Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
ORAO PAO! `CIA Tango down` - Anonimusi oborili sajt CIA-e! :)
STRANA 2 OD 2
vladats @CrowBgd 11.02.2012. 18:06 #398106

status: user
broj poruka: 4537
Zaboravio si nesto mnogo bitno u izlaganju...
Zastita svoje zemlje,porodice i svog nacina zivota vs. placenika iz pizde materine bez motiva za borbu...

Zao mi je sto nije doslo do tog obracuna na zemlji [ kontaktnog ]

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale .. 11.02.2012. 18:18 #398108

broj poruka: 678
Ne postoji na svetu nikakav vojni sukob iz kojeg bi mi izvukli bilo kakvu korist.Nama samo vreme ide u korist,ali i oni koji su nasi neprijatelji to znaju.Dakle,logika za Srbe je-ako biju Argentinu,neka potraje i nek je razbiju..Ako napadnu Iran-super,samo nek potraje...(za Argentinu mislim ovo njihovo najnovije ku.cenje oko foklanda)

gile23 ... 11.02.2012. 18:54 #398119

broj poruka: 9121
Novac se sa zapada odavno premestio na `istok` a to su Rusija, Kina i Brazil, Merkelova je bila pre par dana u Kini da moli za pozajmicu, kada je doslo da jedna Nemacka moli za pozajmicu za stabilizaciju evro zone onda je jasno dokle je sve to stiglo. Slicna stvar se desava u USA i u Evropi, sve postaje preskupo, svakoj vecoj kompaniji je mnogo jeftinije da ceo posao premesti u Kinu (cist primer Nokia). Narod ostaje bez posla, ali niko ne zna kako da doticna radna mesta popuni.

Jedini izuzetak je Nemacka koja u sred ove krize ima najmanju nezaposlenost u prethodnih nekoliko desetina godina. Pad standarda se vidi u Francuskoj, pre nekih ~10-ak godina svako je imao novca da uzme solidan auto od preko 15 000 evra, retko ko je vozio nesto jeftnije. Danas je situacija mnogo drugacija, sve vise pocinju da se prodaju budzetni automobili (tipa Dacia) da je to alarmantno. USA je zaduzena do guse (duzna sama sebi) ne znaju gde ce vise kao i vecina zapadnih zemalja.

USA je dosla u situaciju da ih Kina drzi u stanju kakvom su sad jer su vezani za njihovu valutu + mnogo su ulozili u njihove obveznice. Mnoge zapadne kompanije koje propadaju kupuju Kinezi, Sergio Tacchini je kupio kinez cisto radi fore (tako je sam rekao), neku francusku modnu marku je takodje hteo da kupi neki kinez itd. itd.

Cela Evropa zavisi od ruskih energenata, bila kriza oko gasa cela EU se digla da se resi situacija ili sve staje. Inace na sve to zbog Sirije, Kondoliza Rajs (valjda ona) rece da ce da lupi verovali ili ne sankcije Kini i Rusiji, ja stvarno ne znam na cemu je ona bila kada je dala tu izjavu.

Jedini izlaz iz ove situacije je da se lupi master reset po ekonomiji i da se ceo zapadnjacki sistem zaduzivanja zemalja uravnotezi ili drugi da sve predje u jedan veliki termonuklearni rat, pa ko prezivi preziveo je :).

Za nas bi najbolje bilo da proglasimo neutralnost kao Svajcarska, ali to nazalost nije moguce jer smo na takvom podrucju da ce neko pre ili kasnije da grune na nas, imamo isuvise vekovnih neprijatelja :(.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats @gile23 11.02.2012. 19:06 #398120

broj poruka: 4537
Sinko rece li ja malopre Zivela Severna Koreja,onako bezveze...
Inace izlaganje ti je sasvim dobro...
P.S.

Slila boga ne moli a Bog silu ne voli..[ Al ko je jaci njemu pre i devojka i energija... ]

CrowBgd Well 11.02.2012. 19:10 #398121

broj poruka: 1376
uglavnom, prtio sam nekih 15 dana sta se desava na Anon irc kanalima i bas da se zezaju Anonimni i ne zezaju se.E sad dali ce imati efekta to cisto sumnjam jer su Hamburgeri zapeli da so vise para i kontrole stave pod svoje...ne bih se mesao u globalnu politiku od toga ne zivim ali nije bas ni kod nas bolje
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2122209

JOSILENKO ... 11.02.2012. 19:47 #398132

broj poruka: 1013
Trebali bi i neki sajt Kineske vlade da obore. Tamo je cenzurisano pola interneta.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs