucnoj radinosti. Usrase i VLC player, i ako mozda nije problem u njemu :) Bas me zanima sta je zabagovalo ?
:: I dalje me je sramota da gledam... :: Sta god da su hteli ili nisu hteli da urade, sramota je za jednu takvu kompaniju :: Da je u pitanju neka malecka kompanija koja pokusava da se probije ne trziste, pa i da razumem... mucenici... ali ovi su haos :: Jes` da sam uzeo i5 SandyB i mislim da su u odnosu na AMD dve klase iznad kada su u pitanju procesori, ali necu da ih branim jer su neprofesionalni :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Moj rezime ove price: Intel serucka (sitno kenja), povremeno, tokom...
10.01.2012. 20:48
status: user broj poruka: 11010
najave izlaska svog proizvoda, pa se onda ispostavi da je napravio ZWER (SandyB, IvyB...), dok AMD sere krupno i neprestano, da bi kulminirao prolivom (HD 2900, buldog-zder), usput zaserawajuci i postovane obozavaoce ...
Sve to lepo al ovde nije rec o tome , nego kako dobro ovaj lik igra F1 xD
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: najave izlaska svog proizvoda, pa se onda ispostavi da je napravio ZWER (SandyB, IvyB...), dok AMD sere krupno i neprestano, da bi kulminirao prolivom (HD 2900, buldog-zder), usput zaserawajuci i postovane obozavaoce .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.