EVGA uvodi direktnu garanciju za svoje proizvode - 3 godine...
STRANA 2 OD 2
mixer93
Re: Re: Upravo bi to trebalo da regulise ova `produzena` garancija.
06.04.2012. 08:58
status: user broj poruka: 4187
Nema vise poslednje prodajne cene... Mora da dobijes u vrednosti koliko pise na racunu, koliko si platio.
:: @Olinjali tortojed.. :: U srbistanu to znaci da u slucaju kvara iste dobijes karticu istu ili slicnu a mozda i samo para u iznosu poslenje prodajne cene proizvoda na koji je uvazena reklamacija.. :: :: A ono sto pise za dozivotnu garanciju je bas ono sto sam napisao... a tebi ako se ne svidja zali se predsedniku vlade ili drzave ili PCB.. :: :: @imarkovi :: Mozda je ono sto sam ja napisao negativan stav ali je tvoj stav previse optimistican pa onda kad se desi nesto sto ti se ne svidja bude :: Pedercine, pokvarenjaci, prevaranti, itd.. :: Od mene imas 1+ ali iz matisa.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Dakle, 3 godine `normalna` i (opciono) 5 do 10, produzena... Logicno: ako u toku te `produzene` proizvodjac nema na svom lageru onu kartu koju je `osigurao`, daje ti drugu (noviju, iz aktuelle ponude) koja je u `klasi` one koju si kupio :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.