Dajte bilo koji sajt koji radi skidanje u fullu. Da pokusam da skinem jos neke stvari do sutra do 8 sati. Nema tog servisa odakle ne mogu da nabavim premium za par minuta. Samo brzo. Imam 48 GB da skinem do jutra !!!
Imam 60 Mb/s pistup mrezi, pa da iskoristimo. operator
Ljudi bolje da kupite neki bajs... Onda svaki vikend neka tura negde po gudurama zaostalog sirbistana da ga bolje upoznate... naravno kako biste ga voleli...
Uzmite basketaru pa udri 3x3... keva bre kad se setim u vasim godinama smo ja i drugari cepali basket od 11:00÷18:00, onda malo licne higijene pa u izlazak...
Kosutnjak (doduse ja sam iz BGD) je predivan zimi, setnja je bas dobra...
Okrecite caletu i kevi gajbu umesto majstora...
Ima trista nacina da se vreme provede daleko kvalitetnije nego ispred monitora...
Jednostavno ne dajte bagri nacin da Vas reketira... kad vozite bajs mogu da ga puse za takse na gorivo, a vi se posle dana provedenog na svezem vazduhu osecate bas zadovoljno...
IMA JEDNA STVAR KOJU MOZETE UVEK DA ODRATITE KAO NA ZAPADU (MALO NEMOGUCE U SRBISTANU) A TO JE KOLEKTIVNI BOJKOT!!!
BOJKOT JE KEVA!!!
PROTIV TOGA NEMA LEKA!!!
SAMO PRESTANES DA KUPUJES NJIHOVO I NEKA GA PUSE!!!
ja upravo kucam sa sobnog bajaka :) pravim kuglice i bacam u kosh
:: Ljudi bolje da kupite neki bajs.. :: Onda svaki vikend neka tura negde po gudurama zaostalog sirbistana da ga bolje upoznate... naravno kako biste ga voleli.. :: :: Uzmite basketaru pa udri 3x3... keva bre kad se setim u vasim godinama smo ja i drugari cepali basket od 11:00÷18:00, onda malo licne higijene pa u izlazak.. :: :: Kosutnjak (doduse ja sam iz BGD) je predivan zimi, setnja je bas dobra.. :: :: Okrecite caletu i kevi gajbu umesto majstora.. :: :: Ima trista nacina da se vreme provede daleko kvalitetnije nego ispred monitora.. :: :: Jednostavno ne dajte bagri nacin da Vas reketira... kad vozite bajs mogu da ga puse za takse na gorivo, a vi se posle dana provedenog na svezem vazduhu osecate bas zadovoljno.. :: :: IMA JEDNA STVAR KOJU MOZETE UVEK DA ODRATITE KAO NA ZAPADU (MALO NEMOGUCE U SRBISTANU) A TO JE KOLEKTIVNI BOJKOT!! :: :: BOJKOT JE KEVA!! :: :: PROTIV TOGA NEMA LEKA!! :: :: SAMO PRESTANES DA KUPUJES NJIHOVO I NEKA GA PUSE!! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
+1 za stvaran zivot! A ovo za bojkot to je po principu sve se moze kad se Srbi sloze, ali dok se sloze...
:: Ljudi bolje da kupite neki bajs.. :: Onda svaki vikend neka tura negde po gudurama zaostalog sirbistana da ga bolje upoznate... naravno kako biste ga voleli.. :: :: Uzmite basketaru pa udri 3x3... keva bre kad se setim u vasim godinama smo ja i drugari cepali basket od 11:00÷18:00, onda malo licne higijene pa u izlazak.. :: :: Kosutnjak (doduse ja sam iz BGD) je predivan zimi, setnja je bas dobra.. :: :: Okrecite caletu i kevi gajbu umesto majstora.. :: :: Ima trista nacina da se vreme provede daleko kvalitetnije nego ispred monitora.. :: :: Jednostavno ne dajte bagri nacin da Vas reketira... kad vozite bajs mogu da ga puse za takse na gorivo, a vi se posle dana provedenog na svezem vazduhu osecate bas zadovoljno.. :: :: IMA JEDNA STVAR KOJU MOZETE UVEK DA ODRATITE KAO NA ZAPADU (MALO NEMOGUCE U SRBISTANU) A TO JE KOLEKTIVNI BOJKOT!! :: :: BOJKOT JE KEVA!! :: :: PROTIV TOGA NEMA LEKA!! :: :: SAMO PRESTANES DA KUPUJES NJIHOVO I NEKA GA PUSE!! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
ThePirateBay je najavio da se njihovi serveri na kojima se nalaze fajlovi biti pogaseni 1.3. ali da ce torrent-i i dalje ostati samo sto nece moci sa servera da se skida nego peer-to-peer nesto na tu foru...OPERATOR mi je rekao da je tako nekako i pre funkcionisalo, samo nisam bas sve detalje zapamtio sta mi je rekao... :P
A torrenti ce 1.3 biti obrisani samo oni koji u tom trenutrku budu imali vise od 10 seed-era...
Noćas, izgleda... Bejaše vrlo odličan sajt, `lean & mean`, bez pop-upa, oglasa na sve strane i ostalih smornih sr*nja... `Dear Visitors,
We are little bit sad to announce that, we finally decided to close down the website, we don`t believe that the actual reasons behind this closure would satisfy everyone, but if someone really wants to know here it is,
First : Time, As Developers/Programmers we are unable to give it enough time, we think we can do something better than this in our real life. Second: Turbulence and Threats, why one should get dirty with big boys. you know what i mean. Third : It was started like fun, to learn new things, but from sometime it doesn`t make us happy. When we read letters where they describe us as thieves. Fourth: Money, We don`t want to pay for servers from our pockets, no no we don`t need any advertisements/donations or anything. Fifth : Believe me there`s life out of web so we just want to close it, because we decided to close it before starting it.
So please accept our last greetings with happiness, we wanted to write more, talk more but let`s just say A final GoodBye and forget it like a dream.
Regards Team/Staff/Caretaker`
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
gligo, ovo si lepo napisao, svaka ti cast, totalno si u pravu, a Abner ima svoje misljenje, svoj stav koji ni ja cesto ne razumem ali to je njegova stvar i ne ulazim u to ali definitivno si rekao istinu.
PS ne razumem samo zasto nisi siguran u ono sto pises pa si obrisao, nista nisi pogresio ali ok, covek si.
:: Kad covek iz neke zabiti da ne kazem iz bede i nemastine(trbuhom za kruhom) ode u neki Kuala Lumpur(valjda se tako pise) cini se kao da je otisao na Mars. Prazi luk viri iz dupeta kako se okrenes : :: To su tako lepe price i lagarija sopstvene licnosti da mi je smesno i zalosno te osobe. :: Neko se upeca i misli da je to cilj zivota i vrh karijere. Na zalost to je daleko od istine :: Sustina zivota je totalno drugacija i nema veze sa ovom demagogijom :: Ne bi se menjao za Kuala Lumpur iz moje perspektive ni za sta na svetu :: Kupi sebi bajs pa se vozi Kuala Lumpurom i pokusaj da ga zavolis, a ja volim svoju Srbiju bez obzira na politiku i bilo sta sto je vezano za novac i materijalnu dobit : :: Shvatices to jednog dana, ima vremena :: :: Nikad ti ne bi ovo napisao da nisi drzak i bezobrazan, kako prema ljudima odavde tako i prema svojoj zemlji koja je takva kakva je !! :: :: :: Ljudi bolje da kupite neki bajs.. :: :: Onda svaki vikend neka tura negde po gudurama zaostalog sirbistana da ga bolje upoznate... naravno kako biste ga voleli.. :: :: :: :: Uzmite basketaru pa udri 3x3... keva bre kad se setim u vasim godinama smo ja i drugari cepali basket od 11:00÷18:00, onda malo licne higijene pa u izlazak.. :: :: :: :: Kosutnjak (doduse ja sam iz BGD) je predivan zimi, setnja je bas dobra.. :: :: :: :: Okrecite caletu i kevi gajbu umesto majstora.. :: :: :: :: Ima trista nacina da se vreme provede daleko kvalitetnije nego ispred monitora.. :: :: :: :: Jednostavno ne dajte bagri nacin da Vas reketira... kad vozite bajs mogu da ga puse za takse na gorivo, a vi se posle dana provedenog na svezem vazduhu osecate bas zadovoljno.. :: :: :: :: IMA JEDNA STVAR KOJU MOZETE UVEK DA ODRATITE KAO NA ZAPADU (MALO NEMOGUCE U SRBISTANU) A TO JE KOLEKTIVNI BOJKOT!! :: :: :: :: BOJKOT JE KEVA!! :: :: :: :: PROTIV TOGA NEMA LEKA!! :: :: :: :: SAMO PRESTANES DA KUPUJES NJIHOVO I NEKA GA PUSE!! :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Ja sam obrisao a ti postavio? U jednom trenutku sam puko zbog konstantnog pljuvanja na sve i svasta sto je odavde i napisao sam to sto sam napisao. Posle sam se predomislio i izbrisao. Tekst sam izbrisao da se ne bi svadjao sa doticnim i stvarao sebi neprijatelje na forumu. Ti si sad doprineo tome, ne znam kako da ti se zahvalim.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
@codeus Ajd sad kad si ti bio duhovit da probam i ja...
Pedale na sobnom vrtis zato sto nisi platio racun za struju pa doso Pera i upotrebio makaze... Kuglice su verovatno od materijala iz nosa... A kos je verovatno tu odmah ispod nosa...
Nema ljutis...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: ja upravo kucam sa sobnog bajaka :) pravim kuglice i bacam u kos :: :: :: :: Ljudi bolje da kupite neki bajs.. :: :: Onda svaki vikend neka tura negde po gudurama zaostalog sirbistana da ga bolje upoznate... naravno kako biste ga voleli.. :: :: :: :: Uzmite basketaru pa udri 3x3... keva bre kad se setim u vasim godinama smo ja i drugari cepali basket od 11:00÷18:00, onda malo licne higijene pa u izlazak.. :: :: :: :: Kosutnjak (doduse ja sam iz BGD) je predivan zimi, setnja je bas dobra.. :: :: :: :: Okrecite caletu i kevi gajbu umesto majstora.. :: :: :: :: Ima trista nacina da se vreme provede daleko kvalitetnije nego ispred monitora.. :: :: :: :: Jednostavno ne dajte bagri nacin da Vas reketira... kad vozite bajs mogu da ga puse za takse na gorivo, a vi se posle dana provedenog na svezem vazduhu osecate bas zadovoljno.. :: :: :: :: IMA JEDNA STVAR KOJU MOZETE UVEK DA ODRATITE KAO NA ZAPADU (MALO NEMOGUCE U SRBISTANU) A TO JE KOLEKTIVNI BOJKOT!! :: :: :: :: BOJKOT JE KEVA!! :: :: :: :: PROTIV TOGA NEMA LEKA!! :: :: :: :: SAMO PRESTANES DA KUPUJES NJIHOVO I NEKA GA PUSE!! :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
ma daj, koji crni neprijatelji koji bakraci, lepo si srocio, onako profesorski, vidis da nema svadje, sve je cool, a sledeci put ispeci pa reci
:: Ja sam obrisao a ti postavio :: U jednom trenutku sam puko zbog konstantnog pljuvanja na sve i svasta sto je odavde i napisao sam to sto sam napisao. Posle sam se predomislio i izbrisao :: Tekst sam izbrisao da se ne bi svadjao sa doticnim i stvarao sebi neprijatelje na forumu. :: Ti si sad doprineo tome, ne znam kako da ti se zahvalim :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Da li je praziluk ili beli luk sa primesama slanine sapunjate neka ti bude... Mene odavno nije briga sto ljudi na PCB misle o meni zato sto me ne poznaju... Apropo bicikle ali u BGD i okolini: http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=3639 Na ovim slikama ja sam onaj sa svetlim kacketom okrenutim naopako...
Nazalost dobra bicikla (22`) mi stoji kuci moji ne mogu da je voze zato sto je sastavljena za coveka mojih gabarita a ukucani su jos uvek svi ispod 1.70... Ovde u tropima klima nije za voznju bajsa a ni saobracaj nije bas za tako nesto cak ni nocu zato sto tada na ulice izlaze azdaje na tockovima lambo, ferdza, GTO, porsche itd... Zato sto za 16 meseci boravka nisam video da se neko potukao, da neko urla na drugoga... ne kazem da toga nema ali ja nisam video, cuo jesam ali nisam video...
Ja dragi nas Klingonac79 nikad nista ne pricam napamet niti da zadovoljim svoju tastinu, kao neki koji cim kupe nesto odmah to na sva usta svima razglase ili stavljaju u potpis na PCB... niti da drugoga omalovazavam ali uvek kazem ono sto mislim, vecini se ne svidja ali bole mene DJOKA za to sto se drugima ne svidja istina, ako Vam se ne svidja istina idite u narucje RUZICASTE televizije tamo je sve do KESICE...
A sto se tice krecenja mogao bi malo da se uhvatis za valjak da bude neke vajde od tebe...
Posto je baske za tebe moguc jedino u obliku EA Sports NBA 2012 po mogucstvu RELOADED...
Ajd zdravo odoh ja na Badminton...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ja sam obrisao a ti postavio :: U jednom trenutku sam puko zbog konstantnog pljuvanja na sve i svasta sto je odavde i napisao sam to sto sam napisao. Posle sam se predomislio i izbrisao :: Tekst sam izbrisao da se ne bi svadjao sa doticnim i stvarao sebi neprijatelje na forumu. :: Ti si sad doprineo tome, ne znam kako da ti se zahvalim :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
malko ti je Malezija smanjila amigdalu, pa ti se to odrazlio na emocije.
Daleko je ta vukojebina od obecane zemlje, ako igde uposte postoji na svetu to bi definitivno bili Karibi, da ti sad ne bih objasnjavao kako i zasto proguglaj ako te interesuje.
Elem bio obisao imao opciju da ostanem pa sam se opet vratio, svoj na svome je izreka koju smo mi svi poceli da nipodostavamo i zaboravljamo i zato nam ovako ide.
Verujem ja da ti je tamo bolje nego ovde ali kad citam tvoje postove `nije meni sto ti mene lazes nego sto mislis da ti ja verujem`, sve bi ti to menjao u treptaju oka za neki normalan zivot u Srbiji. Ako pak nekim slucajem nisam u pravu onda druze neko kvalitetno vreme sa psihijatrom ti ne gine.
Ja nista lose nisam rekao o tebi kao o coveku. Samo sam napisao tekst o jednoj tvojoj osobini i izbrisao sam ga. Svi mi znamo sta je dobro a sta lose i kakva je istina, ali ne mora svaki trenutak da koristimo da pljujemo sve sto je sa ovih prostora. Mislim da se slazes sa ovim. Kakva ruzicasta televizija ? Tv veoma slabo gledam a tu televiziju uopste. (Ki)Borg79 nije ovo Klingonac:) Slabo igram basket, vise sam po teretanama zbog loseg vremena, inace nista lepse nego kad se opici basketica :) Pozdrav i nema ljutis
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Da li je praziluk ili beli luk sa primesama slanine sapunjate neka ti bude.. :: Mene odavno nije briga sto ljudi na PCB misle o meni zato sto me ne poznaju.. :: Apropo bicikle ali u BGD i okolini :: http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=363 :: Na ovim slikama ja sam onaj sa svetlim kacketom okrenutim naopako.. :: :: http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=385 :: Na ovim slikama ja sam onaj sa mekikama.. :: :: http://www.cikloberza.com/forum/viewtopic.php?f=46&t=3932&p=70615&hilit=sabac#p7061 :: A na ovim slikama ja sam ovaj u duksu i sa teget kacketom na glavi.. :: :: Nazalost dobra bicikla (22`) mi stoji kuci moji ne mogu da je voze zato sto je sastavljena za coveka mojih gabarita a ukucani su jos uvek svi ispod 1.70... Ovde u tropima klima nije za voznju bajsa a ni saobracaj nije bas za tako nesto cak ni nocu zato sto tada na ulice izlaze azdaje na tockovima lambo, ferdza, GTO, porsche itd.. :: Zato sto za 16 meseci boravka nisam video da se neko potukao, da neko urla na drugoga... ne kazem da toga nema ali ja nisam video, cuo jesam ali nisam video.. :: :: Ja dragi nas Klingonac79 nikad nista ne pricam napamet niti da zadovoljim svoju tastinu, kao neki koji cim kupe nesto odmah to na sva usta svima razglase ili stavljaju u potpis na PCB... niti da drugoga omalovazavam ali uvek kazem ono sto mislim, vecini se ne svidja ali bole mene DJOKA za to sto se drugima
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.