@Dex Ne znam kakve ti imas informacije i od koga si dobio ali si pogresno informisan. Moraces ponovo da se update-ujes :)
I da imam i da nemam poenta je sledeca. Niko vama za pravo ne daje da sta? Da OSUDJUJETE ljude i njihove stavove,afinitete.. Time ne postajete nista pametniji vec pokazujete jednu vrstu primitivizma. Bez uvrede ali ovo se u psihologiji tako ispoljava.
Malo odskocite od tog srpskog sindroma i mentaliteta. Ispade sad ste vi pametni a svi ostali su glupi koji kupuju? Pa nek kupe ljudi ako imaju,cemu neki prekor,kakve su to analize i sl? Pa cak i da je bukvalno bacanje para vi jednostavno necete razumeti sta je to entuzijazam i koliko se u tim stvarima uziva..To je kao sport,hobi itd..
Navescu jedan primer.Skoro sam bio sa drugarom koji nije sa prostora Srbije i stelovao sam mu kompjuter kuci i instalirao Win7 Ultimate full..Radi kao sat.Covek se istripovao da je to nesto bagovito i da je legalan win prava stvar i lagano je kupio/bacio pare gde je mene definitivno isterao iz takta. Ovo je klasican primer bacanja para mada na zapadu je veca kontrola sto se tice piraterije.
Kao sto rekoh,da li cu biti ovca,kreten ili budala u necijim ocima i glavi meni je sasvim nebitno. Ja cu da zadovoljim svoju zelju i u svemu tome cu da uzivam a taj osecaj je neprocenjiv.
I da,kad ovo pricam mislim i na ostale korisnike ..
Ako neko plati 100e za gtx 260 ili slicnu kartu on je ovca po meni licno, isto vazi za neke karte invidija serije 6xx kao i za amd 7xxx ,
ne sekiraj se ti oko mog misljenja, ono je moje.
A ta pshihologija, koje se tako cesto hvatas, moja Dunja uci fax vec 4 godine pa master, ti mi delujes da si zavrsio par skola i fakulteta, da ne bude da ja nesto kenjam,
ja sam zavrsio srednu gradjevinksu za visokogradnju 4 godine , zatim upisao visu uciteljsku i napustio zbog finansija.
Ti si zavrsio psihologiju, koji smer? klinicka, poslovna, obrazovanje... koji fakultet, gde?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ahahahhahahahah, e kome je ovo moglo da padne napamet, hahhahahah, boze kakvi sve ljudi postoje :DDD
:: Gdin Frojd je završio TwinFrizerski fakultet, a potom i DrMrPr postdiplomske studije, zato i zna toliko (više od nas) :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Izdržala je FunSky tema čak do druge strane da ne počne vređanje. A i krivo mi što podjebavanje za lowsegment kartu 670 nikako da bude primećeno. Uvredjen i iznenadjen! A da deru, deru, pa deru i za hdd-ove a i za mnogošta drugo. Može im se. Gde god se pređe sa tržišta na mnopolsdki dogovorni socijalizam-kvazi kapitalizam, najebasmo. Ali, kad smo kupovali kečeve, 128-ice i jugiće za toliko para, možemo i ovo.
Opet ovaj maloumni flomaster! hahahahah Idi bre tamo sa ostalom kompanijom digitalaca i jabucara i malo se sredite u glavi. Onda tek mozete da budete ozbiljno shvaceni u drustvu.
@Dexter013 Ne razumem sta treba da ti odgovorim i zasto nekog interesuje moj privatni zivot?!
Vidim da ti imas neki trip da piskaras po forumu svaki cas i iznosis desavanja iz svog privatnog zivota,verovatno pcberzu dozivljavas kao drugu kucu.Kako je krenulo nebi me cudilo da nam javljas i u koje vreme kenjas i kakva je stolica bila.
Mene izuzmi iz svega toga,ja nisam u tom filmu i sigurno necu pricati nepoznatim ljudima ko sam,sta sam,ko mi je devojka,kako mi se zove devojka,gde sam se skolovao,koliko diploma imam,koliko sam riba kresnuo itd.. Jedino mogu da kazem kakav kompjuter imam jer se to tice karaktera samog foruma i citave zajednice. O tome mozemo da diskutujemo a i to ako budem dobrog raspolozenja
Ovo je moj stav i smatram da je ispravan.Intimu delim samo sa najblizim ljudima u realnom svetu. Zna se za sta forum sluzi.
@markopvict Ja sam totalno apolitican. Nemam veze cak ni sa ovom zemljom a kamo li sa politikom ali opet mi je i taj Toma normalniji od onog pedera (u bukvalnom smislu) koji nam je vodio i po svemu sudeci ce voditi drzavu i dalje.
P.S.Malo sam bio nervozan,krivo mi je zbog ovog naseg naroda i zato sam onako odreagovao. Isto znas da me boli patka za berzu i ko sta prica a kamo li neki kredibilitet. Ako bude prilike cucemo se..Piletina se podrazumeva
Malo malo pa kao znam ja to iz psihologije ja se time bavim, ljudi se skoluju 5-6 godina, a ti nadimas ljudima simptome i dijagnoze, onako profi iskusno i strucno, zato sam te pitao da li si zavrsio phihologiju koji smer, koji fax i gde.
Ocigledno nemas veze sa tim fakultetom tako da smanji malo taj trip da si phiholog/psihijatar.
Ja se ne hvalim koliko riba kresnuto ili slicno, ne kapiram sta tebi smeta sto ja kazem kako se zove moja devojka?
Izneo sam svoje obrazovanje da ti ne bude fazon, da li sam gori od njega ili slicno...
Koliko vidim ovi ove te cimaju stalno da si zavrsio za frizera?
Nigde ja tebe nisam vredjao ili pljuvao kao vecina ovde koja te nikako ne gotivi, samo se za nesto ne slazem sa tobom.
Aj laku noc i tebi i svima, odoh.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
::Malo malo pa kao znam ja to iz psihologije ja se time bavim,
Ja znam da znam a znam da i ti ne znas koliko ja znam. Hvalio se sigurno nisam a ti aludiras na to kroz ovu recenicu.
::ljudi se skoluju 5-6 godina, a ti nadimas ljudima simptome i dijagnoze, onako profi iskusno i strucno, ::zato sam te pitao da li si zavrsio phihologiju koji smer, koji fax i gde ::
Simptome i dijagnoze mogu zmureci da postavim u svako doba sa i bez skole a zalosno je sto je dijagnoza tacna kad kod se opozovem na stanje svesti neke individue. Naravno da je profi i iskusno kad iza mene stoje godine i godine iskustva i rada sa ljudima..
::Ocigledno nemas veze sa tim fakultetom tako da smanji malo taj trip da si phiholog/psihijatar ::
To nikad neces saznati
::Ja se ne hvalim koliko riba kresnuto ili slicno :
To sam naveo samo kao primer..
::ne kapiram sta tebi smeta sto ja kazem kako se zove moja devojka ::
Ne smeta vala bas ni malo,mozes i erotske slike da kacis ako hoces to je tvoja stvar. Ja sam samo rekao da ja nisam iz tog filma!
::Izneo sam svoje obrazovanje da ti ne bude fazon, da li sam gori od njega ili slicno.. ::
Ma mogao si da napises da si primarius ili mehanicar mene to zaista ne zanima. Ne vodim brigu o tudjim zivotima a nit ljude delim po obrazovanju mada obrazovanje simbolise jedan nivo i kulturu tako da je svakako plus!
::Koliko vidim ovi ove te cimaju stalno da si zavrsio za frizera ::
Koji ovi?Mislis na ovu vasku sto se stalno javlja?Sto mu se ceo svet vrti oko kompjutera i sto je iskompleksiran toliko da mrzi ceo svet?Jel na njega mislis? Opusti se,ne doticu me neljudi i propale licnosti njih i ne primecujem a kamo li gluposti i lazi sa kojima se bave.. By the way,mozda ovde ima zaista neko ko se bavi frizerajem,nije lepo ponizavati ljude..
I ja friziram ali samo zene,sestre i ponekad neku mamu :)
::Nigde ja tebe nisam vredjao ili pljuvao kao vecina ovde koja te nikako ne gotivi, :
Oho,poceli smo da postavljamo dijagnozu. Radio si statistiku?Koliko procenata me mrzi a koliko goitivi?Haha.Ma idi begaj :)
::samo se za nesto ne slazem sa tobom :
Druze ti si licnost za sebe,i ne moras da se slozis sa mnom ni za sta,to je tvoje misljenje,tvoj stav,tvoj rezon.
Kad bi se svi slagali gde bi nam bio kraj :D Jebi ga,Srbi smo,vucemo to proklestvo,tu leka nema :)
Kad se TwinFrizerko - Entuzijasta ne bi javio da brani taticu, to bi bio smak sveta. I ti si završio verovatno neki sličan fakultet, čim si tako pucaš od pameti, pa je širiš ovde po forumu. Ups, pa ti nemaš dovoljno godina ni za visoku školu.
@@Dexter013 Pazi da ti ne odgovori na takva pitanja!
Hahahahhaa livadaaaa breeeee.... Zar ti nemas nekad nesto pametno da kazes? Ajde me ospori, i pokazi narodu da imas mozga... Muaahahah tezak zadatak jel!?!? :D
:: Kad se TwinFrizerko - Entuzijasta ne bi javio da brani taticu, to bi bio smak sveta. I ti si završio verovatno neki sličan fakultet, čim si tako pucaš od pameti, pa je širiš ovde po forumu. Ups, pa ti nemaš dovoljno godina ni za visoku školu :: :: @@Dexter01 :: Pazi da ti ne odgovori na takva pitanja :: :: :: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS :: :: :: ::
Sta AMD istice kao njihovu prednost u odnosu na novu Nvidia seriju?
12.05.2012. 08:53
status: user broj poruka: 7733
AMD ZeroCore Power znacajno smanjuje potrosnju njihove HD7XXX generacije u odnosu na Kepler u idle momentima ,po njima Kepler nastavlja da trosi struju , pravi buku i generise toplotu ,cak i kad je kompjuter u idle stanju.Takodje znamo da kod crossfire konfiguracije Zerocore iskljucuje drugu ili trecu graficku pri slabom loadu ili idle.
Vama bas zanimljivo da se prozivate od ranog jutra?
http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg Sapphire 5770 Flex Da li je ova graficka neka osakacena verzija? -Jeste, to je bio 5870 jednog dana, ali je onda dobio strelu u koleno...
Da ne komentarisem performanse i ostalo, sve je odlcino...
Ali stvarno napravili su kartu, koja zbog GPU boost-a malte ne da radi gotovo isto kao GTX 680, sporija cesto manje od 10% sto nema nikakvog smisla, ne vidim zasto bi neko kupio GTX 680 ako postoji ovakva GTX 670.
Jedina mana GTX 670 je eventualno slabiji overklok, ali opet razlika i kada se obe karte klokuju nece biti vise od 10%, sto je smesno, po meni skroz obesmisljena kupovina GTX 680.
Al kad meni Meda RedFanBoy,sky is the limit kaze da ja preterujem to je za mene pohvala. :)
Sto se tice slabijeg OC potencijala nebih se bas slozio jer i one guraju iste frekvencije u maximalnom piku GPU Boost-a kao i GTX680 sto zapravo govori da imaju jos raspoloziviji oc od GTX680.
Razlika izmedju GTX680 i GTX670 je slicna kao GTX570 i GTX580 cenovno ali nije u performansama. Mislim da ce GTX680 morati malo dole sa cenom ali to opet ne valja po konkurenciju,i ovako su dooobro pribijeni uz zid.
@Misko To ne radim ali po potrebi uvrcem sise,imas neku koja voli te nastranosti? :)
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647784. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.